AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
182Cevap
Allah affeder. Onu geç sen inanarak dua ettiysen gerisi boş. Fakat sen kendini nasıl affedeceksin
Kendimi affedemiyorum inanin nasıl yaptım boyle biseyi diye düşünüyorum ben ben değildim
Olabilir. Zaten sevmiyordun ve zorla onunlasın. Bir an sevgisizlik, sevgi boşluğu, karşıdan gelen ilgi alaka. Olabiliyor arada böyle. Önemli olan kendini affetmen iyi olman gelmiş geçmiş sonuçta. Kendine gel ve toplan olur mu
şeriata göre recim edilmesi gerek
Umarım cok tesekkur ederim beni yargılamayip guzel konuştuğunuz cok sagolun 🙏🙏
@Deliyimbendeliyim ne demek
@Deliyimbendeliyim dalga geçme ya. 😅😅 Hangi şeriat, nerenin şeriatı?
@soran rica ederim. Ne demek rica ederim, ne zaman istersen 🙏 sen sıkma canını
1 rivayete göre bir kez uygulanmış osmanlıda recm
Recm bildiğim kadarıyla Hz Muhammed döneminde bir kez, Osmanlı döneminde yanlış olmasın 1522 yılında yapıldı. Bir kere. Resmi evrakları da mevcut bunun. Ama bu durumun (bana göre ) ne İslam ile, ne de Türk töresiyle alakası var
Yani dua ediyorum diyor 100 kırbaç yemesi lazım kocasından anca affedilir bu
Sevmiyor, değer vermiyor belki de zorla evlendirildi. O yüzden ceza yanlış. Ki şu an burda şeriat var mı hayır? O yüzden, şeriat kuralları bu ülkede geçersizdir. Yapılacak olan günümüz koşullarında ceza verilebilir, ayrılması sağlanır ve pişman oldurulur. Ama işkence çektirmek doğru mu sence? Bence hayır. Ki içten edilen dua, içten yapılan af, her zaman kabul olur. Bu hadislerde de vardır, en iğrenç şeyi yapan biri Hira dağında kendini kapatmış af dilemiş. Kendini orada öldürmeye kadar gitmiştir. Fakat Cebrail, peygambere affedildiğini haber vermesi için yollanır. Bunlar varken, nasıl olur da şu an kırbaç veya recm verilir ki?
Ağzına sağlık 🙏
Teşekkür ederim. İyi olun, mutlu olun, canınızı sıkmayın devam eden bir yaşam var, ona bağlı kalmayın 🤗🙏
Allah sizin gibileri helak etsin insallah ya. Bir kadın bunu nasıl yapar. İlerde evlatlarınin yüzüne nasıl bakarsın o kocanın koynuna nasıl giriyorsun. Anlasamiyorsan ayrıl istediğini yap bu kadar mı kolay evli birinin aldatması yazıklar olsun
Allah affeder supesiz tabi önce Allahin yap dediklerini yapacan yapma dediklerini yapmican Allahin sevdigi bu kul olup öyle tovbe edecen
Süpheziz affeder nasıl dihebiliyorsun peygambermisin sen
kutsal kitapda ve peygamberler araciligiyla iletmis oku arastir affedip etmedigini ogren islamda herseyin yolu yormadimi vardir hicmi duymadin mi Allahin affedici oldugunu birseyleri bilmek iicin peygamver olmaya gerek yok cahil efendi
Süphesizliği öne süremessin hıyarağası
Sıgiŕ kuran da supesiz diye gecer
Kocana vs. kimseye birşey anlatma anlatirsan kendini kucuk dusurursun kocan seni sevmiyorsa sen onu sevmiyorsan ayril zor bir durum gercekten allah yardimcin olsun yaptigin da kotu birsey degul hakeden birisi olsaydi kendini suclu hissetmene hak verirdim ama seni sevmiyor zaten
Tövbe etmişsin işte. Bir daha yapmazsın. Eşine söyleme sakın.
Ayrilaydin iyiydi cok yanliss kotu ornek oluyorsun bence..
Kızım biraz cesur davran kalleslik etme hit kocana anlat bosan ondan sonra sktr git ne bk yiyorsan ye
Ulan aşık olmayı bırak birlikte olmak ne utanmaz kadın doğru bir iş yapta ayrıl o adamdan
Bu senin yaptigin seref. sizlikten baska bisey degil benim sevdigim birisi yapacak bende ogrenecem bilemiyom artik onu gectim kendime zarar veririm
Evli olanın cezası recmdir... Fakat eğer hamilelik varsa doğum yapıldıktan sonra recm olur... diye biliyorum.
İslamda recm yoktur
sorularlaislamiyet.com/zina-eden-kadin-ve-erkege-uygulanacak-cezalar-nelerdir-0
Naptın sen yaaa... Artık kendinle başbaşasın, yapacak bişey yok kendini heder etme, bol bol tövbe et...
Bence bir taraftan haklısın sana ilgi göstermediyse başkasından faydalırsan buna saygı duyarım ama bence boşan ve diğer kişiyle evlen hem ruhun rahatlar
Keşke eşinden ayrılıp öyle haltlar yeseydin insana çok koyar eşim dediğin insanı başkasına eşlik etmesi
Bişi diyemiyorum
Rabbim kimseyi imtihan etmesin böyle bir şey ile
Geçmiş olsun Allah yükünü hafifletsin ne dşyeyim
Amin isallah cumlemizin başarılı bir görüş tebrik edeeim
Ne olursa olsun eşinin bilmesi gerekiyor
Ne kadar soğuk davranmış olsa da yapılmaması gerekeni yapmışsın
Empati kurar mısın öğrenmeye hakkı yok mu
Kocanı aldattigin adamıda benimle aldat. Böylece her ikisi de aldatılmış olacağı için şartlar eşitlenmiş olur
Allah affedicidir. Eşinle konuş, bu halimiz ne de ve düzeltmeye bak.
Şu an oyle yapmaya çalışıyorum
Onunla ilgilen, cilve yap, sevdiği yemekleri yap, evine bağlan
sana deger vermeeyen biri? o kocadan ayrıl boşan.. ama senin de böyle yapmaman gerekirdi.
Düpedüz saygısızlık olmuş. ayrıl ne yapacaksan ondan sonra yap. hadi o adama saygın yok kendine saygın olsun! Nasıl kaldırdı miden
Ne demek boşanamam? Bence bal gibi de boşanman gerekli. O seni sevmiyor, sen onu. Mazoşist misiniz?
Küfürde etmeye hakkımız yok, hakarette.. Boşanma şansın varsa boşan..
Neden ayrılamıyorsun? Sevmediginı söyledigin adamdan
Ayrıl zaten adam sana uygun biri değil çovuğuk olursa daha zor olur
Neden evlendiniz aile baskısı ile mi oldu, sevmiyorsanız çocukta olmadan ayrılmanız en doğru seçim
K. bakma yap yap sonra tovbe etim pismanim bunlari gec adam dan bosan yazik onunda gunahina girmissin güzel kardeşim etmissin
Evlilikten önce tanıyosun ve aşk heves diyosun. madem öyle şimdiki eşin değilde o adamla evlenseydin bu ne saçmalık
Şimdi hormonlar doymuş. Istekli olduğunda kocanla tartışma yaşadığında yine gidiceksin. O yüzden çok kafana takma
Kocanın görmeyeceği bir bölgedeki bir psikoloğa git. Danış.
Kınamak istemiyorum ama ben böyle bir şeyi yapacak kadar olamazdım. Demek ki kimsenin erkeklere laf etmeye hakkı yokmuş bu devirde. Dönüp kadınlara bakınız önce.
Ne desem bilemedim Allah yardımcın olsun desem kocana yazık. Beter ol desem sana yazık.
Samimî olduğu nu düşünmüyorum. Yaşasın zalimler için CEHENNEM!
İnsan yaptıklarının karşılığını almadan bu dünyadan gidebileceğimi sanıyor.
Kocana her şeyi itiraf edip, onun kararına saygı duymalısın.
Ailenizin baskısıyla mı evlendiniz sevmediğiniz biriyle?
Bunları yazarken utanmadınmı yuvayı dişi kuş yapar sonuçta
Bosan ondan zaten dinen boşsun...
Böylelikle rahatlar herkes
Bunu kim demiş? Zina yapmak nikahı bozmaz, rıza dışında yapılan evlilikler geçersiz olur fakat soran kişi evlendiğini dile getiriyor, zorla evlendirildiğini değil.
@Cockroach hangi dinde bozmaz..
Kuran'da açık ayet var hem de muhkem ayet...
Nur suresini iyi oku
Olmuş bitmiş eğer bir daha aynı hatayı yapmazsın Allah affedicidir
Bunu aşmanin en kolay yolu birkac kez daha yapip aslinda bunun cok normal biseymis gibi hissetmen. Yoksa ilelebet gönlün razı gelmeyecek. Yaptıkça da keyf alip takilmayacaksin
Keşke hiç evlenmeseydin ama olmuş bir kere bundan sonra yapma diyecem ama nefsine yenik düşer sin arasa gel diye yine gidersin eminim ya boşan ya da yapma
bu yaptığın da senin kadar eşinle suçlu çünkü bir kadını ne kadar aşağılık gibi ezersin ilgi göstermezsen onu her türlü duyurmazsan o kadında gider dışarıda mutluluğu Arar
Ayrıldıktan sonra yapabilirdin, fazla aşağılıksınız
o vicdan rahatlamaz o vicdan bir ömür susmaz kendi hatanı burada sorup da şahit tutma kendine, sürekli tövbe et sürekli sürekli sürekli...
Sevisme bittikten sonra mi pişmanlık duydun? Onun kollarına giderken bir pişmanlık var miydi?
Ya sevmiyorsanız neden evleniyorsunuz tamam evlendin boşan niye böyle şeyler yapıyorsunuz
Bence hiç vicdan yapma... Rahat ol ! Bir daha mı geleceksin dünyaya... ;)
Herkese ver diyorsun yani.
Sen oykemi yapıyon
Hatasız kul olmaz herkes hata yapar sen de bununla imtihana girmissin bence sen once bir tum ictenliginle tovbeni et sonrada esinle hala birbirinize soguksaniz bosanin cunku o da aldatilmayi haketmiyor sen de yanlis yapmissin ama olan olmus artik
bence boşan çünkü evlilik kavramları oluşmamış sende
Vicdanını rahatlatmak için tekrar git seks yap bence o rahatlatır seni.. vicdanın körelmiş senin.. kocanında adamlığına s. çayım
bence alışmış kudurmuştan beterdir derler ya tövbe etsen de bence bir daha yaşayacaksın o heyecanı o adam ile böyle devam et boşa tövbelerini harcama sonra bulamazsın
aldatmak değil sevmediğin ve seni sevmeyen birine hayatını vermen kendine saygısızlık olur ve bence asıl bu durumda vicdanını sorgulamalısın sevmiyosan boşan kendine bunu yapma
Hangi günahın Allahın affından daha büyük olabilir ki. Allah tevbe edenleri pek sever
Çocuk var mı? Yoksa boşan o zaman hem seni istemiyor mesleğin varsa çalış
Aldatan sensin, yine erkeği suçluyorsun. Aynısını bir erkek yapsa yemediği hakaret kalmazdı. Ah feminizm sen ne iki yüzlü bir ideolojisin.
Tövbe ettiysen pişmansan affolunursun ama bence bir süre sonra buna alışıp devam edeceksin
Kucaktan kucağa Zıplamak moda olmuş vay sizin karakteriniziiiiiii
kendine bu kadar kızma bunda kocanın payıda var özele gelirsen dertleşe biliriz ciddi söylüyorum
Birkac kere daha ver alışınca vicdanının sesini duymazsin
Allah affeder mi bilinmez ama sen okisiyle tekrar o işi yaparsın tekrar pişman olursun ins yaniliyorumdur
Ya ben boşandım ve 1.5 yaşında oğlum var. Ben beceremiyorum biri ile konuşmayı ona ihanet ederim diye nasıl başardın sen bunu
Aşık olduğun herkesle yatmak zorunda mısın? Aşk böyle bişey değil ki