AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
Hiç mi fotoğraf istememiş ki
fotoğrafla bu işler bitiyor mu🤦♂️ fakelerin çoğu zaten başkasının fotoğrafını kullanıyor
Eeee tamam da ne bilim 🤦anlık foto filan dedikleri veya onu bırak görüntülü konuşma da mı olmamjs
olmamış galiba yazık olmuş
Üzücü bir durum. Sanal ortamda fazla takılmamak ve daima temkinli olmak gerekir.
Allah yakınlarına sabır versin.
Yaptığınız şeyin sonucunu görün işte serefsiz kız umarim insanın duygularıyla oynamanın bedelini vicdan azabıyla ödersin
bir kere bile görüntülü konuşmadan bu kadar gözü kara olmak nedir? nasıl bir kaç fotoyla emin olabilirki insan karşısındakinin o olduğuna
Sadece bir fotoğrafa aşık olmak değildir bu.. işin içinde başka işler var bence..
Kimse için hayatına son vermeye değmez. Yazık etmiş kendine.
Bende geçen burada barbara palvinle konuşmuştum.
Türkiyeyi sevdiği için türkçe öğrendim falan diyordu.
Ne yani şimdi o barbara değil mi? 😥😥😥
sakın bana güvenip böyle bişey yapmayın millet resim deki ben değilim amerikalı evliyim hem ben aşık falan olmayın
Nasıl bir acı yaşadıysa delikanlı kaldiramamis belki de anlatilmayan çok şey vardır medya tam açıklama yapmaz bu konuyu aldatıcı bir özellik şahsen !
Bence bu insanlik değil.
Nedir bu ya başları göğe eriyor mu acaba böyle davraninca insanlarin duygulariyla oynayınca. Canına mal olmuş
çok saçma bir kız için kendini asmaya deymez kız yalancılık yapmış hiçmi kamera açmadı buluşmadan :D
sosyal medya üzerinden aşk yaşayan zeki insanlar halen var mı ya. Neyse baş sağ olsun ne diyim. Güleyim mi , ağlayim mi bilemedim
Ben anlıyorum kimler fake kimler değil. Bana sorun söylerim
Gerçekten bazı şeylerin dozunu kaçırıyor insanlar, yazıklar olsun gencecik bir adamın hayatını kararmış.
evet ders alın allah rahmet eylesin.
Fakendi özellikle resim olmayan hesaplardan kaçının çoğu zaman bazen insan bile olmayabilir
ölümcül bahaneler serisinin son filmi deģil bu, ben olsam ölmek ićin daha güzel bahaneler bulurdum, tm resmimi koycam siteye yaw sjskjjsklsk
Eğer intihar sebebi bu yüzdense umarım kız hak ettiğini bulur. İnsanların aptallığı ve kendince eğlenmesi cana kast oluyor
sirf bu sebepten intihar etmek bana cok garip geldi, Allah affetsin
Buna benzer şekilde sahtekarlığı hemen hepsi makyajla yapıyor zaten, makyajlarini sil başka biri gibi oluyorlar tanıyamiyorsun, çocuk çok büyütmüş
Görüşene kadar çok umut bağlamış, acele etmiş. Yuva kurmak bu kadar basit değil, iki konuşalım evlilik hayali kuralım. Pff.
Aha böylesine üzülmem valla
Ölsün anasını satayım
Fake veya gerçek dötü boklu kız için değer mi
Oha ya asil sorun bu adamın simdiye kadar hiç kiz sevmemiş olması
evet ne zevk alıyorsunuz bundan?
benim bu sitedeki her bilgim gerçek herkes de öyle olsun lütfen ve hayatına girdiğiniz insanların hayatlarıyla oynamayın.
Pofffff iyi insanlar birer birer gidip fakelere aşık olup telef olurlar zaten 😔
Üzücü aslında ama tek sebep buysa doğal seçilim diyorum ben
Yazık. İbretlik bir hikaye gerçekten. Yeri gelmişken, buradaki tüm fake profil sahiplerinin ben :)
Üzülürüm ama tutupta kendimi öldürmem intihar vakaları ne jadar çoğaldı çok üzücü
Ne hayatlar var yahu? Bu sebepten intihar edilir mi? Hayatın bu kadar mı değersiz?
Aklı başında biri böyle şeylerle uğraşmaz zaten. Bulacaksa bile gider reelden bulur. Sanala güvenmek aptallıktır.
Aşırı üzüldüm. Bu sitede böyle bir sürü vaka var. Az önce denk geldim. Bir sürü fake bilmem ne yazık günah üzüldüm şu çocuğa
İnsanlara çabuk güvenmemem gerektiğini bir kez daha kanıtlar bir örnek olmuş ama acı bir örnek
evet burda mesela çoğu kızın birden fazla hesabı var. yasları sehirleri herseyi uydurma çoğunun
Çocuk için çok büyük bir yıkım olmuş ki canına kıymış..
Aptal durumuna düşmek sıkar canımı...
Üzücü bir olay gerçekten ama şunu bilirim hiçbirşey kendi hayatından değerli değildir
Böyle ihtimali her zaman göz önüne alın
ölmeden bir görüntülü konuşsaydın be mübarek
banada denk geldide kendime zarar vercek kadar aptalmıyım ben
Bu olayın o kadar basit olduğunu sanmıyorum
Bence bu kadar basit
Kimse böyle Bir şey için intihar etmez can kıymetli
Nasıl yani? Kızın fake olduğunu öğrenince mi kendini öldürmüş
Yanlış yapmış değmez valla. Allah fakelerinde belasını versin
Pek inanmadım açıkcası bunun altında başka bir sebep var bence
vay arkadaş adamın belliki son dayanağı bu kızmış ve yaşamasına bir sebep kalmamış bende iyi fake profille işletildim ama yinede kız çıktıydı ve baya uzun bir ilişkimiz olmuştu :D
İnsanların umuduyla duygularıyla oynamak ne bileyim ne geçti eline o kızın şimdi
Tövbe estağfurullah ya bir insan niye başka isim söyleyip başka fotoğraf koyar o insana da yazık günah ama ya ne hakkı vardı pes.
İnsanların acımasız duyarsız insafsız bu vurdumduymaz halleri beni korkutuyor.. Kim bilir nasıl aşık olmuş nasıl bir çaresizlik hissetmişti
Şu anlamda neden insanlar kendini benligini saklar ki yazık çok yazik
Nerden biliyonuz kendini öldürdüğünü belki başkası öldürdü intihar süsü verdiler
Çok üzüldüm bu nasıl bir oyun...
Oo o vicdan azabıyla yaşasın bakalım Tuğçe denilen kahpe.
Degermi kardes bir kiz ugruna canina kiyman birisi gider birisi gelir keske yapmasaydin mekanin cennet olsun
Bence arkasında başka şeyler vardır bunun için öldürmez insan kendini
baya yokluktaydı galiba ölmek nedir yaa yazık olmuşşş valla
Çok kötü hissederim ama kendime zarar vermek istemem her şeye rağmen
Abicim canlı görüntülü görüşme diye bir olay var yıl olmuş 2019 yani bu cahillik resmen
Yani sebep buysa çok yanlış yapmış. Sebep başka birşey de olabilir. Ama fakeleri yakmak lazım aslında :D
Fake taxi izlerim :Dd
1 abazandan kurtulduk darısı diğerlerinin başına. Tabi kız belki bunun parasını yemiştir veya çıplak görüntüsü vardır elinde şantaj yapmış da olabilir bilemiyoruz
Senin ucuz zihniyetinim taaa
Şu medya maymununu alın buradan senin zihniyetine tüküreyim ben
Bu kadar acınası bir zihniyet ile nasıl bu günlere geldin
O yüzden sanaldan aşk olmaz yazık olmuş Allah rahmet eylesin
Evlendilerimiz fake çıkıyo artık hiç dert etmeyin boşayın salın ipini kurtulun
Tövbe yarabbim.
Milleti fake resimlerle aşık eden akilsizlar görün
Yani gülüp geçerim yani pek umursamam ama yazık olmuş ailesine sabır versin Allah'ım