Kendini bilerek eleştirel de olsa yorum yapan bay bayan herkese teşekkürlerimi sunarım.
Eşime tokat attım, nasıl davranmam gerek?
Kendini bilerek eleştirel de olsa yorum yapan bay bayan herkese teşekkürlerimi sunarım.
Sen biliyorsun zaten el kalkmaması gerektiğini ve zaten yaptığın hatayı da biliyormussun. Bunlara girmeyeceğim zaten acizlikten başka bir şey degil demişsin el kalkması. Bunun farkında olman güzel ama eşine bunu belirtmelisin. Güzel bir sürpriz hazırla ve orada refleks sonucu geliştiğini yoksa asla böyle bir şey yapmayacağını söyle. Eşinin sana vurması ne kadar acitabilir canını ve senin alt yapın varmış. Dediğin gibi reflekstir esin sana orada şiddet uygulamamis ya yani sinirine gitmiştir aldıkların. Sen de tutumlu olmamız gerektiğini biliyorum ama bu gerekli de bunu ona güzel dille anlatmaya çalış anlar eminim. Tutumlu biri diyorsun durumumuz çok iyi değil diyorsun. E evi düşünmüş sadece. Mesela bakım için diyorsun tamam ama aksesuar lazım felan değil almasan da olur durumunuz bir düzelsin al ama hep mi böyle yapıyorsun bu da önemli nadiren aldıysan bunda bir şey yok al tabi aslında uzatmissiniz ya gerçekten küçük bir sorun. Büyük tarafı şiddete dönüşmesi. İnşallah birdaha refleks dahi olsa kalkışmazsın böyle bir şeye kalkışmazsın. esin kızmaktan çok üzülmüştür valla. Pişmanlığını dile getir sadece refleksti yoksa yapmam de bunu da belirt önemli bu. Güzel bir sey yap hoşuna gidecek. Oğlunuzun görmesi çok kötü olmuş inşallah unutur daha küçük ama psikolojisini etkilememistir inşallah çocukların kişiliğinin oluştuğu dönemdir çocukluk.
Bence haksızsın ama eşin kadar değil bu ne ya herkes feminist olmak zorunda mı? Kadının sana vrumaya ne hakkı var noluyor hu kadinlara ya
Bence öyle Inan bana yaptığını senin tabiki savunmuyorum hiç vurmasan %100 o sucluydu ama şimdi yüzde 40 suçu sen aldın ama 60 i onda bu büyük birşey ama kadınlar anlamıyorum sanırım ben hala kadın olmadığım için diycemde bayanlarda öyle benden kucuklerde kadın olmak çok güzel ama bir abartılcak durum degil
Beğeni sayısına göre hakettin, bol xperli günler👍😊
Rica ederim😊
Yani kendinizi affettirmeye calisin her insan dusunmeden hareket eder ki siz bir erkeksiniz sonucta. Yani demek istedigim duygunuz daha agir basiyor mantigimizi biz her zaman kullanamiyoruz hani bir daha da tekrarlarsiniz gibi geliyor hatanizin farkinda oldugunuzu belirtecek bir sey yapin. Yani evet kotu bir durum belli ki bir kere yaptiysaniz bu tekrarlar da ilerde... Kendinizi tutmaya calisin baktiniz sinirlisiniz hemen o ortamdan uzaklasin tartismayin sakin sakin konusun dusunerek yaklasin dusunmeden hareket ettiginiz icin boyle ve de empati yapin... Tamam siz erkeksiniz ama karsinizdakini ezeceksiniz diye bir kaide yok bu megolomanlik oluyor... Bu bende de var tamam size gore yasim kucuk ama kiz arkadasima karsi siddet uyguladim ben de o da bana yalan soyledi. Yanlis evet ama kandirmis aldatmis. Insan dusunemiyor o an. Gider ozur dilersiniz bir sure yaklasmazsiniz. O size gelene kadar. Herhalde evliliginiz oyle hemen bitmez. Ama tartisma sirasinda mutlaka uzaklasin eger ki sinirliyseniz. Sakin sakin konusmaya ozen gosterin.
Evlilik çocuk oyuncağı değil kardeşim, arada yalan ve ihanet olmadığı sürece bitmez.
Sana da geçmiş olsun, sonradan üzüleceğine baştan üzülmek her zaman iyidir.
kendini hızlı toparlamışsın tebrik ediyorum daha kötü sonuçları olabilirdi. Karaktersizlik falan yok ortada tamamen o anlık sana fiziksel şiddet uygulaması sonucu olmuş ancak ve ancak daha dikkatli olmasın eşine sana fiziksel olarak şiddet göstermesinin yanlış anlama çok büyük sonuçlar doğuracağını anlatmalısın (boşanma gibi) ki cidde alıp o konuyu aklının ucundan gerçirmesin. Yapman gereken güzel bir şebeklik yapıp yaklaşman öpmen koklaman güzel sözler söylemen özür dilemen gibi tekrardan geçmiş olsun. Hediye falan al demiyorum gereksiz yani eşiniz anladığım kadarıyla tutumlu.
En adamkıllı yorumu sende gördüm. Bu akşam bir şebeklik yapayım dedim de yemedi, heralde biraz daha zamana ihtiyaç var.
Sorun yok abi biraz zaman ayırsın kendine kafasını toplasın biraz yaşadıklarını rahatça düşünsün ama küçük şeyler bunlar aranızda sevgi varsa takma hiç hadi tekrardan geçmiş olsun abi.
Sevgi olmaz mı kardeşim. Ailemden birinin kılına zarar gelsin yakarım dünyayı.
Birkaç sene önce ben farklı şehirdeyken babam kalp krizi geçirmiş, iki kat daha uzun yoldan ambulansla kafa kafaya hastaneye giriş yapmıştık. O zaman bide külüstür bir vardı, var hesabını sen yap.
Allah sevdiklerini bağışlasın abi tekrardan geçmiş olsun.
Eyvallah kardeşim, kendine iyi bak.
eig için teşekkürler abi
Rica ederim kardeşim.
Cevap
33Cevap
Haketmiş. Kadın erkek eşittir, buna bireyler olarak bakmak gerekiyor objektif olmak için.
Bir birey diğer bireye saldırmış ve tahrik etmiş.
Feministlere kalsa sülalemizi düzseler yinede bizim bişey yapmamamız lazım çünkü onlar hassasmışta sinirlenirmiş te.. bildiğin ikinci üretim canlı olduklarını savunuyorlar ajdkfk
Bir süre ayrı kalın konuşmayın. Eşinin bu dediklerimi idrak edeceğini düşünmüyorum. O toplumun dayatılan ‘kadına şiddet’ kısmını alıp ‘oc kocam bana şiddet uyguladı’ başlıklı sorular soruyodur ks de
Farklı bir bakış açısı. Çok güldüm Allah da seni güldürsün.😀👍
Öncelikle sakince okudum bir olayları inceledim objektif bakacak olursak ikinizinde birbirinize vurmanız yanlış bişey çocuğun bu duruma şahit olması hiç hoş değil size tavsiyem meditasyon gibi şeyler yapın sürekli bedeni sakin tutun böylece öfkelenmeniz gerektiğinde önce sakinlikten normale sonra öfke durumuna geçmeniz gerekecek buda size zaman kazandıracak ve beyniniz uzun zamanda sinirlenmeyi fark edip ortamı yatıştırmak ya da uzaklaşmak isteyecektir burda eşinizin anlayışıda çok önemli ayrıyetten çocuğunuza herhangi bir canlıya zarar vermenin kötü bişey olduğunu öğretin böylece büyüdüğünde kimseye zarar veremez karakteri engel olur eğitimle alakalı bişey bu son olarak çocuğa sevgi dolu davranın ikinizde çocuk kendisine iyi yaklaşana iyi yaklaşır ve dinler
Ikinizdede hata var. Esininde biraz anlayisli davranmasi gerekiyordu. Yumruk atmak ne demek ya. Oturup konusun ama yinede kadindir sen ozur dile hatta kucuk mutlu edecek bir hediye al. Cocuga gelince gormesi kotu olmus ama bunu ona anlayacagi kavramlarla anlatin fakat oyun gibi anlatmayin. Oyun oldugunu dusundurturseniz ayni davranislari sergileyebilir
Değerlendireceğim teşekkürler.✋
Ben bişey söylemek istiyorum ilk önce kadin eşinin karnına yumruk atmış. Bunun hiçbir önemi yok. Erkek karşılık verdiği için o suçlu degilmi? Erkek özür dileyecek hep, kadın kafasında sürahi parçalasaydi erkek refleks olarak vursa gene erkek suçlu. Yani ben anlamıyorum esinde olsa reflek olarak karşılık verme hakkin var şiddet gördüğünde. Ben erkek arkadaşa haklidir demiyorum da bayan yuzde 50 suçlu en az.
Neyse ki mantıklı olarak açıklayan birisi olmuş. eline sağlık kardeşim.
Eyvallah da bu işin bence tarafsız mahkemesi ancak Soran kardeş e de sunu gene belirtnek isterim. Her ne olursa olsun yenge nin çok neşeli bir zamanda once özür sora karşıdan tastik aldığında bak senn yaptığında ne kadar yanlıştı gibisinden küçük bir konuşma yapılabilir. Nihayetinde uzlaşmak gerekebilir. Kadın fazla gurur yapacağı için belkide şöyle biside yapılabilir. Hani ben durayim sen bana istedin gibi vur deyin sanadsn. Çok abartmadsn srni brz pastaklasin. Gucu bitinceye hırsıda bitecektir nihayetinde işte çözüm ☺️
Bazen şakalaşıp patakladığı oluyor da, benim geçmişten biraz spor alt yapım olduğu için tutturamıyor😊
Bekliyo olsam zaten vurmazdım, sağımda en alt kaburga kemiği ve boşluğa gelince istemsiz vurdum bende. Elimde ağır olunca kötü oldu. Normal şartlarda dişime göre adam olmadığı zaman, gereksiz polemiğe bile girmem. (Yolda, trafikte vs vs.)
Çok zor bir durum eşinizle illa ki barışırsınız ama oğlunuz bu gördüklerini unutmayacak. Babam bir keresinde anneme vurur gibi olmuştu ben çok büyük olduğum halde aşırı etkilenmiştim. Otokontrolü sağlamanız ve eşinizle birlikte oğlunuza gereken özeni gostermeniz lazım. Suç sadece sizde de değil eşinizin de melek olduğu söylenemez. En azından yaptığınızın yanlış olduğunun farkındasınız. Açıkça özür dileyin, kimse ailesinde küslük olmasını istemez, konuşmak her şeyi çözer. Allah yardımcınız olsun.
Teşekkürler.
Eşinin yaptığı çok saçma ve her insanın farklı hobisi vardır ayrıca sana lazım olan bir şeyse ona ne yani sen onun ayakkabisina çantasına karışıyor musun? Bazen kadınlar çok gereksiz şeylere takıyorlar anlam veremiyorum ama tabikide senin olgunluk gösterip böyle bir hareket yapmamış olmanı dilerdim umarım aranızdaki sorunları halledersiniz.
Maddi durumumuz çok iyi değil, eşimin gözünde gereksiz şeyler aldım. İnan bana şu an işteyim, cebimde 5 kuruş para yok, arabada da 2 lira falan olması lazım. Ama evde her zaman 200, 300 bulunur, eşim tutumludur harcama yapmaz ayrı konu.
Elimden geleni yapıyorum ama bu araba da ihtiyaç sonuçta, bakacam ki beni yarı yolda bırakmasın. Ben parayı bırakıyorum ona "bu senin, ister ihtiyaçlarını al, ister biriktir ne yaparsan yap" diyorum. 3 yıl oldu daha kendime ayakkabı ve pantolon almış adam değilim. Eşim de genelde gram altın alır. Ben eve bırakıyorum sonuçta be ne yapayım daha. Kendimden çok arabaya ve eve bakıyorum.
Tatli dille anlattin ve tartisma büyüdü.. buna inanmam.
Neyse özür dile o da sana yumruk attigi icin özür dilesin.
Hey Allahim ya sizin birbirinize sayginiz kalmamis. Karima tokat attim yumrukta aticaktim felan.. yakinda bosanirsiniz veya bu tür olaylar sıklasir. Allah yardimciniz olsun.
İnsanlar uzun yazıları okumak istemiyor, bende dahil. Mümkün olduğunca özet geçtim.
"Yavrum bunlar ay başında değişmesi gerekiyo, (muayene var çünkü), bunlar da bakım zamanı geldi değişecek, bunlar da ilerde herhangi bir arıza olursa arıza tespitinde işe yarayan cihazlar dedim (motor kompresyon test cihazı, multimetre, çeşitli prob uç ve krokodil uçlar falan), birde spor dış dikiz aynası vardı " bunu da celal abi hediye gönderdi" dedim. Muayene ve bakım üstüste gelince haliyle birikti, bende tek seferde yapılması gereken herşeyi yapayım kafa rahat olsun dedim.
Ama benim, yavrumlu, bebeğimli hitap etmelerime rağmen çemkirmeye devam etti. Olayın aslı bu ister inan ister inanma. Bu yaştan sonra yalanla bişey kazanacak adam değiliz.
Niye bu kadar açıklama yaptım sana, anlamış da değilim.
Öyleyse esin baska birseye kizmis olmali ve sinirini senden cikarmis gibi..
Dedigin gibiyse, suc sende degil.
Ayrica ilk vuranda esin olmus.
Birbirinizden özür dilerseniz, ortada birsey kalmaz. Huzur evlilikte en önemli sey
Zaten huzur olmadıktan sonra ne yapayım ben eşi.
Kızgınlığı; ona göre boşa para harcamam.
Maddi durumunuz pek iyi degilse, esin ondan öyle davranmistir ama sonucta lazim olmasa sende almazdin. Gidip pavyonda yemedin ya.. yani abartmaya da gerek yok
Pek iyi sayılmaz. Para harcanacak, yakıt yakacak diye iş harici hiçbir yere gitmiyorum. Bir tek sigaram var, onu da ramazanda bırakacam inşallah. Kendisi de çocuklar yaramazlık yapınca sıkıldığından, utandığından kendi de bir yere gitmek istemiyo. Herşey iyi güzel de iş bir şekilde paraya dokununca evde kıyamet kopuyo. Durum bu yani.
Esin de ise baslasa.. hergün olmasa da bir yerde calisip kendisine harclik yapabilir.
Konu para olunca malesef zor oluyor iste..
Esinide senide anlayabiliyorum. Allahim yardimciniz olsun. Ev gecindirmek kolay degil.
Amin.
İşe şimdi değil de çocuklar az daha büyüyünce düşünüyoruz.
Öyleyse az daha sabretsin. Simdiye kadar idare etmissiniz bir sekil.
En birincil olan o yavrucuklara bunları şahit etmemeniz. Diğerine gelince, eşin de sana şiddet uygulamış, attığın tokat kadar eşinin yaptığı da yanlış, şiddetinin cinsiyeti olmaz.
Ya eşinle oturup güzelce konuşup bitirin konuyu, ya da böyle mesafeli olarak biraz devam edin, birkaç güne düzelir.
Sakın eşinden özür dileme , çünkü asıl suçlu o. Şayet suçsuz yere özür dilersen eşin seninle her tartıştığında şiddete baş vurur ve her tartışmanın galibi olur hatta ve hatta her zaman seni siçlar. Herkes haddini bilmeli ve aşmamalı. Şayet eşin özür dilerse sende ondan özrünü dilersin. Asıl çocuğa üzüldüm, bunu oğluna açıklamalısın. Unutma taviz tavizi getirir ve bir daha asla önüne geçemezsin.
Kadına vurmak acizlikse, erkeğe vurmakta edepsizliktir.
Özür dileme gibi bir düşüncem yok zaten. Haklıyken asla geri vites yapmam. Aynı mesafe devam ediyor, kaç gündür geceleri adamakıllı uyuyamıyorum, vurmayı geçtim, "Allah seni kahretsin" aklımdan çıkmıyo. Zaten yarım vuruşluk canı var. Bilmiyorum bir aklım at kapıya ne bok yerse yesin diyo, bir aklım ara kaynanayı gelin alın kızınızı diyo. Eşim de, ailesi de aslında çok iyi insanlar, işi büyütmek de istemiyorum bir taraftan. Kaynana duysa bide o haşlayacak kızını eminim. Bilmiyorum kafam çok karışık.
Sakın başkalarını devreye sokma çünkü o zaman hiç işin içinden çıkamazsınız çocuklarınız var. Biraz sabredin ve o size bir adım gelirse sizde iki adım gidin. Ailenize yazık etmeyin.
Devreye sokma değil, beni bilen bilir kafama koyduğumu yaparım, ve asla da geri dönüşü olmaz.
Ondan çocuğunun önünde özür dilemen gerekiyor, çocuğun da travma atlatmış uzmanlar böyle yapılması gerektiğini söylüyor. Eşine de daha önceden bir hediye alıp samimi bir şekilde özür dile o da senden özür dilesin, bir daha da böyle bir şey yapmayın ve barışın
Bu kadar küçük bir tartışmadan nasıl bu kadar büyük bir tartışmaya dönmüş ki hatta yumruk tokata kadar gitmiş kadında suçlu ama sende suçlusun biraz zaman geçsin üzerinden sinirleri yatissin eşinin biraz o zaman kalbini almaya çalışırsın özür dile ne bilim hediye al
Olayı ne yumruk yiyecek nede tokat atacak hale getirmeden çözebilirdin 👍 Anlaşılan karın biraz huysuz o yüzden bazı şeyleri o görmeden hallet
Görsele bayıldım😂😂
Huysuz demeyelim de ona göre boşa verilen paraya tahammülü yok diyelim.
Özellikle ihtiyaç anında (gereksiz) harcama yaptıysan seni suçlu çıkarır. Aile olarak önceliklerinizi iyi belirlemelisiniz. Arabaya ihtiyaç yoksa satın derim 😊
Arabaya ihtiyaç olmaz mı. Dağ başında güvenliğim. Araba benim elim ayağım.
O zaman eşin seni hiç anlayamıyor
Anlamıyo işte, sorun orda zaten😢
Tekrar başa dönüyorum eşin görmeden hallet bazı şeyleri 👍😊
Doğru söylüyosun, bundan sonra öyle yapacam zaten
seni kötüleyeceğim hiçbir şey yok ama sizi kötüleyebilirim. çocuğun yanında böyle davranacak kadar akılsızsınız galiba.
Çocuklar çok düşkün bize. Hele oğlum eve yabancı bişey geldiyse "bu ne bu ne" diye sürekli sorar, öğrenir. Oğlumun tamirata merakından ona özel takım çantası bile yaptım.
O an da yanımızdaymış o sinirle gözüm görmemiş onu.😢
özellikle eşinin yaptığını onaylamıyorum senin yapacağın bir şey yok çocuklarına olan sevgiyi göster yeter. eşinle aranızda ki sorun da onun davranışlarına bağlı bir şey üstüne gitme alttan da alma bence yani senden yüz bulmasın ufak olayları bu kadar abartan bir kadını savunacak değilim benim ki sadece bir öneri en iyisini sen bilirsin düşün biraz istersen. canını sıkmamaya bak
Düşüneceğim teşekkürler.✋
Zaten konuşuyor ama mesafeli diyorsun. Bu mesafe normal zamana bırak düzelir. Haklı haksız konusuna hiç girmeye gerek yok
Tam da kafamdan geçenleri söylemişsin. 👍
Suçlu olan, eşiniz. Ben evli olsam el kaldıramam eşime hem de karınboşluğu ne demek ya
Eşin çok şımarmış bence. Kötü olmuş çocuk için.
Bu kadınlar iyice aşmış!
Evin geçimini sağlıyorsan, kırk yılda bir kendini mutlu etmişsin ne var bunda
Sende ona mesafeli davran önce koca ne demek onu bir öğrensin o özür diledim sende ondan özür dile
👏👏👏
Evlenilesi hatun
Ben senin yerinde olsam araba için aldığım şeylerden bir tanesini kırardım eşinin gözünün önünde
böyle değersiz şeyler yüzünden seni kirdigim için özür dilerim der baristirirdim sonra atesli bir öpücük 😄
😂😂👏
Hemen bir adet beşi bir yerde alıp o kadını mutlu ediyorsun😂😂😂
O nedir, anlayamadım?
5tane altının bir araya geldigi kolye 😂😂😂
Haa😊
Yüzüğü biraz yamuldu aklımda yeni bir yüzük var ama önce bir kendimize gelelim.
Tabi oda olabilir😂
Çok sıkıntılı bir durum hele çocuğun önünde olması daha kötü. Akşam eve giderken küçük bir hediye alabilirsin onu düşündüğünü ve pişman olduğunu anlayabilir
Hala sana laf eden pis feministler var
Ilk basta kadin vurmuş hak etmis sen karşılık vermişsin bekle o özür dilesin
Önce o feminist beyinlerden başlayacaksın aslında.
Esin haketmis. tokat yemeseydi
Bir ömür sana adamlık taslardi. Çocuklarla ilgilen yeter. anneleri yaklaşır sana
Eyvallah abi.
o sana vurmus sen de ona. seninki refleks ise sorun yok bence. bir dahakine o da sana siddet uygulamasin.
Sen anlık sinirle vurmuşsun keske de vurmayaydin ama kadın kendince haklı anladigim kadarıyla durumunuz fazla yok oda ona sinirlenmiş
Bence sorun etmeyin olur böyle şeyler
Valla. İşin zor dostum bayanlar çabuk kırılır zor tamir edilir seni affedemem kadar özür dile yüzük çiçek birşeyler al bayana el kalkmaz hem ayıp kardeş al yengemin gönlünü
Kendi hatasını anlamış ve yelkenleri indirmiş, bu kötü olaya hiç değinmeden soğukluğu gideriniz, ama çocuğun yanında bunu yaptığınız için bende size acayip kızdım bilesin
Uzun bir sure unutamaz, zaman ver ve ara ara suyuna git (her zaman degil cunku oda haksiz). Yani ara sira ona sevdigini sevgini belli et
büyüklük sende kalsın git özür dile emin olan Rabbim bunun sevabını kat ve kat verir.
İnşallah reis.
Naptın hocam ya. Eşinle barışma yolları var. En bilinen yol barışma seksi. Ama çocuklar ne olur bilmem
gönlünü alıp özür dilemelisin.. ama sıradan bir özür olmamalı.. hayal gücünü kullan
Özür dileme işi olmaz da ağırdan gönlünü alma işi olur. Hayal gücü derken? Kafam çalışmaz böyle şeylere pek, biraz akıl ver, ne yapabilirim.
bilmem? mesela eşinin sürekli isteyip de bir türlü alamadığınız bişey olabilir.. ya da güzel bir tatil planlayabilirsin.. çiçekle falan bu işler olmaz onu geç.. büyük hatalar için büyük bedeller ödemelisin
Peki, bir düşüneyim ben. Teşekkürler.
Her ikiiniz de hatalısınız kötü olan çoçukların şait olması..
Tokat hiç bir şeyin çözümü değildir Atmamaliydin kendine hakim. Olmalıydın Özür dileyip gönlünü al bide yumruk atacaktım diyor kendine hakim ol bu davranışta sorun bir ise bin olur
Cinnet geçirme veya acı ile ani öfke tetiklenmesi durumunda kişi zihinsel olarak bedenden kopar ve refleks merkezi kontrolü ele alır eğer hayati bir tehlike varsa adrenalin devreye girer bu durum tam cinnet geçirmedir adrenalin devreye girmese bile kişi kendini kontrol edemez ama hızlı sakinleşir bu kişinin suçu değildir
@takıntısız_adam psikolog gibi konuşmuşsun😀
İnsan psikolojisini iyi bilirim mesela bence şu an için rahatladı ama hayla eşini düşünüyosun düşünme git özür dile sarıl affedecektir
@takıntısız_adam düşünüyoruz tabi ister istemez. İyi kötü, acı tatlı kaç senedir beraberiz.
Kadının vurması yanlış Tabi demek ki sen çok yüz vermişsin Erkekliğini Koru bırak gelsin özür diledim hatasını anladın
Yaw istemeden oldu kardeşim😬
İkinizinde anlayışlı davranması gerek eşinde de sende de suç var bunu eşine söyle
Hic geri yapma o sana vurmasaydi belki sende ona vurmayacaktin asla ben geri yapmam ve o benden ozur dilemeden yaklasmam bile
bir anlik sinirli olabilecek seyler bunlar normal karsilanmali iyi bir gunde yemege cikarir gönlünü alirsin
Burada şiddet yok, etkiye tepki var (tabi olay anlattığın gibiyse). Öncelikle eşin ve sonrasında sen, çocuğunuza karşı daha dikkatli olmalısınız.
Burada senin karın haksız sen istediğini alirsin heves etmizsin alirken ondan izin alicak değilsin ve o ilk sana minik oğlunuzun yaninda vurdu ilk o yapti bunu bence hak etti sana bagirmamali ve yumruk atmamaliydi kızma yerinede hayırlı olsun hayatım demeliydi senin eşin tam bir hayvan!
Oha yani sende
Ne gerçekleri söylüyorum
Karın boşluğuna atmış olabilir ama senin bu konuda ona vurmmaman gerek kadına el kalkmaz sinirdende olsa o seni affetmesse napıcaksın kadını komidiye yapıştırmışsın ikinizde hatalısınız güzel barışma yolları bulmalısın ve bunu çocuğunun yanında yapmışsın.
Hemen karıcıgına çicek alıp yemege götürüyorsun konusup kalbini kazanıyorsun kadına şideet nedir.
Çok yumuşak ol ona karşi özür dile ufak süprizler yap çiçek gibi filan ilk baslarda yavaş yavaş düzelir araniz ha bir dahakine kendine daha çok hakim ol kadinlarin çok narin olduklarini unutma
Bence gönül alıcı sevdiği tarzda birsey yapın. Zaten o sizle eskidi gibi olursa oģlunuz bunu unutur. Unutmadan bile bilmiyorMuş gibi yaşanmamış gibi davranır. Bence sevdiği hoşlandığı şeyleri yapın
Bir kadının attıgı yumruk ne kadar can yakabilir düşünüyorum.
Canım yandı biraz da asıl olay tamamen refleks sonucu gelişti. Yoksa bir kadına vurulmaması gerektiğini biz de biliyoruz.
Onunla konuş onun yumruk attığında bir anlık sinirden olduğunu söyle
Ya bazen kadinlar cidden hakediyor sanane ulan adamin parasi senin paranimi yiyor bazen ben bile hemcinslerime katlanamiyoruuum
Kadının yumruğundan ne olacak da tokat atıyorsun be adam
Karşında HULK yok EŞİN var
Gönlünü almaya çalış
Hulk vurduğu zaman bedeni yaralar zamanla iyileşir ama eşin vurunca ruhu yaralar oda çoğu zaman iyleşmez hep kanar acı çektirir insana
vur gıtsın knka kızlara iyi davranma sonra deger bilmzler dsfs
Naparsan yap hediyelere bog istersen nafile o Tokat’ın acısı geçmez yıllarca
Eşin biraz olayları anlayışla karşılıyabilirdi. Onun sana vurması hata seninde ona vurman hata bence onla sakin bir yerde konuş :)
sen çok kötüsün elin kirilsinn yaslandiginda yaninda olucak karindir yine ne kadar çok kötüsün Allah emanetine boyle mi sahip cikiyosun
ve karin ne soyluyosa her zaman haklidir eminim bisey gormusturki karin hos karsilamamistirrr simdi kim icin tokat attiysan git onlar sana baksin
kadinlar her zaman gorduklerini soylerler mantiklifirlar
keske bendeki akil biraz sende olsaydi
simdi zoruna gittiyse soylediklerim siktirgittt hayvan
sana ilgisi nasl peki aranz nasl
Aynı mesafe devam ediyor. Benden adım bekliyor sanırım.
O konularda aramız iyi
Kardeş, şu son yazdığını birine tercüme ettir yaa.
Hediye falan al o da abartmış seninde sinirli anına denk gelmiş düzeltmeye çalış aranızı
Kır kafasını yuz verme
😀😀
Senin yaşlarındayken bende öyle derdim ama, işin içine girince öyle olmuyomuş.
Bekâra karı boşamak kolay derler😊
Oyle oyle yasla alakasi yok yuz verirsen isin yaş.😀dostum acima bekarim evet ama bekarlikla. alakasi yok evlenirsem kariya nefes aldirmam. cnku bos birakmaya gelmez bunlar.
Genelde tatlı sert hakimiyetim var. Boş bırakma ne demek😠, zaten kadınların ne kadar canı var.
"Serbest bırak dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır" derler. Onun da testini yaptık onayladık yani, o anlamda sorun yok.
Haketmiş ama Allah var
O anlık haketti de kardeşim, kadına vurmak acizlikten başka bişey değil işte. Pişman olduk bir kere ama bende hiç geri vites yapma huyu yok. 😬
Zamanla ister istemez yumuşarsınız, bir süre böyle küs devam edin
İnşallah kardeşim.
kocaya el kalkar mi ya erkege ciddete hayir 😊
😊😊
Ikinizde hatalisiniz oturup konusun.
Siz babalar hep böylesiniz beter olun bence sen vurunca kadin kendini toparlyıp yumruğu atmıştir kendini haklı çikartmak icin tersine demişsin
Öncelikle Merhaba,
Bu ağır ve gereksiz teorin için birkaç sorum var müsait isen,
Öncelikle kendisi ilk vurmuş olsa burada ne işi var? Burada soru soruyor olması bu konuda yardıma ihtiyacı olduğunu belirtiyor kendi vurmuş olsaydı zaten en başından özür dilemek için yol arıyor olurdu bu soruyu burada sormasının bir mantığı tamamiyle olmazdı,
İkincisi kurduğun senaryonun hiçbir tabanı olmadığını ve tanımadığın bir kişinin önceden gördüğün birkaç kişiyi baz alarak suçlu olduğunu varsaymak bir insan olarak ne kadar doğru?
Üçüncüsü Erkek'den sert bir tokat yedikten sonra kadının kendini toparlayıp rahat rahat yumruk atması gibi bir durum olamaz. Karın'a bir yumruk geliyorsa kadın tarafından erkeğin hazırlıksız olması olması lazım bir karşılık bekliyorken pat diye yumruk yemezsin.
Tek sözüm İnşallah bütün sözlerini yanıltacak bir babayla karşılaşırsın.
Hmm; demek buraya sormakla, fikir almakla düştük. Siz belden aşağı mevzularınızı yazarken, özelinizi ta dibine kadar anlatırken sorun yok ama biz bir aile meselesi hakkında fikir istediğimizde düşmüz oluyoruz. Eşimin de farklı anlatacağını sanmıyorum, başka bir üye de senin gibi yazmış ona tüm detayıyla anlatmıştım, herkese tek tek yazamam ararsan bulursun kelimesi kelimesine aramızda ne geçtiğini.
Aslında detayda baştan yazmam gerekirdi, "ergenler değil, evli ya da aklı başında olan hanım ya da erkekler cevaplasın" diye.
@TRAce110 sana da teşekkür ettim👏👍
Hmm, bizi gözetlediğinden yalan konuştuğuma kanaat getirdin yani.
Önce dislikelerine bak sonra konuş bence. Ayrıca eleştiri ile iftira arasında dağlar kadar fark var. Önce kendini benim yerime koyarak yazdıklarını oku sonra da anla, öyle tekrar konuşalım.
Gönlünü al ama oda hatalı
Bir aylığına sabah akşam hergün sana tokat atsın, böylece bir daha atmadan yediğin tokatlar aklına gelir
Saygı olmayınca olmuyor
Oğlum annen boks sporu ile ilgilenmeye başladı de.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar