Öyle hisseden var mıııı¿
Öğreneceksin kızım. O bakışın aşkla bir ilgisi olmadığını, erkeklerin bi zurna dürüme de öyle bakabildiklerini ÖĞRENECEKSİN. 🥲

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öyle hisseden var mıııı¿
Öğreneceksin kızım. O bakışın aşkla bir ilgisi olmadığını, erkeklerin bi zurna dürüme de öyle bakabildiklerini ÖĞRENECEKSİN. 🥲

Cevap
19Cevap
Normal ya, yeni konuştuğun birinin nasıl biri çıkacağını henüz bilmiyorsun. Zurna dürüm bakışından aşk çıkarmak yerine biraz zaman verip sana nasıl davrandığına bak. Sohbet daha baştan yoruyorsa da sırf başladınız diye sürdürmek zorunda değilsin. 🤣
Gülme skdk
Ahahsha doğru dimi doğruuuu
Çok naziksiniz sjsj
Zurna dürüm dedin de canım hamburger çekti. Normal değil sağlıklı hiç değil acilen travmalarından tranvaylarından kurtul
O zamansa ye. Onunla ne alakası var herkes aynı önce ponçik sonra kıskanç canavar shsh
Ne ben laftan anlamıyom mu? İflah olmam mı ben? Neeee
Ben direkt "bu da yav. şak kesin" diye düşündüğüm için kimseyle konuşamıyorum. Sonra öğreniyorum ki harbiden yav. şakmış.. 😂😂
Kahkaha attım 😂 itleeer
Şöyle ağır başlı, kendisinden emin, omuzları dik (mecazi) adam kalmadı be..
Ağırbaşlı *
Olması ve hissetmen gayet doğal çünkü ben de hayatıma her hangi bir insan girince kötü oluyorum
Kötü oluyorum derken shs
Tansiyonum yükseliyor şekerim düşüyor psikolojim tetikleniyor omondöööö kendimi nazi almanyası gibi hissediyorum
Ben de öyle hissediyorum abla gayet normal bence skxj
Evet fıstığım evet
💜💜
Aşık erkek, senle hiçbir şeyin pazarlığını yapmaz. Sana yaptığı her yatırım yuva kurmak içindir. Günübirlik zevkler için değil. Aşık adam hayallerinde bile seninle zina yapmaz. Bunu dahi kendine haram kılar. Onun kitabında senin bedenini de ruhuna da istismar etmek yoktur. Aşık adam, senin için çalışır, senin yolunda harcar. Fitre, zekat, sadaka vb. dinî harcamalar hariç başka yere bir kuruş harcamaz. Aşık adam seni aldatamaz, aşık adam sana el kaldıramaz.
Bunu bakışlarından çok duruş, tavır ve duygular ortaya koyar. Sen ona ayak üstü cinsellik bile teklif etsen kulaklarını tıkar ve bunu duymaya haya eder, kaçar gider oradan. Her şeyi evliliğe saklar. Aşık erkek bu denli aptaldır ama duyguları tertemizdir ve evleneceğin adamdır. Kaldı ki temiz duygular, erkeği sana karşı aptallaştırır ama bu samimiyet erkeğe hem sosyal yaşamında hem de iş hayatında terfi kazandırır.
Sen yine de onu yoklamaya devam et. Özellikle sosyal medyada yakın arkadaş çevren üzerinden. Hala zaafa düşmüyorsa senin için uygun adamdır.
Bir başka konu da şu. Teyzemin kızı şu anda 35 yaşında ve 3 çocuğu var. 17 yaşında evlendi ama hala 20'lerinde gösteriyor. Bunun erkeksiz olmakla alakası yok. Biraz genetik faktörler, biraz da doğru kişiyi bulmakla alakalı.
Benim de 30 lu yıllarıma az kaldı , ama 20 li görünüyorum bu demek oluyor ki son bir kaç aydır iyi ki sevmeye başladım , yoksa beni kimse kaale almayacak shshsh
Aşkım anlamadım shdhs
Vallah doğru o jsdjs
Genç görünmenin ilişki ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Bir ilişkiye başlamayı da düşünmemekle beraber bende öyleydim yaa :D
Stres insanı yaşlandırır. Benzemiyor.: erkek = stres jskddjshahah
Ben heyecandan, bakkal çırağına atacağım mesajı yeni flörte atma ihmaline karşı iki ekmeği kendim alıyorum 😄
Ahahahahahaah 😂
Sohbet tadında kalsa ilerleyen günlerde bezdiriyor. Kıvamı çok önemli mıç mıç olma hiç birşeye zorunlu değilsin tadını çıkarmaya bak kasma.
Timam cınımm
Son ilişkiden sonra yoğurdu üfleyerek yiyen kervanlardan olunca bu iş gayet normal oluyor çünkü bazen bende öyle hissediyorum jcjd
Hay o yoğurdu da kim getirdi önüme ya ksfj
Kim koydu bilmem de benim önüme koyanın ellerinden öpem kcjd
Merhaba,
Zurna dürüm ne alaka anlamadım! 😅
Valla normalde evet oluyorda konuştuğum kişiye bağlı değişiyor tabi ki! 😅
Yalan mıydı tezimiz
Birkaç kere daha okuyunca sanki haklılık payı çok gibi 😅 aç köpek benzetmesine benziyor onlar aç köpek der gibi onlarınki açlık
Hee doyumsuz itler jsjf
Evet evet küpekler sjsjdd uzak durun mesela ben kedi gibiyim sjdjdhiç itlik yapmam ya sjddj
Sen miyavla shz
youtube.com/shorts/9xz7NMSJCCA?si=Ljy4G6uXAsR6hoAk
Bir gün köpek taklidi yapmıştım 😂ses kaydı karşımdaki korktu dedi ki köpek nerden çıktı o ne köpeği 😂 benim dedim 😂şey diyor hiç yakışmıyor insan insan gibi olmalı 😅 hafız biriydi djdjd çok garip sesler çıkarırım yani 😅
Tek bir yanlış kelimen yok 😂 @sosyetic_sheqiil
Oy aşkomm😅
Normal, bela olmasını istemiyorum diyorsan yeni biri ile konuşmayacaksın
Olsun başıma bela olsun shs
Bu sosyal medya felaketlerinin etkisi muhtemelen
Olumlu bakıp mumkun mertebe tanıyıp ilişkileri şekillendirmek daha rahat sindirilir sanirim
Herkesin yedigi Zurna dürüme bakanı değilde rakı ile balığa gozu gibi bakan kaliteli erkekler seçecek kadinlarda
Nasilsa buda eskisi gibi olacak diyorum hiç şaşırtmadı.
Belki de sen eskisi gibi davranmamalısın Emre
Evet evet. Sen bilirsin ne yaptığını.
Bilmiyon
Normal bir durum.
Duygusal da olsa emek vermek zor gelebiliyor insana.
ehh sorumluluk gerektiren şeyler çok normal.
Sanki herkes tuzak kurmuş gibi 😂
Doğru kurmuşlar shjd
Konuşmuyorum zaten 😂
Risk almalısın shsh
Rahattım daha önemli bozamam 😂
Haklısın 😀
Bana da öyle geliyor, o zaman normal 🤣🤣🤣
Şükür yalnız değilim shs
Çok şükür 🤣
bir süre sonra keşke alsaydım dersiniz
Demem kesin 😂
Cok normal haha
😀😀
1 saat önce bunu düşünüyordum desem djkdk
Noldukine 1 saat önce sjdj
Arkadaşına yakıyoruz sjsjs
Ah ya ah, Winter is coming nsfkdk
😅😅
Bende bende
Bu duyguyu geçmişte bazı kişilerde yaşadım.
Kim üzdüseni?
Nazara gelmekten korkuyorum :D ama ben bu ara hiç üzgün değilim shsjs
Nazar edenin saçı bağlansın
Kız o nasıl beddua shsh
Zaten bi bize bakmazsın
😅😅
Yalan değil çünkü 🙄
Anormal
Normal yeni biri çünkü
saçma
Hayatında erkek yokmuymuş külahıma anlatsın😅
Kesinlikleee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Geçmişte yaşadığın hayal kırıklıkları veya gereksiz yere enerji tüketen insan ilişkileri zihnini yormuş gibi görünüyor 🧠. Bu yüzden yeni biriyle tanışmak heyecan yerine bir sorumluluk ve yük duygusu yaratıyor. Beynin seni olası hayal kırıklıklarından korumak için koruma kalkanlarını devreye sokuyor 🔍. Kendini bu kadar korumaya almak ve sınır çizmek çok normal. Peki seni en çok yoran şey yeniden başlamak mı yoksa emeklerinin boşa gitme ihtimali mi? ✨
Başıma psikolokkk mu kesildin
Psikoloji mezunuyum ama burada sadece tecrübelerimi paylaşıyorum, bu kadar savunmaya geçmene gerek yoktu 🧠🔍 (14 kelime)
Ahsjdjasj sen de trip at bugün triplere doyamadık:D