Alamadığım ilgiyi değeri sevgiyi veriyorlar niyetleri sadece cinsellik bile olsa bu aldıklarımı değiştirmiyor. En önemlisi varlığım değerli hissini veriyorlar. Yorumlar nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
6 ayHadi bir şey diyemem Hani benim ailem bana çok şey verdi özellikleri Rahmetlik annem Allah mekanını cennet etsin Nurlar içinde uyusun Işıklar içinde uyusun çok şey yaptı çok çilemi çekti Babam da aynı şekilde çok şey öğretti Belki ben onlara hayırlı bir evlat oldum olamadığımı bilmiyorum ama hani cinsellik için bir kadına çok istediğim oldu ve kadına direkt yazdım dedim ki ben seni istiyorum dedim hani Evet bir kadın olarak Hani bana gelip benimle yatmanı istiyorum dedim ama ya ben kadın hiçbir zaman böyle ailesini vermediği ilgiyi göstermedim.
Hani bilmiyorum senin Hani nasıl yaşıyorsun veya nasıl bir durumdasın Hani yaşamayı bilmez de bilmiyorum ya ben hiç bir kadına ilgi Vermedim ama seviyeyi korudum O şeyde her zaman için. Başka bir şey söyleyeyim Hani cinsellik için sana Evet ilgi gösterebilirler Sen de verebilirsin vermeyebilirsin Ama şunu söyleyeyim Benim gözümde hani bir erkekle birlikte olan kadına ben gerçekten çok saygı duyuyorum hani ne diyorsan de ama hani Ben yıllardır kadın yüzü görmedim Kız yüzü görmedim birkaç defa paralı biriktirik yaşadım o da arkadaşların gaza getirmesi ile yaşadım ama cinsellik yaşayan kadına ben gerçekten çok saygı duyuyorum ve Hani eskiden dost hayatı falan derlerdi ya ben çok saygı duyarım da olsa hayatına falan ya? Hani ne anlıyorsanız anlayın ama bir kadın gerçekten bekar veya işte eşinden ayrılmış veya eşi ölmüş cinsellik yaşatıyorsa tapıyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
6 ayHatun sorun olması hangi noktadan itibaren bu işin devam ettiği ve senin bu sevgi gösterileri karşılığında ne verdiğin ile alakalı. içindeki Sevgi açlığını erkeklerde araman bir sorun. Sana her ilgi gösteren erkeğe yeşil ışık yakman başka bir sorun ve ilgi karşılığında cinsellik ikram etmen apayrı bir sorun. Yani meselenin tek bir cevabı yok katmanlı bir durum
10 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 743 cevap paylaştı. Bu bir sorun olmak zorunda değil ama farkında olunması gereken bir durum; aileden eksik kalan ilgi ve değer duygusu insanı bunu dışarıdan almaya daha açık hale getiriyor ve erkeklerden gelen ilgi o boşluğu geçici olarak doldurabiliyor, bu seni “yanlış” yapmaz ama risk şu ki sırf değerli hissetmek için niyeti sınırlı ilişkilerde kalmaya razı olabilirsin, o yüzden mesele ilginin kaynağını suçlamak değil, kendi değerini başkasının ilgisine muhtaç olmadan da hissedebileceğin bir denge kurabilmek.
10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı.
6 ayAilesinden sevgi görmeyen kişilerin düştüğü boşluktur bu genellikle. Sevgiyi zihninde nasıl oluşturacağını sendeki karşılığını bile hayal edemezken gördüğün şeyin sevgi, ilgi olduğu yanılgısına uğrarsın. Bunun da geçici olduğunun farkına varınca hayal kırıklığı yaşarsın.
Umarım hayal kırıklığı yaşamaz ve gerçek sevgiye kavuşursun. Kalbin hiç yorulmasın.🦋60 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
80Cevap
- Aile & Toplum konusunda 359 cevap paylaştı.
6 aybu his cok anlasilir cunku insan eksik kalan seyin pesine duser ilgi ve deger gorunce var oldugunu hissetmek cok insani ama burada ince bir cizgi var verilen ilgi seni iyilestiriyor mu yoksa sadece gecici olarak doldurup sonra daha bos mu birakiyor niyet sadece cinsellikse oradaki deger senin varligindan degil ihtiyactan gelir bu karisirsa can yakar senin varligin zaten degerli bunu kanitlamak icin birinin sana dokunmasina ya da istemesine ihtiyac yok gercek ilgi seni guvende hissettirir kullanilmis degil kendini suclama ama bu ilginin bedelini de iyi tart kendine alan taniman en buyuk yatirim 🌿✨
50 Yorumla
6 ayAnladığım kadarıyla erkekler sana yalnızca cinsellik için yaklaşsa da, sen onlardan değer, ilgi ve kendini önemli hissetme duygusu alıyorsun. Bu hisler çok güçlü ve tatmin edici olabilir; insan psikolojisi için tamamen doğal ama sadece başkalarından değer hissetmek bağımlılık ve hayal kırıklığı riskini artırır; kendi değerinle dengele.
30 Yorumla
6 ayFlörtüz birisin. Erkekleri iyi tanıman gerekirdi. Onlar istediğini almak için 40 yalan 40 takla atarlar. Ailen ise sana en doğal en samimi davranan kişilerdir. Evet belki baban yeteri kadar ilgi vermedi ama bunu kötü kılmaz ya da ilgiyi abazlarin kollarında aramana gerek kalmaz. Sen önce kendini sev ulaşılmaz ol. Çünkü paha biçilmez birisin 🌸
311 Yorumla- 6 ay
Peki sen bir kadın olarak ulaşılmaz mısın? Dahası, şayet ulaşılmaz biriysen bir erkek senin için niye çabalamalı?
İlaveten erkekler 40 tane takla atar lafı gerçekleri yansıtmayan yanlış bir genellemedir. Herkesi aynı kefeye sokup durum değetlendirmesi yapmak hataya düşürür. - 6 ay
Genel konuştum. Yarası olan gocunur
- 6 ay
Ben de genel konuştum. Kendinizi ulaşılmaz biri görme, kimse ulaşılmaz değildir. Kibre kapılmayın.
- 6 ay
Hemcinslerin egomu şişirdi. Ulaşılmaz biriyim çünkü ben izin verdikçe gelirler
- 6 ay
İyi devam et böyle... 3 - 5 yıl sonra kendi kendine ağlamaya başlayabilirsin.
- 6 ay
Yalnızlık benim için bir tercih, erkek için ölmüyor ilgi dilenmiyorum. 50 ye de gelsem peşimde koşarlar. O kadar kendinden eminim. Kadın erkeksiz yapar ama erkek 90 olsa bile kadın ister.
- 6 ay
Konuyla ilgili şunu özet geçeyim... kadın erkeksiz yapar kelimesi boş Kelime...,,, boş kaldığınız da ne yaptığınızı dünya biliyor.,... geç bu boş konuşmaları...
- 6 ay
@Efecan1313 Arkadaş boş konuşuyor, hatta kibri çok ilginç. Böyle kadınlardan ırak olmayı tercih ederim.
- 6 ay
@xgökkuşağıx konuşmasın dan anladım bende direk
- 6 ay
Bir tarafımla gülüyorum
- Aile & Toplum konusunda 577 cevap paylaştı.
6 ayBunun psikolojik temelleri var. O aldığın ilgi, sevgi, muhabbet senin duygusal açlığın. Biz buna psikoloji de Duygusal Yoksunluk Şeması diyoruz. Bu şemaya sahip kişiler en ufak ilgi ve sevgide bırakır kendini. Karşı tarafı gerçekten sevip sevmediğine bile emin değildir. Onun için en önemli şey o duygusal boşluğu doldurmaktır. Başlarda çok keyifli görünse de ilerleyen zamanlarda kör bir kuyuya düşersin...
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 608 cevap paylaştı.
6 ayişte erkekler senin ailenden görmediyin ilgi ve sevgiyi sadece cinsellik düşündükleri için sana öyle davranıyorlar, aman sakın herhangi bir erkeyin tatlı güzel sözüne inanasın sadece seni kullanmak amaçlı bakarlar sonrasında kimseyi ortalıkta göremessin, sadece sabret ve dua et
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayTabiki de , senin için bir sorumlulukları olmadan seninle iletişime geçmek hoşuna gider erkeklerin ve tabi cinsellik olarak da bu durum böyle. Aslında verdikleri değer sana karşı duyargalarının açık olması seni dinlemeleri ve onların seni anladığını düşünmen ve sana iyi davrandıkları için senin kendini iyi ve değerli hissetmen. Tabiki bunların içinde gerçek sevgi ve gerçek değer verme olgusu yok.
11 Yorumla- 6 ay
@BilgiMeraklısıbirkız teşekkür ederim 🌷
Yahu ne yaşamak istiyorsan bile isteye razı gelebilirsin tamam da, kendine niye onların davranışları üzerinden değer biçiyorsun kadın erkek fark etmez birinin sana bunu yapmasına niye müsade ediyorsun. Onlar öyle davranmayı bıraktığında da değersiz mi hissedeceksin geçmişinde şikayet ettiğin şeyi o zaman tekrar yaşamayacak mısın?
10 YorumlaEvet bu bir sorun çünkü ailesi ile arası iyi olmayan kızlar genellikle ailesi tarafından hiç ilgi görmemiş insanlardır. Ve sen bunu dışarda arıyorsun kimsenin sana kızmaya hakkı yok. her şey yaşında ve zamanında güzeldir. Ve bunlar sana küçükken vermedigi için şimdide boşlukta olman veya hissetmen gayet normal
00 Yorumla
6 aySenin ilgiden ve değerden kastın ne:)
Mesela kızına maddi anlamda her türlü desteği olup ama kızını erkekler cinsel anlamda kullanıp sonra da köşşete atıp hatta arkadaş ortamında kanka yatakata çok iyiydi vs ya da arkadan konulup sonra kucaktan kucağa dolaştırp ve kız erken yaşta 30 a bile varmadan hpv ve serviks muaneye çatalına çıkıp piskiatir piskiatiri dolaşıp değersizlik hissiyle her türlü şeyi yapıp ve her şeye sahip olsa bile hiç mutlu olmamamsı mı:)!00 Yorumla
6 ayYazık harbiden üzüldüm haline ama yinede kendini bu yaratıklara kullandırma karşılıksız senden bir şey istemeden seni sevecek biri mutlaka vardır.
42 Yorumla- 6 ay
Yaratik derken? Ağzini topla
- 6 ay
@Phoneixxxx Sanane a*cıkkk yorumuma salça olma kaybol.
Gizli Üye(18-24)6 aySana bir YouTube kanalı önereyim eğer izlerim diyorsan adam İngilizce videoları ama çocukluk travması hakkında uzman. Onlardan aldığını sandığın sevgiyi sen kendi kendine o küçük kıza vereceksin. Şefkat odaklı terapiler yapacaksin o sevgi isteyen küçük kız aslında hâlâ içinde ve bütün bunun ardından koşan o. Kendine sevgi anlayış destek vermeyi bilmediğin için başkalarından bekliyorsun ama bunu öğrenmek artık senin elinde. Gerekirse bir terapi al. Her şey senin elinde...
00 YorumlaAilenden başka seni gerçek anlamda kimse düşünmez düşünemez herkes senden bir pay alma peşinde sende bunun farkındasın böyle düşünmen yanlış bu kafayla birinden etkilenir yanlış bir şey yapar üzülürsün uzersin aman deyim
00 Yorumla
6 ayBir süre sonra bu kısır döngü seni bıktıra bilir. Kimsenin vermediği değeri kendi kendine ver. Kendini çok sev. Kullandırtma kendini.
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayAhh yavrum, almadan vermek sadece Allaha mahsus. Sahte ilgilere aldanma. İşleri bitince yüzüne bile bakmazlar.
30 Yorumla Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı. He he aynen c*nsel yönden değer veriyorlar ya, ondan iyiler değil mi? Kendi iğrenç menfaatleri için seviyorlar işte, arkandan söyleyeceklerini tahmin bile edemezsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayMuhteşem bir soru sormuşsun. Onların amaçlarının ne olduğunu çok iyi bildiğin halde o ilgiye olan açlığından dolayı razısın buna. Seni çok iyi anlıyorum ve çokta haklısın kardeşim
İşte asıl sorun ailelerde...
12 Yorumla
Soran6 ayTeşekkür ederim ☺️ çoğu insan benim niyetlerinin ne olduğunu farkında olduğumu anlayamamış bile. Kapasitesi olan insan olarak kendini belli etmişsin
Cevap sahibi6 ayÇok teşekkür ederim
Maalesef ülkemiz yarım akıllı cahillerle doldu
6 ayKadınlar ilgiye erkekler övgüye hayrandır her kadın kendisiyle ilgilenmesini sever ben şahsen bir kadınla ilgilenmeyi de severim bu bir nebze beni de iyi hissettiriyor
10 Yorumla
6 ayİşleri bitince terk edecekler ta ki sen onların istediği bir şeyi yapmayıp reddettiğinde yüzüne vuracaklar insanlar kötü bu zaaflığından faydalanabilirler de
10 Yorumla
6 ayÇoğu prn sektöründe de hikayeleri böyledir kadınların
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. su an belki degil ama ilerde evet.. ayrica bedelsiz hicbirsey yoktur.. ruhunda derin ve geri dondurlemez sikintilara yol acabilir..
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ailen sana doğal davranıyor. Erkekler doğal davranmıyor, çıkarı doğrultusunda suyuna gidiyorlar o kadar
33 Yorumla
Soran6 ayAşkem bana doğal mı davranıyor? Babam bize çocukluğumuzdan beri ilgi sevgi göstermedi zaman ayırmadı. 23 yaşındayım çocukluğumuzdan beri bir akşam evde kalmadı eve sadece yemek yemeğe ve uyumaya geldi. Annem ise çok öfkeli idi bize yansıttı saçma şeylerden vurdu dövdü. Sen insanların yaşadıkları hayatları bilmeden salla
Soran6 ayAşkem değil ailem*
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. dogal bu. ailenin yanında evlatsın. orada bi disiplin olur. manitanın yanında ise dişilik olur eşdeger olursun. ailenle ise zihnen sen ccocuksun hep oyle kalcan.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kullan at tıraş bıçağından farkın olmadığını anladığında çok geç olacak
30 Yorumla
6 ayOnlar istediği kadar değer ve ilgiyi versin. Bunun sahte olduğunu unutmaman en iyisi.
30 Yorumla
6 ayBirinin özellikle de çıkarları için sana ilgi veren erkeklerin ilgisi hoşuna gidiyorsa bil ki çok zavallı bir durumdasın.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayTamamda acik acik cinsel obje yaptiklari icin deger veriyorlar. E buda gercek bir deger degildir.30 dan sonra agir depresyona girersin. Kendine deger vermeyi ogren.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
6 ayKendini değerli hissetmiyorsan başkasının hissettirdiği değer geçici olur
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 6 ayÇoğu sonuca ulaşana kadar öyle davranır. Alma verme dengesi işte. Çok da kanmamak lazım
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 ayCinsellik icin kullandiklarini biliyorsun ve doğru büyük mutluluk getirir ilgileri ayrietten sonuçta cinselliktede mutluluk var
00 Yorumla
6 aySen onları kullanıyorsun bir nevi...
Aferin kız sana kendi kullandırma, sen kullan 😀03 Yorumla
Soran6 ayAynen vermiyorum zaten Allah’a şükür
- 6 ay
Bir kez daha aferin sana :)
- 2 ay
Veriyorsundur. tabikide burada demiyorsun
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 aySen de cinsellik istemiyor musun?
Tadını çıkart ☺️
Ama b. kunu çıkartma dikkat et 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayYorumlar aptalca. Mq kadınların erkeklere ihtiyacı yoksa niye iki cins var ve bu cinlerden biri milar yıldır İKİ cins şeklinde kalmış. Neden sadece kadın cinsi kalmamış ya da erkek. İhtiyacınız var bunu kabul edin önce sonra konuşun.
00 Yorumla
6 ayİlgi değildir o. bamyadır.
Ciddi sorun, ama detay. vermiicem. 40 kez. debelenip geri geldiğinde, acını dinler geçerim en çok.
00 Yorumla
6 aySeni yatağa atana kadar annenden babandan görmediğin şefkati verirler. Senin en iyi sırdaşın, arkadaşın, dostun olurlar. Hatta psikoloğa para vermene gerek yok. Bedava dert dinler sana rehberlik ederler. Cinsellik için yapamayacakları şey yok😂😂😂
31 Yorumla
6 ayAslında Onlar sana ilgi vermiyorlar kendilerine veriyorlar kendilerini mutlu ediyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayYaş ilerledikçe en önemli varlığın aile olduğu gerçeği.. ve sevgi direk gösterilen bir şey olmayabilir ummadığın bir anda varlığını onlar açısından daha değerli olduğunu hissetmek bence karşı cinsin verdiği özel hissiyatından daha kıymetli bence..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı.
6 ayKendini sevilme pahasına peşkeş çekiyorsun. Bunu jerkes yalar. Ama ailen senden almadan sana veriyor
10 Yorumla Sen dikkat et bence, durduk yere kimse kimseye bir halt vermez bu devirde.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. İlgi sorun değilde sırf ilgi içinde böyle saçma sapan şeylere gerek yok yani
10 Yorumla
6 ayAilenden alamadığım başka seyleride veriyorlar bence
10 Yorumla
6 ayYalancık değer gösterisine kanma. Değeri kendine sen ver. Başkaları değil
11 Yorumla- 6 ay
Hemşom haklı
6 aySen o ilgiyi sevgi sanıyorsun ama değil. Sadece cinsellik. Vermedigin zaman ilgiyi bak alabiliyormusun. Kendini neden küçük düşürüp kullandiriyorsunki. İlgi için degermi. Bir ele ihtiyacın varsa diğerini tut derler
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 ayYani aradıgın şey ilgi şefkat deger aranmak özel hissetmekse evet verirler ama cinsellikten sonra o ilgi düşer 😉
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı. Onun bir karsiligi var merak etme sen ailenden aldigin ilgiye razi ol
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Vermeyeceksen, menfaatin için erkekleri kapında oyalayıp durma. Onlara da yazık.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 aySorun sayılır.. bildiğin güvendiğin birisi olsa tamam deyim
00 Yorumla
6 ayYibe siz kızlar bunu buluyorsunuz erkekler olarak biz hiç bulamıyoruz
00 Yorumla
6 ayAşkım güvenme erkeklere lütfen. Aileni bilmedigim için bir sey diyemem. Senin onların sevgisine ihtiyacın yok
51 Yorumla- 6 ay
Seni ve eksikligini anlıyorum ama sevöedigimiz yakınlarımızdan bile daha kötü insanlar var dısarıda
Gayet normal
Peki ilişkiye giriyor musun onlarla?00 Yorumlaİçindeki boşluğu saçma sapan şeylerle doldurmaya çalışıyorsun, ailen sana bunu veremediyse sen kendine vereceksin formül bu. Allah aşkına bir erkeğin ilgisine bağlı olmak kadar aciz bir şey var mı yaa bu kesinlikle bir sorun
10 Yorumla
6 ayAma bu almak istedikleri alana kadardır. Sonra kaybolurlar
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayAilen sana ilgiyi verememiş
Dışarda arıyorsun
İlerde başına iş gelir
Doğru düşün ailene bağlı ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aySen nasıl bir ilgi veriyorsun peki? Bir kadın olarak nasıl bir ilgi veriyorsun, çok merak ediyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayBir süre sonra bunalacaksın çünkü aradığın şey o değil gerçek ve karşılıksız sevgi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayNedense böyle olması gerektiğini düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum?
10 YorumlaHerkesin verdiği ilgiye kanma büyük ihtimalle sahte. Seni gerçekten seven birini bulana kadar aramaya devam et seni gerçekten seven biri illa ki çıkar
10 YorumlaAh ah yapma böyle şeyler kanma erkekler tabiki tatlı dil dökecek sana ailen sert olsa da kimse aileden önemli olamaz
00 YorumlaErkekler değer verdikleri kadınlara asla cinsel yönden bakmazlar ruhunu seven insanı bulursan asıl o kişi sana değer verir bence kendini kandırma
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayCinsellik isteyen her erkek bu şekilde yaklaşır sonrası cinsel ilişki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayCinsellik sağlıyorsan o erkeklere yalandan seni seviyormuş gibi hepsi yapar bedava seks...
00 Yorumla- Devamını Gör (64)
Devamını Gör(109)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Erkekler bana ailemden alamadığım ilgiyi veriyorlar, bu bir sorun mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler