Eşimle boşanmak istiyorum ama korkuyorum, ne yapmalıyım?

Daha 3 aylık evliyiz, evlenmeden önce sadece 6 ay görüştük, ve nerdeyse hemen yaşamaya başladık.. yaşım 31. Bir nebze onun için evlendim. Çalışıyorum, kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum, hatta genel olarak evi ben geçindiriyorum. Sevgiye dair çok birşey kalmadı, bir sorun olduğunda dile getiriyorum. Eşim bağırmaktan küfür atmaktan başka birşey yapmıyor. Sonra da günlerce konuşmaz. Genelde barışmaya ilk ben giderim. Haftanın 7 günü 3 gün konuşmayız. Nerdeyse her hafta böyle. Ayrılmayı düşünüyorum, en yakın arkadaşıma danıştım, ayrıl diyor. Fakat bunu unutma dedi, hep bir ön yargı olacak insanlarda. Bu yaşta dul kalıp, hep bir ön yargılı davranacaklar dedi bana. Arkadaşlar gercekten böyle birşey var mı? Sırf topluluk baskıyı yaşamamak için ömür boyu mutsuz olmak zorunda kalır mı insan? Dayanamıyorum artık, çogu geceleri ağlayarak uyuyorum, bir kere bile teselli etmeye gelmedi. Ağlama artık yeter diyor, ve daha çok sinirleniyor.. ne yapacağımı bilmiyorum, korkuyorum. Ve eşimden nefret ediyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim yorumunuz için.. ben güçlü bir bireyim, zaten kaldıramayacağım bir yük olsaydı, Allah bana onu vermezdi..
Eşimle boşanmak istiyorum ama korkuyorum, ne yapmalıyım?