Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar bu anlattığım dan dolayı bana küfür eden kızan cok olucak biliyorum ama cok kotu bir zaman geçiriyorum. 9 aydır evliyim ama oyle cok guzel giden bir evliliğim yok zaten severek aşık olarak evlenmedik. Beni sevemiyor hic değer vermiyor onemsemiyor beni sanki her konuda soğuk hatta istemediğini söyledi sonra sinirle dedim dedi pskoljim bozuldu. Evlenmeden önce biriyle tanıştım buna karşı cok yoğun hislerim vardı askmı hevesmi bilmiyorum bununla birlikte oldum. Ama o kadar pismanim ki aklımdan çıkaramıyorum eşimden ayrilsam ayrilamam nasıl rahatlicagimi bilmiyorum tvbe ettim Allaha yalvardım yakardım Affedermi bilmiyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılbir küfür azarlama var kızlar olarak destek vermek yerine küfür eden kızları anlıyamuyorum yapmış bir hata yani sahsi olarak canım benim görüşümce adam en kadar sevmedigini söylesede bu hareketi yapman yanlış yanlış ama elden bişe gelmez şimdi severek evlenmemişsiniz daha 9 aylık evlisiniz ilişkini sürdürdügünde ilerde çoçugun oldugunda hep kavga etme olasılınız var genelde böyle olur sevgisiz evlilik kavga şiddet mutsuz kadın olursun çoçuk olmadan bence bu işi kapat bilirsin türk ailleri çoçuk yapmadın anda konuşmaya başlarlar malesef böyle toplumumuz şimdi esas konu aldattın kişiyi gerçekten seviyosan onunda sevgisine güveniyosan boşan ne olursa olsun eşinle sen beni sevmiyosun bende seni diyerek konuyu açıp anlaşmalı boşanın elalem üzünde hayatı maf olan kadınlarr var tatlım sende öyle olma hatta bir tavsiye abartmıyorum bazı erkekler aldatmayı ya da ayrılmayı kaldıramaz eve bir kamara koy eger sana bişe yaparsa hakim karşısında avukata gösteriirsin ilişki uzmanı adil yıldırım var bir kaç boşanma kötü ilişki gibi yardımsever bir ilişki uzmanı youtube d etatlım eger oda yetersiz gelirse bir ilişki uzmanı ile konuşabilirsin en azından küfür edip hakret almassın kendine iii bak kısaca özet geçmek gerekrse kocanla konuş belki kocan bunu kaldıramaz herhengi bir şiddete maruz kalabilirsin kamara koy ve konuş ne olur ne olmaz senin cebin saglam olsun ve boşan neden dersine ger eşini sevmiyosan ilerde 2,3,5 yıl sonra çoçuk oldumu herşey daha kötü olur seni seviyorum ayakta dur küfürlere hakaretlere aldanma eger konuşmam ii geldiyse beni mesaj kutumdan ulaşıp yazabilirsin :)
11 Yorumla
Soran+1 yılGercekten o kdar cok hakaret aldimki insanlar basimiza hic bisey gelmez sanip kiniyolar oysaki zamanin bize ne gostercegi bilinmez çok iyi geldi tesekkur ederim tavsiyeleriniz için hersey gonlunuzce olsunn iyiki varsiniz 🙏🙏
En İyi Cevaplar
Özel değilse merak ediyorum, sormak istiyorum. Niye evlendiniz? Evlenmek zorunda mı kaldınız? Ve niye boşanamazsınız. Bence bir an evvel boşanmaya çalışın. İkiniz de hayatınızı bu şekilde her gün birbirinizden belki de nefret ederek nerey kadar devam edeceksiniz? Bence yol yakınken dönün. Ve en önemlisi çocuktan korunabildğiniz kadar korunun! Ben birbiriyle geçinemeyen hatta sevmeyen bir çiftin çocuğu olarak çok çektim. 4 yaşında bir çocukken bile ayrılmaları için her gün dua ediyordum. Devam ettiğiniz sürece her gün hem kendinize işkence yapacaksınız, hem de Allah korusun çocuk olursa ona daha çok yazık olur.
Bide endişelenme, gerçekten pişman olup tövbe edersen Allah affeder😊 O konuda endişen olmasın hiç14 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzüldüm senin için bundan oncesinden iliskim vardi cok seviyordum ayrildik unutamadim gitti evlendi bende bir kaçış olarak yanlis bir secim yapip evlendim. Ayrilma konusuna gelince akrabayız ayrica ayrilmak istemiyorum bu hatamdan oncr cok istiyodum surekli bir hata yapmadan bosanmak isterdim ama Şu an evliligim kurtulsun istiyorum yeniden baslamak istiyorum ve buna tvbe ederek baslamak istiyorum bida yaptiim hatayi yapmamk uzere ama nasil bir yol cizicem ya da boyle yapmammi iyi yksa bosanmam mi onu bilemiyorum.
Soran+1 yılUmarım tesekkur ederim 🙏
Daha evliliğin başında böyle yapıyorsan ileride oooo neler neler yaparsın. Art niyet ile söylemiyorum. Tabi ki dışarıda mutluluk arayacaksın. Tabi kaçınılmaz sonunda boşanmak olacak. Bu durum senin bu evliliği ne kadar devam ettirebileceğinle alakalı. Hata yaptım tövbe ettim bir daha yapmıcam. Eşimle mutlu mesut yaşarım diyorsan evliliğe devam. Bu durumu da unutacaksın. Yok ben mutsuzum istemesem de yapabilirim diyorsan da boşan. Her şey senin elinde tamam mı devam mı? Mutsuz bir evlilik de yürümez. Düşün taşın karar ver çocuk yapmadan önce sonuca bağla
00 Yorumla
Severek evlenmedik ne oluyor anlamıyorum. Aile zoruyla mı. Kırmak için değil merak ediyorum cidden. Aslında sizi İten sebep eşiniz tabiki yinede olmaması doğru olandı. Aldatmak insanın karşı taraftan çok kendine yaptığı bir kötülük bence. Aldatan değil aldanan oluyor insan. Bu zamanda moda gibi zaten. Rabbim bizlere merhamet etsin. Sonsuz merhametine sığınaraktan söylüyorum tövbe edene merhamet eder Rabbim. Yeterki siz ona sığının bir daha da yapmayın. Olmuyorsa ayrılın ama aldatmayın kendinizede eşinizede yazık
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
84
Cevap
180Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 942 cevap paylaştı.
+1 yılYapmissin bir hata rabbim affetsin bunu esine anlatma Allaha tovbe et suphesiz o tobeleri cokca kabul eden ve bagislayndir kocana gelirsek otur konus onunla ama soguk kanli ol konusurke hesap sorar gibi degil dertlesir gibi konus ve belki de iletisim kopuklugu var sadece umarim hersey duzelir yoluna girer
22 Yorumla
Soran+1 yılUmarım dediklerinizi uygulucam tesekkur ederim iyi gunler 🙏
- +1 yıl
Insallah iyi gunler
Kocan sana değer vermiyorsa sebebini sorsabilirmisin ona eğer sevmiyor seni istemiyorsa zaten pişman olmana gerek yok ancak gerçekten çok seviyorsa ama işleri için veya mizacı böyle olduğu içinse ona bahsetme ama Allah a tövbe et ve ümidini kesme ayrıl ayrılma diyemem ama dikkat et eğer seni umursamıyorsa sen daha çok üzülürsün. iş işten geçmiş bunun böyle olmasında eşininde hatası dediğim gibi Allah kul hakkı dışında tüm günahları affeder yeterki ona gerçekten samimi ve içten bir şekilde yalvar ve bu hataya birdaha düşme Allah yardımcın olsun gerçekten dar bir durumda kalmışsın sana hakaret edenleride aldırma
25 Yorumla- +1 yıl
Eğer ki din olarak değilde piskolojik olarak sıkıntılı hissediyorsan kimsenin lafına aldırış etme bir piskoloğa git ve utunma boşuna inanki onlara ne kadar farklı insanlar ve durumlarla karşılaşıyorlar ama ona vicdanımı rahatlatmak istiyorum değilde ne yapmam gerekiyor diye sor sorunu sakın intihar gibi düşüncelere yönelme herşeyin bir telefasi olur ama intiharın ve cinayetin asla lütfen pişmanlığını bir kenara koy şapkanı önüne al bir düşün senin için en doğrusunu yine sen verebilirsin
Soran+1 yılIlk baslarda istemiyorum sevmiyorum annem istedigi icin evlendim dedi beni hep duymazdan geldi cok konusmya çalıştım ama olmaditvbe ettim defalarca yalvardim ondan nefret ediyordum ayni evde durmak istemiyodum ama o hatamdan snra pismanliktanmidir nedir bilmiyorum ama daha ck ısındım sebebini bilmiyorum hem din olarak hemde pskolojik olarak kendimi skntili hissediyorum. Aminn cok zor bir durum kimse benim dustugum hataya dusmesin insallah çok tesekkur ederim.
Soran+1 yılAmiin Allah razı olsunn 🙏🙏
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlara baktımda erkekler saydırmış neler neler yazmışlar çok sinirlendim ! Arkadaşlar insanız hepimiz hataya gaflete düşebiliyoruz nefsimize yenik düşebiliyoruz, o an ki psikolojımıze yenık dusebılıyoruz ! Sanki herkes sütten cıkma ak kaşıkta saymadklarnı bırakmamıslar. bir insanı eleştirirken kendinizdende pay biçip yazın Allah uzun ömür versin demekle olmuyor bu ısler! Umarım siz bigün nefsinize yenik düşmezsiniz. Bacım sana gelince sen bu yorumları takma emin ol erkeklerde aldatıyor cogu zaman iki taraf içinde doğru oldugunu düşünmüyorum yapmışsın bir hata tövbe et af dile birdaha bu hataya düşme allah tan çare gelir bir başkasından gelmez unutma.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖmürderken bela diyicektim yanliş olmuş.
Hanımefendi tövbe etti iseniz kesin bir dille rabbim inşallah tekrarlamadiginiz takdirde bagislayacaktir sizi yuvada huzur yoksa uzun surmez o evlilik gecimsizlik varsa olmaz icinde bulunduğunuz durum itibariyle olağan bir durum yasamissiniz bence eşinizle aranizı düzeltmeye çalışın öncelik bir yuvanin yikilmamasi önemli olan bu hangi eş var ki hanımini sevmez hangi es var ki diğer yarısı olan insani sevmez bence ikiniz de aranizdaki problemleri en sağlıklı şekilde atlatmaya bakın en kisa sürede bu durumu eşinize anlatmadiniz sanirim bence anlatmayin yuvaniz yıkılır istemeyceginiz durumlarla karsi karsiya kalabilirsiniz kimseye anlatmayin sorunlarınızı asıp bağışlanmak icin rabbime siğinin ve unutup geleceği düşünün birlikte yaşayacağınız her türlü unutamadiğiniz seyi geride bırakın baska türlü olmaz
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun isallah her kul hata yapabilir ama önemli olan farkına varmak yaradana sığınmak tır isallah Rabbim tovbeni kabul buyurur inşallah vicdanina bir ferahlık verir eşine dön ve yeniden yaralarını sarmayi dene paylaşmak konuşmak istesiginde her kul gibi dinlemek paylaşmak güzel olur her zaman bir mesaj kadar yakininizda olmak gorevimdir gönlüne iyi gelecekse eğer isallah da yuvani tekrar canlandirir ve güçlündirirsin hayırlı geceler diliyorum 😥😢
25 Yorumla
Soran+1 yılAminn insallah cok tesekuur ederim
Soran+1 yılHayirli geceler
Soran+1 yılTesekkurler kaldiricam
Hayatta her şey olabilir eğer tövbe edip bir daha yapmicaksan ki tövbe gereği böyle olması gerekiyor bunu esinle paylaşıp aranı bozmana gerek yok Allah ile aranda kalsin ama yok belli olmaz diyorsan en iyisi ayrılmak
35 Yorumla- +1 yıl
Evet inşallah birdaha olmaz ama malesef erkeği bayanı yok aldatan aldatıyor
Hele bir kadın var kocasına acıyorum
Aldatmak onun hobisiymiş
Soran+1 yılAminn aminn
- +1 yıl
Amin
- +1 yıl
Insalalh aldattigin kisi resmini cekmemistir ya da videoya almamistir
Kadinin biri aldatmis oda sadece arabada oral yapmis erkek cevp telefonuyla videoya almis
Simdi tehditle hem kadini mikiyor hem parasini yiyor
Sana biz yargılayamayız..
Bildiğim tek şey.. insan olmak insanca yaşamak dünyaya birdaha gelmeyeceksin .. Sana kalmış bir durum ister kocanı beklersin ister dışarda sevdiğin biriyle olursun seni kimse zorlayamaz.. sevmediğin biriyle zaten olmazsın... bu sorun yapma kendine. Ama dikkat etmen husus sonrasında başına bela olmasın... Ben karımı yıllardır aldatıyorum ozaman.. Ben hiç öyle görmüyorum.. karımdan güzel olduktan sonra ben yaparım.. çünki hoşuma gidiyor zevk alıyorum.. dünyaya da zevk almak önemli. 💋💋12 Yorumla- +1 yıl
Burada. erkeklerin yorumlarının çoğunu okudum. Yaşları kemale ermiş arkadaşlar. Kimi ben evlenmeyeyim bari diyor kimi karşılıksız gidilmez bu dünyadan diyor falan ben hemen bastakilerden yazdım kusuruma bakmasın o arkadaşlarımda... bu dünyadan karşılığını görmeden gidilmiyorsa vah sizlerin halininize siz yapacaksınız karınızda yapacak demektir.. babanizda yapmıştır? Yorum yok
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. off be ne döktürmüşler klavye kabadayıları... şu küfredenler var ya bir evlensinler ilk 10 yıl içinde ya aldatacaklar ya da aldatılmayı hakedecekler...
hiç canını sıkma yanlış olan sen değilsin yanlış olan evlilik kurumu. kimse kimsenin kahrını çekmek zorunda değil ama işte kültür/din vb sebeplerle insanları hiç anlaşamayacakları insanlarla aynı eve tıkıyorlar... en gönüllü olanları bile üç gün sonra anlıyor ki yanlış yapmış.21 YorumlaKonuşmak istermisin Herşeyi Unut gitsin takma kafana
Düşünme Boşver Unut gitsin Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın Sen yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBüyük pişmanlık duyman zaten çok üstün bir erdemdir. Allah da tövbeleri affeder, yeter ki bir daha tekrarlanmasın. Sizin de bunca pişmanlığınız bunun tekrarlanmayacağını gösteriyor.
Eşinize söyleyip af dilerseniz evliliğiniz yıkılabilir.
Size 2 önerim var ve ikisini de ihmal etmeyin...
1. Eşinizi kazanmaya çalışın. Neden mutlu olamadığınızı araştırın. Yalnız kendi başına değil, onunla bu huzursuzluğun giderilmesi için olgun bir diyaloğa girin.
2. Eğer hamilelik v. s. gibi bir sorun yoksa o olayı içinizde saklayıp kimseye söylemeyin ve unutmaya çalışın...00 Yorumla
+1 yılBunda günah bir durum var mı bunu ben ve burda ki insanlar sorgulayamaz sorgulamak düşmez. Ama önemli olan şey kendi hatanı olgunlukla kabullenmen ve ne yapman gerektiğini sakince oturup düşünmek olmalı. Herkes hata yapar yapmalı ki doğrunun ne kadarda parlak olduğunu görebilsin. Benim düşüncemi sorarsan eğer kocanı severek yaptıysan böyle bir şey sonra ki aşama kendini kocana adamak olsun eğer ki sevmiyorsan ki öyle yazmışsın, çoçukta yok iken daha da zorlaşmadan bu ilişkiyi sonlandırmak kendine ve karşında ki adama saygı ve onu önemsediğinin en güzel göstergesi olur. Sevgiler 🤚🏻
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok tesekkur ediyorum sizin gibi insanlar iyiki var
- +1 yıl
Ne demek her zaman. Sevgiler 🙏
+1 yılÖncelikle Allah c. c. affiyle rahmetiyle yargılasın hepimizi tabiiki yapılan yanlış bir durum ama tövbe edip gerçekten pişman olup birdaha yapmazsan insallah Allah çok merhametli ve çok bagislayicidir şüphesiz hepimizin yanlışları oldu ve olmaya devam ediyo önemli olan aynı hataya birdaha düşmemek saygılar...
22 Yorumla
Soran+1 yılAminn Bidahami tvbe gunlerdir yalvariyorum Allaha insallah affederr
- +1 yıl
İnşallah
İçtenlikle pişman olduysanız Allah affeder.. Allah'ın rahmeti sizin günahınızdan daha büyük.. Ancak eşinize yazık olmuş.. Bence aldattığınızı bilmesinde fayda var.. Sizi affederse ne ala.. Yok affetmez ve boşarsa en azından vicdanınız bir nebze olsun rahatlar..
239 Yorumla- +1 yıl
Sacmalama ya. Allah tovbeni kabul ettiyse kimse bozamaz
- +1 yıl
Gunah olmadan tovbe mi olur
- +1 yıl
Bence cok umutsuz konusuyorsunuz. Insanlar ümidi hakediyor. Çünkü pişman .. Allah butun pişmanlarin tevbelerini kabul etsin. Icindede bizim. Amin
- +1 yıl
Tevbe Allah ile arandadir. Kimseyi karistirmamali.
- +1 yıl
Tevbe zaten pişmanlik. Tevbeli kul gunahini kimseye açık etmez. Bu arkadasta tevbe edip tevbesinde sadik kalir esiyle mutlu olur insaallah.
- +1 yıl
Of arkadasim evet hata cok buyuk lakin her insan hata yapar. Boyle dusun empati kur. Rabbim tum insanlari korusun bekarida evliyide. Şimdi çözüm zamani.
Tevbe edip sadik kalicak okadar. - +1 yıl
Artik seninle tartismak istemiyorum çok gençsin. Şunu bilki Allah gunahkar kuluna cok merhametli.
- +1 yıl
Bir derdiniz varsa elimden gelen mesaj atin elbette konusalim.
- +1 yıl
Ya zaten yasin 21, bu yasta dert mi olur. Hayata bir amaç edin. O amac icin ugras. Ilk adimin namaz kilmak olsun. Daha kolay mucadele edersin kardesim.
- +1 yıl
Hakkini helal et. Canim benimde sıkkın
- +1 yıl
Kücüksün daha. Boşa üzülüyon
- +1 yıl
Derdim yok çok şükür. Kimseyu dinlicek halimde yok. Mecbur engelledim. Zaten bu yaşta derdinin olmasida sacma geldi bana kusuruma bakma
- +1 yıl
Allah razi olsun😊 sen namazlarini kil Allah a anlat o hepimizden guzel dinler kurtarur
- +1 yıl
Anlastik😊😊
İlgisizliğinin sonuçu bu olur
Tabi aldatma konusunda siz destek vermiyorum çünkü kadın veya erkek kimse aldatılmayı hakketmiyo.. Keşke boşansaydın...51 YorumlaÖncelikle ilk yanlışınız evlenmek olmuş. İnsan sevmediği biriyle nasıl evlenir ki. Adamı daha en başta aldatmışsınız yani. Bence yapacağınız en doğru şey eşinizle düzgünce konuşup, onu artık sevmediğinizi söyleyip ayrılmanız ve o sevdiğiniz kişiyle birlikte olmanız. Yalan bir hayat geçirmek sizin için de eşiniz için de kötü olacaktır.
10 Yorumlaİşin Dini Boyutu şu an Eşinin Kul hakki Var uzerinde Yani Sorunlar Varsa Esler oturup Bu durumu cozmeli Veya buyukleri devreye koyup bu sorunlari aradan Kaldirmali Sonucda Bir hadiste buyruluyorki Allah Kıskançtır Allah Eşlerini Aldatan Erkek ve Kadinlardan Bir zat kendi Hesap sorar ve baska bir hadiste Allahin sevmedigi Büyük günahlardandır zina Ve Kul hakki Bnce Bu durumu esine anlatmalisn Ve Helalik istemelisin eger cocuk da yoksa Bu Daha kolay olabilir
00 Yorumla
+1 yılNe diyelim ki. Bunun hiç bir doğru yani yok. Ama daha da yanlış birşey varsa oda saniriyorum ailen. Seni sevmediğin biri ile evlendirmiş.
Tövbe etmişsin işte bunu birdaha yapmayacağını yaparsan çok daha büyük bir günah işlemiş olacağını biliyorsun. Daha dikkat edeceksin ve eşinle daha iyi geçinmenin bir yolunu bulacaksın. Sabret ve mücadele et.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 562 cevap paylaştı. Bence vicdan yapma zaten sana ilgi alakası sevgisi olsa böyle bir boşluğa düşmezdim benim bir kaç tanıdığımda var eşlerinin sorumsuzlukları yüzünden aldattılar başta canları sıkıldı ama çabuk atlattılar arada macera yaşıyolar iyi hissediyorlar evdekide çekilir hal alıyor arada kaçamak olmazsa evde boğulursun zaten dert etme yani
10 Yorumla
+1 yılTövbe et. Allah’a yönel. Dinen de kendini yönel. Kocana bir şey deme daha. Sen hatanın farkındasın. Düzeltmeye bak. Allah belki bu vesileyle evliliğini düzeltir.
30 YorumlaNe olursa olsun aldatmayacaktin demek benim yaşadıklarımı yasasaydin gider hic tanimadigin adamin kollarina atardin kendini nefsine hakim olmaliydin esin sana ne kadar kotu davransa da onu aldatmamaliydin ayrildiktan sonra ne yaparsan yap ne bileyim boşan esinden de sevmiyorsan kalbinde baskasi varsa yazik o adama da canim
11 YorumlaSen ömür boyu mutlu olamayacaksin bak buna inan ve bu günahın bunun vebalıni odemeyeceksin anlicagin kendi ayaklarina kurşun sikmissin senin gblerini neyse sende azcik gurur haysiyet şeref onur olsaydi yapmazdin senin yerinde olcam gider köprüden atardım kendimi Allah ıslah etsin seni
00 Yorumla
+1 yılAnneni bacini yengeni eve cagir esin onlarla yatsin sonra rahatlarsin
Sen birsefer alistin oooooluga devami gelir merak etme
Senin gibi neler var Allah hepinizin belasini versin
Gecen is arkadasimi bir kadin aradi istanbula dugune geliyorum ama cocuklar yanimda onlari arlatabilirsem bir iki saat beraber oluruz sen evmi ayarliyon otelmi neyaparsap dugun salonuna yakin olsun diyor
O kocanin ekmegi zehir zikkim olsun size10 Yorumla
+1 yılÖncelikle kuldan utanmadın dini nikahındandamı utanmadın onuda geç Allah'tandamı utanmadın hesap günü çıkmazmı sandın kul hakkına girmen zina etmen heleki evli olup etmen Allah ıslah etsin bir ömür kocanın dediğini iki etme ama psikilojinide bozma olmuş artık bol tövbe et bacım adına hem üzüldüm hem kızgınim seni kınamıyorum yanlış anlama
04 Yorumla
Soran+1 yılCok utandm cok hemde kimsenin yüzüne bakamadım kendimden nefret ediyorum biliyorum cok cok kotu bisey ama gunlerdir sorguluyorum ben bunu nasil yaptim nasil yapabildim diye bambaska biriydim onu yaparken smdi bambaska anlamiyorum kendimi cozemiyorum
- +1 yıl
Bacım bak kendini fazla yorma psikolojini bozma sabır göster namazına başla tövbe et çünkü zina kainatı sarsacak kadar büyük günah eşinle bunu konuşamazsin biliyorum ama daha az düşün bu çok düşünme seni etkiler
- +1 yıl
Allah ıslah etsin beddua etmiyelim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEl ele değmiş ten tene dokunmuş fakat kapler iki farklı kutup olmuş.!!
Gözler sadece duvar görmüş gördüğü duvarla düğün dernek kurmuş.!!
Hakkında hayırlısı..
Umarım ..!10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah (c. c) af eder sen hiç merak etme sen yeterki tovbende samimi ol namazlarini kil alemlerin rabbine yonel tovbe eden insan yuzunu her daim Allah teala hz. Ne donmekle yukumludur sen uzerindeki Allah tealanin nurunu cohalt bak bakalim esin sana nasilda deli divane oluyor
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Caresizqw yaw isine bak sen Allah teala hz tovbe eden kullarinin tovbesini kabul edecwgini buyuruyor insan gunah islesigi zaman pisman olup tovbe eder ve Allah tealanin yoluna donerse tovbesinde samimi davranip o yol uzere donerse Allah teala merhamet sahibidir ve af edecegini mujdelemistir...
Soldan calisma bilader
Cevap sahibi+1 yılVe tabikıde esinden helallik almalisin
Cevap sahibi+1 yıl@Caresizqw Allah teala kulunun zanni uzeridir
+1 yılRahatlatamazsin bosanabilirdin o adamın elinden suyunu ekmeğini yiyip içiyon. Saygın ve merhametin olmaliydi seni sevmeyebilir bu sana aldatman için sebep vermez. Önemli olan insanluk davranışıdir. Yazık etmissin.
20 Yorumla"ayrılsam ayrılamam" neden? sevmediğiniz bir adamla ömür boyu yaşamayı göze alıyorsan bu ilk aldatman olmaz devamı gelir insansın çünkü.. olayı iyice kanser haline getiren brezilya dizileri gibiyiz yeminle
20 Yorumlacanım aptal p*ç kurusu seni. Madem sevmedin neden evlendin o adamcağızla? Allah binbir türlü belanı versin Senin gibiler yüzünden evlilikten soğuduk bide pişkin pişkin vicdanımı nasıl rahatlatabilirim diye konu açıyor
20 YorumlaYapmayacaktın ya gerçekten..
Onun sana ilgi göstermemesi senin onun aldatman gerekgiğini göstermiyo ki.. boşanma imkanın varsa en kısa sürede boşan.. anlaşmalı daha kolay olur ama.. ki daha evliliğin 9. Ayı ne diyim valla20 YorumlaTövbe edip vicdan rahatlar sanan bir insan topluluğu var. Anlamıyorum pişman olacağınız bir şeyi niye yapıyorsunuz.
34 Yorumla
Soran+1 yılArkadaslar her insanin başına hersey gelebilir bazi insanlar hatalariyla büyür onemli olan bu hatadan ders çıkarmak değilmi
- +1 yıl
bu yorumunuza istinaden yazıyorum bazen olayların dışından bu şekilde görülebilir ama içinde yaşayanın psikolojisini bilemezsiniz o yüzden insanları yargılamayın hayatınızda yargiladiginiz hor gördüğünüz insanın durumuna düşersiniz bir gün. oyuzden insanlara karşı yardımcı olup onu hatalarından nasıl döneceğini anlatmak daha doğrudur.
yargılamak bizim işimiz değil.
Soran+1 yıl@blade063 ağzınıza saglik cok guzel anlatmissiniz tesekkur ediyorum.
- +1 yıl
ben olması gerekenleri söyledim. fazlasını değil hayat insanın karşısına ne getirir bilemezsin o yüzden yargilamamayi öğrenmeli insan.
teşekkür ederim. size de hayatınızı değiştirmenizden önce kendinizi degistirmenizi öneririm.
önce kendinizi değiştirin sonra eşinizin durumunda değişiklik bekleyin.
Bizde günah algısı çok acayip. Allahla senin aranda birde aldattığın adam biliyor. Oda kendi derdine düşeceğine göre. Bize b*k yemek düşer demek isteyecem o kadar kötü. Allahın huzurunda günahına şahitlik edelimmi gizli kardeş.
12 YorumlaVicdanını rahatlatamazsın, tövbeler kabul olmak için var - tabii sadık kalırsan. Eğer çocuk yapacaksanız şunu demeliyim ki; sağlıksız bir ilişkiden, sağlıklı bir çocuk çıkmaz. Anlaşmalı boşanın bence.
12 Yorumla- +1 yıl
Görüşlere baktım da, bir çok embesil sapkınca yazılar yazmış. Onlar, sen bunu yazmasan da var olacaklar, yoksaymalısın bu kişiliksizleri. Hayatını, düşünme yetisinden mahrum insancıkların sözlerine göre yönlendirme. Gururuna dokunuyor olabilir fakat bir düşün, sen pişmanlığın ne olduğunu biliyorsun fakat onlar insanlığın bile ne demek olduğunu bilmiyorlar. Umarım ne demek istediğimi anlarsın, hayatında başarılar.
Soran+1 yılTesekkur ederim hayirli geceler
+1 yılher ınsan yalnıs yapabılır onemlı olan yalnısını gorup tekrar yapmamak oyuzden uuzlme bırdahda yapma olurmu sen seytana uyma kardesım allaha dua et ıyı bır ınsansın takıp at
20 Yorumlabir bitmediniz ya. Boşanın. Sen de kurtul o da. İşkence etmeyin birbirinize daha fazla. Yaptığını kendine yakıştırıyosan devam et ya da. Karşılıklı boynuz yarıştırırsınız.
20 Yorumlak. bakma ablacım sen kaç yaşndasn sevmedin biriyle nasıl evlendin tamam madem evlendn aldatmakta nedir ya. Benim ablamn şerefsiz esi sobada masayı ıstp ayaklarının altını yakıp tuz bastı ablam yine aldatması sen bir laf için nasıl aldatrsn. Madem bir hata yaptn eşine anlat adama yazkya madem svmyrsn hemde aldattn anlat adamda kndi yoluna baksınn.
27 Yorumla- +1 yıl
umarım ablan boşanmıştır
Yani tabi tövbe ettiysen allah affeder. Burada önemli olan bu duruma nasıl geldin hangi sebepler buna itti seni
10 Yorumla
+1 yılLütfen rahat ol. ALLAH af eder. Tamam yapmışsınız olmuş bitmiş. Peki bir şey sorucam. Hiç kocanız sizi aldatmadımı? Tabiki de aldatdı. Hem de çok aldatdı. Erkek aldatmadım diyorsa kesinlikle yalan konuşuyordur. Onun için rahhat olun lütfen.
02 Yorumla- +1 yıl
Kafandan vaaz verme Allâh af edermiş ,...
+1 yılBosanmazsan bir ömür boyu mutsuz olacaksın ve birimi boyu aldattığın için kendini suçlu hissedeceksin. Boşanırsan en doğru secenek. Kendini rahatlatmak için tek yöntem bu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Pişman okduysan bir daha hata yapma kocana sadık kal ve unut bu meseleyi
10 YorumlaÖnce vicdanını rahatlatmak açısından, kocanla yüzleşip bunu ona anlatmalısın. Sonra bir kaç ay içerisinde de ayrılmalısınız. Ayrılmanız onu aldatmandan değil, bunun tekrar edecek olmasından. Çünkü birbirinizi sevmiyorsunuz sadece alışıksınız.
00 YorumlaKendini o kadar kötü hissetmeni gerektirecek bir sebep göremiyorum ben. Evet yanlış ve yapılmaması gereken birşey bu. Ama yanlış olan şey birine karşı birşeyler hissetmen değil bu elinde olan birşey degil. Yanlış olan hissetmediğin biriyle birlikte olman bence
10 Yorumla
+1 yılHiçbir şeyi çaktırma kocanı sevmeye çalış belki öyle vicdanını rahatlatırsın
10 Yorumla
+1 yılOnun sana karşı ilgisiz olması sana aldatma hakkı vermez.
44 Yorumla
Soran+1 yılHakliyim demedim zaten
- +1 yıl
O zaman sktr git bosan kocana anlat herşeyi kuru kuru tövbesi yok bu işin
Allah zaten biliyo affedermi bilmem ama kocan affetmeyecektir o yüzden bilmesi gerekiyor koynunda böyle bir yılanı her gece taşıyamaz bütün bir omuru boyunca ter döküp seni besleyemez yoluna bak cesur ol açıkla bosan
+1 yılEşinin Hakkına Girmiş Oldun Ki Bu Ağır Bir Kul Hakkı Ha Bunu Bilmekte Hakkı Bence Ona Bunu Söyle Ve Helallik İste Burda Öğrenemezse Hesap Gününde Ztn Öğrenecek Aldatmak Karaktersizliktir Aldatmak Yerine Boşanabilirdin
20 Yorumla
+1 yılseverek evlenmediniz birbirinizi önemseyip değer vermiyosunuz. Ee neden evlendiniz o zaman basta hata var zaten. boşan o zaman ikinizede günah.
21 YorumlaBunlari aldatmadan once dusuncektin kardesim. Bu duyguyu hakkediyorsun. O senin kocan be! Ayip, gunah yani!
20 YorumlaBence sexe devam et nasıl olsa koca vermiyo belliki dünyadanda haberi yok o büyük günahada girmişsin ne kadar töbe edersen et ahirette karşına çıkacaktır bari tadını çıkar
00 Yorumla
+1 yılBana bak capkin bacim :)) yaptigin yanlış adam in ekmeğini yiyip evinde oturuyorsun ama ayrıl ama bunu ona söyleme öldürür seni ya da insanlar öğrenirse çok aşağılanirsin sesizce bitir bu işi önüne gelenlede olma evlisin birgün ters biriyle olursun şantaj yapar sana dikkt et
00 YorumlaÖlünceye kadar vicdan azabından gebermen ve aynısını yaşaman dileğiyle. Sizin gibi soysuzların nesli bir tükenmedi
01 Yorumla
Soran+1 yılYasamadigimi nerden biliyosun?
Bir daha tekrarlamazsan bence zamanla geçer anlaşmıyorsan ilerde boşan gitsin hergun cehennem olmasin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı. Kocan sana karşı anlattığın gibiyse iyi yapmışsın haklısın ama boşanman lazım öyle olmaz boşanmıyorsan da birdaha yapma. Vicdanını rahatlatamazsın tabi kocana söylemezsen.
00 Yorumla
+1 yılTovbe et istigfar et bolca ve de sabret bakalim ama sakin ayrilma derim hata yaparsin onu anlamaya calis ihanet etme
10 Yorumla
+1 yılDaha 9. Ayda aldattıysan 9 senede seni düşünemiyorum. Tövbe etmene gerek yok çünkü aynı hatayı defalarca yapacaksın bir kez yapan yine yapar şu an sadece pişmanlık hissi yaşıyorsun karaktersiz olunca normal böyle şeyler
10 YorumlaGünahı paylaşarak iyi yapmadın. Şimdi bizlerde biliyoruz. Allah biliyor iken sadece zaten affedebilir ama şimdi şahitler oldu. Hayat devam ediyor bütün bu sıkıntıni Allah a aç ondan yardım dile.
00 YorumlaBurada herkes ön yargılı yaklaşacaktır buna eminim, Her insan hata yapar hatasız kul olmaz, Dua ederek ve tövbe ederek vicdanınızda ki büyük yükten bir nebze kurtulabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılBence eşinden boşan..
Her ne olursa olsun kimse aldatilmayi hak etmezdi, yanlış yoldasın.30 YorumlaAldattıysan ayrılsana lan karaktersiz niye aldatma gereği duydun ayrıldıktan sonra ne halt yersen yerdin zaten.
41 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer ne kadar yanlış olsa da olan olmuş doğruyu söylerek bence eşinden ayrılmalısın hem sevginin olmadığı bir ilişki ilerde daha kötü olur belki o da aldatır bu hoş bir durum olmaz bence oturup konuşun
12 Yorumla- +1 yıl
Adam a söylerse vurur o adam onu :)))) bence soylemeden ayrilsin belki kocasi da aldatiyordur
Cevap sahibi+1 yıl@husran_hayat Önlem alarak söylesin o zaman bunu saklamak hiç doğru olmaz ve bunu sonradan öğrenebilir eşi o zaman ayrılsalar bile eşi ve çevresi hayatına giren herkese bu durumdan bahsedecektir
Aşk İlişkileri konusunda 921 cevap paylaştı. Hayat senin bir ömür pişman olmak istemiyorsan ayrıl, ama kendine bakma imkanın yoksa önce bir iş bulmaya çalış sonra ayrıl, anladığım kadarıyla bu adamın gözünde bir ev hizmetcisinden farksızsın
00 Yorumla
+1 yıl1. si sevmiyorsanız neden evleniyorsunuz. 2 madem evlendiniz neden boşanmayıp böyle bir yola başvuruyorsunuz?
10 Yorumla- Devamını Gör (204)
Devamını Gör(249)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem