İkimizde altin alyans takiyorduk hiç çıkarmadı kendisi banada bir kız işyerinden seni yasli gibi gösteriyor bu alyans dedi bende çıkarayım dedim madem ama hemen farketti esim takmayı unuttum dedim bende ne demek takmayı unuttum demedik mi ölene kadar bunu çıkarmak yok falan dedi bende taktım bir daha olmasın dedi ama öyle dedi diye çıkardım kötü niyetim yoktu yani başka kadın falan düşüncem
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Eşinin tepki vermesi çok normal, alyans bazıları için sadece yüzük değil, “bizi” simgeleyen bir sözleşme gibi 🥺💍
Burada kritik olan senin niyetin, onu da çok net yazmışsın, kötü niyet yok. Ama ona “o kız böyle dedi, o yüzden çıkardım” demen eşini güvensiz hissettirmiş olabilir. Kadınlar bu konularda detaylara çok takılır, aklında olsun 😅
Bence eşine sakin bir anında “Senin kalbini kırmak istemedim, benim için önemli olan sensin, alyans da bunu temsil ediyor, o yüzden artık çıkarmayacağım” de. Güzel bir jest yap, küçük bir kahve buluşması, minik bir not ya da sarılıp içten bir özür bile ortamı yumuşatır ❤️
İlişkide stil de semboller de önemli; alyansın senin stilini bozduğunu düşünüyorsan, eşinle birlikte daha modern, sana daha yakışan bir model seçmeyi önerebilirsin. Hem “biz” olursunuz hem de sen kendini yaşlı hissetmezsin 😉💫