Erkekleri ayaklı bankamatik gibi gören kadın mı daha itici yoksa yoksa kadınlara cinsel obje gibi bakan erkek mi?Para avcısı vs kadınlara cinsel obje muamelesi yapan erkek
Para avcısı kadın mı daha itici yoksa kadınlara cinsel obje muamelesi yapan erkek mi?
Para avcısı kadın daha iticidir çünkü nasıl kadınların doğalarında güçlü olan erkekleri seçmek var ise (ki efendi erkekleri bu yüzden daha iyisini bulana kadar ceplerine koyup reddederler), erkeklerinde doğasında yatabildiği kadar kadınla yatmak vardır. Kaldı ki iki taraf da karşı cinslerini cinsel obje olarak görmektedir. Artık şu b. ku erkeklerin üzerine atmaktan vazgeçin. Her ilişki önce arzuyla başlar. Ancak kafaların uyuşması durumunda bu durum uzun ilişki/evliliğe gider ya da sadece o konuda iyidir buddy'lik müessesesi kurulur.
Ay ama ben çoh kararsız kaldım ya 😂 kadının paragözü kötü ama ben şöyle diyim hiç karşılaşmadım o yüzden tercihim cinsel obje olarak gören erkek olacak çünkü bana gelen bütün erkekler öyleydi benim bedenimden başka bir b0k görmedi Eminim diğerleri de öyledir bikaç kişi yüzünden bütün erkekleri de yakarım çünkü kadına “helalim” gözüyle bakmıyorlar. Benim bildiğim erkek dediğin kadına kıyamaz. Ama neyse yaa
bütün erkekleri yakarsan ben de bütün kadınları yakarım para avcısı, empatiyi, nezaketi, anlayışı, romantikliği kendine bekleyen sorumluluk almayan diye
yanlıs kısılerden yanlıs seyler umuyosunuz gercek sevgiyi tadı bulamıyosunuz ya allahın yarattıgını küçümsemiyorum ki öyle bişi diyemem de ama eli yüüz bozuk sekli semali olmayan insanları sadece giyinmesi yüzünden sevgili olarak kabul ediyosunuz
paragöz daha kötü... sebebin gelince: bir kere karşı cinse cinsel obje gözüyle bakan kişiye sen de öyle bakarsın olur biter. Ayrıca o kişi sende sadece cinsellik görüyorsa kusuru biraz da kendinde aramalısın... paragözler başkasının parasında gözü olanlar yani her türlü ahlaksızdır... diğerini şöyle düşnebilirsin. Kişinin libidosu o kadar yüksektir ki sürekli seks arıyordur ihtiyacı vardır ama düzenli bir ilişki veya evlilik için durumu müsait değildir. Bir şekilde seks yapmak için yollar arayacak. Karşısındaki insana "ben senin için öüyorum bitiyorum aşığım senle yaşlanmak istiyorum" demedikçe sorun yok
Her biri teker teker ele alındığında alenen ahlaksız olan insanlar hep bir araya gelip ahlaklı görünmeye başlamışlar yine, süper..
Kadına cinsel obje muamelesi yapmayacağız da evdeki buzdolabına mı yapacağız? O da bizi yapsın, nolmuş?
Üstelik bu durum, kadın bilinçaltında müthiş cezbedici bir şey iken.. En alakasız kadın dahi aşkın şehvetten doğduğunun farkındadır hatta; sırf bu yüzde seksi ilk önce aşk için feda eder bu yüzden..
Erkeğe gelince; kadının ahlak anlayışı erkekten daha az ikiyüzlüdür bak. Erkek namussuzdur..
Para avcısı kadın da ''kadın'' değildir zaten. Onları ayrı bir klasmanda değerlendirmelisin. Zira bu model kadınlara ''.. rospu'' demek, .. rospu gibi aziz bir mesleği yapan seks işçilerine ağır hakaret olur..
Şimdi biz bunları kapıştırınca nolur? Hepsi birbirinden itici. Rögar kapağı yuvarlanır kanalizasyonu bulur misali. Sene olmuş bilmem kaç biz hala insan olmayı beceremedik. Geldik gidiyoruz ama kimse mevzuya uyanamadı. Herkes o elinde ki kibrini ve egosunu yavaşça yere bıraksa bunların hiçbiri yaşanmaz ama nerdee.. keyifli geceler.
Çıkar ilişkilerinin ve buna sebep olan zihniyetlern hepsi mide bulandırıcı. Gerçi hemen hemen her erkek zaten 2. si gibi düşünüyor, kimisi alenen söyleyecek kadar aptal, kimiyse bunu içten içe yaşayacak kadar içten pazarlıklı.
al birisini vur ötekine. biri kadına mal muamelesi yapıyor, öteki de atm muamelesi yapıyor. ama şöyle bir durum var bu tipler birbirini yaratıyor, bazı kadınlar sırf lüks hayat ve para için erkeklere kadınlıklarını ve güzelliklerini sunmasalar, erkekler de sırf cinsellik için kendisini adam yerine koymayan içi boş dışı güzel kadınlara bu kadar prim vermeseler , cüzdanlarını vermeseler bu iki gereksiz tür ortaya çıkmazdı.
Kadın para avcısıysa erkek bunun farkında olupta yediriyor ama erkek kadını sadece cinsel obje olarak gördümü kadının bundan haberi olmuyor kabullenmiyor daha doğrusu yani erkeği daha itici kadın sadece cinsellikten yana değildirr
Para avcısı kadınlar daha aşağlıyıcı geliyor bana. Erkekler 'hepsi için söylemiyorum çok efendi olanlar var' ' beynini değil uçkurunu kullanıyor zaten şaşırtıcı gelmiyor
cinsel obje olarak goren kisi itici degildir tamamen serefsiz yavsaktir para avcisi kadin en azindan daha hafif kalir o bile para avcisi olmasinin bir sebebi var ama insani yani sadece kadin degil bir insani obje olarak gormek nedir?
İki iğrenç durum hakkında bizden hangisi daha iğrenç diye soruyorsun sanırım.. burda amaç nedir iki iğrenç tipte ona bakmak gerekir para avcısı kadının amacı ne kadını cinsel obje gören erkeğin amacı ne amaç sorunuza cevap bence.. soruda şu dikkatimi Çekti para avcısı kadın ama kadınları cinsel obje gören erkek kadınlar çoğul para avcısı kadınlar olarak düzeltmek lazım
hayatın gerçeği ve bunu kimse inkar edemez. her kadın cebi dolu erkek ister her erkek te her gördüğü güzle kadınla yatmak ister. kimse kimseyi kandırmasın.
İkisinin kapışması bir horoz dövüşü, vahşi köpek dövüşlerine ve hali hazırda kafes dövüşlerine taş çıkarır nitelikte. Kadın/Erkek fark etmeksizin sağlam bir karaktere sahip olmak lazım öncelikle.
İkisi de menfaat işi olduğu için her ikisi de itici , illa seçim yapacaksak kadınlara cinsel obje muamelesi yapan erkek , ama kadının da aşağı kalır bir yanı yok
Erkeklere cinsel obje muamelesi yapan kadınların ve para avcısı erkeklerin var olduğunu düşünürsek, Para avcısı insan da cinsel obje muamelesi yapan insan da çok itici.
Aman ikiside bokktan ama ben onlara şükrediyorum birde bu türlerin en belalısı var kendini belli etmeyeni onları napcaz düşmanıma vermesinlerdjsjjsjsjs
En İyi Cevaplar