Sıkıntı, hayata yeni biri girerse biraz ayıp olur bence xd

Sıkıntı, hayata yeni biri girerse biraz ayıp olur bence xd

Olmaz ya tavsiye etmiyorum. Hem de hala onunla konuştuğun için hayatına yeni biri girmesi zor olur. Çünkü konuşuyorsan aklına giriyor bir şekilde, aklında olunca da başkalarıyla konuşmanı etkiler. Genel olarak çevreye saçtığın enerjini etkiler. Enerji olaylarına vb bu açıdan inanıyorum. Tabi aynı anda 2-3 kişiyle romantik konuşan biri etkilenmez belki. Hiç sevmediğim insan tipidir. Benden uzak olsun.
Bizim türk milletinde laf sokmadan edemedimiz için mümkünlük seviyesi kalmıyor arkadaş olursun eyvallah da şahsen başka birini sevmeye başlasam arkadaşlımı keserim yami saygısızlık olmamalı herşeyi garantilemek için çünkü bence gerçekten ya hiç sevmemiş birisi arkadaş kalabilir ya da çok sevip arkadaş da olsa yeterki yanında bi şekil durayım modu... Bence kabul eden biri ilk 2. Şey ile düşündü diyelim artık zamanla onsuzda olabildi bir anda yeni biri çıka gelir falan filan
Cevap
76Cevap
Mümkün değil. Aşk bitti mi her şey bitmiştir. Arkadaş kalayım diyenin hala bir umudu vardır
Evet bence mümkündür, yani burada önemli olan bence güven olması. tabi ki kişiye göre değişiyor yani kimi arkadaş kalmaz kimi arkadaş kalır
Mümkün.
Arkadaş ile sevgiliyi ayıran farklar olmadığı yaşanmadığı süreca kalınır. Hele sevgililiğe doğrudan başlanmamışsa, arkadaşlıktan sevgililiğe geçilmişse bu daha da kolay olur.
Hayatlara yeni birileri girmesi de sıkıntı olmaz. Nasıl ki her arkadaş ile iletişim veya etkileşim ömür boyu devam etmiyorsa, bu da süreli olabilir.
Ya da hayatlara giren kişiler arkadaşlık seviyesinden eminse, kişilere güveniyorsa bu da sorun olmayabilir. Fakat bunun olma ihtimali daha düşük. Tek kolaylaştırıcı seçenek cinsellik yaşanmamış olması olur belki, ya da o da olmaz, zor yani...
Şu TV dizilerinde eski sevgili, gayrimeşru çocuğunun annesi ile evlediği kadın aynı evde kalıyorlar... Ama eminim ki böyle bir şey yalnızca dizilerde olur...
Eski sevgiliyle görüşmek yeni sevgili veya eşde huzursuzluk yaratır. Uzak durmak gerekir...
Ben kalmam. Sevgiliyle özel duygular yaşıyorsun , bu duygular bitmiş bile olsa paylaşılan onca özel an varken arkadaşım diyemem ona
Mümkün değil tabii ki de.
Madem arkadaş kalınabiliyor neden tekrar olunmasın :)
Ayrıca ikisinden birinin hayatına biri girerse eski sevgiliyi arkadaş olarak kabul etmeme hakkı vardır bence.
aferin :)
İki tarafta birbirini sevmiyorsa olabilir, aksi halde bu mümkün değil.
Nefret etmek için sevmez kimse kimseyi ama ben arkadaş kalamam çok severek birliktelik yaşamışsam gönlüm kayar tekrardan platonikleşir.. He olursa bir yerde denk gelirsek merhabalaşırım, kötü bitmemişse.
Eski sevgilim de arkadaş kalmak istemişti ama bana saçma geliyor bu durum. Sonuçta duygu beslediğim bir insan zamanında karşımdaki ne diye tekrar hayatımda kalacak ve geçmişimle yüz yüze olacağım? Mümkün arkadaş kalmak ama tercih edilmemeli.
Kalınmaz.
Mümkün değil.
Olanaksız.
No no no.
Teşekkürler 😂🤞🏻
bak bi daha düşün sdfsd
Neden kalınmasın kalınabilir sonuçta acısı ile tatlısı ile bir şeyler yaşanmış bunların hatrına kalınabilir bence ama genelde kızlar pek istemez kalmayı gibime geliyor...
Asla mümkün olamayacak bir durum bence. Arkadaşız deseniz de hatıralar ve geçmiş yakanızı bırakmaz, yüzyüze geldikçe yaşanmışlıklar beyninizde takla atıp duruverir bence.
Hayır Hayır ve Hayır... Asla ve asla eski hislerine gem vurmaz insan ne erkek ne kadın hiç fark etmez... herkes baksın kendi yoluna öyle işlere de girmeyin hiç
Sevgili olduktan sonra dost olmak kulağa hoş gelmiyor yarın o evlendikde çoçuğu oldukda eşine çoçuğuna seni nasıl tanıtır.
maalesef asıl sevgi Allahadır kadın olarak söylesek namusunu koruduğun tabi ana bacı. Onlar farklı sevgi yoksa kızın namusuna dokun sevgilim söyle yok öyle dünya
Bence tamamen bittiyse içinde kalınabilir ama medeni olunacak diye içinde bitmemiş ise görüşülmesini tavsiye etmem
İki medeni insan gibi ayrıldıktan sonra arkadaş kalınabilinir bence. Arkadaş kalınamıyorsa demekki bazı şeyler hala unutulmamış.
Ne gerek var? Sanki memlekette insan kalmadı arkadaş olucak. Kalınmamalı kalan kişilerleride eskisine postalamalı
Kesinlikle böyle bir şeyi asla ben kabul etmem yarın bir gün onun sevgilisi olupta gelip hani gözüme sokasoka bana hissettir ise on kendimi asla tutacağını sanmıyorum onun için bittiği an her şey bitmiştir geri dönüşü olmaz
Mümkün değil.. geçmişte yaşanmışliklar var. tüm iletişim kopmali. .
Sonra arkadaş ortamında biri yenge... pardon eski yenge diyo sonra bi bakışma akabinde sessizlik ve kapanış
Hayır kalınmaz. Sonuçta eski sevgili sohbet etmek istesen hep eskiden konu açılır oda kavgaya sevap olur belki.
Saçmalıktır. Her zaman açık kapı bırakan bir taraf olacaktır. Eski sevgiliyle arkadaş olmak yenisine edepsizliktir ayrıca.
Eski sevgiliyle çok iyi anlaşsanız eğer zaten ayrılık olmazdı. Gereksiz buluyorum. Eski sevgilinin yeni aşk macerasını oturup dinleyemem.:d
Olmaz ya, eski yaşananlar vs göz önünde canlanacak yeni biriyle de bunları isteyeceksin etik değil bu.
Ben doğru bulmuyorum ayrıldıktan sonra eski sevgiliyle arkadaş kalınmasını. En iyisi ve doğrusu aradaki tüm bağı kopartıp iletişimi kesmek olacaktır.
Eskidiği andan itibaren değiştirmen gereken hayati önem taşıyan bir durum araba lastiği gibi düşünmek lazım
Bana hiç bir zaman uymadı..
Yapabilen varsa helal olsun.
Sevdiğime arkadaş olarak bakamıyorum.
Ama zor durumuna koşarım nerede olursa olsun.
Mümkün değil kalınmaz. Arada bi yaşanmışlık var daha sonradan herşeyi unutup arkadaş gibi davranmak yapmacıklık bence.
Ayrılmışşın demekkî aranızdaki sorunlar devam etmiş arkadaş kalamazsımız ayrılmışşın yeni aşk ara durmak anlamşız olur
tek taraflı değil bakın iki tarafında duygularının tamamen bitmesi gerekiyor eğer biterse saygıdan dolayı belki ama fazla samimiyete gerek yok
Aynen aynen haklısın bende görmedim gördüğüm şey bir taraf çok aşıktır bir taraf az aşıktır.
ve genellikle çok aşık olan taraf arkadaş olarak kalalım diye ısrar eder diğeride vicdanen kendini rahatlatma amaçlı tamam öyle kalalım der fakat aralarında hiçbir zaman iyi şeyler olmaz dediğin gibi çok zor bir ihtimal.
İnstagramda beni takip etmeye devam etseydi yeterdi bana 😂
olmazz :D
Onu üzdüğüm için onu bile istemiyor, sevgili bile yapmış
boş ver be..
Evet olur neden olmasın gerçek sevgi varsa gerçek arkadaşlığa da dönüşür.
Normalde arkadaş kalmak asla normal karşılayacağım bir durum değildir fakat kendimden örnek vereceğim
Eski bir sevgilimle mecburi olan bir arkadaşlığımız var gerektiği zaman aynı ortamlara da girmek zorundayız ikimizin de birbirimize karşı bir hoşlantısı olmadığından dolayı arkadaşlık ilişkimizden ötesi olmuyor eğer iki tarafta da hoşlantı yoksa ve mecburi görüşmeniz gerekiyorsa arkadaş kalabilirsiniz ama mecburi değilseniz bu işe bulaşmayın derim
Arkadaş kalalım diyen bütün eski sevgili erkeklerin niyeti sevişmektir.
Bu ayrılma nedenine bağlı ama pek mümkün olduğunu söyleyemem.
Mümkün değil bir taraf mutlaka tekrar barışma umuduyla yanıp tutuşuyor
Kadın ve erkekten kanka ya da arkadaş olmaz. Kadın erkek arkadaş sevmez.
Kalınmıyor. Zarardan başka bir şey çıkmaz ordan. Keyifli geceler.
Atılan bir kazık yoksa evet. Arkadaş kalınabilir ama yakın arkadaş veya knk olunmaz
Eski sevgiliden arkadaş olmaz. Dünyada başka arkadaş mı kalmadı ya
Böyle bir şeyin hiçbir boyutta hiçbir evrende mümkünatı olamaz olmamalı katiyen asla kalınmamalı. Sağlığa bünyeye çevreye çok zararlı
sigara gibi hee :D
sigarayı da içme be gardaşımm
hiç başlamamış birinden zor olur bu ama, her sigara içtiğinde bana 5 lira verirsen bence bırakırsın daha fazla dayanamazsın ne dersin xd
Daha önce de elli defa söylediğimiz gibi OLMAZZZ!!!
Ayrıldıktan sonra arkadaş kalmak herkesin harcı değildir , çoğu da arkadaş kalamıyor zaten.
Kadının erkekten arkadaşı erkeğin kadından arkadaşı olmaz. Mutlaka bi yerde patlak verir o
duygular tamamen bıttıyse kotu bı ayrılık degılse kalınıyo
Hayır kalmam zaten arkadaş kalmak isteyen taraf hiçbir zaman sevgili olmamıştır sizinle
Zorda olsa olabilir bence ama eskiden sevgili olup arkadaş kaldığım kimse olmadı bugüne kadar
Herkes olmaz çok zor yazmış ama benim diyeceğim şey bir insanla ilişkinizi bitirmek zorunda kaldıysanız ortak bir karar verdiyseniz aranızda saygı bağları kopmadıysa bence kalınabilir
Benim öyle bir ilişkim oldu ve arkadaş kaldık
Yani arkadaş kalacak başka insan mı kalmadı diye düşünmeli insan gerek yok yani.
Kalınır ve sevgi 🥰 sevgi içimizde demiş Cem Yılmaz
Çoğu kişi için olabilir ama ben sıkıntılı bir durum olduğunu düşünüyorum o yüzden olmaz
Olmaz olmamalı bence, yeni kişiye büyük ayıp olur. Hemde saçma eski sevgiliden nasıl arkadaş olacak, mutlaka günün birinde her iki kişiden birinin duyguları kabaracaktır, ister istemez farketmeden ikisinden biri umut verecektir.
Sigarayı biraktınkatn sonra dost kalabiliyor musun, yoksa görünce canın çekiyo mu
Cinsel ilişki yaşanmadıysa sorun yok, yaşandıysa da yol...
Eski sevgiliden sevgili olunur arkadaş olunmaz net.🤙🏾
Gül baba son noktayı koydu dfds
asla kalınmaz başkasıyla takilcak sevgili olcak sende bunu bile bile arkadaş kalcaksin asla kalmam asla
Var benim öyle bir eski sevgilim kankayız çünkü onA artk hiç birşeyim yok hatta yeni sevgilimle yaptıklarımızı anlatıyorum
Arkadaş olamadığın biri ile sevgili olamazsın onun içinde eski sevgiliden arkadaş olmaz
O kadar medeni değilim.