Hadi adam arzuladıgi kadını oyle gördü.. ya para icin sıgır gibi adamların altına yatmak aynı sey olabilirmi? Birimde istek arzu var birinde para icin ruhunu bedenini satmak..
Kendini savunmana gerek yok. Senin de bir suçun yok. Bir noktadan sonra buranın tekrar eden sorularla dolu bir yer olduğunu belli bir bir süre kullanan herkes farkeder. Bunun için özellikle soruyu aramama da gerek yok.
kadınların da erkekleri cinsel bir obje olarak görmesinden ileri gelen durum. hepsi biscolata erkeği istiyor. erkeklerin bu konuda sadece adı çıkmış. Para avcısı kadınlara gelince yalnızca bir cinsiyete has değil bu. Erkeklerde varlıklı kadınlarla evlenmek istiyor.. Maaşı kabarık güzel sosyetik vs vs.. Kısacası illa zengin olsun düşüncesi taşıyanlar hastalıklı bir ruha sahiptir. Beyin yapısı gelismedigi icin maddi seylere önem verir.. #MelankolikDuygular
Bence kadını cinsel obje olarak gören erkek daha itici olur çünkü arada bir duygu bir Sevgi olmaz sadece kullanmak amaçlı yanında olur. Ama para avcısı olan bir kadından fark ettiğiniz zaman kurtulursunuz netice olarak para ile namusu bir tutmak doğru değil kadını öyle gören erkek Zaten kendine de erkeğim demesin
her şey karşılıklıdır yeğen... kimin ne olduğunu anlamak bir iki hafta, sonra bizde ona göre şekil değiştiriyoruz. al gülüm ver gülüm. para avcısı kadınların fahişeden farkı nedir, hadi söyleyin... kadınları seks objesi görende , hayvandır. herkes ederini bulur düşünüyorum.
Para avcısı kadın her ne kadar da günümüzde çok normalmiş gibi görünse de (ya da insanlar tarafından öyle görünse de ) ikisi de birbirinden iticidir. Rezillik... Hem zaten parası bol olan her istediğini elde ettini sanan erkekler genellikle bu tur kadınları tercih ettiği için tencere yuvarlanır kapağını bulur diyorum...
"Daha çok" kadını cinsel obje olarak gören erkek iticidir ve karaktersizdir.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadınlara cinsel obje gibi bakan erkek diye bir şey yoktur çünkü günümüzün kadınları zaten birer cinsel objedir Bunu fark etmemek için en hafif tabirle canım olmak lazım :) İnkar edenlere zaten lafım yok İnsanlar kendilerini kandırmakta ustalar Onlara kolay gelsin diyorum Sonuç olarak para avcısı kadınlar iticidir tiksindiricidir etrafınızda bulundurmayınız demek isterdim ama günümüzde onlarsız bir oda bile yok :/
Olayin temeli para avcisi kadinlar yuzunden basliyo aslinda para avcisi kadinlar kendilerini cinsel obje gibi gosterdikleri icin erkeklerde o dusunceye kapilip her kadini ayni keseye koyduklari icin 2 tarafda itici oluyo.
Erkek tabiki de bunun karşılaştırmaya açık olduğunu düşünmüyorum. Para avcısı erkekte olabilir ama objeleştirmek bambaşka demek. Para avcısı kadın diyen olursa iyice bir düşünsün lütfen yarasına veya hırsına göre cevap vermesin...
2side birbirini bulursa sıkıntı kalmaz herkes mutlu mutlu yaşar nedir yani
7
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadını cinsel obje olarak gösteren kadınlarımızın cahilliğidir. Çoğu satış yerinde kadınlar ön planda , haber spikerleri hatta spor spikerleri bile sistemsel olarak güzel kadınlardan seçiliyor. Kendinizi kullandırıyorsunuz haberiniz yok adamlar sizin vücudunuzdan para kazanıyor
Kadınlara cinsel obje olarak bakan erkek egolu aşağılayıcı düşüncesiz bir tip, para avcısı kadın da ilgisini kendini parayla satan ucuz bir insan. Iticilikleri yarışamaz orası ayrı ama ikisi birbirini bulur bence :) herkes layık olduğuyla beraber
Para avcısı kadınların en azından elde tutulur bir amacı var, gerçi o da itici. Fakat, kadınları cinsel bir obje olarak gören erkeklerin zevk mezesi olmak kadar itici hiçbir şey daha bilmiyorum.
Kadin cinsel objeyse erkete tabi olatak cinsel obje olmuyormu? Cinsel obje olarak bakan erkek kendisi zaten cinsel figur ki karsisindakine de oyle bakiyordur duz mantik ikisijinde cani cehenneme ya
Kim ne derse desin. Para için mal mülk uğruna beraber olmak kadar iğrenç bir durum bilmiyorum ben. Ayrıca kadınıda cinsel obje olarak görmek bir başka iğrenç. Kadın sanattır. Bazıları çok değerli bazıları boyahane durum bu. Burasıda türkiye malesef toplum aç. Saygılar
paralısını erkekde bulsa kızı kaçırmaz. iki cinsiyetinde sevdiği paradır. ama kızların erkekleri cinsel obje gibi görme durumu nadirdir. yani para avcısı kadın demek yanlıştır. siz erkekler hür türlü iticisiniz.
Kadın erkeğin malına erkek kadının varlığına bakıyor mala gelen zarar telafi edilebilir ama varlığın zarar gördümü hiçleşirsin. Dediğim şeyi ancak bir kadın iyi anlayabilir. Paragöz kadınları doğru bulduğumu düşünme o da kesinlikle yanlış
En İyi Cevaplar