Kocamı aldattım çok pişmanım suçluluk duygusu beni çok yıpratıyor?

Ben 6 yıllık evliyim bir oğlum var. Eşim ilgisiz biridir.. işten eve evde işe.. sevildiğimi değerli olduğumu bana hissetirmezdi. Hiç düşünmeyeceğim şeyler başıma geldi birini tanıdım sosyal medyada evli olduğumu sonradan öğrendi benimde hatam bunu sonradan söylemek oldu ilgisi hoşuma gitmişti ve bana karşı duyguları olduğunu öğrenince mümkün değil ben evliyim cocuğum var diye kaçmaya çalıştım ama yalan değil ilgisi hoşuma gidince konuşmayı sürdürdüm ve 2 kere görüştüm ikinci buluşmamızda bana zorla sahip olmaya çalıştı müsade etmedim. Bu vicdan azabı her seferinde içimi kemiriyor gibiydi ve gittim eşime durumu anlattım çok pişmanın hata yaptım beni affet diye yalvardım. Ben bu değildim arkadaşlar kendimden hiç beklemeyeceğim hareketler. Çok pişmanım kocamda beni affeti senin ben içini biliyorum diyip birazda hatayı kendinde gördü ilgisizliğinden dolayı ve beni affetti. Böyle bir şeye ölsem düşmem bir daha çok pişmanım bu suçluluk duygusu çok kötü bir şey en zoruda bu ben değilim diyipte bu hataya düşmenin verdiği psikoloji 😞🥲 nasıl atlatabilirim..

Kocamı aldattım çok pişmanım suçluluk duygusu beni çok yıpratıyor?