Görsele adapte olup da hesap ödemek ile ilgili olduğunu düşünmeyin, sene olmuş 2019 hesabı kim öder tartışması yapmaya gerek yok... genel olarak soruyorum..
Erkekleri ayaklı cüzdan gibi gören kadın mı daha itici yoksa uçkur sevdasına para saçan erkek mi?
sizler deist misiniz? eger müslümansanız da kusura bakmayın ama erkekler kadınlarına bakma zorunlulugu kılınmıs eger onuda yapmazsa kadın için erkekler küçülüyor ve cabuk ayrılıyolar bu dediginiz seyler aslında cok cirkin seyler kadın kendini paha beter samimi hisseder annelerimiz babalarımız için ayaklı cüzdan mı? yani bu söylem cok cirkin aşagı carsı esnafının karsı için soyledigi "avrat sen beni ayaklı cüzdan mı sandın" sozunden sonra kullanılmış bir sozcuktür yani aşırı sevimsiz erkeklere tüto kadınlar kendisi için pata harcayan adamşarı sever.
Bunun dinle alakasi yok bu insanin empati yetenegi ve annesi ve babasindan veya cevre deki arkadslarindan aldigi terbiye sonucu ortaya cikan kaşarlik veya erkeklerde abazanlik belirtisidir. Abazan erkek obje ile hatunu tavlar , paraci hatunda ozendigi şatafatli hayatin renklerine kapilip gider.
Sayın gizli üye dediğiniz gibi olsun diyelim. Siz bir bayan olarak ekonomisi güçlü bir erkekle berabersiniz dediği he şeyi yapcakmısınız yoksa eşitizmi diyeceksiniz. Madem ben bakıyorum ende sevgide kusur istemem. Hizmet demedim farkındaysınız neden para eşittir sevgimi yani?
walla şimdi ki erkekler nişanlısandam 30.000₺ alıp, bedelli askerlik yapıp nişanlısından ayrılıp sevgilisi ile evleniyo sırf konfor alanlarını bozmamak için kolay insan harcıyolar, dinen peygamber efendimiz => "Allah size Kadınları Emanet Olarak Gönderdi " demiştir! ve kuranı kerimde yazar dini nikahtada gecer eşler birbirine haber verecek bir iş yaparken bir yere giderken rızasını alacak, erkekler yuvalarına para harcamak zorundadır, siz neden dinde erkeklere 2 kadınlara bir dinen miras verildigini sanıyorsunuz? cunku allah emretmiş erkekler eşlerine bakmakla yükümlü ama kadınlar degil o yüzden kadına 1 eşine 2 miras hakkı vardır!! ama erkege dinen yine miras vermek zorunlulu yok ama kadın gecimi için en az 1 miras hakkına sahiptir!! ahh ah ne dini biliyosunuz ne Ailenize sahip cıkmayı Nede Karınıza sahip Çıkmayı !!!
sevgili beko yüne dinen çocuga bakmak evin işini yapmak zorunda degildir bir kadın ama dinen kadın kocasının cani bişey istediginde o şeyi yapmak ile hükümlüdür hizmet etmek kocasını mutlu ediyosa onunla hükümldür, kocasının kalbini hoş tutmak zorundadır, ama calısıp para kazanmak zorunda degildir, yok evde askerlik arkadasınızmış gibi eşleriniz olur, eşlerinize deger verirseniz daha fazla sevgisini alırsınız kazandıgınız üç kurusu kafasına atmayın ben yoruluyorum demeyin işin stresini ondan cıkarmayın bagırıp cagırıcagınıza "savaşma seviş derler" birbirinize karsı hoşgörülü olun fakat siz avrupai eşitliğin altında kadınlarınızı başkalarını zenginleştirmek adına 3 kurusa köpek gibi calıstırıyosunuz! o yüzden suriyeliler türkiyede hala mutlular maddi güçleri yerinde cünkü karısına sahip cıkana allah daha cok sahip cıkar
sayın gizli üye ben kendi görüşüm olarak şunu düşünüyorum. Eğer eşim çalışmak isterse çalışsın ama kendisini yormasın para sağlık tan huzurdan sonra gelir ben elimden geleni yapar çalışırım ama eşim bunun kıymetini bilmez yetinmezsse kendisininde çalışmasını söylerim. Evlilikte benim senin anlayışın olmaz. Mesala dayım ms hastası oldu çalışamadı ne oldu eşi gittimi hayır hem çalıştı hem dayımla ilgilendi. Bu devirde gerçek aşk bulmak imkansız herhalde. Benim eşim cani gönülden sevsin ben herzaman onun değerini bilirim. Hata olmazmı olur ama insanlar önce senin görevin benim görevim değilde bence bu yuvayı nasıl ayakta tutarım birbirimize nasıl destek oluruz diye düşünürse sevgiyide huzuruda aşkıda bulacaklardır. Kadın erkek değil biz olmalı evlilik hayatında.
sayın beko bu allahın verdigi görevdir kadının erkege yükledigi degil, hastaya bakmak ibadet hükmüne gecer, yengen cennetlik olabilir bu yüzden ama ms hastası yengen olmadan evde nasıl kendisine bakıyo? yani dogru mu yanlıs mı bilmiyorım söyledigin duyar kasmak için yalan konusmamak lazım, cünkü devlet hastalar için maaşta baglıyo, işsizlik maaşıda calısmadıgı donem sürecinde veriyo hasta bakıcısı oldugu için yengen yine calısmak zorunda degil ki ama olanla yetinmeyip daha fazlasını istemek nefsani degil mi? yuva kurtarmak demişsin ama bu terimde yanlıs olusmus bir yuva batmaz ki kurtarasın karsılık sevgi hoşgörü dini bilinç bunlar zaten olması gereken seyler bu olgular olmadan ozellikle de sevgi neden evleniyosunuz? rabbim imtihan etmesin.
Merhabalar sayın gizli üye dayım rahmetli makine mühendisi idi kendisi ms hastası oldu yengem de gölcük belediyesi fen işleri müdürüydü. Annemin evinin üst katında oturuyorlarıdı.2004 yatakta kalpkrizinden öldü. Yengem işten döner bezini değiştiridi aşka gelirmisin. Bizede böyle sevgiler lazım
En son sevdiğim kadın benden ayrılan kadının taleplerini sana yazıyım bak sende dediğimi anlayacaksın kendisinin şartları şunlar, evin tüm işlerini erkek yapacakmış evi tüm masrafını erkek geçindirecekmiş o kendi başına kızkıza tatile gidebilecekmiş hatta yorulmasın diye hizmetçi tutulacakmış. Kendi maaşını kendine saklayacakmış çünkü o boşanmış narinmiş kırılmamalıymış
Erkekleri cüzdan olarak gören kadınlar kaldı mı ya hala 🤦🏼♀️ Erkek daha itici bence. Neden diyeceksen sırf getirgeçli götürgeç için para saçması çok kusmuklu
lafa gelince kadınlar sevgide ikinci planda neden erkek özgürmüş sevdiğini söylermiş geçiniz efendim geçiniz. Kusura bakmayında arz talep meselesi hangi kadın mefaatsiz sevdiki erkek ne yapsın para gücünü devreye sokuyor. Seçen sizsiniz. Erkek ilkel bazen cinsellikte ama kadın seçiyor. Arz oldukça talep oluyor
Bu arada net itici olmayan bir konu alan mutlu veren mutlu dedigin gibi erkekte farkındaysa win win adam da para var g0tune sokcak hali yok harcayacak tabi taze citirlarla en azindan deger verip aldatilma riski yok skip61kenara misali her gun bir tane bassssss
Uçkur sevdasına para saçan bence. Artık erkeğin cüzdanına bakan kadın sayısı o kadar fazla değil, kadınlar başkasına muhtaç olmadan kendi parasını kazanma derdinde. Diyelim ki öyleleri var ben bunu da bir yere kadar anlarım çünkü hayatın devam ettirilebilmesi için para şart ama ama diğeri yaşamsal değil yapılmadanda yaşanır. Hele ki böyle özel bir şeyi para karşılığında yapılmasını beklemek ahlaksızcadır bana göre.
Kadınlar eğitimli artik kendi paralarını kazanıyorlar, ama erkekler hala hakimiyetin onlarda olduğunu para saçarak kadın elde edebileceklerini sanıyorlar 😃😃😃
Bu ticaretin neresi kötü? Kadın para için bir hizmet veriyor. Erkek de parayı bastırıp alışveriş yapıyor 😂😂😂 Bu aşk değil tabii ki. Vitrindeki her malın bir alıcısı vardır.
Ulkenin yarayan kanasi ztn bu tipler :) sivri sinek , insan kicindaki kıl kurdu vs bunlardan daha yararlidir bari topluma. Bu tipler tek hucreli amiptirler mal gibi amaçsizca yasarlar. Biri 250 gr biri de gosteris derdinde...
Uçkur sevdasina para saçan erkek itici. Çünkü kadinlar neden ona para harcadigini bildiği icin kendini daha cok bozuyo. O kadinlari o erkekler yaratti o yuzden o erkekler itici.
Dogru haklisin. Kadinlar anladi beni de sen hakli okdun. Hangi kadin ac ve deli gibi susuz erkege verir ki? Lanet ediyorum kadinligini sergileyip doyuramayan her kadina
En İyi Cevaplar