Eski sevgilinizi aldattınız ve aldattığınız kızla mutlu gibi görünüyorsunuz, eski sevgilinizin intihar ettiğini öğrenseniz ne düşünürsünüz
2 ay
Saçma. Aldatıyorsa zaten sevmemiş hemen yeni biriyle görüşüyorsa zaten boş. Ha belki üzülür 1-2 hafta ama sonra hayatına normal devam eder. Üzülen kendi ailesi ve sevdikleri olur ama o aldatan kişinin umrunda olmaz. Zaten birinin ahını aldığını takmıyorsa onun intihar etmesini de kafasına takmaz, yani vicdanlı biri aldatamazdı bilene. Umarım intihar etme düşüncesi yoktur sende çünkü hiç değmez öyle biri için. Eğer o kişiyi üzmek istiyorsan kendine bakıp daha güzel yaşamalısın. Kendine ve mutluluğuna odaklanıp yanına daha iyi yakışacak birini bulmalısın ki aldatan vay be ben neler kaybetmişim, o şu an benim hayatımda olabilirdi hala, ben ne @ptalmışım desin. Güzelleş, bakımına önem ver, spor yap, çok gül, arkadaşlarınla görüş, düzgün insanı bulmaya çalış. Artık aldattığı kisi umursamayıp kendi hayatına odaklanınca o kişi pişman edilir. Kesinlikle de iletişim kesilmeli yoksa unutmak çok zor
Cevap
2Cevap
İnan 3 gün üzülüp sonra geri hayatına devam eder sence vicdanlı biri aldatır mi
Aldatmazda ah diye bir şey var
Beni aldattıktan sonra ne olduğu pek önemli olmaz
Hayır siz aldatıyorsunuz
Kendime lanet ederim. Üzülürüm.
sevinirim
Soruyu yanlış sordum erkek aldattığı kadınla mutlu olup olan eski sevgilisine olmasından bahsettim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?