+1 yılMaalesef günümüzde bu durumlar yaşanıyor ve bu durumda da mağdur olan taraf yine kadınlar oluyor hele ki düzgün temiz yaşayan bir kadınsa bu kişi çok ağır yıpranıyor. cunku duygusalliginiz on planda olduğu için bazı asagiliklar bunu çok kötü kullanıyorlar. :-( Sen çok ağır pişmanlıklar icindesin, unutamıyor oluşun haliyle normal haliyle ki zaten bu pişmanlığının ne denli ağır olduğunun göstergesi, Rabbim tövbe kapılarını her daim açık tutandir ve bir çok insan bazı durumların pişmanlığını yaşasa da yüzeysel kalır ama gerçekten pişmanlık ateşiyle yanan kullarını Rabbim affeder, tövbe et ibadet et şükret , öyle ki hiçbirşey Rabbimin nasibi dışında olmaz , Rabbim izin vermeseydi lutfetmeseydi , sana pişmanlığı Nasib etmeyebilirdi, pişmanlığı ve tövbeyi sana Nasib etmiş ki onun varlığını daha iyi hissedesin ona daha iyi daha sağlam yönelip Rabbine daha iyi baglanasin diye bu sana Nasib olmuş. Nasib olmuş ki, Rabbim seni daha büyük kötülüklerden yuvanın yıkılmasından herşeyden önemlisi daha büyük günahlardan korumuş , sen Rabbime yönel yalnız ve yalnız o kalplere şifa huzur ve selamet verendir. Rabbim bizlere de gerçek tövbe edenlerden olmayı Nasib eylesin. Üzülme lütfen geri dönüş olmadığı için bundan sonra hayatında tövbe ibadet ve şükür olsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok ama çooookk teşekkür ederim
- +1 yıl
Ne demek rica ederim, yüreğinize bir nebze su serpmeye vesile olabildimse ne mutlu. Öyle ki, yazarken, Allah için , hakikat ne ise onu yazdım. Rabbim iki dünya akibetinizi hayreylesin.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılDoğrudur insan tabiki vicdan yapar yapmazsak tüm değerlerimizi kaybetmişizdir Tabiki yaptığın şeyin doğru hiç bir yanı yok aşağıda yorumları okudum sanki birçoğu bu ülkede yaşamıyor sallayan sallayana gir eşinle konuş ne demek (Erkek bile aldattığında gidip eşiyle konuşmuyor) oda seni Aldatmıştır yaklaşımı bence çok çirkin hemen boşan diyen Bekarlara bu tabi çok basit geliyor Hata yaptın önemli olan bunu birdaha asla tekrar etmemem ve evine ailene eşine tüm gücünle sarılmak hep onların yanında olmak umarım zamanla bu pişmanlığın dozu iyice azalır...
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılRabbim aklımı, fikrimi, bedenini, kalbimi yolundan bir an dahi olsa kaydırmasın.
Cümlemizi.
Sana ne söylesem bilemedim.
Ama zaten ayrılacakmışsın. Bence en doğru karar.
Eşine söyle derdim.
Tabi bu da cesaret ister.
Yaptığının hiçbir mazereti yok.
Rabbim affetsin.34 Yorumla- +1 yıl
Allah affetsin tabiki kac yillik evlisin
- +1 yıl
@jinekologemreyilmaz
Evli değilim. - +1 yıl
Anladim ama yazik degilmi fake degilse nekadar zor bir durumda kalmis
- +1 yıl
@jinekologemreyilmaz
Yargılamak haddim değil.
Zaten Yaradan yapacak.
Onun için Rabbim affetsin diyorum.
Seni yargilamaya hakkimiz yok. Inshallah Allah günahini affeder. Her ne kadar büyük bir sorun yasamis olsanda sakin intihara kalkisma. Hepimiz insaniz. Hata yapariz ama hatalarimizdan ögrenmemiz gerekiyor.
22 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSon pişmanlık fayda etmez maalesef.
00 Yorumla büyük ihtimalle onu haketmediğini falan düşünüceksin ileri safhalarda ve bu ilişkinize zarar vermeye başlayacaktır. bir yandanda buna üzülmeye başlayacaksın sonrasında. arkasından keşkeler gelmeye başlıcak... dahada zorlaşabilir herşey tam tersi hafifleyebilirde. bence sen kendini bu şekilde yargılamayı bırak ve eşini gerçekten sevip sevmediğine ona sağdık kalarak bir ömür geçirmek isteyip istemediğini sorgula. Yaptığımız hatalar hayatımızın hayati parçalarını, hatta bazen hayatımızın en iyi parçalarını oluşturur... çok ta takılma. makine değiliz insanız hepimiz. tabiki hatalar yapıcaz düşücez kalkıcaz ama hayat devam ediyor ve düzeltmek için herzaman bir yol vardır.
10 YorumlaBir kere oldu ise, o pişmanlık sana yetmiş ki buraya yazma gereği duymuşsun. Buraya neden yazıyorsun diye seni yargılamıyorum. Sadece şunu söylemek istiyorum. Eğer kocan sevgi ve saygıyı hak ediyorsa, sahip çık. Devam et.
12 Yorumla
Soran+1 yılAma her gün ağlıyorum yüzüne bakamıyorum o bu kadarını asla hak etmedi :(
+1 yılSevgili bayan
1. Siz eşinizden fazla ilgi görmemiş olabilirsiniz o ilgi ve alaka başkası göstermiş size
2. Sen intihar etsen ne olacak olan arkanda bıraktıklarına olur
3. Yaptığın iyi birşeymi değil ama hatanın farkında olman bence iyi birşey ama
4. Sen başkasında bulduğun o hazzı, ilgiyi, alakayı ve o şehveti sana kocan vermiyorsa BUNA EMİN OL TEKRAR YAPACAKSIN
çünkü sen bunun bir kere tadını aldın aynı şeker gibidir bu bir kere tadına baktım mı sana cazibeli gelir ve bırakamazsın 💯💯💯21 Yorumla- +1 yıl
azgınteeerek ulan öyle deme aldatmış bir tane hiiiç! le
+1 yılYaptığının yanlış olduğunun farkındasın bu önemli. kocana çok iyi davran, yuvana sahip çık bunlar biraz vicdanını rahatlatır. hatasız günahsız insan olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılKimse bunu yaşamayı haketmiyor, boşanmayı dahi göz önüne koyup konuş eşinle, affederse sil baştan yaşarsınız, affetmezse de (ki hakkıdır) vicdanın rahatlar, ayrılırsınız. Aldatmanın özrü yoktur, yabancı bir teni öpmeye başladığında bile geri dönüş hakkın vardı, kesip kaçabilirdin oradan, devam ettiysen pişmanlık duyman saçma
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılDeğişiklik arayıp daha kötüsünü görünce bence pişman olmuşsun ya daha iyi çıksaydı o zamanda pişman olcakmıydın. Nefret ediyorum sözüne sadık kalmayan yaratıklardan madem bişeylerden memnun değilsin kandırmak aldatmak neden boşan istediğinle istediğini yap.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayir asla ama intihari düşünme kafandan sök ve ativer. Hatani kabul etmen erdemdir. Bundan sonra eşine sadik kalirsan inaniyorum Allah tovbeni kabul edip yuvana huzur verecektir. Dürüstlük adina rahatlamak için kesinlikle kocana ailene ya da dostlarin bu mevzuyu anlatma sakin. Bu senin sırrın ve kimseyle paylaşma suistimal edilirsin. Allah a dua et ve korkma ileriye bak artik. Hata insana mahsustur.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. Hayatım boyunca sevdiğim kişilerin ihanetini izledim bize suç bulursunuz ama siz kadınlar varya herşeyin en kötüsünü hak ediyosunuz bazılarınız var delikalnlı gibi onlarda nerde o... Var onları bulur bazıları var ruhu kaşardır delikanlı erkekleri bir kalemde harcar. Pişman olmuşsun iyi bişey ama devamını istiyceksin eminim...
00 Yorumlaİntihar falan etme. Kendine yazık edersin. Madem aldatmışsın olan olmuş deyip geçmelisin. Geçmişi değiştirme gibi bir gücümüz yok çünkü. Ayrıca eşinle mutsuz olabilirsin o seni tatmin etmiyor olabilir belki. Kafana takma. Aldattıysan vardır bir sebebi elbet. Bu şekilde devam etmeni öneririm.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlur öyle şeyler. Sevgin bundan üstünse unutur gidersin. Aldatmak onu sevmediğini göstermez. Genelde fiziksel ve merak uyandıran anlık bir durumdur aldatmak. Kimse aldattım çok iyi yaptım demez ve genelde pişmanlık duyulur. Toplum böyle dizayn edilmiştir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok mu seviyorsun kocanı veya sana zarar verebilecek potansiyele sahip bir insan mı?
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyor M zarar verecek birisi değil
- +1 yıl
Çocuklarınız var mı?
+1 yılMerak etme oda seni aldatmıştır ve şu anda senin düşündüklerini Allah görüyor zaten bir daha yapmayacağını onun için tövbe et
40 Yorumla
+1 yılKesinlikle yanlissin pismansin tekrarlamiyosun ve allahin affetmedigi teksey intihardir sakin yaoma. cocun varni
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
- +1 yıl
Amam birkere bir arkadasiminda basina geken bir . okayi dm den senke paylasayim. fikir edinirsin
+1 yılSevgiliyken aldatmak kadar vicdansız bir eylem şu an yaptığın. Aldatmak, sevgi ve saygıyla alakalı birşey, imza ile değil. Gerçekten çok yazık. Allah affetsin.
55 Yorumla- +1 yıl
@nazoş3333 Teşekkür ediyorum, mutlu ettin. :)
Pişman olmuşsun ve tövbe etmişsin, unutmaya çalış ve belli etme kapansın konu. Yoksa eşin şüphelenir bir şeylerden, olmuş bir kere büyümesin mesele
21 Yorumla- +1 yıl
Mutlu bir yuvan varsa bos ver unut bencede ve tekrarlama
+1 yılMutlak bir yerden bir çatlak var evliliğiniz de bunu yaptın belki ilgisizlik belki başka bir kadın var eşinin görüştüğü farkında değilsin ve iç güdüsel olarak yapmışsındır.
Zina çok büyük bir günah ama artık o kadar basite alınıyor ki aldatmayan ile alay ediyorlar.00 Yorumla
+1 yılBiz neden etrafımızda dönen evli kadınların oyununa gelmiyoruz? Nasıl bir savunma mekanizması yahu. Bu kadar kolay yani? İntihar etme, vicdan azabıyla yaşa... Hayat böyle bişi, oyun değil... Öğretir sana...
10 Yorumla
+1 yılçok yanlış yapmışsın. kim olsa affetmez seni. sen aldatma meyilindesin. tekrar yapmayacağının garantisi yok. aldatma niyetinde olunca zaten herşeyi göze alarak yapmışsın. peki aldatma ne boyutta oldu. başkasıyla birliktemi oldun?
00 Yorumla
+1 yılinsan oğlu bu, hata yapar.. hatalardan ders cıkarmak gerekli.. sen cıkardıysan sorun yok.. eşine de biş söyleme lütfen.. yıkma durduk yere yuvanı.. adamın da kendinin de hayatını mahvetme.. unutmaya calıs ve devam et hayatına...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe intihar et, ne de evliliğine devam et. Hiç bir şey talep etmeden adamı çıkar hayatından. Cezanı böyle çek
31 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Çok üzüldüm adama..
Ne demek evli bir adamın oyununa geldim? Bu nasıl olabilir ki?
Desene hesap ahirete kaldı.. çok yazık..30 YorumlaBende evli biriyim aklım bir karış havada ama asla aldatmam eşimi yaptığın çok büyük bir haksızlık ve günah... Kimse ama kimse bunu hak etmiyor. Eşinle konuşmalısın. Çünkü mutlaka gerçek su yüzüne çıkar. Anlamıyorum böyle insanları ve hiç anlayamicam..
32 Yorumla- +1 yıl
Nekadarlik evkisin gercekten evlimisin
Hatanı telafi etmenin tek bir yolu var kocanı daha çok sev daha fazla mutlu olmaya çalışın
20 YorumlaSen tevbe et kimseye bişe söyleme ama bir daha da sakın yapma
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Bu ne ilk ne son çünkü aldatma o kadar çoğaltmış ki başını alıp gitmiş sanalı hıc sorma madem bir bkk yedin git güzelce hamam da yıkan tövbe et allaha yakın ol kendını afettır sakın kocana söyleme yıkılır ve yuvan bozulur
00 Yorumla
+1 yılLa manyak karı. Nolcak aldatsan. Bisey olmaz. Alt üstü seks. İyi bile olmuş. Hatta kocan da gitsin başka biriyle beraber olsun. Sonra hayatınıza devam edin. Arada olur öyle. İnsan tek eşli bir hayvan değil. Mecburen dogasına yenik düsebilio.
00 Yorumla
+1 yılİntiharı unut. Tövbe et. "Evli adamın oyununa geldim" lafına inanmıyorum. Bilerek isteyerek yaptın sonuçta. Kendine güvenemiyorsan erkeklerden uzak duracaksın bu kadar basit!!!
00 YorumlaKocana falan aciklama adamin canini yakma bir bahane bul ve ayril bu bana gorr yanlis degil s. refsizliktir. hata yanlis deyip kimse normallestirmeye kalkmasin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an pişmansın ama bir süre sonra tekrar yapıcaksın bunu bir kere o şehveti zevki tattıysan kurtuluşun yok nefsine yenik düşmeye devam edeceksin işin zor
119 Yorumla- +1 yıl
Deneyim var galiba 😁
Soran+1 yıl@akrep_1903 bu olay olalı 4 ay oldu arkadaşım ben pişmanlıktan mahvoldum tekrarlamadım o nefse bakar
- +1 yıl
Takipleşelim mi?
- +1 yıl
@akrep_1903 olum evli kadına sulanmaya utanmıyon mu
- +1 yıl
Seni ırgalayan bir durum yok zıplama herşeye çakma kahraman sorunun muhatabı bişey demiyor sen kendi kendine niye gelin güvey oluyorsun
- +1 yıl
@akrep_1903 hadi ordan git güzel kardeşim ruhlu.
- +1 yıl
Kavat olacak
- +1 yıl
Kaybol dallama
- +1 yıl
@akrep_1903 sen ne kadar iğrenç birisin yaa, kadının içi kan ağlıyor, bunun karşısında ne denli aciz aşağılık cahil beyinsiz olduğunu gösteriyorsun. Şimdi kaybolması gereken varsa bu sadece ve sadece sensin.
- +1 yıl
@Dikeylimit007 ulan yorum yapan kişi bile art niyet düşünmemiş bişey dememiş size ne oluyor gerzekler sitenin ahlak bekçisi ya da yorum yapanların avukatı falan mısınız size ne önünüzden yiyin atlamayın herşeye
- +1 yıl
@akrep_1903 kes lan kendini bilmez cahil , evet birsey yazmamis ne yorum yapan nede soran, nedeni ise , degil bir kelime bir harf yazsa, hemen kirli emelleri için musallat olacaksın bu yüzden yazmıyor, bulaşmasin mikrop yükü yapışkan diye yazmıyor. Bak Allah'ın izniyle karşımda konuşamazsın , konusamadikca it gibi havlarsin. Burda havlama, çünkü burası çöplük değil, kendi layık olduğun yere çöplüğe git
- +1 yıl
Hayal dünyan ne kadar geniş senaryonu yazmışsın kendi kendine yoksa madur mu ettiler seni ya da inşaata topun mu kaçtı çok canın yanmış anlaşılan empati yapıp gelip avukatlık yapıyorsun bir de sahte kahraman boş yapma uza
- +1 yıl
@akrep_1903 nedense böyle üç beş tane varsınız, ben size işin perde arkası gerçeğini söyleyince birden bozuluyorsunuz , bunun üstünü kapatmak içinde senaryo diyorsunuz mağdur diyorsunuz, hepinizin amacı belli , ben avukat da olurum kolluk da olurum , aynı toprakları paylaştığı kişilerin kadınlarına istenilmedigi halde tecavüze yeltenenlerin daima karşısında, daima engel olarak gördükleri güç olarak yerimi muhafaza edeceğim İnşallah. Sen kıt aklınla buna avukat de başka şey de umurumda değil. Baskı altına almaya çalışıp mağdur etmeye çalıştığınız kadın ile uğraşırken , böyle birinin çıkıp karşınıza tüm gerçekleri haykirmasi sizi bunalımlara sokuyor, istemiyorsunuz. Bizi görünce tırsıyorsunuz, ne diyeceğinizi bilemiyorsunuz. İsteseniz de istemesenizde karşınızdayım.
- +1 yıl
@Dikeylimit007 hasta mısın psikolojik sıkıntıların mı var dünden beri kendin yazıp kendin oynuyorsun bir sal beni ya
- +1 yıl
@akrep_1903 kimin hasta olduğu belli, kendim yazıp kendim oynuyorsam neden muhatap oluyorsun, hazımsızlığın belli. Rol yapan sensin, baktın ki terbiyesiz hallerin sonuç vermedi, şimdide üstüruplu adam rolüne girip güya beni pasivize etmeye çalışıyorsun. Biraz yeteneğin var ama , hâlâ çok eksiksin, hala anlamadın mı? Seni tuttuğum yok aksine defolup gitmeni istiyorum. Milleti rahatsız etme daha fazla.
- +1 yıl
Boş yapma ilerle
- +1 yıl
@akrep_1903 ben ilerliyorum senin gibi takılıp kalmıyorum. Görüyorsun değil mi, diyecek hiç birseyin yok ve yine mahalledeki zibidilerin ağzıyla konuşmaya döndün. Bu kadar ders sana yeterli eğer hâlâ inanca anlama eğilimin varsa. Artık buraya da yazma başka yerde de insanların karşısına rahatsız edici şekilde çıkma.
- +1 yıl
Yav he he
- +1 yıl
@akrep_1903 aldın sen aldın hadi bakalım
+1 yılbazı şeyleri geride bırakmanız lazım artık... bence unutmaya çalışın ve artık normal haytınıza devam edin.. olan oldu ve bitti... ayrıca bu kadar çok kendinizi suçlamanıza ve pişman olmanıza gerek yok... bu işler gönül işi ve büyük konuşmamak lazım
00 Yorumlasen pismansan bize laf dusmez ama ben baslangicin asla son olmadigina inanirim...
21 Yorumla- +1 yıl
Çok güzelsin @_HaNZADe_
Aşk İlişkileri konusunda 431 cevap paylaştı. Bilmiyorum yapabilirmisi ama bir an için karakterli olup boşanmak istediğini söyle
20 YorumlaBunu yapmadan önce dusunucektin maalesef bununla yasacaksin. ya itiraf edip yuvani dagiticaksin ya da adam cinnet geçirip seni oldurcek.
02 Yorumla
+1 yılKeşke yapmasaydin aklına başka biri girdiyse Bosansaydin bu daha onurlu olurdu. Ama olan olmuş artık yapacak bişey yok ne desem bilemedim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılBir de baksaydın sana yapıldığını düşün ya otur adam gibi söyle af dile ya da bir sey söylemeden bitir bu sekilde olmaz
00 Yorumla Olaya birde şurdan bak
Aynı şeyi oda sana yapmış ve pişman olmuş ama sana anlatmamis. Büyük şeyler yapmadan önce 1 gece uyu ertesi sabah karar ver derim00 Yorumladuygu sömürüsü... bunlar zaten hep yapıp pişman oluyo
30 Yorumla
+1 yılAldatmak çok kötü birşey.
Helalin varken haram neden?20 Yorumla
+1 yılKocana itiraf et bence. bir de evli bir adamın oyununa nasıl geldin ne yaptı ki?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Hahaha, yok kız geçer 3 - 5 güne :D Hatta yeniden yaparsın :D
02 Yorumla
Soran+1 yıl3,5 ay oldu yeni değil ve geçmiyor yeniden de yapmadım
- +1 yıl
O heyecan ı aldınya, ne yaparsan yap yeniden yaparsın. Şu sorumu oku sonra istersen tartışırız bu konuyu :D
Aldatmanın sebepleri nelerdir? ↗
+1 yılşeytana bk atmayı bırakın... azıcıkta sorumluluk alın eper bir suç varsa suçu kabul edin.
10 Yorumla
+1 yılharbiden şeref yoksunu birisisin sanırım. Yap zevk al başkasının altın geç zevki aldıktan sonra pişmanım oh ne ala sen ve sen gibileri gebersin daha iyi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılO pişmanlıkla yaşamayı öğreneceksin yapacak bir şey yok bende evli bir kadınla bir süre gönük ilişkisi yürüttüm hiç yan yana gelmedik ayrı şehirlerdeydik anı olarak kaldı
00 Yorumla İntiharı unut ayrıca kocan seni hiç aldatmamış mıdır bunuds iyice bir düşün
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılNasil oyuna geldin birak canin istemese kalkip yapmazsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılkimse oyun falan oynamadı hic baskasinda suc arama ve malesef son da olmayacak sende biliyorsun
00 Yorumla Intıhar etmek çok günah bunu sakın düşünme. Tövbe etmişsin zaten kocana daha çok sarıl daha çok sahip çık. Olan olmuş zaten bidaha tekrarlanmaz umarım.
10 YorumlaKocana anlat durumu oda gitsin baska biriyle takılsın vicdan azabı cekmezsin en azından.
10 Yorumlaayıp işte yazık lan adama madem aldatıcan neden evlendin pislik birde burda utanmadan milletten medet umuyorsun çok yazık çok
23 Yorumla
+1 yılnekadar oldu
bu olay olalı
evli bir adamın oyununu yani nasıl oldu olay
duygusal tensel
seni nasıl oyuna getirdi010 Yorumla- +1 yıl
Bu ne merak böyle sorulara bak
- +1 yıl
Keşke sen sorsaydın soruyu
- +1 yıl
@Sonnsuzderinn_ merak değil çözüm için öneri diyelim
- +1 yıl
Ok.
Soran+1 yılHer türlü temas maalesef oldu ben duygusal yaklaştım o kullanıp attı :(
- +1 yıl
eşinizle problemleriniz mi var dı
?
ya da eşinizle duygusal ya da tensel probleniz nedir?
Soran+1 yılEşimle maalesef her türlü problemlerimiz vardı onunla da boşanma aşamasındayız zaten
- +1 yıl
sizin durumunuz özel ve ince arkadaşım
siz çalışıyormusunuz ev de falan mısınız
Soran+1 yılÇalışıyorum
- +1 yıl
eşimle boşanma aşamasındayız dediniz boşanmamayı düşündünüz mü hiç
çözüm üretmeyi
boşanmak yerine
+1 yılSeni o alçak adam nasıl kandırdı yine de unutmaya çalış eşini seviyorsun belli ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama yav. Yaşanmadı say gitsin devam et.. Belki o da seni aldattı. Aldattığını yakalarsan tantana çıkarma yeter
00 Yorumla
+1 yılintahar etmeyin, hata yapmışsınız, sakin olun ve hayatınıza bakın, mutlu olun,
00 Yorumla
+1 yılMadem pişmansın olayı unutmaya çalış. Bir daha yapma. Kimseye de söz etme. İntihar gibi şeyleri aklına getirme.
00 Yorumla
+1 yılBu hiç bir zaman peşini bırakmayacak. Affedilip affedilmeyeceğin Allah'a bağlı tövbeni et ama bu elbet önüne çıkacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlışını farkettim sen belli etme ve devam et ha hiç olmadı yapamıyorum diyorsan boşanma çocuğun yoksa eyer
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama bir anlık dalmış gitmişsin. Ne yaparsan yap bu durum değişmez. O yüzden şimdiye odaklan
00 Yorumla
+1 yılkocanın iliklerini bile boşalt onu mutlu edince sende rahatlarsın
02 Yorumla- +1 yıl
kocanın gözlerinin içini güldürmeye bak adam kendinden geçsin herşey düzelir
+1 yılİnsan hata yapar ama intihar edersen hatayı tekrarlarsın oldu bir kere unut gitsin
00 Yorumla- Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat