Yeni sözlendim ama çok tuhaf hissediyorum. Normal mi?

Yeni sözlendim yıllardır bu günün hayalini kuruyorduk ama çok farklı hissediyorum çok tuhaf tarifsiz bir şekilde nasıl anlatılır bilmiyorum elimdeki yüzüğe baktığımda bile farklı hissediyorum ne olur biri bişey desin normal mi böyle olmam nişan günü her şey çok güzel geçti çok mutluyduk ama ondan sonraki günler üç gün oldu bı tuhafım ne yapıcam bilmiyorum bir şeyler eksik gibi hissediyorum gerçekten daha nasıl dile getircem bilmiyorum nişanlımada bişey demedim için için ağlamak istiyorum bazen durup dururken hüzünleniyorum lütfen yardımcı olun bir tek benmi böyleyim

Güncellemeler
1 yıl
Soruma çok fazlaca yorum gelmiş karekterini ve üslubunu bozmadan yorum yapanlara çok teşekkür ederim bir kaç gün buraya bakmak istemedim sanırım bazıları oturduğu yerden rahat konuşabiliyor bazıları anlamamış açıklık getireyim hayatımda olan ilk kişi ilk sevdiğim dedim Adam yedi yılımı onunla geçirdim ve birbirimizi seviyoruz sorunlar olmadı diyemem oldu tabiki ama onunla ilgili değil aslında genel olarak kendimle bir iç savaş halindeyim mutluyum biliyorum ama mutlu olmaya korkuyor gibiyim
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar güzel yorumlarınız için teşekkür ederim şu an iyiyim geçti çok şükür ve sanırım nazardan oldu bu sıkıntılı düşünce ve stresten sonra istemsizce ağlamalar başladı bende kendime engel olamıyordum hep ağlıyordum bilmiyorum niye neyse zaten az çok anladım sonra anneme babama söyledim ağlaya ağlaya anlattım babama babam okudu hemen ve zaten ziyarete gittim ondan sonra daha iyi hissediyorum çok şükür inşallah bir daha böyle olmaz
Yeni sözlendim ama çok tuhaf hissediyorum. Normal mi?