Ben bir ayrım yapamadım. İkisi de birbirinden beter gibi. Sizce hangisi daha çekilmez?

Paraya Tapan Kadın
Parasıyla Övünen Erkek
İkisi Birbirinden Beter
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben bir ayrım yapamadım. İkisi de birbirinden beter gibi. Sizce hangisi daha çekilmez?

Şu soru altına yorum atan kadınlar bir restorana gitse, zengin bir iş adamı yanlarına yaklaşıp merhaba dese ağızlarının suyu akar yeminle. Hele bir de yardımcıları varsa o adamın, tanınırlığı varsa.
Kadınların dediklerine değil yaptıklarına bakın her zaman.
İkisi de birbirinden beterdir.. Mümkünse iki türlü insan da benden uzak olsun.. Hiç uğraşamam..
İnsanlar bir şeyi anlayamıyor.. Para her şey değildir.. Paranın gücünün yetmediği şeyler vardır.. Mesela sağlık ne kadar da önemli.. Sağlığımız yerinde olmadığında para olsa ne olur olmasa ne olur.. Para benim sağlığımı geri verebilir mi? Hayır veremez.. Önceliğimiz her zaman mutlu ve huzurlu olmamızdır..
Teşekkür ederim..
rica ederim
Bu soru beni çocukluğuma götürdü. Ne çok gördüm şu tiplerden... O kadar çok gördüm ki şu tiplerden, bir bakışta anlarım öyle insanları. Çünkü hepsi birbirine benzeyen vizyonsuz insanlar. Haklarında söylenecek çok şey var da neyse... Al birini vur ötekine, keşke birbirleri ile beraber olsa şu tipler...
Parayla övünen erkek , parasızlıkla veya akıllı bir kadın tarafından terbiye edilir.
Ancak paraya tapan kadın parasız da kalsa fikrini değiştirmez, bu olmasa bir başkası olur diyerek ömrümü heba eder.
Cevap
10Cevap
İkisi birbirinden kötü çünkü maddiyata çok önem parayı çok seven insandan herzaman korkarım para için her şey yapabilir para için seni satabilir oyuzden uzak durmakta fayda var
Parası övünüp itici olmayan tek erkek Hilmi valla 😃
Al birini vur ötekine.
🧍♀️ 🪓 🧍♂️
Balta erkeğe doğru bakmalıydı 😒
Bulamadım.
Yapma şimdi
🧍♂️🪓🧍♀️
İsteyen yapıyor bir şekilde.
Sen istememişsin, bulamadım denmez öylesi.
Ben baltanın yönüne odaklandım. Hep de bundan kaybettim.
Odak noktanı acilen değiştirmelisin
Peki.
🤝😌
Paraya tapan kadın
Parası ile övünen adam deyince aklıma Yarım Elma'daki Medeni'nin "Kıroyum ama para bende." demesi geldi. 😅😅
Ben bu konudaki fikrimi bir sorumda demiştim. Siz erkekler paragöz kadınları seversiniz. 😀
Onun için parasıyla övünen erkek diyorum.
ikiside birbirinden beter olsa da başarısıyla övünen insan her zaman daha iticidir bence paraya tapana laf edersinde tepene binene pek edemezsin 🫢
Servetim var diye övünme bir kıvılcım yeter.. iticilik bilmemde bence yalnış hareketler yakıştıramıyorum insanlara
Paraya tapan kadın iticidir, erkek başkasının değil kendi parasıyla övündüğü için sıkıntı yok.
Para, gizlenmesi gereken bir güç bileşenidir.
Erkek para varken kadın para yokken belli olur.
Al birini vur ötekine. Hayatında maddiyatla dışında kendine bir şey katamamış profil bu.
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş denilecek bir kombinasyon çirkinliğinde 😄
Senden önce öyle birinin sorusuna gittim😒al birini vur ötekine
Bir kadını yoklukta erkeği varlıkta test edeceksin demişler..
Paraya tapan kadın.
Parası olanın en azından kendi parası.
ikisi de kötü ama kadınlar daha itici.
Karşılaştırma yanlış
Kardeşim kitapta yazıyor paradan faizden uzak durun paragözden kaçın
Ikiside birbirinden tehlikeli diyorum
Ikisi de bir birinden beter
Bence ikiside itici geliyor.
İkisinin birbirinden farkı yok bence
İkisi de iticidir.
İkisi de birbirinden itici
Her ikisi de çok itici