Sevgilinizden ayrıldıktan sonra onla tamamen ilişkinizi bitir misiniz yoksa arkadaş kalmaya devam mı edersiniz? Ben arkadaş olarak devam etmeyi doğru bulmuyorum..
Sevgiliyle ayrıldıktan sonra arkadaş kalabilmek mümkün mü?
Hayır, ben kalamam. Seviyorsam sevgimi belli ederim, hadi diyelim hiçbir şey hissetmiyorum yine kalamam. Bu hem hayatımda insana saygısızlık, hem de bana yanlış.
Ya tabi ki arkadaş kalınmaz. Çatalla çorba içmek olur. Napacaz arkadaş olup yeni sevgilim ben eski sevgilim buluşup film mi izlicez. Beraber kafeyemi gidip oturacaz oda sevgilisi ile gelir hep beraber otururuz. Ben yapamam yaparsam eğer sevmemişim demektir. Eski sevgilide olsa insan yanında başkasının dokunmasına öpmesine katlanamaz.
Özel duygular besledigim ve paylaştığım biri ile arkadaş kalamam, bu duygular geçmiş olsa bile yaşanmışlıklar inkar edilemez. Ve her an tekrar canlanabilir. Samimi ve gerçek bir arkadaşlıktan bahsedebilmek imkansız
Değil, biri vardı arkadaş olarak kalaydık bari dediğim oldu kendi kendime 😃 ama yok kalabilinemez
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence değil ben 6 ay boyunca konuştuğum flortumle bile öyle kalamadim bana senden hoşlanmıyorum artık arkadaş kalalım dedi bence eski sevgiliyle arkadaş kalmak çok sakıncalı , onca yaşanmışlık var bide ayrıyetten eğer arkadaş olup o kişiyle ondan sonra sevgili olup ayrildiysaniz mümkünatı yok arkadaş kalmanın hem arkadaşlığınıza zarar vermiş olursunuz hem kendinizi kandırırsınız.
Yeni insanları hayatıma kolay alamıyorum. O kadar paylaşımım var silip atamam.. Bir süre konusurum. Sonra tabisii toplum baskısı falan filan😂😂 ha tabi karakterine baglı bu hepsıylede degıl😂😂
İlişkiye mola verip iletişimi sürdürmek olarak değerlendiririm bu durumu yani her şey tam bitmemiştir. İçinde bir şeyler bulunuyordur ve iletişim karşılıklı devam ediyorsa ikiside istiyordur bunu tekrardan ilişkinin ateşlenmesi an meselesidir😌
O kişiyle romantik bir ilişki içinde olmuşsunuz. O kadar anıdan sonra nasıl arkadaş kalınır ve ilişki yaşanmamış gibi davranılır? bu mümkün değil. Böyle bir şey varsada onlar gerçekten bir birilerini sevmemişler.
Ben 3 sene önce 5 yıllık sevgilimden ayrıldı. Adam evlendi şu an 2 çocuğu var. Çok iyi arkadaş olarak kaldık. Hatta hala bir birimize desteğiz ilk günkü gibi. Eşiyle de aramız çok iyi. Ve her gün konuşuyoruz telefonda. Hatta bişi diyeyim mi çok güçlü bir arkadaşlık bağı oluşuyor ayrıldıktan sonra.
Mümkün ama saçma bir olaydır Onunla Bir şeyler paylaşmak daha zor ve garip olur Konuşmalara da özen göstermek gerekir geçmişten dolayı her şey yanlış anlaşılamaya çok müsaittir (istisnalar tabi ki olabilir ) Yani gerek yoktur Mottomuz giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir olsa daha rahat ederiz
Biz kaldık hatta sonrasında arkadaşça buluştuk bile şu an instagramda yakın arkadaşlarında ekleyim, arada öyle hal hatırda sorarız ama benim sayemde böyle oldu ne kadar bana kötü davransada iyi şekilde yaklaştım kendisine olabilir bence nasıl ayrıldığınıza göre değişir.
Mutlaka arkadaş kalanlar vardı yanlız ben im için ve bi çok kişi için bu mümkün değil daha önce öpüştüğüm biriyle kanka olamam çok zor arkadaş kalmam soru çok güzel bu arada cevabı çok ve uzun ama bu kadar yeter 😊😇
biz arkadaş kalmıştık ama sonra tekrar sevgililiğe döndü olay ama bence saçma bir şey değil zamanında o insanla iyi anlaşmışın ve hakkında çoğu fikre sahip eğer kötü bitmediyse hayatında olması sakıncalı değil bence
Aşırı saçma bir şey karşındakini gerçekten sevmemişsin ki arkadaş devam edeceksin ilerleyen zamanlarda o senin sevgilinle tanışacak sen onun sevgilisiyle falan. Mümkün değil 🙅🏼♀️
Öyle dersi ama bir bakmışın yine ona aşık olmuşsun ve tekrar bir araya gelmişsiniz sonra niye ayrıldıysanız yine tekrarlanır ve bir döngünün içine girersin. Yani hayır.
Ya arkadaş olarak kalmayı başaran arkadaşlarım var ama ben ayrılınca arkadaş kalamıyorum sonuçta illa eski günlerden konu açılıcak bundan emin olduğum için arkadaş kalmayı tercih etmiyorum
Ben kalamam kalamadim da. Dusunsenize ayriliyorsunuz o sevgili yapiyor ve siz arkadassiniz ama gecmiste okadar yasanmisliklar var. Birde muhabbet ne olcak 🤔
Ya arkadaş kalabilenler oluyor ama genelde ayrıldıktan sonra bi taraf unutamıyor o yüzden doğru bulmuyorum ve bende arkadaş olarak kalamam tüm ilişkimi keserim