Eşimin erkek kardeşinden tiksiniyorum?

Eşimin annesi ve erkek kardeşi bize geldi yılbaşı için. Ama kardeşi o kadar pisss ki anlatamam. Benim ailem de bize geldi. Annem babamın yanında yayılıyor koltuğa ayaklarını havaya dikiyor. Yemekten kalkıyor el ağız yıkamak yok. Kahvaltıda bıçak kullanmaktan haberi yok her şeyi eliyle veya çatalı ile alıyor, mesela Nutellaya çatalını daldırıyor. Kafasına göre gidip buzdolabını açıyor, alıp yiyor - mutfağı karıştırıyor. Alıp yediği her şeyi ortada bırakıyor, bardakları çöpleri.. Alıp salona getiriyor, döke saça. Süpürüyorum bu sefer de sürekli peşinden süpürge açmış gibi oluyorum. Tuvaletini de ayakta yapıyor sanırım, her wcye gittiğimde etrafta damlacıklar 😭 Artık aynı masaya oturmak bile istemiyorum. 20 22 yaşında adam, yani dayanamıyorum gerçekten. En son eşime wc olayını söyledim uyar dedim. Nasıl diyeyim ki neyse uygun zamanda söylerim dedi ama sanırım söyleyemedi kırmamak için. 5 gün oldu bize geleli daha duşa bir kere girmedi. Şakayla karışık "kokacaksın gir" falan da dedim ama hiç oralı olmadı. Daha 3 4 gün bizdeler ve artık dayanamayacağım kadar doldum. Resmen midem bulanıyor kendi evimdeki her köşeden. Bana akıl fikir verin lütfen 😔 Eşimi de üzmek istemiyorum ama inanın şu 4 günlük tatil bana işkence oldu çıktı.
Eşimin erkek kardeşinden tiksiniyorum?