AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
239Cevap
Dayak atmak hoş bir şey değil sen kendine bunu nasıl yaksitiriyorsun, adami niye kizdiriyorsun nasıl derse öyle giyin
.
Fiziksel şiddetin hiç bir geçerliliği olamaz.
İnsanlar konuşarak anlaşabilmeli.
.
Sonuçta sen onun namususun ondan başka kimse sana baksın istemiyo haklı olarak
ama sen neden bakıyorsun kızın yaşındaki çocuklara 😉
Bugün Tokat atan yarın daha kötü şeyler yapar boşan kurtul
Ne tepki mi vermeliyim heralde gördüğüm en saçma sorulardan biri
Eşinin hangi amaçla yaptığına baqli kiskandiqindan yapmışsa son derece haklı bence
Giyme kocan istemiyorsa ama bu onun öküz olduğu gerçeğini değiştirmez.
Kimin haklı olduğu önemli değil. Artık evlenmişsin hödükle. Ya değiştirecen ya da katlanacan.
Kıskanmıştır zoruna gitmiştir belki de erkek iç güdüsü bir sey çıkarma derim
Başıboş değilsin bacım sonuçta dhdjdj mayo giyseydin dhdjdkd
allah allah kimmis o tokat atiyor mala bakistedigin herseyi giyebilirsin gencecik kizsin ayol aaa ne bu erkek siddeti
ikinizde haksızsınız. kocanın sevmediği şeyleri bilerek yapman saygıszılık. onun yaptığı ayrı bir saygısızlık
ohoo etek giydin diye tokat atacaksa senin işin var
içinde zillilik var demek veya kocanı sevmiyorsun adam başını derde soksun ya mezara ya da cezaevine girsin diye uğraşıyorsun sanırım
Kocanın sevmedıgı seylerı yapmaman lazım. Tokatla yırtmıssın.
Eksılemeyen kımse kalmamıs ben tokatu savunmadımkı
Özellikle uyarmış ise seni giyme diye. O zaman haklıdır. Neticede cinsel açlığın afrikasıdır Türkiye.
Ne olursa olsun vurmaya hakkı yok. Hep böyle başlar zaten bir süre sonra şiddet artar.
Kimsenin karışmaya hakkı yok. Senle evlenerek kendine yazık etmiş. Sen de öyle.
kesinlikle sen haklısın. sonuna kadar giymeye devam et. Fiziğin nasıl?
Esin haklı bence inadına gitme giyinme öyle şeyler
Kocan istemiyosa giyme bide burda soyluyon herkez bakiyo diye bide onun yerine koy kendini namus bekcin hakli adam
Keşke böyle birisiyle evlenmeseydiniz sizin adınıza gerçekten üzüldüm
Doğru yapmış iinsan haber verir fikrini alır önce evlisin sonuçta sanasa onada onun ailesinede laf gider
Eşin giyim konusında son derece haklı. Ancak tokat atmak doğru değil. Muhtemelen buna karşı olduğunu bile bile giydin ayıp etmişsin.
Eşin haklı tabiki bazı erkeklere ters bir durum. Tıpkı babanıza abinize ters olduğu gibi
eşin haklı dünya çok kötü oldu adamlar timsaha tecevüz ediyolar o derece hem kızların eşine bakarak onu arzuladığını düşün hak verirsin
esinin izin verdigi kadar olsa veya sen onun durumnuda gozetsen iyi olmazmi. ama tokat yanlis
Daha önce seni uyardımı mini etek giyme istemiyorum falan diye
tokat atacak bır erkekle evlendıgın ıcın sen haksızsın
Bence eşin haklı ama tokat atmasi yanlis tepkisini baska bir sekilde gosterebilirdi
Benim sevgilim asla karisamaz böyle istemese de giyerim bence yüz verme çok boşan
Ne olursa olsun kisinin vücut bütünlüğü dokunulmazdir. O yuzden kimse müdahalede bulunamaz. Ne kadar seviyorum desende sana dokunamaz. Simayette bulun.
Evlisin ama milletin sana bakmasını istiyosun;) he kadınlar haklı yine he m k he.
Tek bir sorum var , evlenmeden önce nasıl giyiniyordun ve eşin karışıyor muydu?
Evde kaldım diye bir yerlerini yırtanlara gelsin bu soru.
Size müstehak bunlar. Allahın öküzlerine bu kadar değer verirseniz herşeyi yapar size
2 öküz 🐂 beğenmedi
Eşinin istemediklerini yapma tamam ama o kadarı da fazla. Surat as ve bir daha yapmamasını yoksa kötü şeyler olabileceğini söyle.
Kocan hakli, sonucta elalem diyecek ahmetin kariso ne kadar seksi gecen frikik verdi pembe donunu girdum diycekler, biriyle kavga etse sen once karina soz gecir pembe donu milletin diljnde diycekler, bence c*nayet sebebi
Tabi kendi kendine tokat atması mümkün değil acaba sen ne dedin ki bu hale gelsin. Yine de ellerine sağlık harbi erkek
İstediğini giyersin, kimsenin sana karışma hakkı yok giydin diye de vurmaya hiç hakkı yok
aptal aptal konuşma ya nasıl hakkı yok ya kocanında karısı üzerinde hakkı yoksa ne bokuma evleniyolar şiddet olayına karşıyım ama evliyse istediğini giyemez kocanın sınırları varsa ve bekarsa babanın sınırları vardır o yüzden hakkı makkı yok deme
kadın bizim şerefimiz namusumuzdur o yüzden hassasız
@GRey5 bir insanla evli olsan bile kısıtlayamazsın böyle bir şeye hakkın yok böyle konuşarak aptal olanın kendinin olduğunu kanıtladın tebrikler
Adam seviyosa kıskanır kısıtlar sevmiyisa o zmn kisitlamaz ve emin olki boynuzlanmişsindir artık seni takmiyodur isterse çıplak gez seni sevmeyen bı koca için farketmez ilgilenmez aramaz sormaz
Tokat atması kesinlikle doğru değil ama sen de laf dinlemeyerek ayıp etmişsin.
Dinen erkek adamın 3 kere söyleme hakkı var uyarır uyarır sonra günahı erkekten düşer eğer vücut vuzuvlarin belli oluyorsa tek taraflı boşanma hakkı var gerçi sizin gibi kadınların Allah'ı pek taktığını söylemek mümkün degil
Ne saçma bir yorum nereye bağlamışsın abi
@NiyanHanım gerçekleri duymak insanların kalbini kırar kardeşim ama gerçek bu
Yanı burdan dini konulara kadar gidip hüküm vermek acaip geldi ondan yazdım 😊
@NiyanHanım ama din her yerde gerçeklerden kaçmak mümkünmü
ee biz ne yapalım kocana mı karısalım? sizi dövmeyecek erkekleri seçin alala..
Bağır çağır ama tokat atma ya ne gerek var şiddete...
Etek giyme bakarlar diyen zihniyet etek giyenlere bakıyor.
Bazı erkekler insanlıktan nasibini almamış oluyorlar
Bakıp geçmesi normalde aval aval bakıyosa bu senin hataan değil
Nolursa olsun vurması yanlış. Sende etek giyme zaten herkes abaza
Herkes abaza diye giymemezlik yapmayım 3 yaşındaki bebekte mi tahrik etti allah belalarını versin
Malesef yaşananlar korkutuyor
aynen öyle susan toplum yok olmaya mahkumdur
Kıyafete karışan örümcek beyinli erkeklerden kurtulamadık
Adam hakli. Kes sesibi otur
Cunku artik sen onun emanetisin
Eşin seni mutlu ediyorsa sorun yoktur güvenmiyor mu kendine
eşin çok yobaz kusura bakma canım ama gerçek bu
Ne yobazı alakası yok bende olsam eşimin bacaklarına bakılmasını istemem ama tokat atması insanca değil
kardeşim o zaman sende adam olacaksın kadınına bakacaksın elalemin karısina kızına bakmaycaksin evine girmeyeceksin kimse adamlık taslamasin
@buraak3434 sen benim dediğim nerenle anladın kendi eşimin olması durumundan bahsettim boş yapma
Ne malla var ya sen bakıyosun herhalde
Açıkcası bizim bu iğrenç ülkemizde bende rahatsız olduğumdan sevgilimle konuştum giymiyor , tokat atması oldukça hayvan davranışı
sen bu kafa ile cok döver eşin giyme diyor halen buda birde soruyon giymmi diye
Tokat atmak nedir ya insanca konuşmak varken
etek cok kisa degil diyor ya. kafaya bak adi ustunde mini. mini demek kucuk-kisa demek zaten 😂😂😂
Sevmediğini bile bile inat olsun diye yapıyorsun sonra kim haklı..
Belirli bir tipi seviyorsunuz ve bir gün o tip şiddet uyguluyor gayet normal
yorumları okuyorum da ne acaib insanlarımız var ya
Tokat atmak ne demek yaa saka gbi 😈😈😈
Öküzlük parayla mı. Kıskanıyorsan konuşursun. Tokat atmak de demek. Herşeyin bir dozu sınırı vardır.