Biz 5 senedir beraberiz 10 aydır da evliyiz. Gerçekten birbirimizi çok severek evlendik. Ama son 2 haftadır annem yüzünden aramız biraz limoni. Eşimle annem her yüzyüze geldiklerinde tartışıyorlar ve bende arada kalıyorum, aramızdaki tek sorun bu. 2 gün önce eşimin doğum günüydü beraber kutlamaya cıktık. O gün aramız iyiydi baya eğlendik. Eve geldiğimizde annemi bizim kapının önünde otururken gördüm. Yukarı çıktık. Annem “bende size uğradım siz yoktunuz bekleyeyim dedim” dedi karımda ya da “ bugün benim için özel bir gün olduğu için mahvetmek istediniz” dedi. Bir anda şiddetli bir şekilde tartışmaya başladılar. Annem karımın saçını çekti bir anda ben araya girdim ama fayda etmedi eşimde kendi canının acısından annemi itince annem yere düştü. Annem ağlamaya başladı bacağım çok ağrıyor diye hastaneye götürdük. Suçun karımda olmadığının farkındaydım aslında ama gereksiz yere eşime sinirlendim. Hastanenin bahçesinde tartışmaya başladık karımla. Saçının da dipleri kızarmıştı hep. Ben onu suçladım hepsi senin yüzünden oldu falan dedim bunu söylerken kolunu sımsıkı tutmusum farkında değildim “bırakır mısın canım acıyor” dediğinde farkına vardım. Sonra ben ona bağırıp çağırdıkça o da bana sert çıkıştı. Ben bi an kendimi kaybedip tokat attım. Hastanenin güvenliği falan geldi yanımıza eşim “sorun değil gidebilirsiniz” dedi. Sonra kendisi de hiçbir şey demeden gitti. Bende çok pişman oldum kardeşimi annemin yanına gönderip eşimin arkasından gittim. Kolunu tutup ağlaya ağlaya yürüdüğünü görünce içim yandı. Hemen sarıldım, özür diledim. Uzaklaştırdı beni kendinden “annen benden daha önemli, sen onun yanına git” dedi. Taksiye binip gitti. Eve geldiğimde de ağlıyordu. Konuşmadı hiç benimle. Dün çiçek aldım eve giderken. Tekrar tekrar özür diledim. Eskiden eve çiçekle gittiğimde çocuk gibi sevinirdi. Ama bu sefer yüzü bile gülmedi. Bu sabah mesaj attım özür diledim sürekli gerekirse öfke kontrolü için tedavi alırım vs dedim. O da “ kendimi iyi hissetmiyorum, hayal kırıklığı böyle bir şeymiş demek ki :) biraz zamana ihtiyacım var” dedi. Ben gerçekten dayanamıyorum bu durumda olmamıza. Gönlünü nasıl alabilirim? Nasıl affettiririm kendimi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇok ayıp öncelikle annenle karın yokken tek balına konuş sınırları sen koy bu olaylar yaşanmasın, elin ve annen maalesef saygı sınırını aşmış eşine de gönlünü alığ olaylar yatışınca annemgil de konuştum ama sen de biraz daha saygılı davran benim için sadece de ve bı arayı kur yoksa ömür böyle geçmez ama annene kesinlikle sınırını köy çünki arrık evin ailen eşin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayal kırıklığı çok acı bir durum. Buz gibiyse, biraz düşündükten sonra ayrılığa da karar verebilir. Artık kadınlar böyle durumları asla affetmiyor. Arkadaşına vs de anlatırsa, arkadaşı ona biri yapan hep yapar gibi konuşacak. İyice hırslanacak sana. Ya kız, bağır ama tokat atmak nedir? Bu kadar aciz birisi misin?
01 Yorumla
Soran+1 yılbuz gibi değil ama fazla konusmuyor da normal olarak
İlişkide kimsenin kimseye saygısı kalmamış hiç kimsenin arasında bir denge kurulmamış. Şimdi gönlünü alsan ne olur kadının en özel gününde 2 kişi de dövmüş resmen
12 Yorumla
Soran+1 yılBen gerçekten çok üzülüyorum, keşke vurmak gibi bi hata yapmasaydım 😔
Annen bariz bir şekilde eşini kıskanıyo annenle uzun uzun konuş çocukluk yapmayı bıraksın, bu durumda eşinin gönlünü alman uzun sürecek yaptığın bariz yanlış ve çok özür dileme çok kullanılan olgular anlamını yitirir son olarak annene gerektiği zaman kızmayı öğren annendir diye her yaptığı hatayı absorbe edecek değilsin
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Kızlar aklınızda olsun, annesini bu kadar çok dahil eden erkeklerden uzak durun. Ana kuzusı, "anam önce gelir" diyen her erkek böyledir. Eşin çok kişilikliymiş. Ben annemi daha eve sokmazdım karıma böyle yapsa
20 Yorumla
+1 yılAnnen seni aramadı mi ki neden kapının önünde bekliyor ve niye annenle eşin yüz yüze geldiklerinde tartışıyor ki bu kadar kolay
07 Yorumla
Soran+1 yılben günümüzün mahvolmasını istemediğim için aradığında açmamıştım, şimdi daha beter oldu her sey
- +1 yıl
Peki annen eşinin doğum günü olduğunu biliyormuydu bilerek mi geldi evinize yani neden annen böyle bir şey yapsın mi
Soran+1 yıldoğum günü olduğunu biliyordu ama ne amaçla geldi bilmiyorum
- +1 yıl
Yani neden gününü mahvetmeye çalışsın ki
- +1 yıl
Annen daha önce yaptımi böyle bir şey
Soran+1 yıl2 sene önceki doğum gününde gideceğimiz yeri öğrenip karşılaşmışız gibi yapmıştı
Soran+1 yıleşim o yüzden öyle söyledi anneme zaten
Ne kadar tokat atmışta olsan ittirdiği kişi annen eşinin annene saygısı yoksa anneninde size saygısı yoksa istediğiniz kadar özür dileyin düzen tutmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılşöyle söyleyeyim benim eşim böyle değildi, 5 senedir beraberiz ve aileme karşı bir saygısızlığını görmedim son 3 aya kadar. Annemin de eşimin üstüne çok gittiğinin farkındaydım annemi de uyardım ama fayda etmedi. Sanırım eşim de artık bir yere kadar sabretti. Yani düşüncem o şekilde
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sizin evlilikte hayır yok en makbulu ayrılmak. Annen ile eşin anlaşamıyor birbirlerine saygıları yok evliliğinize de annenin saygısı yok. Bence zorlamanın bir anlamı yok böyle düzen olmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler