Sevgilinizle ayrıldınız diyelim sonrasında arkadaş kalabilir misiniz?

Sevgilinizle ayrıldınız diyelim sonrasında arkadaş kalabilir misiniz?
Hayır tabi ki de ben kalmazdım hiç bir şekilde.. çünkü eski sevgiliden arkadaş olunmaz mutlaka eski konular açılır bu olmasa bile yeni sevgili yaptığı zaman sürekli hatırlamak eski günleri düşünmek de beni yorardı. bu yüzden de bir ilişkiyi bitirdiysem o kişi ile de iletişimimi keserdim ben..
Asla böyle bir hata yapmam
Kimsenin de böyle bir hata yapmasını önermem.
Eski sevgili ile arkadaş kalmak yapılabilecek en kötü şeydir bir insan için.
Eski sevgilimle ne Şu an arkadaşız ne flortüz arada cinsellik konusuruz önceden çok sevdiğim biriydi ama Şu an bisey hissetmiyorum üstüne başka sevgilim oldu onuda çok sevdim onlara Şu an konuşuyoruz ayrıldık onlara aynı durum var ama normal bir arkadaşlık olunmaz bence
Cevap
9Cevap
Arkadaş kalma durumu oldukça zordur zira belli bir süre sonra flörtler olur sevgili edinilir ve bu o insana ihanet sayılır
Kalamam benlik olay değil, ayrıldıktan sonra gözüme gözükmesin
Aynen bende kalamam. Sonuçta hayatında önceden olan bir insan arkadaş kalmak çok saçma bir durum olur diye düşünüyorum bana başka arkadaşmı yok sanki.
Kalamam ne gerek var çıkmış gitmiş hayatımdan zaten
Aynen öyle. Bende kalamam hayatımdan çıkan giden bir adamla arkadaş falan. Şu koskoca dünyada sanki bana başka arkadaş başka kankamı kalmadı.
İlişki biter, aradaki tüm bağlar kopar. Ayrıldığım biriyle arkadaş, dost kalamam.
Aynen bende aynı fikirdeyim. İlişki bitince tüm irtibat kesilmeli diye düşünüyorum ben. Yani önceden sevdiğin insan ile arkadaş kalmak bana göre değil.
Atksdas kalinirsa olmaz ki dusunsene eskileri hatirliycaksin koyar adama ya...
Aynen öyle. O yüzden ne arkadaş kalacaksın ne de iletişim halinde falan olacaksın. Sonuçta her ne kadar ayrıl olmuş olsanızda arkadaş kalmak saçma.
Bir kere denemişliğim var. Olmuyor. Asla yakınlık kurma hissi geçmiyordu karşı tarafın. Bu sefer uzaklaşmamız daha sert oldu.
Kalmam genelde, kalınmaması da gerekir bunu gerektiren özel bir neden yoksa 😀
Sevdiğim birisiyle arkadaş kalma isteğim olmaz.
Kalabilen var mı cidden
Kalabilen çok insan var. Ama bence çok saçma bir durum önceden sevdiğin insan ile iki dost kalabilmek bana nedense aşırı saçma geliyor ben kalamam kesinlikle.
Arkadaş kalan ya hiç sevmemiştir ya da hala seviyordur
Bunu sen mi söylüyorsun
Anlayan anladı
Tamam
Hayır böyle bişey yapmam
Yeterince arkadaşım var
Kalmam çünkü eninde sonunda başkalarıyla olacağız.
Yukk. Sadece sevgili olarak başlayıp bitmeli
Kalmamayı tercih ederim
Kalırım.
Hayır kalamam
HAYIR
Evet olabilir
Zor...
Arkadaş değil düşman bile kalmam
Kalmayı tercih etmem
Exten next olmaz.
Aslaa
Hayır