ben 20’li yaşlarımdayken bu şekilde birisi beni elinde tutuyordu, ne zaman gitmeye kalksam işte aynı tantana palavra sensiz ölürüm adı altında intihar etme tehtidi
bilemicem seninkisi belki gerçektir ama benimkisinin ki koca bir yalandı :)
ama dediğim gibi senin dediğin kişi yapacak birisi ise bilemem benimkisi çocukluk zamanlarıydı ve yapmayacak birisiydi buna rağmen vicdanım devreye giriyodu eğer yapacak kapasitede birisi ise ailesine falan haber ver
Bu ölümüne göz yumak olur bence çünkü daha öncede buna benzer bir mesajdan sonra aracın önüne atlamıştı ama ölmedi şans eseri kurtuldu yani böyle bir durumda hiç bir şey yapmamak mantıklmı sizce?
Peki daha önce aynısı yaşandı ve şu an yine tekrarı olmak üzere değişen ne? Yani sen cevap versende vermesende her fırsatta intiharla seni elde tutmaya devam ediyor ve de edecek. O intihar etmesin diye geri döneceksen bu senin intiharın olur o ne olacak? Sen ona dönsen en ufacık şeyde bu tehditler devam edecek ve birgün sende bıkacaksın bundan. Ona geri dönmeden terapi alması gerektiğnii söyle. Ruh hali bozuk kızın. Terapi alması için ikna et, terapi al daha sonra oturur ilişkimizi konuşuruz ama şu an terapi alman lazım gibisinden konuş. Kabul etmesse sen ona ne desen değişen bir şey olmayacak.
Yani kabul edersem beni elinde tutmaya ve ve her istemeidğim şeyide beni kendi yokluğuyla korutmaya devam edecek ben bulana kadar bu duurmda zate. Ölsede bişey değişmez çünkü ondan nefret etmiş olurum yani deneyeceğim bakalım
Aynen öyle en sonunda ne halin varsa gör diyeceksin. Sen elinden geleni yapmışsın. Ebeveyni değilsin onun. Hayatını birine göre yaşayamazsın. Cevap versen tehdit devam edecek o yüzden bence verme. Hayat onun hayatı intihar tercihi de onun tercihi