Eğer ilk başta arkadaş olup sonrasinda sevgili olup sonrasında ayrılmışsaniz zaten çok rahat arkadaş olursunuz , direkt sevgili olduysaniz o zaman ayrılış biçimine bağlı, bir de kızın size gerçek bakış açısı önemli, sizi sert, kaba , aşırı kıskanç görüyorsa zor arkadaş olmak istemesi, ama samimi, cana yakın, sakin birisi olarak görüyorsa arkadaş olmayı ister büyük ihtimal. Veya iyi kalpli bir kız ise, sizin uzulecegini düşünüp , siz sevgili yapana kadar sizinle iletişime geçmeyebilir.
Valla nasıl ayrıldığına bağlı, benim var öyle arkadaş kaldığım ama ilişkinin boyutu süresi nasıl ayrıldığın hepsi önemli. Önümde can verse dönüp bakmayacaklarımda var önürünün sonuna kadar mutlu olsun dediklerimde var. Birde hiç bişey olmamış gibi telefonla arayıp konuştuklarımda var ve hatta ızun bir süre peşimden koşup beni yeniden kandıranlara 😃😃 liste uzun gibi oldu ama gerçekler böyle
Eski sevgiliden arkadaş olması icin içinde en ufak bir aşk kırıntısı olmaması lazım. Çünkü kişi ilişki yaşadığı birisiyle arkadas kalması için içindeki butun duygu ve hislerin bitmis olması lazım.. Bitmemişse flim yeniden başa saracaktır..
İki tarafında medeni olması gerekli ve duygusal manada hisleri kalmamış olması gerekli. Asla eski defterleri açmayıp sadece dertleşmeli veya hal hatır sormalı ve en önemli kural ilişki bitiminin akabinde bir müddet hiç görüşmemeli..
Tercih etmem yakisi kalmaz senin eskin başkasına aşkım dicek sen onla aynı ortam da olacaksın yeni sevgilisine de ayıp olur bana gelmez
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bence ya hiç sevgili olmayacaksın ya da ilişki bitince bir daha görüşmemek üzere ayrılacaksın. sonuçta yeni bir ilişkin olursa veya karşındaki kişinin yeni bir ilişkisi olursa, ilişki yıpranabilir...
Iki gun sonra kolunda sevgilisi gelir arkadas diye tanistirir sende ayni bu genislikde bakarsin malmisin olum eski sevgiliden arkadas olsaydi erkekden cok kiz arkim olurdu lann
En İyi Cevaplar