Erkekler, Ailem Sevdigim kizi istemiyor ve cok agir söyleniyor? Ne yapayim?

1 seneden beri sevgilim var. Aileme aciklamaya hep korkuyordum. Kiz fark etti bunu ve zorladi beni. Aileme karsi cok saygiliyim. Tüm gücümü toparladim ve aileme acikladim bir kiz arkadasimin oldugunu. Tepkileri cok kötü oldu. Kizin aile durumu karisik. Annesi kizi ve kardeslerini yanliz büyüttü. Babasi sevgilim dogmadan önce ailesini terk etmis. Pis islere bulasmis ama ailesi ile kontakligi yok ve kiz bilmiyor nerde yasadigini. Ben bunu aileme acikladim ve hemen beni zorladilar kizi terk etmem icin. Sebeb su. Babasi guya ilerde huzurumuzu bozar diye ve zorluk cikarir diye istemediler. Kendimi kaptirdim onlarin laflarina ve terk ettim. O ara hastalandim ve hastanelik oldum. Umarim kaldiramadim aciyi ve üzüntüyü. Hastaneden ciktim bir hafta sonra bana ulasmaya calisti kiz. Dayanamadim cünkü cok sevdim onu. Ona herseyi anlattim. Ailemin laflarini tüm söylenen sözleri acikladim. Önce gizledim kalbini kirmak istemedim. Ama sonra söylemek zorunda kaldim. Kiz icin dünya batti. Hayatinda bir olmiyan insanin sucunu o cekiyor diye yikildi. Ben onu cok seviyorum ve cok sevdim. Devam beraber olduk oda beni bende onu terk edemedik. Ilerde tekrar deneriz dedik. Bir ara babam yine farkina vardi ve yine cok agir söylendi ve birak dedi. Ama yapamadim ve yalan söyledim. Devam beraber kaldik. Aradan yarim sene gecti ve artik dayanamadim. Hem kizi bekletmis oluyorum hem icimi yiyorum cünkü onu göremiyorum. Tekrar acikladim aileme durumu. Ailemden gelen tepki. ,, BIZ ISTEMIYORUZ KIZI Ailesi bozuk babasi ipsiz sapsiz insan. Simdi sec ya biz ailen ya da o kiz ve ailesi. Bizim degerimiz yoksa esylarini toparla ve def ol git bu evden. Seni oglumuz olarak yemin ediyoruz silecegiz ve birdaha yüzüne bakmiyacagiz. Bizi kac kere kandirdin. ISTEMIYORUZ BIZ O KIZI ve rizamizi vermiyoruz. Def ol git kapi orda. Nasil isine geliyorsa.‘‘ ayni böyle ve daha cok laflar duymak zorunda kaldim. O an benim icim karardi ve göz yaslari nerden geldigini sasirdim. Kizin sucu yok bu durumda dedim. Iyi yetistirmis annesi dedim. Kötü aliskanligi yok dedim. Temiz bir insan dedim. Annesine bakiyorlar ablasi ve abisi ile dedim. Ama bana daha cok söylendiler. Artik ne yapacagimi sasirdim. Benim yasim 21 almanyada yasiyorum ve sevgilimde türk. Kimya üzerine stajimi yapiyorum ve 1,5-2 sene sonra bitiyorum insallah. Kizinda isi gücü var. Ben ne yapabilirim bana lütfen yardimci olun.
Erkekler, Ailem Sevdigim kizi istemiyor ve cok agir söyleniyor? Ne yapayim?