Evlendikten 6 ay sonra eşimin bekar kardesi bizim siteye tasindi ve aksam yemeklerinde sürekli bizimle ve gec saatlere kadar oturuyor. bu konuyu annesiyle paylastim esimle yalniz kalamiyorum dedim ama kimse hicbirsey yapmıyor. Gerçekten çok bunaldim nasil davranmaliyim. esimle bisey konuşamaz hale geldim ve hic birbirimizle alakamiz kalmadi sanki.
Cevabın nedir?
+1 yılSenin ki gene ayrı evde kalıyor peki ben ne yapayım biktim usandım artık kardeşi ve babası bizde kalıyor annesi vefat etmiş üstelik kardeşinin sevgilisi de geliyor her hafta rahatsız oluyorum bu durumdan bir evleri var güya orası kirada duracakmis ev kiredisi bitsin diye ya gerçek ten çok rahatsızım esimle konuşuyorum bu konuyu ama oda kılını bile kıpırdatmıyor üstelik hamileyim bebeğim olucak ne zamana kadar böyle hep beraber yasicaz diyorum babam öldükten sonra diyor gerçek ten sıkıldım elimden hiç bisey gelmiyo
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
O ne ya gerçekten öyle şey mi olur sanki ikisiyle evlendin
Sende git annenin evine eşin farkına varırsa almaya gelir :D146 Yorumla
Soran+1 yılAhhaah:) valla guzel yorum yazmissin eglendirdi
Soran+1 yılMalesef oyle cok tesekkur ederim bakalim halletmeye calisiorm:)
- +1 yıl
güzel fikir :)
Yani benim abim var ve evlenince yakınımda'da otursa nadir giderim yani. Özel hayat diye bir şey var. Kesinlikle doğru düşünüyorsun ve haklısın. Hayır gerekirse maddi durumunuz kötü olabilir dolabınızda bir şey olmayabilir. Siz bunu dert etmezsiniz ama kardeşinize'de yansıtmak istemezsiniz. Sonuna kadar haklısınız...
00 Yorumla
+1 yılüzüldüm. eşin anlayışlıolmalı bence.. yeni evli eve oyle kalınırmı? otursun yemegını yesın gıtın ne dıye kalıyorki. anlayışsızlıgın alası denılebılır. kendi kalcagı yer olmasına ragmen kalması anlamsız. bende kardesıme gıderım arada sırada ama yemegı yer cıkarım.
11 Yorumla
Soran+1 yılHerkes dusunemiyor malesef bunları:( teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
62Cevap
+1 yıl:S Öncelikle seni anlıyorum. Git erkek kardeşiyle açık açık konuş ya da eşinle. İkisinden biriylekonuşmazsan bu durum süreeer de gider
12 Yorumla
Soran+1 yılAnladigin icin tesekkur ederim:) dikkate alicm yorumunu
- +1 yıl
Rica ederim
Canım zor bir durum tabiki Allah kolaylık versin... Eğer kayınvaliden el atmadıysa olaya eşinle konuş ama uygun bir dille ılımlı bir şekilde konuş eşini kırmayacak şekilde anlat durumu eğer eşin anlayışlı biriyse halletmeye çalışır zaten canım :-) ama dediğim gibi tatlı dile konuş kesinlikle sert ve kıracak şekilde konuşma bu sefer eşin rahatsız olur ve farklı problem çıkar aranızda..
00 Yorumlaeşinin kardeşi tam anlamıyla malmış. eşin kardeşine söyleyemez , annesi bir şey yapmadıysa kayınpederine söyle. ya da biraz rahat bir şeyler giy belki eşin rahatsızlığının farkına varır.
21 Yorumla
Soran+1 yılDenemeliyim teşekkür ederim:)
Esin bu konudan rahatsız değilmi? En azından yakinlasaya çalıştığında her an kardeşin gelicek gibi rahat edemiyorum de soğudum falan de o hemen halleder.
22 Yorumla
Soran+1 yılZaten oylede oluyo yatak odasindayken kac kez telefonla aradi gece vakti:))
+1 yıleşinle konuş. Rahat olamadığından bahset. Ama en önemlisi kardeşinin yanında durma onla konuşma. İnsan bu çiğ süt emmiş sana göz koyar bunlar hep olmuş olan şeyler o açıdan dikkatli ol.
22 Yorumla
Soran+1 yılDenicm soylediklerini teşekkür ederim zaten durmamaya çalışıyorum ama ne kadar oluyosa
- +1 yıl
Kayın birader, baldız bunlar ölüm gibidir buyurmuşlar atalarımız. Aileyi yıkar.
+1 yılEsinin kardesu napicaksin evinizi ikinci evi olarak goruyor. Erkek oldugu icin de sizde yemek yemek rahatina geliyor. Zarari yok size bence oda evlenince okadar gelmez merak etme.
21 YorumlaOna kız ayarla ki kendine uğraşacak bir şeyler bulsun
15 Yorumla- +1 yıl
yok artık akla bak adama kadınlık yaptığı kaynanaya gelınlık yaptığı yetmıo bıde karddesın derdine mı düşecek saçma sapan bı durum hergun evıne gıden cocugun ben aklını si...
Soran+1 yılBen anlamıyorum bekar genc bir erkek. kendine ait evi var arabasi ve bolca parasi var hala biizm evden cikmiyo. hic hobisi yok koz arkadaş yok arkadaşları yok
Soran+1 yılYüzüne asla soylemem zaten ama bilmiyorm sanirim cok bagli
Bana bak ben senin almanyadaki kuzenin olayım tatile gelmiş gbi sevaptır ya bu böyle benim eve bir kahve içmeye gelişmde oda kardeşide orda olsun yeterki bu mk ya evcilkmi oynuyonuz leeyn bursa hahu yapmayın diyin bak bakalım mum oluhomu olmuyomu mum olur mum bildiğin mum için için yanar erititim havada kuşnick atarım başlarım böyle evlilikmi olur alaka delirtmesin adamı
00 YorumlaKapıyı çek git bırak kardeşiyle gece sarılıp uyusun beyfendi. Ama düz duvara tırmanıp spaydi diye bağıracağı günler yakındır :))))
14 Yorumla
Soran+1 yılAhahah haha sesli güldüm:)))
Soran+1 yılSen gelmemistin o zaman :))))))
ilk fırsatta bu durumu münasip bir lisanla dile getirmelisin erine
16 Yorumla
Soran+1 yılDenedim ama ise yaramiyor.
Soran+1 yılAnlattim seninle yalnız vaki t gecirelm kitap okuyalm misir patlatip film izleyelim. sarilip oturalim. ben evimde istediklerim giyiyim sen bana adimla deilde askim sevgilim diye hitap et. arada ozler cagiririz kardeşini o bnimde kardeşim ama biraz benimle ol dedim ama hocbi sonuc yok
Soran+1 yılNasil bit hastalık
+1 yılBen olsam bende bikardim o tarz insanlari sevmiyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılBide kalkip suyunu bile kendi almayan biri uyuz olmamak elde değil
+1 yılşahsen ben abim evlendikten 1 ay sonra ziyaretine gitmeye başladım
en fazla 2 saat durmuşumdur evlerinde.
biraz bilinçli olmak lazım düşünmek lazım. eşinle konuş
olmadı annenlere git arkadaşın ( @deniz__ ) dediği gibi :)10 YorumlaEvde daha rahat ve açık giyin gez kendine biraz bak eşin eve geldiğinde seni kıskanır kardeşininde zırt pırt gelmesini istemez sanada misafir var böyle giyinme derse kendi evimde istediğim gibi giyinmicemde nerede giyinicem ben kocamı özlüyorum dersin...
00 Yorumlabence biraz kaybol oralardan uzaklaş bir annenleri ziyaret et.
12 Yorumla
Soran+1 yılSogumaktan korkuyorum ben uzaklasirsam bir daha cok zor yapim oyle o yuzden evden gidemem gidersem tam giderim ama yine de teşekkür ederim
Esinle konuş bu konuyu.. Eğer farklı bir tepki verirsen eşinin ailesi tarafından dışlanabilirsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılAslinda cekincem tamda bu ben oyle sessiz sakin biri deilim rahatsızlıklarimi net dile getiren biriyim
- +1 yıl
Öyle gelinler pek sevilmez söyliyim. Dediğim gibi eşinle konuş bu konuyu, bırak kötü olunacak biri varsa eşin kötü olsun, sonuçta onun ailesi. Sen perde arkasında kal hatta kaynına çok iyi davran. Bana kalırsa doğru olanı da budur. Benim kardeşim benim evime gelse, eşim onu kovamaz. Rahatsız oluyorsa bana söyler, gerekliyse, gerekeni ben söylerim ki senin durumunda bu gerekli.
+1 yılArkadaşım merhaba,
Bunu eşinin annesiyle değil, doğrudan eşinle konuşmalısın...10 YorumlaSelam benim eşimin kardeşi de bizde kalıyor 2hafta oldu kardeşi ailesine tartışmış tartsnca eşim bizde kalırsınız dedi ben le geçmesin ,1soz dinldi2soz dinledi 3de ben dedimki kusura bakma ben mesulyt kabul edemm aynısını yine yapıcı dedim bilmiom bbuaksam konuşacak iste istemiorim evde Raht edemiom cunku
00 YorumlaNe diyeyim sen ilişkini gözden geçir. Kocan evde seninle bişeyler yaşamak istese zaten engel olur kardeşinin eve gelmesine. Demekki iliskiniz heyecanini kaybetmiş.
00 YorumlaAnneler oğullarıyla ters düşmemek için hep susar evliliği onların umrunda olmaz canım.
Sen eşinle konuşmalısın, tatlı bir dille söyle.02 Yorumla
Soran+1 yılAnnesi hem ogluma kiyamiyorum uzuluyorum beceremiyo diyo hemde evini ayirdilar baska evde kaliyo ama benim ilgilenmemi istiyo surekli. bu aksam yine beraber geliyolar şu an sinirden Ağlıyorum resmen
- +1 yıl
Sen sıkma canını ne kadar bunaldığını anlıyorum.
Elinden de birşey gelmiyordur bilirim, şimdi tek kelime laf etsen eşinde dahil hepsi senin yadırgar.
Sen gece uyumadan önce eşine bu durumdan rahatsızlık duyduğunu söyle.
Erkekler aileleri haksız da olsa yine onları savunurlar kötü olan sen olursun her zaman.
- Aile & Toplum konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılEşine söyle de seninle başbaşa vakit geçrimek istiyorum ama kardeşin hergün bizde yani hiç anlayışlı değil,
ya da çok anlayişsız kardeşin var de vs ama eşine paylaş bir şekilde bunu01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef kavga çıkıyor anlamiyo beni bu konuda. Başka bir cozum gerek çünkü konusamiyoruZ artkk
+1 yılSıcak yemeği bulmuş gitmiyor ya o.. Laf çarptırmayı dene dicem ama yine arsızlık yapar yani. Eşinle konuşmalısın sanırım..
01 Yorumla
Soran+1 yılDenedim anlamamazliktan geldi.
bunu esıne farkettır bır sekılde kötu ınsan olmakdan sa ya duzgunce konuş anlamıyorsa gercekten sende o evde onun rahatsız olacagı bırını getır emın ol kendı kendıne herkese yol verecek
02 Yorumla
Soran+1 yılMisilleme meselesi aslinda cozum gibi tesekkur ederim
eşinle konuşmalısın canım onu evden ancak eşin gönderebilir o da gönderemiyorsa el mecbur sen konuşcaksın
00 YorumlaEsine soyle. Sana zaman ayiramiyorum konusamiyoriz de. Kibarca anlatsin kardesine. O da ne kadar anlayissizmis
00 Yorumla
+1 yılEvlilik ciddi bir muessesedir. Yabanciya gerek yok.
20 Yorumlabenim kardeşime bir kız artislik yapacak anneme yok bilmemne diyecek nafakası tazminatı ne boksa verir evden kovarım...
01 Yorumla
Soran+1 yılArtislik niye yapalım o da bir anne o da bir kardes. sadece anlayisla biraz daha seyrek olsa diyorum ben asla kimsenin kalbini kirmam kirmadimda bu zamana kadar ben onlari seviyorum ama evimiz bos kalmiyo ben 2 sene esimle yalniz kalmayi bekledim. lurfen biraz daha saygili yorumlar yazalim.;)
+1 yılesine söylesen bu durumu
bekar erkek kardesine oglum evine git demeli.06 Yorumla
Soran+1 yılEsimle konustugumda kavga çıkıyo artik konusamiyoruZ bu konuyu maalesef
- +1 yıl
esinize bu durumu bir sekilde ikna etmelisiniz aksi durumda..
bu olay gider
yeni evli oldugunuz icin esiniz sizinle ailesi arasinda bir denge kuramamis
Soran+1 yılCok tesekkur ederim:)
- +1 yıl
Aynen vallahi öyle ailesine toz kondurmazlar her seferinde bizde kavga ediyoruz allah sonumuzu hayıra cikarsin
- +1 yıl
@Beyazimesin sabırla her iş yoluna girer:)
- +1 yıl
Orası öyle ama kötüye gidiyoruz artık esimle. Hep başkaları yüzünde kavga ediyoruz bilemiyorum allah yardımcımız olsun
Hassas bir konu ama yine de eşin bu durumdan haberdar olmalı
10 Yorumladeğişik bir durum gercekten ama eşin bunu görmeli yani sürekli duruyorsa aklında kötü bişey olmalı galiba yinede hemen kötü düşünme ama eşin odun olmasa anlar yani :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYok benimle ilgili bir durum olmadigina eminim bni kullaniyo sadece yemek cay falan bende ev hanımı ruhlu biri deilim zatrn ia yapmayi sevmem fazla iyice sinirleniyorum:)
- Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılone öyle görgüsüz bir kardeşi varmış
eşine söylesene sen00 Yorumla
+1 yılumarim biranonce ayagini kesersin o beyinsiz kardesin. Insan biraz dusunceli olur.
00 Yorumla
+1 yılOdaya git ciplagim gel diye mesaj at kendi postalar monotonluktan cikin kanka gibi kari koca mi olur
00 Yorumlakov gitsin ya da bir kız bul o otomatik olarak size gelmeyi bırakır
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yıleşine bu konuyu anlatsanda fayda sağlamaz adam kardeşine bize gelme diyemez sonuçta sen konuş al karşına başka yolu yok
00 Yorumla Birlikte dışarı çıkın, başka evlere falan yemeğe gidin, ya da yemekten sonra çıkın.. Birlikte ikiniz zaman geçirirseniz işe yarar belki
00 YorumlaSoğuk davran, seks yapma sürekli yorgun isteksiz davran..
04 Yorumla
Soran+1 yılAldatmasin sakata gelmeyelim sonra:))))
Soran+1 yılYinede oyle deme o da beni uzmek icin yapmaz cunku aldaticagini düşünmüyorum sadece saka yaptım:)
Vay be. Kendimi gordum sankim Demek bende abimlere gitsem yengem boyle dusunecek. Ders oldu.
00 Yorumla
+1 yılBu olayı eşine anlatsan daha iyi olmazmı kardeşi hadi anlayışsız kocan neden bir şey demiyor anlamakta mantıksız
00 YorumlaYüzüne söle bir daha gelmez ya da eşin konnussun açık olmak lazım bu konularda ;)
10 Yorumla
+1 yıleşin senden uzak kalmak için onu tutuyor olabilir benim ne erkek kardesim nede esiminki evimde bırak altı ay 6 gun kalsa koovarım eşimin yanında ne işi var baskasının
00 Yorumla
+1 yılSenin muhattabın eşin. Eşine demeden annesine neden söylüyorsun ki.
00 Yorumla
+1 yılSeni anlıyorum. Aynı durum bizim sülalede çeşitli örneklerle yaşanmış. Annesiyle konuşman bir şeyi değiştirmez. O oğlunu düşünür.
Eşinle sakin bir şekilde konuşmayı dene.08 Yorumla
Soran+1 yılHic ise yaramadi cok denedim aslinda konuşma konusunda iyiymdir ama yapamadim sanirim
Soran+1 yılYanlislikla dis like ettim ozir dilerm değiştiremiyorum:(
- +1 yıl
Önemli değil :) Anlaşılan kardeşi çok önemli onun için. Herkes için olduğu gibi.
Peki sen konuyu açtığında tavrı nasıl? Seni dinleyip "anlıyorum ama ne yapabilirim ki" mi diyor yoksa "sus, o benim kardeşim istediği kadar oturur, kafamk bozma" mı diyor. O da çok önemli
Soran+1 yılİkisini de demiyo ama kardesine kiyamiyo ac kalır diye. ama annesi 10 dklik yolda oturuyo ve altlarında arabalari var zaten. ac kalicak olsa bende üzülürüm ilgilenirm. para problemide yok disardada yiyebilir. Eşim annesini aradi bigün ve eşimde sende yoruluyosunuz biraz kendisi idare etsin falan dedi ama çözülmedi konu. sessiz bir esim var yorumsuz kalmayi tercih ediyo ama benim evimde huzurum kalmadı acil halletmeliyim kirmakta istemyorm
- +1 yıl
Pamuk gibi adam. Çok basit bir çözümü var...
Eşinle konuş aynen şunu söyle.
"Hayatım kardeşinin bizim evde yemek yemesinden asla şikayetçi değilim ancak biz senle bir aileyiz artık. Tamam gelsin yemeğini yesin biraz otursun gitsin. Biz de birbirimize zaman ayırabilelim. Bu gençliğimizin kıymetini bilmemiz lazım. Yoksa çok ararız.
Aileni karşına almanı asla istemem ama bana da zaman ayırmanı istiyorum. Bütün gün çalışıp yoruluyorsun. Beni hiç özlemedin mi? Birlikte baş başa sohbet etmek, paylaşımda bulunmak hatta benimle doyasıya uzun uzun cinselliği yaşamak da mı istemiyorsun?
Ben seni çok seviyorum senin için yapamayacağım fedakarlık yok. Yapıyorum da zaten. Kardeşin benim kardeşim ama sen de benim kocamsın. Evli olduğumu hissetmem gerek."
Yüzde yüz sonuç garantisi veriyorum
Soran+1 yılDeniycem cok tesekkur ederim:) insan bazen aynı olayin içinde skisip kalinca çözümde bulamiyor. bu aksam bu konuşmayi yapicam ve sonuçlari paylaşırm cok tesekkur ederim arkadasim :) gerçekten çok ince ruhlu birisin gönlünce olsun hersey
- +1 yıl
Sonucu merakla bekliyorum.
İltifat ediyorsun sadece akılcı bir çözüm üretmeye çalışıyorum. Yardımcı olursa ne ala.
Umarım her şey yoluna girer. Mutluluklar dilerim
Soran+1 yılYok yok gerçek bu:) insallah tekrar çok teşekkür ederim
+1 yıleşine söyle direk kaynınla konuş kimse yanlış anlayamaz senın en doğal hakkın
00 Yorumla
+1 yılKendisine uygun bir dilde anlat kocana yani olmadımı annenin yanına gelir düzelir diye umuyorum
00 Yorumlaincinme ama öküz mü her gün gelinir mi abisini mi kıskanıyor
00 Yorumla
+1 yılo zaman kardesınle konus anlaması gerek sen aynı sekıl olsan de ben sızde kalsma napardın de mesela bıraz rahat bırak deee yoksa bu sıısn sonu kötüüüü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle caiz değildir. Çevrendeki akil insanlardan yardım iste. Bu çok tehlikeli bir halvettir.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. abisi o kardeşine git demez diyemez aynı karında büyümüş onlar. anneside öyle bir durumda seni haksız görür, bence abartıyosun.
06 Yorumla
Soran+1 yılAma huzursuzum kendi evimde
- +1 yıl
kardeşim özel hayat var dimi
- +1 yıl
hacı anladım yemeklerde geliyoda yer gidersin gec saatlere kadar evde kalma ne mk kız belki kocasıyla oynaşcak şakalaşcak vs vs işte anla ben olsa uyayırım sanki kardeşim bana cokmu iyi el kızının peşinden gitti işte ne arar ne sorar
Soran+1 yılBen evine yemek gönderebilirim ama illa bize gelmek istiyo. bir iki gün olsa onemsemem ama hergun bizde
- +1 yıl
evet evine yemek göndersin hem adamın niyeti kötüyse yengesine gözü kayıyosa
hem benim kardeşim bana arabasını vermiyo bile merak etme o kardeşi oldugunu unutmuş bile
Gizli Üye(36-45)+1 yılahhhhhhhhhh ahhhhhh diyorum sadece ahhhhhhhhh.
13 Yorumla- +1 yıl
Belliki bundan cani yananlardansin
Soran+1 yılAllah sabir versin hepimize:)
Cevap sahibi+1 yılahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh desem hangi dağlar inler canım hangi?
seninki sadece akşamları sendeymiş. bizimki bir aylık hamileydim geldi ve 2 sene gitmedi daha.
+1 yılBunu en son çare hep birlikteyken biraz şaka biraz ciddi yüzüne vur.
00 Yorumlaannesine neden söylüyosun ki eşine söyle
10 Yorumlakendisine uygun bir dille anlat. ne düşüncesiz insanlar var ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimde abim evli. Bende onların evine gidiyorum sık sık ne var bunda gidecem tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunu eşine yanlış anlamadan bir ifadeyle söyle yoksa hiç çıkmaz evinizden
00 Yorumla
+1 yılya ben gider ya da o de :D klasik :D
12 Yorumla
Soran+1 yılRest cekemiyorum yemiyo :)))
- +1 yıl
yer yer.. sen onun ruh eşisin
+1 yılbunu boşa sonra kardeşi olmayan biriyle evlen
12 Yorumla
Soran+1 yılCok kökten oldu bu sanki:)))
- +1 yıl
iyi tamam o zaman kardeşi olan biriyle evlen evlendiğin kişinin kardeşiyle de eski eşinin kardeşini evlendirirsin böylece yeni eşinle yalnız kalabilirsin
açıkça eşine söylemelisin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolayı özetliyorum arkadaşlar
galeri.uludagsozluk.com/.../...ayd%C4%B1_85537.png02 Yorumla
Soran+1 yılKomikmi gerizekali
Cevap sahibi+1 yılsensin gerizekalı
- Aile & Toplum konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılesinle konusman gerekiyor, esinin sucu.
00 Yorumla sende idar et sonra bikar sonra..
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem