Neden kizlar ben haric butun erkeklerle birlikte oluyorlar onlarla ilgileniyorlar?

Burda bi cocuk var soru soruyor kizlar damliyor hemen askim diyor senin icin yapabilecegim bi sey var mi diyolar senle séx yapmak istiyom diyorlar sinir oluyorum diyen kizlara kufurr ediyorum cunku hicbi kiz benimle ilgilenmiyor kiskaniyorumm butun kizlar ben haric butun erkeklerle birlikte oluyor butun ask séx ve ilgilerini diger erkeklere yagdiriyolar ama bana aslaa en istekli erkek duskunu kizlar bile burda beni takmiyorr bu yuzden kiz dusmaniyim elliot rodgers reise her gecen gun daha da hak veriyorum bu kizlar her seyin en kotusunu hakediyorr 25 yasindayim tip boy vucut ortalama ustu fitness yapiyom 3 aydir yine de bi boka yaramiyorr en sonunda elliot gibi intikam alcam valla 25 yasindayim daha kiz eli tutmadim bi kizla uyumadim konusmadim istiyom ama olmuyor cunku hepsi beni reddediyor bu yuzden aci cekmeyi hakediyorlarr benim hayatimi mahvettikleri icin ben de onlarin hayatini mahvetmem lazim
Güncellemeler
+1 yıl
Burdan bissuru soru goruyom yaladim yok arkadan verdim sinir oluyorum kizlara ve benle olmadiklari icin hepsi kotu seyleri hakediyor
Neden kizlar ben haric butun erkeklerle birlikte oluyorlar onlarla ilgileniyorlar?