AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
239Cevap
Eşinin mini etek giymeni istememe hakkına bir şey diyemem ama zorla mı evlendirdiler sanki senin mini etek giyen bir insan olduğu bilmiyor muydu? Ya da sen onun buna karışan bir insan olduğunu bilmiyor muydun? Tokata gelince şiddetin hiçbir bahanesi olamaz.
Sende giyme bide bakıyorlar diyo🤦♀️ Kavga etmek için saçma bir bahane
Valla bu devirde pantolon bile giysen çarşaf bile giysen bakıyorlar
Karşılık verdiysen ağır biseyler söylediysen tutamamıştır kendisini.
Aynen sen bana kota koyamazsın falan başlamıştır
Tamam kıskanmış olabilir ama şiddet uygulaması da hiç doğru değil.
Huyunu biliyorsun madem neden giyiyorsun? Ama yine de bu ona, sana tokat atma hakkını asla vermez , insanlar konuşa konuşa anlaşır , şiddet insanlık dışıdır
Aynen
Eşinin tokat atması yanlış. Eger istemiyorsa giyinmeni bunu güzel dille söyleyebilirdi.
Soru troll ama cevap vereyim gene de. Kimsenin malı değilsin ve istediğini giyebilir bir kadın.
Eşiniz bir kadına şiddet uygulayarak en büyük hatayı yapmış zaten
şiddetin hiçbir açıklaması olamaz vurması gerekmezdi tabiki de sen haklısın
Bak su vr mini etek giyince malesef bakanlar oluyir kocan kiakanmis normal ama tokat atmis sen kocana karsi mi geldin de tokat atti ama giyme darda giyinme bakiyorlar giyme kocan istemiyir sende giyme cunku bakmqlari seni rahatsiz etmesi lazim
Haklı haksız olması sıze tokat attı gercegını degıstırmez sız bence eşinizi okadar cok sevıyorsunuzkı kırılganlıgınızı asmak için onu haklı cıkarmaya ve affetmeye calısıyorsunux
o kalasla neden evlendin ki?
Etek, oldukça yakışan bir giyim. Kısası daha hoş durur.
Kocan zaten konu ne olursa olsun sana tokat atma hakkına sahip değil. Bir de böyle kesinlikle hata olmayan, doğru bir giyim için. Ben olsam boşardım.
Etek giydin diye Tokat mı atıyor öyle adamın ta mk ben adam gibi söyleyebilir giyme diye dayak nedir!
evi başına yıkıp rezil etmelisin hatta polise şikayet et ki bir daha yapmasın. kesinlikle bir daha giy. bir kere vereceğin taviz başka tavizzleri doğurur.
Tokat atması çok iğrenç sen haklısın tabii ki de senin giydiklerini kısıtlamaya kimsenin hakkı yok böyle erkeklerden nefret ediyorum
Hic bir hakki yok buna tamam hosuna gitmez belirtir bunu sen uygulamazsan eger bu kadar büyütüyorsa bosansin
Bunun anlaşmasını en başından yapmaliydiniz. Esin haksız tokat attığı için. Ama sende buna kızdığını bile bile giymemelisin
Islâm'a göre eşiniz haklı.
Lâkin ilk uyarı sözlü olması gerekir.
İkincisi yatağa almamak,
Üçüncüsü ise tokattır.
Düştüm
@geleceky anlamadım.
@geleceky ahlaksızca konuşacaksanız, bunu başka yerde yapınız.
@geleceky savunmanızı ahlak çerçevesinde yapın.
@geleceky hepinizi engellemeye karar verdim. Burası sohbet yeri değil.
Olum sen gizli kullanıcısın la haddini bil aw 😂
@lord-of-zirtapozz gizliden çıkabilirim. Sorun yok.
Beni bozmaz hocam keyfin bilir
@lord-of-zirtapozz eyvallah
Uyarabilirdi tokat ağır olmuş ama bence sende artık o kısa dediğin etekleri giymw şiddet boyutu artacak belliki her giydiğinde
Hayırdır eşinden başka erkeklerin mi dikkatini çekmek istiyorsun? Evde giyindiğin zaman tokat atarsa sıkıntı ama böyle yapmaman lazımdı.
Saçmalama
Yaş 23 eşininde çok büyük olmasını beklemiyoruz pek zamanla olgunlaşacaktır tabi suyuna gitmeye çalış konuş onunla eşşek değil anlar kavgada senin nasıl karşılık verdiğini bilmiyoruz tabi sadece yorum yapıyoruz eşini bizden iyi aen tanırsın
Ikinizde hakli degilsiniz ama tokat atmasi cok yanlis
Ne guzel hikayeleriniz var. . Uydurmak icin zorlanmiyorsunuz da
Helal
Krall
Evlilikteki sorunlarını dayakla çözmeye çalışan bir embesille niye evlendin ki?
Sen de onu tokatla, sana vurursa darp raporu alıp mahkemeye ver. Adama bak..
Sana başta hak vericektim ama şu sorudaki son kısım eşinin haklı olduğunu gösteriyor.
millet bakiyor diye giymiyimmi (suzce) kim hakli?
Az bile yapmis sana evliligine esine saygini gösteriyosun bu davranisinla adamin istemedigi seyi yaparsan yersin dayagi az saygi iliskiye !!!
Seninle aynı. Düşünüyorum.
Aptal karı yaa sen hayvansın belki ama insanlar konuşa konuşa anlaşır
Ve o karaktersizle evli kalmaya devam edecek misin. Onu sevebilecek misin. Üzüldüm senin için. Yakmıysın gençliğini
Ben şahsen sevgidğimin gt baş açmasını kabul edemem iş yerinde otobüs te orada burda herkes senin a.. na gtüne bakacak bende göremzlikten gelecem ohh ne güzel. Bir erkek de bir kadın da kendini muhafaza etmeli başka bir açıklaması olmaz yoksa hayvanlar bizden daha medeni olur.
Bazen şahit oluyorum, kızı yaşında biri geçiyor mini filende giymemiş adam öküz gibi bakıyor. O zaman benim de o adamı pataklayasım geliyor. Pislik bir toplum olduk. Eşin düzgünce konuşarak söylemeli tokat nedir.
Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum eşimle sen haklısın
Sanada yakışıyor canım 😊
senin eşin olsa kac yazar :P
@mercan4050 neden
@mercan4050 ben espirisine dedim yav kariştırma 😊
O senn hakkın. O zaman senin de onun giyimine karışma hakkın var
bir de bu şiddeti nasıl kabulleniyorsunuz? Kendinizi erkeklerden aşağı mı görüyorsunuz?
Bence kabul edilemez.
Tokat yiyorsunuz ve gelip bu sitede soru mu soruyorsunuz?
ben olsaydım direk polise giderdim ama bence ilişkiyi hemen yıkmamak gerekli tekrar ederse onu dava etmekle tehdit etmeyi dene
yanı dogru
cahil cahil konuşma ortada bir şiddet var kabul edilemez şayet polis ne yani kocasını polise mi şikayet edecek sonra koca hapiste karı dul dul ortada karı koca birbirini alttan almalı uzun soluklu ilişkilerde kavgalar olur normaldir sen evlenince kocanı polise şikayet et tamami konuşmak yerine ılımlılık yerine
davayla tehdit mi ikinci cehalet ulan tehditle ilişki mi yaşanır
Sonuç mahkeme ayrılık degermi oturup konuşmalar olmazmi
@ebubekir4581 ilişki böyle yürümezki zaten tarafların birbirine saygılı olması lazım
her kavgada ayırlırsan 100 kişiylede evlensen bir evlilik hayatın olmaz
tabiki giy mini giymek ne ki dimi? millette bakarsa baksın gözleri bayram etsin ne var bunda?
Dayak olursa biter. Ne olursa olsun dayak her şeyi bitirir.
Peki seni yiyecekmiş gibi bacaklarına bakışları hoşuna gittiği oluyormu hiç?
kimse Tokat atamaz. kimse kimseyi zorlayamaz. çok isteyen s.. ttrsin gitsin.
Tokat attı sıze ne hakla bunu nasıl hazm ettınız kı
mini etek evli birisine bence kocan haklı gibi ya reis kızma sakın bana bende yapardım aynısını tokat atmasamda o dk yok ederdim o eteği..
Milleti düşünüp kıyafetini seçecek halin yok sanki kapalı kadınlara bakmıyorlar mı şerefsiz her durum da şerefsiz. Eşin tokat atması da kabul edilecek bir durum değil
tedbirler vardır ama bakan her şekil bakar ama tedbirler vardır etek erkeği cezbeder giymesin o zman bir bu durumu azginlaştiran birde azaltan durumlar var
Acaba bu anlatılan koca sen misin bütün yorumların altında sen varsın. İnsanlar kendini kontrol etmeyi her istediklerini yapamayacaklarını öğrenecekler. Hiçbir sebep yapılan pislikleri haklı çıkarmaz. Bu görüş sadece tavizci tecavüzcü pislikleri aklamadan başka birşey olmaz
Vurması çok yanlış olmuş ama biraz dikkat et giyimine kuşamına istersen
Utanmadikdan sonra dilediğinizi yapabilirsiniz.
Sizin mini etek giymenizle, eşinizin boxerla dışarı çıkması arasında fark yoktur emin olun.
Tokat atılmasını da kesinlikle savunmuyorum.
Vurmasi yanlış ama sana bakiyorlarsa da kocanın gururunu ayaklara altına alıyorsun demektir
Eşin tokata kadar haklı. Lâkin tokat tasvip etmedigim birşey.
Valla sevdiğim mini etek giyerse bende kızarım, kıskanırım yaa
Herkese bakan tipler var ama bakmaları içinde davetiye çıkarmamak gerek
Hakkı yok bence istediğini giyebilirsin abartmadan..
Eşin bulunduğu gördüğü kültüre göre haklı ama sana tokat atarak haklıyken haksız duruma düşmüş grizekalı
Tokat atmayı haklı kılacak bir neden göremiyorum. Uyarır. Konuşursunuz. Ne mal herifmis.
Uyarmış. Kadın biliyor eşinin istemediğini.
@LibraHatunu Soru troll sanırım. Sanki komik de.
Aynen
Kocan haklı neden dersen evli olmasan kabul derim ama sen artık kocanıda temsil ediyosun oda seni temsik ediyor
emin ol kendi mini etekli gogus dekolyeli kizlara bakiyordur, mini de giymemissin yani ben olsam o tokati ona yedirrim hakki yok atmaya serefsiz adam
okuzun tekıymıs salak manyak adam toakt nedıryaa konusarak anlat sen nasıl katlanıryorsun bu hanzoyaaa
eşin haklı evli bir insansın eşinden başka kimsenin sana bakmaması lazım giyme men lazım
Dekolte giymek her kadının hakkıdır ama milleti tahrik amacli abarti giyilmeli ve ne olursa olsun bir kadina asla el kalkmamali ikinizde haksizsiniz
Eve kadar siniri nasıl geçmedi anlamadm😊 anlaşmanız lazm aranızda ya giymeyeceksn ya da kabul ettireceksn her seferinde etek için tartisilmaz
Demmeki o kadar kişi bakti ki adamda birikmiş
Yani eşini paylaşmak istemeyene saygı duymak lazm tabi etek boyu vs. onu bilmiyorz ya da yok yere mi sorun çıkarıyor
bir erkek yok yere sorun cikarmaz. Etek boyuna kizip sonra bakışları görünce haliyle çıldırıyor bide su var ki kadin ne cvp verdide boyle uzadi gitti
İstemiyorsa düzgünce söylemeli hiç hoş değil birbirini seven iki insandan herhangi birinin diğerine şiddet uygulaması
Ulann nerden buluyonuz şu Polat alemdar fantezilerini
Koca haklidir. insanlarin bakip kocanın kiskanacagini dusunmuyor musun