Karımı dövdüm gönlünü nasıl alırım?

Ben 25 yaşındayım, eşim 23. 6 senedir birlikte, 8 aydir da evliyiz. Dün doğum günüydü eşimin dısarı cıkıcaktık yemeğe. Hazırlanırken "foto paylaşırız annenle kız kardeşin kudurur" dedi. Tartışmaya başladık bi anda, ikimizde saygısızlaştık birbirimize karşı o an. Sinirle sert bi tokat attım, o da bana attı. Kendime, öfkeme hakim olamadım art arda vurdum sürekli, yere düştü neresine gelirse vurdum. Kendimi tanıyamadım. Yerde oylece yarı baygın bırakıp cekip gittim. Yakın arkadaşımla buluştum o da bişey oldugunu anladı haliyle anlattım. Bana dönüp " O kadın senin için o kadar şey yaptı ki, ailesini karşısına aldı evlendi seninle. Bak ben kendim görüyorum arada, ailen hiç iyi davranmiyor ona, kardesinin onu kıskandığı zaten belli. Herkes herşeyin farkında ama sen değilsin. Bide utanmadan dövmüşsün hemde doğum gününde" falan dedi. İçim sızladı o konuştukça. Sonra eve geldim, ağlıyodu.. İlk defa agladığını gördüm. Yüzüğünü de çıkarmıştı. Beni görünce toparlandi. Yanına oturdum, özür diledim. Sessiz kaldı önce biraz bişey demedi. Sonra "bilmediğim bi şehirdeyim arkadaşım yok kimsem yok burada senden baska, sığınacak bi ailem yok. Hep kocam yanımda olsun o bana yeter derdim şimdi sende yoksun. Rahatladın mı beni dövünce, canımı yakınca, dediğim şey yanlıştı evet ama oturup konuşmak varken canımı yakmak daha kolay geldi sana gücün yetiyomuş bana dimi? Ben sana dokunmaya kıyamıyorum biliyor musun? Sabahları senden once kalktığımda seni uyandırmamak için hareket bile etmiyorum seni izliyorum oyle uyurken. Ama sen cok guzel kıydın bana şimdi gelmiş özür diliyosun neyin özürü" dedi. Odaya gitti kapıyı kilitledi gidemedim yanına sabah kadar agladı. Bugün izin aldım işten yanında olabilmek için. şu an hala uyuyor sanirim cünkü sabah 6da aglamayı kesti uyuyor o saatten beri. Ben cok pişmanım çok kötü hissediyorum kendimi ellerim kırılsaydı da vurmasaydım keske yarime. O kadar pişmanım ki. Nasıl alırım gönlünü
Karımı dövdüm gönlünü nasıl alırım?