Kalırım.
Kalmam.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Asla eski sevgiliyle arkadaş kalınmıyor asla. Birkaç kez farklı insanlar da denedim. Her zaman geçmişe gidiyorsun aranda yine bir şeyler oluyor. Eski sevgilisiyle arkadaş kalmanın da bir yolu var elbet. Oda kesinlikle iki tarafında hiçbir zaman birbirini sevmemiş olması. Ancak birbirini sevmemiş olanlar arkadaş kalabilir. 7 yıldan sonra eski sevgilimle takipleştik henüz buluşmadık ama eminim ki buluşunca yine aynı şekilde olacak kimse eski sevgilisiyle arkadaş kalamaz.
Yani mesela bazı ilişkilerde daha iyi arkadaş olabileceğinizi gerçekten aranızda sevgi olduğunu ve sevgili olmanın çok saçma olduğunu anlıyorsunuz o ilişkilerde arkadaşın gibi görüyorsan karşıdaki ve o da seni görüyorsa bence tabiki kalınabilir ama bu tüm ilişkiler için geçerli değil. Ortada bir aşk varsa, ve ilişki bazı sebeplerden dolayı bitmişse, sırf medeniyet altında ilişkiyi arkadaşça yürütmektense kavgasız bir şekilde ayrılıp ilişkiyi sonlandırmak iki taraf içinde daha iyi olur diye düşünüyorum.
Cevap
14Cevap
Kalanı da razı olup direnir gibi olana da malum olup direnir bence bir sakin olup eskisi gibi arkadaş kalalım demiş Gülşen
Kalınmaz. irtibatı kesmek lazım. Erkekler genelde arada sevişmek için ya da kızdan kurtulmak için arkadaş kalalım derler
Eski sevgiliden arkadaş olmaz ya da arkadaş kalıyorsanız yine sevgiliniz olana kadar arkadaş kalın. Misal ben sevgilim dediğim kızın önceden birçok özel şeyi birlikte yaşadığı biriyle arkadaş kaldığını falan öğrensem, ilk başta uyarır, sonrasında ilişkisini kesmezse ayrılırdım. Hiç güven vermiyor çünkü. Bu ihtimaller içerisinde değerlendirin.
Bi erkekle bi kadın arkadaş olmamalı bile. Bi de sevgililikten sonra hiç olmamalı sksnzsmx
Eski sevgililerimin hepsiyle kanlı bıçaklı ayrıldığım için arkadaş kalamıyorum ben asdjdk
Nasıl ayrıldığıma bağlı
kalmam ya yaşanmışlık var
Karakterine bağlı bence
Kalınır diyen çocuk yaştadır
arkadaş olarak kalıp kalmamamız kişiliğine bağlı
Nasıl biriyse kalırsın?
bişiler yaşandı mı
Hayır.
Xnskql
Duruma göre değişir
Nasıl yani?
Mesela aynı okul sınıf ya da işyerinde ise istemesen de görüşürüm