23 yasindayim esim isten cikista bulustuk niye etek giydin diye kizdi sonra evegelince tokat atti etek cok kisa degil ama ne zaman etek giysem dikkat cekiyorum bakiyorlar millet bakiyor diye giymiyimmi suzce kim hakli?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eşinle görücü usulü evlenmediysen az çok karakterini biliyorsun demektir. Bu seçimi sen yapmışsın. Tabi bu durum yine de tokat atılmasını meşrulaştırmaz. Ben eşime tokat atsam, sanıyorum çok kısa bir sürede boşanır benden.
İnsanların sana bakıyor olmasını kaldıramamak kişisel bir durumdur. Ben problem yapmam. Ama senin eşin kaldıramıyormuş. Benim eşim de pantolon giyince bakıyorlardır mutlaka. Ama bunu paranoya haline getirerek de yaşanmaz ki. Ben şimi sever ve değer veririm. Başkaları baktı diye incitmek hangi sevgiyle anlatılabilir?50 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı.
+1 yılMini etek giymen biraz sıkıntılı bir durum ama bu sana tokat atmasında haklı olduğu anlamına gelmez. Ya bakıyorlarsa giyme bence. Ben istediğimi giyerim bana kimse karışamaz gibi durum evlilikte söz konusu olamaz. Fakat bu demek değildir ki erkeğin dediği olacak. İkiniz birbirinizin isteklerine uyum sağlamalısınız. Evlilik bunu gerektirir. Ben kafama göre yaşıyacam diyorsanız evlenmeye gerek yok. Burada sana haksızsın demiyorum yanlış anlaşılma olmasın. Tabi ki tokat atmanın hiçbir bahanesi olamaz.
40 Yorumla
+1 yılKısa etek giydi diye tokat yiyen bir kadın gelip burda "ama çok yakışıyo, ama hep bana bakiyolar" gibi çocuk saçması cümlelerle soru sormaz.
Bir kadın ne olursa olsun şiddeti bu kadar normal görmez. çok incinir ve incinmis bir kadınin tüm cümlelerinde de ürperirsiniz.
Trol'ünüzü bari düzgün yapın.110 Yorumla
+1 yılMini şeyler giymeni istemeyebilir keza sen de insanların bakışlarının farkındaymışsın eşin de rahatsız olabilir bu durumda ancak bu mesele böyle tokatla şiddetle falan çözülmez. Bir tokat yarın yumruk olur ertesi gün tekme. Şiddet kumar gibidir başlayınca duranı görmedim ben daha.
100 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
110
Cevap
237Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Giymeni istemiyorsa insan gibi söylemeli hayvan gibi davranmamalı.
200 Yorumla
+1 yılKocanızın size tokat atmasının bir tek sebebi var o da sizi namusu olarak görmesi. Ama tokat atmak yerine sizinle konuşabilirdi. Örneğin etek giymeni istemiyorum bir daha giyme diyebilirdi. Sizin yapmanız gerek ama o an yapmanız gerek o giydiğiniz eteği onun gözleri önünde makasla kesmekti. Eğer egoist birisi değilse kalkar sizden özür dilerdi ve gönlünüzü almaya çalışırdı. Ancak karısına tokat atan benim gözümde "karaktersiz seviyesiz ve iğrenç" bir kişiliktir. Şiddetin büyüğü küçüğü olmaz şiddet şiddettir ben bile öfkeli birisi olmama rağmen asla karıma etek giydi diye tokat atmazdım ve kesinlikle ona etek giydi diye de kızmazdım sonuçta o kadın benim için giyiyor o giyisiyi. Kızmak yerine daha çok gurur duyar ve mutlu olurdum. :)
51 Yorumla- +1 yıl
Bu söz aslında şöyleydi "Sizin yapmanız gerekende ama o an yapmanız gereken" ama bu şekilde olmuş "Sizin yapmanız gerek ama o an yapmanız gerek" :/
+1 yılŞimdi tokat atmak yanlış bir davranış ama senin de yanlışın var.
O senin eşin sende onun namusususun. Eşin giymeni istemiyorsa giymeyeceksin ya da daha çok tokat yersin. Kimse gelmesin bu yorumumum üstüne ciddi kapışırım.
Neden eşinin istemediği hareketi sergileyerek bu tokatı yiyeceğini bildiğin halde o eteği giydiğini hiç kendine sordun mu?
Eşin ondan başkası bacaklarını niye görsün kafasinda ki düşüncesinde çokta haklı.92 Yorumla- +1 yıl
yoruma kapalı olduğun için yorum yazmıyorum
- +1 yıl
Kimse kimsenin namusu değildir. Herkes kendi namusundan sorumludur tatlım. Şu algıyı yıkın artık
+1 yılYukarda eşine yobaz diyen medeniyet yobazı pembeliye sadece tokat atması konusunda katılabilirim lakin eşinin duygusal tepkisi son derece olagan. Madem evlisin madem bu adamın huyunu suyunu kızdığı sevdiği noktaları biliyorsun dikkat edeceksin ablacım. Elbette o da aynı dikkati senin ozelinde gosterecek. Kendin söylüyorsun etek giyince boyle boyle oluyorum diye. Ne bekliyorsun esinden? Bravo demesini mi? Millet bakiyor diye degil esinin milletin seni gozuyle taciz etmesine musamaha gösteremediği için ona ve evlilik hukukunuza olan saygın için giymemen gerekiyorsa giymeyiver.
10 Yorumla
+1 yılİnsanlar kıskanır bu çok doğal. Etek giymek istiyor olabilirsin ama erkeklerin çok az bir kısmı bu konuda modern ne yazık ki. Ayrıca eminim ki sen bu adamla evlenmeden önce de etek giymemen konusunda seni uyarmıştır mutlaka. Nasıl bir karaktere sahip olduğunu biliyordun yani. Etek sevdan daha fazla olsaydı, eşinle evlenmezdin. Kurallarına ayak uydurmaya çalış. Ama şiddete de göz yumma. Her şey önce bir tokatla başlıyor.
68 Yorumla- +1 yıl
@buraak3434 Adı üstünde kendi yorumum. Sen çok takılma.
- +1 yıl
gerçekten beğendim düşüncelerrini çok nazik ve nayif Bir şekilde kaleme dokmuszsun teşekkür ederim
- +1 yıl
@buraak3434 Ya baştan söyleseydin ya. Boşuna gerildim burada 😂
- +1 yıl
benim amacım insanları taciz etmek değil hoş vakit geçirip dağılmak biz birlikte güçlüyüz erkekler soruyor gurubu kuracam bu arada😂
- +1 yıl
@buraak3434 Güzel fikir. Ortak olabiliriz bence 😂😂
- +1 yıl
yok be kaç kişi gelecek nerde kör topal var gelir allah bilir ya 😂
- +1 yıl
@buraak3434. Yahu sen beni dinle aklımda çok güzel bir plan var
- +1 yıl
dur planı herkez görüyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi olmuş az bile yapmış daha beter olsaymışsın diyen erkeklerin hepsi potansiyel kadın katili olma durumu vardır. Normal değiller hiçbir şiddet savunulamaz. Gider tek celsede boşar ama vuramaz. Kimsenin böyle bişe yapma hakkı yok. Önce insan olmayı öğrenelim. Kızlardan bile kocan haklı diyenler var e sizde hakediosunuz demek ne diyim. Sonra kocanız dövdüğünde ağlamayın o zaman.
90 Yorumla
+1 yıletek çok kısaysa sana kızabilir , kıskanabilir. Bu sahiplenici tutuşundan ve çevreye güvensizliğinden kaynaklanıyor. Lakin sana vurmaya hiçbir şekilde hakkı yok. Nedir yani bu çok kısa aşkım ben bu tarz giyinmeni istemiyorum diyebilir ama vurmakda neyin nesi. Böylemi seviyormuş? böylemi koruyormuş kadınını? Yazık delikanlılık değil bu
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Esinden baskasina bacaklarini sunman cok cirkin bir sey.. ama esinin de direkt tokati basmasi cok cirkin.. ilk once nota verirsin. uyarirsin.. tokata gerek yoktu. Her erkek bunu kaldiramaz. Ama bunu inatla yapacak kadin da ancak ailesini yikar.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılTokat atmanın hiçbir haklı tarafı olamaz ama evliyseniz, ikinizde karşılıklı olarak toplum içinde hal ve tavırlarınıza dikkat etmelisiniz. Yoksa bir ilişkiyi yürütmek çok zor olur. Eşinizle konuşup, anlaşmanızı öneririm. Umarım güzel bir ilişkiniz olur.
60 Yorumla 23 , ne yapmak istediğine kendi başına karar verebileceğin bir yaş. Evliliğin yapıtaşı da saygıdır. Eşin senin etek giydiğini önceden bilmiyor muydu? Ki şiddetin hiçbir türlüsü ne olursa olsungerekçe olamaz. Ama sen zaten haklı mı diye sorduğuna göre boynuna takılmış tasmadan gayet memnunsun.
Yazık..36 Yorumla- +1 yıl
Özmen baska erkeklerde yatıp kaklsin özgür ya ne alaka diyorsan evli kadın aldatamaz diyorsan Özmen istediği gibi giyinemezde kocan Özmen gece kulübüne yanlız gitsin adama niye karişiyonuzki dimi herkez özgür olsun
+1 yılSorun kim haklı değil. Tokat atmasını kenara aldığımız zaman, o haklı. Kıskanmıştır falan haklıdır. Ama tokat atmaya hakkı yok. Tabi yobazlar kuran dan yalan yanlış şeyler anladıkları için kocasıdır hakkı var diyebilir ama o çok çok farklı durumlarda. Böylesine insanice çözülebilecek bir konuda değil tabi ki. Bu da onu haksız yaptı.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTokat fazla olmuş ama etek konusunda haklı. O kadar geniş bir eş zaten daha çelilmez olur ki evlenirken buna değer veriyor olsaydın bunları bilirdin. Sevgiöiyken mini giymedin mi hiç. Ne tepki verdi. Anlamış olman lazım. Açık konuşim ben bile etek giyen kızların bacaklarına bakıyorum.
63 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@metalrock e yani hak veriyorum size. Ne diyim.. ne güzel bacağı var diyorum. Bazılarına da hiç yakışmamış o bacakla nasıl giymiş diyorum. Bakıyorum yani.
- Aşk İlişkileri konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılSiz. Neden evlendinizki evlilik karsındakıne saygıdır ve onu ıncıtecek ve ılıskıye zarar verecek şeylerden kaçınmaktır belliki birkaç kez bu konuda tartışmıştınız o yüzden ne sen saygı gösterimmişin ne de o adam olup özgüvenli bır sekılde senin yanında durabılmıs. Ustelık bunun ıcın el kaldırmış... haklı haksız aramak zaten ilişkiyi bitirir! Bence alış verişi beraber yapın ve evlılıgınıze zarar verecek hareketlerden her ıkınızde uzak durun
20 Yorumla Kim mi haklı
Sen bı insansın kendi tercihlerin hayatın var düşüncen var esindir uyarır söyler istemiyorum der neden istemediğini belirtir gelir senle konuşur sen hak verirsen ona yine kendi iradenle eşim istiyor aramızda sorun olmasın der giymeyebilirsin ama onun sana ne şekilde olursa olsun eşin diye tokat atma gibi bir lüksü olamaz. yanında çok dikkat cekecegin için beyefendi egosuna yenilmiş.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eteği tokat gitme pahasına giymen ilginç.
Dikkat çekiyorum bakıyorlar diyorsun. Dikkat çekmemek istiyorsan gitmezsin bu sorunlarıda yaşamazsın.
ya da kıyafetim kimseyi ilgilendirmez dersin bakan da olabilir beni ilgilendirmez ben kendim için giyiyorum dersin ve istediğin gibi giyinirsin.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılEğer eşiniz evlenmeden öncede bu tavır içinde ise ve sizce bunu kabullenerek evlendi iseniz hiç kusura bakmayın, bal gibi de haksızlık payınız var... Bazı insanlar daha hassas kabul edilebilir.. yapabileceğiniz 2 şey var : mini etek yüzünden boşanıp tazminata boğmak ve öZgür yaşamak,, evliliği sürdürüp para sömürüsüne biraz daha devam etmek..
10 Yorumla
+1 yılDaha soruyor musun? Sorduğuna göre kabullenmişsin tokadı. Yarın bu tokat birkaç morluğa ardından bir hafta hastanede yatmaya ve enson ölüme kadar götürür. Hiç bir zaman hiçbir yerde kimsenin size şiddet uygulamasına asla izin vermeyin. Yaşamak için. 😠😠
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı. Ne yaparsan yap eşin sana vuramaz bide hala kim haklı diyorsan sen bu kadar safsan eşin haklı dövmekte
90 Yorumla
+1 yılTokat atan malı haklı gören hemcinsimin yorumlarını gördüm, siz ne iğrenç mahluklarsınız be. Yarın birgün tokat manyağı olursanız oh olsun size sizin gibi aptallar hak ediyor
70 Yorumla
+1 yılKocam istemiyor bu yüzden giymeyeyim demiyorda millet bakıyor diye giymeyeyimmi diyor bu erkeklere müstahak böyle eşler giyin kardeş donsuz gez hakkindir 😎
61 Yorumla- +1 yıl
vay he helal olsun 👍
+1 yılAh tanımadan evlenmek. İşte en büyük hata bu. Flört döneminde zaten herkes kendini saklıyor. Vurmaya hakkı yok. Seninle evlenmeden öncede bilmiyormuydu senin mini etek giydiğini. O zaman niye sesini çıkarmıyordu. Cepte görüyor seni. Sana dilediği gibi davranamaz. Allah yardımcın olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 964 cevap paylaştı.
+1 yılGünaydın hayırlı pazarlar her şeyden önce Tokat meselesine aşırı şekilde kınıyorum ikaz edebilir kıskanıyor olabilir giymemeni isteyebilir ama kesinlikle Tokat işine karşıyım o yüzden hemcinsimi kınıyorum.
30 Yorumla
+1 yılBence eşin istemiyorsa giyme bu sefer laf döner kocana derler eşini giydirmesini bil diye sana olan olur yani kendince ve ona hitap etcek şeyler giymen daha mantıklı onunda vurması büyük hata güzel dille uyarması gerekiyordu
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin haklı tabikide ablacım, sen bir erkek olarak ona nasıl dokundugunu bilmezsin erkekler anlar, biliyorsunki türbanlılara bile bakılıyorlar memlekette, sen onun karısısın kim karısının vücüduna bakılmasını ister, kusura bakma doğruya doğru, eşinden özür dileyip birdaha giymemelisin,.
10 Yorumla
+1 yılEşin haklı evlisin hoşuna gitmemiş ama sana tokat atmasını da kesinlikle savunmuyorum
90 Yorumla
+1 yılYanlış yapıyosun yapma eşin mını etek gıyınme dıyorsa gıyınme sokakta dikkat cekıyosan çekme guzel hanfendi gıbı gıyın he eşin kesınlıkle haklı degıldır madem bukadar seni dusunuyorsa düşünmesin bir tokat bir ömür hatıraya bedeldir sonuc hafızanda. Herdaım kalıcak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılulan ayrıl bu ne be. sanki arkanızdan atlı kovalıyormuş gibi ilk bulduğunuz erkeğe yapışıp evleniyorsunuz doğru düzgün tanımadan sonra da böyle şiddet görüyorsunuz. o hıyar ileride neler yapar sana. ayrıl ya salak mısın kendine bunu yaşatma ayrıl.
20 Yorumla Dar normal kot giysek de bakıyorlar artık yani ha etek ha pantolon çok mini değilse sorun olmaz ben olsam kırılırdım susar konuşmazdım kırılınca susarım genelde çünkü, Ve yaptıgı da yanlış bu kadarı da fazla evlilikte herşey olur da yanlış bu
20 YorumlaYani eşin istemiyosa giyinmen iyi değil kardeşim hatta bu iyi bişey eşin seni seviyor kendisinden başka kimsenin bakmasını istemiyor bide iyi yanını düşün şiddet kısmı biraz fazla olmuş ama demekki çok seviyor
20 YorumlaSiz haklısınız eşiniz ise tamamen haksız. O sizin bireyselliginize müdahale eder saygı duymaz ise nasıl aile olacaksınız kaldı ki ne demek tokat ne demek şiddet kesinlikle cezalandırılması gereken hukuki durum var maalesef ilkemiz kadınları belli değer yargısının içine sokmaya kalıpta şekillendirme ye o kadar açık ki bu durumda kadınlar o ki haksız acaba diye sormak durumunda kalıyor. Kesinlikle siz haklısınız başka söz yok nokta.
00 YorumlaTokat atmanın hiçbir bahanesi olamaz.
260 Yorumla
+1 yılEvlilik nedir önce bunu size soruyorum... Arkadaş seviyor seni ki kıskanıyor sen niye giyiyorsun ki.. Kıskanmak ile kısıtlamak ayrı birşeydir.. Aradaki farkı anlayın artık ya
50 Yorumla
+1 yılTokat mı attı? Ve sen tokat atışını değil de eteği giyip giymemen gerektiğini mi sorguluyorsun? Abla sen iyi misin?
50 Yorumla
+1 yılBenim öyle hayvan gibi eşim olsa inadına giyerim.
Elini de münasip yerine sokmaları için bir güzel dövdürürdüm.
Sen yine sakin kalmışsın, bu ne zihniyetsizlik böyle.32 Yorumla- +1 yıl
sonra katil olur ölürsün :D
- +1 yıl
2 erkek eksilemiş bide niye kadına şiddet uyguladıkları için kendilerine yediremeyince eksiyi vurmuş ey müsliminler hahaha
Kıskanması normal ama tokat atması anormal aranızda böyle konuları çözümlemek gerekiyor eşinin neyden hoşlanmadığını biliyorsun ve ona göre hareket etmen gerek
30 Yorumla
+1 yılEşine sinir oldum bir tokat da sen atsaydın sonuna kadar haklısın
81 Yorumla- +1 yıl
ha şöyle ya ezilen kadın istemiyoruz kadın şarabı gibi olmalı dediysek ezilecek anlamina gelmiyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şimdi eşin belliki seni çok aşırı seviyor, sende bunu yaşamak istiyorsun fakat toplumumuzda etek dizden biraz yukarda olunca farklı gözle bakıyor , yanlış herkes hürdür ve eşine sadece bakarlar sen tadarsın demen yeterli 😂 Motive olsun en azından
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Sen bir bireysin ve beynin var. Ne giyip giymeyeceğine ne eşin karar verebilir, ne de ailen. Yalnızca senin kıyafetin halkında yorum yapabilirler. Sende onların istemediği birşeyi giyip giymeme konusunda karar verirsin.
Olayın özeti budur.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı. Sen hakli degilsin cunku yanlis es seçimi yapmissin. Bakanin değil de senin mi sucun var. Genc kizsin bu giydiğin normal. Bir de insan sevdigini korur kollar. Bu sebepten tokat atip canini yakmaya nasil kiyar
10 Yorumla
+1 yılSenin eşinin öz güveni eksik hep giydim ve evlendim gene giyiyorum asla eşinin giymine karişmasına izin verme
46 Yorumla- +1 yıl
Siz kimsiniz ki benim hakkimda yorum yapiyosunuz beni tanımadan giyimimi bilmeden
Terbiyenizi takının - +1 yıl
eşler bir hayatı paylaşır ve birbirine karışması gayet tabiidir. Eşimin bana karışmasına asla izin vermem diyen ve sanki ona inat dikkat çekmek için mini giyen basit bir kadınsın. Yazılarınız kafa yapınızı fazlasıyla belli ediyor bak ne güzel yorum yaptım sen kimsinler filan da sökmez sosyal medyada umarım eşin senin gibi basit ve iğrelti bir kadından tez zamanda kurtulur
- +1 yıl
@HagiI0 kesinlikle siz terbiyesizsiniz benim nasil bir eş oldumda sizi ilgilendirmez ben biseyi evlenmeden önce yapiyosam buda giyimim ise bunu evlenince bırakmam
Ayriyetten zekama laf atmaniz ayri sacma biz olan sizsiniz haddsizsiniz ki başka bir kadina yorum yapmayı gerek duyuyosunuz ve şimdik dahada yorum yapmayın
- +1 yıl
@HagiI0 seni aptal ben türkiyede yaşamıyorum ki oranin dilini iyi bileyim mal
Benim ülkem cok farklı benim eğitim seviyeme gel sonra konuşuruz
Allah bilir gitmişsindir bir liseye ya da hadi üniversite olsun işsiz geziyosundur
Ondan ziyade cahilde degil ama sen kültürsüzsün
bakanların başında kocan geliyor olayın alt metninde bu var abicim. O öküz (öküz daha değerli bir hayvan ona göre ama napcan jargonda böyle) o öküz değişmez. Kendini doğru ifade etmeyi öğren ve bundan vazgeçme
10 YorumlaBu bir kerelik bir olaysa neyse ama sürekli bu haldeyse evlenmeseydiniz tanımadan mı evlendiniz ben anlamıyorum sizi.. Eğer sürekli böyleyse zaten o mini etekli kadınlar hakkında kötü düşünüyor ki demek senin de giymeni istemiyor..
10 Yorumla
+1 yılYa aptal aptal kocan az bile yapmış Tokat’la yırtmışsın falan yazanların gerçekten allah belasını versin ya pis insanlar ülkenin şiddet ve cinayet olaylarının ileriki zanlılarısınız resmen iğrençsiniz ya
70 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sözde giydin.. Sözde tokat attı.. Daha bir de tepki vereceksin.. Sanki az önce yedin de tokatı daha tepkini bekliyor kocan şu an..
Trol soruya trol cevap: Kocanın eline sağlık :D20 YorumlaTokat atması yanlış ve kıskanç tavrını konuşarak çözmeli konuşmak çözüm ama şiddet sadece soğukluk getirir güveni varsa giyiminde kuşamında zor durumda bırakmam diyorsan eşine. Karşı yaptığı yanlış
20 YorumlaHerseyin yeri, zamani vardie bunun da bilincinde olmak gerekir.
Etek, giyilebilir fakat ortam ne kadar musait olabilir ki evli bir kadin icin ilgi cekici gorunmek ne kadar dogru bir kaygi unsuru olmalidir.
Elbet bunlar tokat atmak gibi biseye hak mana vermez ama esler birbirini iyi taniyor olmali.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvde kocana giy helaline
Sanane dışarda ki erkeklerden milletin orasını burasını kaldırıyosun55 Yorumla- +1 yıl
@Hanzadeeğ yaa 3 yaşında ki çoçuğa tecavüz eden zihniyet varken kadın etek giydi diye dışarda çoçuğa tecavüz eden adamlar çok olur
- +1 yıl
Haylazzzponcik, helal olsun bacım, çok doğru söylediniz.
Saçma yorum diyen kişi, 27 yaşına gelmişsiniz hâlâ insanları taniyamamissiniz. Kadina bakıp etkilenmeyen erkekte sorun var demektir. Kim olursa olsun buna kanka , kardeş dediğiniz kişiler dahildir. - +1 yıl
Bacım bırakın etek giyilmesini, eteğin renginden bile etkilenenler var. Gozlerinizi açın. Bu yüzden erkeklerin tesettürü göz kapaklaridir
Evleysen sen kocanı kocanda seni dinlemeli kocan giymenden rahatsız oluyorsa giymemelisin bence ya da kocanın rahatsız şeylerinde sen izin vermeyeceksin ama tokat atması yanlış erkek adam sevdiğine vuramaz hele karısına asla
10 Yorumla
+1 yılSana çok samimi bir şey söylemek istiyorum burada sorduğun bu soruya gelen yanıtlar çok acımasızca olduğu için kafan karışacak büyük ihtimalle eşinle güzelce konuşarak hallet böyle sorunlarını başkalarıyla fazla paylaşma özellikle işe yaramazlarla
40 Yorumla
+1 yılkim haklı mı? Bunu sormak bile büyük suç. Kendi kocan hariç başkalarının sana bakmasından rahatsız olmuyorsan ozaman hoşuna gidiyor demektir. Kocan %100 haklı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eşin az yapmış, ben olsam çok daha büyük cezalar verirdim sana..
Bacakların dikkat çekici ve güzel, eşin istemiyor etek giymeni. giymemelisin.. bence:)10 Yorumla
+1 yılgitme laf atarlar eşin duyar kavga falan çıkar. beyaz tenliysen ve bacaklarında güzel düzgünse laf atmasalarda herkes bakar eşinide rahatsız eder bu durum haliyle.
10 YorumlaTokat atması doğru değil.
Senin de mini etek giymen hoş değil.50 Yorumla
+1 yılDerhal boşan. Dayak yedikten sonra tekrar barışmak “attığın dayağı ben hak ettim ve bana istediğin zaman dayak atabilirsin” anlamına gelir!!!
30 Yorumla
+1 yılHem fark ediyor sun hemde tekrar tekrar giyiyorsun boşunamı gidiyor anlamadım esin buna karşı ise tekrarını getirme
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGiyme o zaman kardeşim bilmiyor musun erkek milletini gelen gecen bakar
916 Yorumla- +1 yıl
bakabilir ama eşime yakışıyor sa giyebilir güven önemli olan
Cevap sahibi+1 yıl@buraak3434 allah aşkına esinle geziyorken yandan geçen adam bakacak sen saf gibi duracak misin
- +1 yıl
ama ben Fethiye yaşıyorum ve bu durum normal yazın 40 derecede pantolon giy üstüne tunik at dersen eşim öldürür beni saygılar
- +1 yıl
40 derece diye çıplak mi gezersin dışarda ya da kız dışarda @buraak3434
- +1 yıl
etek boyuyla namus ölçülmez kardeşim sadece kadına değil erkeğede haram gözüyle bakmak bile haram 😉
- +1 yıl
Olum sen onu bunu bırak dediğim soruya cevap ver 40 derece olunca çıplak mi geziliyor? Ben Bingöl de askerlik yaptım 50 derece sıcaklıkta ne insanlar gördüm tesettürlüleri senin 40 derecelik dediğin yer Denizli de oluyor 😀 erkek bakar ya da bakmaz o onun günahı ya da kadın baktırır ya da baktırmaz o onun günahı ne giymiş ise ama şu Türkiye de şerefli ve namuslu diyeceğimiz o kadar az insan var ki bırak mini etek giymeyle laf atmayı eli açık olana bile laf atıyorlar ama o konuyla benim dediğim konu bir değil
- +1 yıl
kardeş sen kendi eşini kara çarşafla gezdir anlaştıkmi beni alakadar etmez öpüyorum seni😂😂
- +1 yıl
Anlaşıldı bu akıl basmacanı👍🏻 deseydin baştan yazmazdık bu kadar anlamamin anlamazsinda bu yaştan sonra 😀
- +1 yıl
hadi bak işine git
- +1 yıl
ne yapayım şimdi ağlayayım mi
- +1 yıl
bekliyorum iyi geceler
- +1 yıl
sen benim yorumuma fikrime saygı duymayı öğrenmek zorundasın
- +1 yıl
Yau arkadaş kız sana demiş ki sapık biri senin kadına baksa ne yapacan asalak gibi cevap verirsen cevap alırsın ilk defa böyle yorum görürüm başkası öyle dese emin ol döverim derdi sen diyorsun ki eşim öldürür 😀😀 eş seni öldürmez bırakır beni korumuyor diye ben sana güzel bir şekilde anlattım sen anlamak istemiyorsun ben ne yapayım 😀 rahatsan bir erkek karının bacağına orasına burasına bakmasına rahat görüyorum diyorsan eyvallah ben buna saygı duyarım ama bizde böyle karısını başkalarına göz diktirecek kişi de adam yerine koymuyoruz güven önemli yazmışsın sapık adamdan güven var yani taciz etmesine göz yummak oluyor bu senin ilk yazdığın cümle 👍🏻 bunu da alamıyorsan arkadaşım ben sana ne diyim ayrıca kız demiş ki erkek milleti gelene geçene bakıyor demiş sen bakabilir diyorsun yani demek ki sende başka kadınlara bakıyorsun buda tacize giriyor
- +1 yıl
rus çok kardeş ve her yerden geliyor oralara kızlar çalışmaya kapış
Cevap sahibi+1 yılBenim suçum ne bildirimlere bogdunuz
+1 yılKıskanması güzel bisey aslında ama tokat atması dogru degil haklıyken haksız konuma düşmüş. Peki sen niye mini etek giydin ki?
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılEşinin hakkı var sana karışmaya seninde var bence şahsen benim eşim giyme derse giymem net gerçi eşim giy desede giymem
20 Yorumla
+1 yılEşin buna karşı ise eşini seviyor isen. Dışarıdakiler ile eşin arasında tercih bu. Onlara iyi gözükmek baktırmak müşteri çekmekmi. Eşin ile ömürlük mü ikisi olay
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 640 cevap paylaştı. Ben olsam tokat atmam asla birakmam oyle giyinmesine ama yanlis yapmis uyarabilirdi guzel bir dille kabaca davranmis
20 Yorumla- Devamını Gör (287)
Devamını Gör(332)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem