Biz 1 senedir evliyiz. Benim annem kanser hastasıydı 2.5 ay once vefat etti. Ben dağıldım toparlayamadım kendimi bir türlü alkole sigaraya başladım acımı bi anlık da olsa unutturuyor gibiydi alkol. Eşim beni toparlamaya çalıştı hep ama ben onu ve cabasını göremedim, yok saydım hep. Geçen hafta bana alkole bağımlı olmanı istemiyorum diyip tüm alkolleri lavaboya boşalttı, şiddetli bir tartışma yaşadık, çok ağır cümleler kullandım ona birde tartışma sırasında bileğini sıkmışım farketmedim canımı acıtıyorsun dediğinde farkettim. Çok mutsuzdu bunu görebiliyordum ama düzeltmek için çabalamadım hiç. Bugün evlilik yıldönümüzdü eşimde dün çok güzel bir sofra hazırlamış ben işten gelene kadar alkoller, tatlılar, çeşit çeşit yemekler falan. Eve gelince boynuma sarıldı hoş geldin diye tepki vermedim bu ne dedim sadece. Evlilik yıldönümümüz için hem bir kerede benimle iç dertleşiriz dedi benden cevap alamayınca beğenmedin mi dedi. Kaldır şunları dedim yüzü düştü neden dedi. Bende yükseldim ona benim annem vefat etmiş sen kutlama peşindesin diye bağırdım özür dilerim ben onu düşünmemiştim dedi bi damla yaş düştü gözünden masadaki örtüyü çektim tüm yemekler her şey yere döküldü. Donakaldı bu sen değilsin kendine gel korkuyorum dedi koluna yapıştım sıktım sert bir şekilde artık böyle işine geliyorsa dedim kolunu bırakmayınca tokat attı bana. Bende ona attım, o gereksiz öfkem dinmedi art arda vurmaya başladım, tekmeledim saçlarını çektim. Karşı koymaya calısınca kolunu büktüm. En son tekme attığımda dizlerini karnına çekip cok acıyor nolur vurma diye hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlayınca kendime geldim durdum. Dışarı attım kendimi. Canımdan çok sevdiğim kadını bu hale getirdiğime inanamadım. Eve gittiğimde uyuyordu. Yanında bekledim sabaha kadar, uyumadım. Sarıldım, öptüm. Sabah gidip çiçek aldım, en sevdiği şeyleri aldım pastaneden, kahvaltı hazırladim uyandırdım sonra kahvaltı için, istemiyorum dedi konuşmaya çalıştım ama cevap vermedi sadece benim seninle ilgili hayallerim bunlar değildi dedi. Gerekirse terapi alırım nolur yanımda kal, herşeyi düzelticem kendimde düzelicem çok canım yanıyor o acının altında öfkeme yenik düşüyorum ama terapi alıcam eskisi gibi olucaz yine dedim. Yapamıyorum naparsam sana yaranamıyorum dövdüğünde için rahatladı mı bari mutlu oldun mu dedi koluma bak beni getirdiğin duruma bak dedi ağladı, aglaya aglaya uyuya kaldı sonra da. Ben napıcam bilmiyorum, çok canım yanıyor. Karımın gönlünü nasıl alabilirim naparsam beni affeder
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evliliğiniz çok yeni ve yaşadıklarınız gerçekten çok acı verici olmuş… Seninin kaybın var , acının içinde kaybolmuş olabilirsin ama bunu hiçbir şey bir kadına şiddeti haklı çıkarmaz. Tokat, tekme, saç çekme… bunların hiçbiri öfkeyi kontrol edememek değil, ciddi bir sınır ihlali. Bir daha ASLA ve KAT’A tekrarı olmamalı.
Evlilik dediğin şey birkaç yılda oturur ama bu şekilde olmaz. Bu yaşananın devamı gelirse kim olursa olsun gider, eşinin yanında kalmaz. Çünkü kimse dayak yiyerek evlilik sürdüremez.
Senin buradan sonra yapabileceğin tek doğru şey derhal profesyonel yardım almak, alkolü bırakmak, öfke kontrolü ve psikolojik destek sürecine girip bunu davranışlarınla göstermek.
Affetmek onun tercihi, zorlayamazsın. Ama değişmek senin sorumluluğun. Gerçek değişim varsa belki zamanla bir şeyler iyileşir yoksa da hiçbir çiçek, hediye, kahvaltı bu yarayı kapatmayavak.
11 Yorumla- 9 ay
Mesajı bu tonda yazabilmek için detayı okuduktan bir süre sonra inan sakinlesmeyi bekledim... Çok üzücü ve yaşın da doğruysa henüz kendini tanımadan olgunlaşmadan erken bir evlilik yapmışsın. Eşine çok üzüldüm. Kıyamadım. İnşallah ders almissindir ve kendine çeki düzen verirsin... Yazık.
En İyi Cevaplar
8 aySen gibiler asla mutlu olamaz karını boşa tazminatını ver sen gibilerle ne aynı evde yaşanılır ne dost eş olur nankör köpek acını içindeki öfkeni kendine kussaymışsın karının ne suçu var umarım boşanma davası açar sana asla affetmez seni umarım
00 Yorumla
Senin gibi erkeklere yazıklar olsun. Elleriniz kırılsın inşallah yazık kıza yazık. Umarım bir gün senden kurtulur senin gibi erkeğe yazıklar olsun tekrardan söylüyorum Allah'ından bul.
30 Yorumla
Sen ne yaptın birader ya? Gül gibi kadınmış. Seni düşünmüş.
Senin de acin var ama kadının suçu ne? Hatani anlamissin ama bundan sonra seni terk etmezse kendini affettirmek için çok uzun süre üstüne titremen lazım. Uzdugunun 100 kati mutlu etmen lazım onu.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Bir gun elbet karının da yajininolur acaba senin gibi davransa ne yaparsin
10 YorumlaÇok çok büyük bir halt yemişsin. Aile terapistinden randevu al eşine göster. Düzeltme girişimlerinde bulun bari kadına karşı o gelmese de git yaptığın igrencligi orada da anlat o kadına da sen var ya kole olman lazım hayırlı Saliha kadınmış
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 aykarın seni boşar umarım küfür yemek için mi bu soruyu yazdın bilmiyorum ama gücü anca karıya yeten korkak iğrenç herifin tekisin
00 YorumlaSevseydin kıyamazdın ona ayaklarına kapan hergün çiçek al vurduğun yerlere krem sür yaralarını iyileştir saçlarını okşa dizinde yatır özür dile hergün
00 Yorumla
9 ayGel bende seni döveyim bi
22 Yorumla- 9 ay
oğlum detayı okudum da sen gibilere müstahak lan orspevladı seni madem mutlu edemeyeceksin niye evlenip insanların hayatını zehir ediyorsun yetim
Gizli Üye(36-45)9 ayHemen karından özür dile
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım