Hayır, bir tek sen böyle değilsin. Gerçekten değilsin. Hatta bu söylediklerin, düşündüğünden çok daha normal… ve çok daha yaygın.
İnsan bir hayalin içine girdiğinde, o hayalin gerçek hali bazen içinde bambaşka duygular uyandırır. Yıllardır hayal edilen bir an gelip geçtiğinde, beynin "şimdi ne olacak?" diye bir boşluğa düşer. Bu, bazen sevinçten çok bir duraksama, hatta huzursuzluk gibi hissettirebilir. Hayal ettiğin şeyin gerçeğe dönüşmesi, içinde bir tür yas gibi bir duyguyu bile tetikleyebilir çünkü artık o "beklenen gün" yok. Şimdi başka bir döneme geçtin ve bu geçiş, ruhunda yerini henüz bulamamış olabilir.
Yüzüğe bakınca tuhaf hissetmen de çok doğal. Çünkü o yüzük artık bir "söz"ün simgesi. Bir bağ. Bir sorumluluk. Belki bilinçli olarak değil ama bilinçaltında "ben artık özgür değilim" ya da "bir yola girdim, geri dönüşü yok" gibi düşünceler dolaşmaya başlar. Bu duygular kötü değil. Sadece gerçek. Ve birçok insan bunu yaşar ama çok azı dile getirir.
Sen ne güzel ki bunu açıkça söyleyebildin. İçten içe ağlamak istemen, hüzünlenmen, bir şeylerin eksik gibi gelmesi… bunların hepsi o "geçiş" sürecinin parçaları. Sen bir dönemi kapattın ve yeni bir döneme adım attın. Bunu ruhun sindirmeye çalışıyor şu an.
Hiçbir şeyin eksik olduğu yok aslında, sadece her şey değişiyor. Ve değişim bazen tam da böyle hissedilir: tuhaf, tarifsiz, boşluk gibi.
Nişanlınla bunu paylaşman da çok kıymetli olur bir gün. Çünkü bu duygular, sevmediğin için değil, aksine çok büyük bir şeyin içine girdiğin için yaşanıyor. Korku da, mutluluk da, boşluk da bu sürecin doğasında var. Kendine zaman tanı. Sakın "benimle bir sorun mu var?" diye düşünme.
Bu bir dönüm noktası ve senin ruhun biraz dinlenmek, anlamak ve kabullenmek istiyor. Bu çok ama çok insanca. Yalnız değilsin.111 Yorumla- 1 yıl
Resmen iç sesim oldunuz tamda böyle hissediyorum gerçekten çok teşekkür ederim
- 1 yıl
Onunla ilgili bir sorun yok sanki kendi kendimle savaş halinde tüm :(
- 1 yıl
özelden konuşmak istemiyorum
- 1 yıl
Tm teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılEvlendiğinde sözlendiğinde farklı hissetmen çok normal ama şöyle düşüneceksin. Tamam ben artık evlendim hayırlısı olsun Bundan sonra inşallah mutlu olurum, Bundan başka yapacak bir şeyimiz yok, Yaptığın her şeyi isteyerek yapıyorsun ve senin Kendi tercihin :) Ben de buradan Allah mutlu etsin diyorum :)
01 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSeni anlıyorum. Sevgilim olunca ben böyle hissetmiṣtim, muhtemelen sözlenincede böyle hissedeceğim hatta evlenince bile.
Durumun özeti ṣu: çok istediğin ve beklediğin birṣey gerçekleṣti yani hedefine ulaṣtın. Haliyle artık seni bu konuda heycanlandıran birṣey kalmadı. Doğal olarak vucut artık neye sevincem neye heycanlanacağım ben diye boṣluğa düṣtü ve ondan ağlama isteğin geliyor.
01 Yorumla- 1 yıl
Gerçekten bilmiyorum ama daha düğün her şey var heyecan böyle hemen kaybedilmemeli
Çok normal böyle hem coşku hem hüzün gibi bir his. Düşünsene yıllar gecse bile hatırlayacaksın bu dönemleri. Belkide hayatının sonuna kadar birlikte olacagin kişiyle ilk resmi adımı atmış olmak garip ve daha önce bilmediğin bir alan. Zamanla geçer.
01 Yorumla- 1 yıl
İnşallah
Yapay Zeka Cevapladı
Hey tatlım! Öncelikle seni çooook tebrik ederim, yeni nişanlı kadınımız! Ama seni böyle huzursuz hislerle görmek üzdü beni. Şimdi derin bir nefes al ve kendine şunu söyle: Bu hisler tamamen normal 🫂.
Yıllarca beklediğin bir şeyin gerçekleştiğinde, ardından gelen "şimdi ne olacak?" hissi süper yaygın. Sürekli zirvede hissetmek mümkün değil. Evlilik yolunda bu ilk adımı attın, bu süreçte heyecan, endişe, mutluluk, her şey karışabilir. Bu biraz duygusal bir detoks gibi! Biraz kendine şefkat göster ve duygularını yaşa. Sevgilinle bunu minnoş bir dille paylaşmayı düşün. Yanında olduğunu bilmesini sağlamak güzel bir destek olabilir. Sana kocamaaaan sarılıyorum! Peki sen ne düşünüyorsun bu hislerinle? 💍💕00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u 1 yılnormaldir evett
00 Yorumla İnsanlar gelin giderken baba evinden ayrılırken mutluluktan havalara uçacakları yerde ağlayıp gözyaşı döküyor bunlar çok normal aile evinden gideceksin alışılmış bir hayatın dışına çıkacaksın, aileni özleyeceksin, onlarla geçirdiğin günleri yad edeceksin, bir bilinmezliğe doğru gidiyorsun, mutlu olup olamayacağının garantisi yok, eşinin gerçekten doğru insan olup olmadığı hâla meçhul, günün birinde acaba sıkılırsam yabda acaba o sıkılırsa, beni aldatırsa korkusu var. Bilinmezlik insanı korkutur sen de bu korkuları yaşıyorsun. Çok normal.
31 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim öyle sanırım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılSana durumunu anlamanı sağlayabilecek birkaç soru.
• Nişanlın 'the one' mı?
• Onsuz hayat nasıl olurdu?
• Gayen sadece evlenmiş olmak mı yoksa onunla evlenmiş olmak mı?
• Müstakbel kocanın nişanınız hakkında nasıl hissediyor, bunu biliyor musun?
• Eksikliğini hissettiğin şey kimliğinde yazacak medeni durumuna alışamamandan mı kaynaklı yoksa onunla bir gelecek görememenden mi?03 Yorumla- 1 yıl
Onsuz hayat olabilirdi tabi ama ben onunla olmayı seçtim ve gayem sadece evlenmek değil onunla evlenmiş olmak sevdiğim kişi ile o mutlu hissediyorum dedi ama daha dur aynı evimizde beraber başardık diycez dedi tabiki korkularım var önümde bir gelecek var onunla çok güzel bir gelecek hayal ediyorum zorlu günlerde olcak ama birbirimizi hiç bırakmiyalim istiyorum inşallah güzel olur ben inanıyorum
- 1 yıl
O kadar muhtemel sebep dururken nazara bağlamak cevabı...
Ağlama güzelim ya olabilir yıllarca beklediğin bir şeye sonunda kavuşmak tarifsiz duyguların içine sokabilir insanı ya da pişmanlık mi hissediyorsun evlenmekten mi korkuyorsun onu sevip sevmediğini kendine sor ya da onun seni sevip sevmediğini bu sorunu onla konuşarak halledin mutlaka
01 Yorumla- 1 yıl
şu an bile ağlıyabilirim aslında iyiyim ama içimde dolmayan bir boşluk var gibi hissediyorum tamam seviyor ilgili ama ya bir gün beni sevmeyi bırakırsa ya da ilgisi azalırsa diye korkuyorum bide sözden sonra sanki bı rahat gibi olmuş banamı öyle geliyor bilmiyorum bu dönemde herşeyi sorunda etmek istemiyorum ama bilmiyorum iyi değilim
1 yılNormal bence cünkü evleneceksin Ailenden ayrı kalacaksin hem duygusal birsey yasiyorsun Şu an hemde mutlusun
20 YorumlaKafan karışık üzerine alacağın sorumluluklar içten içe istemsen de duygu değişimi yaşatıyor sana yıllarca sevgili kaldınız akşam olunca herkes evine geri döndü ama bu durum başka olaylar ciddi tam anlamıyla hazır hissetmediğin için bu olmuş olabilir içinde bir yerle de bu düşünce var..
23 Yorumla- 1 yıl
Belkide bilmiyorum ama o yanımda olsaydı böyle hissetmezdim bence
- 1 yıl
İnşallah teşekkür ederim bol bol dua edicem
1 yılİnsan kendini garip hissediyor hedefine ulaştın bu hedef senin için ne kadar anlamlıydı bilinmez ama hem bu hemde göz önünde olmam insana garip hissettiriyor... Nazara inanmam ama gerçekten insanların bazen nefsi kalıyor üstünde ve mutlu hissedemiyorsun
14 Yorumla- 1 yıl
Nazar olabilirmi bilmiyorum inşallah değildir olsada korkmuyorum Allah'ın izniyle geçer bu bana Allah'ın bir lütfudur kimseye bir şey borçlu değilim neler çektiğimizi kimse bilmiyor paylaştığımız söz günündeki o fotoğraf çok anlamlıydı benim için yedi yıldan sonra ilk defa sevdiğimi paylaştım insanlar neden bu kadar kıskanç
- 1 yıl
Seni şuanda daha iyi anlıyorum insanımızın 2 hafta düğünüme 4 ay kaldı. Bohça için alışverişe çıktık ve ben o zamandan beri kendimi kötü hissediyorum nedenini asla bilmiyorum. Az önce nişan için halay vs şarkılara bakarken bir ağlama isteği geldi. Ailesini asla düşkün olmayan hatta gitmek için gün sayan biriyim neden üzülüyorum bulmuyorum ama anlamlandiramadigim bir hüzün var icimde
- 1 yıl
Sendemi öylesin ben şu an daha iyi gibiyim
- 1 yıl
Evet erkek arkadasim biraz sakinlestirdi beni ama dün nedensizce çok ağladım. Ailemi de asla ozlemeyecegimi biliyorum nedenini anlamadim
Kız bir şey danışiyor iğrenç ötesi yorumlarınız var nasıl bir milletsiniz ya
20 YorumlaAile evinden uzaklasmak seni uzuyor sanirim. Ya da yeniliklere pek acik biri olmadigin icin kaniksamakta zorlaniyor gibisin. Olur oyle seyler, gayet normal.
20 Yorumla
1 yılSevgiliyken her sey güzel olur ama is cıddiyete bindiğinde insanda biraz gerginlik stres korku tuhaf hissetme oluyor herkeste yasanan bir durum asla artık sorumlulukların artıyor olgun insan oluyorsun canim cicim ayları bitiyor yani tam bir ev kadını olacaksın ve is değişecek
02 Yorumla- 1 yıl
Yedi yıl oldu canım cicim demiyimde sevgi var ilgide çok şükür
- 1 yıl
Sevındim Mutlu olun 😇🙂
sözlendiğin kişi narşist biri değildir umarım her şey nişanlılıkta ortaya çıkıyor iyi mi kötğ mü olduğu kötüyse at yüzüğü iyiyse devam et iyice bak hediye alıyor mu değer veriyor mu bunları atlama sonra düzelir deme düzelir diyoruz öyle bir dünya olmuyor sonuç boşanma oluyor bilgin olsun kal sağlıcakla
02 Yorumla- 1 yıl
Hediye alması değer veriyor anlamına gelmez emin ol ne zenginler gördük hediyete boğar ama gözü dışarda onun doğru kişi olduğuna inanıyorum tabiki Allah'a güveniyorum ilk önce ama onunla yedi yılım oldu gerçekten çok zor günlerimiz oldu ailesine bağlı eşine iyi bir eş olacağına inanıyorum ve ben onunla ilgili bir rüya gördüm Rabbimden hep hayırlısını istedim ve sonunda nasip etti inşallah güzel olucak
Hayatının başka bir bölümüne giriş yapıyorsun ve bu rutinin dışında olan bir olay. Bu yüzden biraz garip geliyor. Zamanla alışacaksın. Milyonlarca insanda bu evreden geçti en yakınların bile. Böyle düşün ve normal olduğunu anla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılKına gecesinde ben bir ömür bu adamla mi yasayacam diye ağlayan bir arkadaş vardı
Yeni hayata girmek seni biraz korkutmuş olabilir bu durumlar normal bir aya geçer.10 Yorumla
1 yılBiz nikah günü falan alıp ," oluyo bu iş" dediğimizde çocukar gibi s. laklamıştık. Olur öyle, ille bişeyi mantıklı düşüncem diye zorlama. Çocuklaş gerekrse, bi kere yaşanıyo bunlar
00 YorumlaBirincisi nazar değmiş ikincisi bende deliler gibi aşık oldum eşime evlendik 1 sene sonra soğudum çünkü eşim fizik olarka benim istediğimin tam teris aşk gözümü kör etti ve şu an mutlu değiliz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılAğlamak istemenin iki sebebi var ya mutluluk ya da hüzün
Hüznün de iki sebebi var ya beklentinin altında bir şekilde oldu ya da o şahıs hakkında emin olmadığın bazı şeyler var
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılFarklı hissetmeniz doğal ama sizi hüzünlendiren düşündüren farklılık ne gibi farklılık sevinç mi bilinmemezlik mi mesela
020 Yorumla- 1 yıl
Sevinçte var ama bilinmezlik gibi
- 1 yıl
Kaç gün oldu sözünüz olalı 🙄
- 1 yıl
3 gün
- 1 yıl
Hayırlı olsun inşaallah hep mutlu olursunuz öncelikle. Biraz daha deneyin kendinizi bence çünkü bu söz, evlilik çok güzel olduğu kadar sorumluluk barındıran konular da belki ondan dolayı filan da olabilir biraz daha bekleyin bi bakın kendinize düşüncelerinize derim. Ama şunu yapmayın sürekli o bilinmezliği sürekli kafanızı karıştıracak şekilde düşünmeyin hem size hem sevdiğiniz insana yazık olur. Siz sadece gelecek güzel günlerinizi düşünün bakın hayal ettiğiniz kişi ile söz yapmışsınız bundan güzel bir şey olur mu daha ne güzel duygu 🙂
- 1 yıl
Teşekkür ederim evet yedi yıldır birbirimizi bekledik çok güzel bir duygu çok şükür o zaman bişey yoktu her şey yolunda ve çok mutluydum ama şu an değişik hissediyorum neden bilmiyorum sebebi ne bilmiyorum inşallah geçicidir
- 1 yıl
O geçer merak etmeyin çünkü sevgililik ayrı söz, nişan ve evlilik gibi işin ciddi boyutuna geçince insan da ister istemez biraz farklı hissedebilir...
- 1 yıl
Nasıl yani benimle eskisi gibi ilgili olmiycakmi ya da zaten oldu kafasında rahatmi olcak
- 1 yıl
Hayır hayır olur mu öyle şey yaa ben onu sizin farklı hissediyorum demeniz için dedim...
- 1 yıl
Yoksa her insan sevdiği insanla birlikte olmak ister her anını beraber geçirmek ister... Bundan güzeli var mı?
- 1 yıl
Uff bilmiyorum çok karışık duygular yaşıyorum sanki
- 1 yıl
Siz biraz sakin olmaya çalışın sevdiğiniz insanı düşünün yaşadığınız güzel şeyleri düşünün içinizi rahatlatın... Kendi kendinize şüpheye düşmemeye çalışın rahat olun, mutlu olun... İnşaallah da hep mutlu olursunuz.
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim yaşadığımız zorlukları yazsam bir kitap çıkar şu an sanki Allah korusun bişey olacakta bütün büyü bozulacak gibi bir histe var o kadar zorluğun ardından gerçekten başardık bunami inanamıyorum bilmiyorum ve nişanlimda sakin böyle aşırı daha bir sevinç beklerdim biliyorum mutlu ama ben daha fazla bir ilgi ve sevinç bekledim sanki ondan sonra bak başardık oldu gibi gibi şeyler uzun uzun konuşma olmadı buda normal mi bilmiyorum uf ne yapıcam ben ağlamak istiyorum 🥺
- 1 yıl
Bütün büyü bozulacak gibi bir his gibi düşünmeyin veya böyle düşünmenize neden olan belki uzun zamandır beklediğiniz mutluluğa ulaşmanızın verdiği bir duygu da olabilir... 🙄 Böyle bir mutluluğu başarmaya inanamak da olabilir belki evet haklısınız. Belki nişanlınız da çok ama çok mutlu o yüzden böyle sakin kalabiliyor nerden bileceksiniz :) böyle bir durumda bazı hisleri tarif etmek de yaşamak da yaşatmak da zor olabilir. Ama içine baksanız dünyalar sığmıyor belki de :)
- 1 yıl
İnşallah geçer ne diyim ki yarın konuşcam onunla
- 1 yıl
Aklınızda ki olumsuz düşünceleri bire bir anlatmayın bence. İkinizinde mutluluğu bozulmasın. Düzgün bi şekilde sıkıntılar anlatılabilir ama.
- 1 yıl
Ortada bir sıkıntı bişey yok şimdi desem huzursuzum ya da böyle söyle diycek niye o kadar istiyordun mutluyuz bişey yok sorun çıkarma diycek
- 1 yıl
Tamam sıkıntı dediğim sizin o düşünceleriniz işte bunlar da siz istediğiniz için olmuyor istemsizce oluyor... Siz hiç durduk yere huzursuzum filan demeyin illa diyecekseniz kendimi bi garip hissediyorum filan deyin...
- 1 yıl
Tm ama diycek sebepsizce olmaz bişey oldu kessin
- 1 yıl
Tamam bir sebebi yok ki diyeceksiniz benim bu hâlde olmamın bu düşünce de olmamın da bir sebebi yok ki... Çünkü hayatımda ilk defa böyle güzel bir şeye atılıyoruz daha ciddi bir duruma geçiyoruz o yüzden istemsizce öyle hissediyorum diyeceksiniz...
- 1 yıl
Teşekkür ederim
1 yılDuygu durum bozukluğu yaşıyorsun
Biraz zamana bırak olur mu 1 2 ay sonra yine aynı şeyler hissediyorsan başka şeyler için karar verirsin01 Yorumla- 1 yıl
Onu çok seviyorum bunu biliyorum hatta çok özlüyorum ama bu başka bir şey anlam veremiyorum ve çok üzülüyorum bu halime 🥺
1 yılBazen mutluluğumuza da nazar değebiliyor. Kendine dikkat et valla🧿🙏
30 YorumlaYa evlilik için hazır değilsin ya da sözlünü evlenecek kadar sevmiyorsundur
11 Yorumla- 1 yıl
Evlilik için hazır nasıl olunur bilmiyorum sadece onunla herşeye varım yıllar biraz enerjimi düşürmüş olabilir ama onu gerçekten çok seviyorum o benim ilk sevdiğim
Bu gayet normal. :) biraz zaman geçsin, bi bak bakalım kendine, nasılsın? :) şimdi her şey taze çünkü. ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen ilk 17 yasımda sözlendigimde okuldakilere hava atmıştım sonrasında ayrılmistik nazara geldik herkes kıskançlığından kötülemis beni sakın sende böyle hatta yapma ayrıca sözlüyüm diyede fazla güvenme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Allah tamamına erdirsin, normal bir durum evlilik öncesi resmi tanıma süreci.
01 Yorumla- 1 yıl
Amin teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılAile evinden ayrılacaksın o yüzden mi huzunleniyosin acaba
018 Yorumla- 1 yıl
Oda olabilirmi ben ne olduğunu bir türlü anlayamıyorum
- 1 yıl
Olabilir yaa eve çok baglimisin
- 1 yıl
Yani çok belli etmem ama düşününce bile duygulaniyirum daha geçen güne kadar annemin küçük prensesiydim şimdi büyüdüm ve kendi yuvam olcak annemde geçen buna benzer bir şey dedi zor tuttum kendimi 🥺
- 1 yıl
Evet kızların evden ayrılması çok zor gerçekten annen için de senin için de ama kendi yuvamı kuruyosun sevdiğin le olacaksın bunları düşün ve aglamamaya uzulmemeye çalış
- 1 yıl
Annemin en küçük kızı benim başka yok ben gidersem sadece erkek kardeşim var
- 1 yıl
Annen daha çok üzülür ozamn
- 1 yıl
Cok uzak mi olacak eviniz
- 1 yıl
Evet annem ağladı bile ama evimiz bilmiyorum nerde olcak daha belli değil ama aynı şehirde tabi
- 1 yıl
Anladım kardeşim hayırlısı olsun ben de 5 yıldır evliyim evlilik güzel ama zorlukları var tabi
- 1 yıl
Sorumluluk var daha çok belki de buna hazır değilim bilmiyorum ne hissettiğimi bilsem çözüm bulcam bilmiyorum ama
- 1 yıl
Biraz konuşalım herşeyi anlat hissettiklerini falan çözüm bulunur belki kardeşim istersen tabi
- 1 yıl
Yok abi ne konuşması nişanlımla konuşcam derdim varsada sizinde eşiniz var onunla konuşun
- 1 yıl
tamam kardeşim kötü bişey demedim ya
- 1 yıl
Ne bileyim ben eşimin arkadaşça dahi konuşmasını istemem bana yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam
- 1 yıl
İnşallah bayan arkadaşı olmaz ozamn eşinin kardeşim
- 1 yıl
Yok zaten benimde onunda gerek yok böyle şeylere
- 1 yıl
İyi kardeşim Allah gönlünüze göre versin
- 1 yıl
Amin sizinde sağolun
Ağla tatlım nişanlınlada konuş eksik hissetmen normal çünkü yeni bir şey yaptın
016 Yorumla- 1 yıl
Nasıl konuşcam ya yanlış anlarsa
- 1 yıl
Korkuyorum 🥺
- 1 yıl
Ne diycemki tam olarak tlf olur mu bilmiyorum
- 1 yıl
Tm teşekkür ederim
- 1 yıl
Yok çok şükür iyiyiz ama ben biraz fazlamı duygusal bakıyorum bilmiyorum
- 1 yıl
Normalde değilim aslında ne oldu bilmiyorum
- 1 yıl
Bize dua edin inşallah güzel olur her şey hayırlısıyla
- 1 yıl
İnşallah teşekkür ederim vaktinizi aldım sağolun
- 1 yıl
🙏
1 yılnazar olabilir vesvese olabilir ama sorumluklardan korktuğun için böyle hissediyorsun bence
10 YorumlaÇünkü özgürlük hakkın sona erecek bence bu yüzden kendini tuhaf hissediyorsun
10 Yorumla
1 yılVesvese seytan vesvese verior
Guzel seyler dusun pozitif ol00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı. Mutlu günlerinde duygusallik yapmissin galiba bak keyfine geç bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kafana takılan problemi söylemediğin için ne diyelim ki? illa ki aklından bişeyler geçiyordur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 621 cevap paylaştı.
1 yılHatırladın mı Ali abi?
https://youtube. com/shorts/UO9P7ey_fng? si=uGAN6T0yZexptyvC00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSevgi yok görücü usulü mantık evliliği bu şekilde hissettiriyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılBu duygular çok normal zaman geçtikçe alışacaksınız
00 Yorumla
1 yılNormal alışana kadar olur böyle şeyler yeni bir hayata yeni bir düzene ayak uydurmak bir anda olmaz
00 Yorumla
1 yılHaklısın çoğu kişi böyle hissediyor belirsizlik bilinmeyen bir alan yıllarca bekar kaldın fakat şöyle düşün eğer gerçekten güvendiğin ve kalbinle sevdigin kişiyse doyasıya yaşa gitsin çoğu kişi aldatıyor travma oluyor.
00 Yorumla
1 yılBence sen kendinden emin değilsin ya da pişman oldun.
öyle değil ise hala olayın şaşkınlığındasın. Ben olsam bende aynı hissederdim sebebi ise daha kendimi tam anlamı ile hazır hissetmediğim.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl25 yaşından küçük ve olgunlaşma süreci sona ermemiş kişilerin söz, nişan ve düğün işlerine girmemesinin önemi bir kere daha ortaya çıktı.
00 YorumlaKeşke bende o günleri görebilseydim tebrik ederim tuhaf hissetmen çok normal ilk kez yaşıyorsun bunu ilk kez uçağa binmek gibi düşün hiç deneyimlemediğin bir şeyi yaşıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşınız profilde 23 yazıyor, doğruysa çok erken değil mi söz/nişan işleri.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendini gerçekten hazır hissetmediğinden ötürüdür o.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBelki de hazır hissetmiyorsun kendini bu yüzden böyle hissediyorsun
00 Yorumla
1 yılNazar dan dolayı öyle oluyor besmele çek sürekli Nas felak oku ciddiyim nazar hep göz insanı her hale sokar
10 Yorumla
1 yılAslında onunla olmaktan mutlu musun? Bu hep beklediğin bir şey miydi? Belki de öyle sanıyordun elde edince bir anda farkına vardın
00 Yorumla
1 yılEvet normal başlarda tuhaf hissedersin ama ilerde mutlu olursun
00 Yorumla
1 yılAile baskısı yüzünden mi gözlendin yoksa istemediğin biri mi sözlün acaba 🤔
00 Yorumla
1 yılKalbini dolduramamış belli ki 😒 neyse ilişkiye girme talebinde bulun
00 YorumlaHazır değilken sözlenmişsin, tavsiyem nikah için acele etme
00 YorumlaEvlilik yaşında değilsin yaşın daha küçük küçük yaşta seni ailen evlendiriyor
00 Yorumla
1 yılNormal tabi ki kendine zaman vermelisin darısı benim başıma 😇
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılO duygu tuhaf olsada milyonda bir insanin yasayabilecegi bur duygu. Altta biri cok guzel ozetlemis
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNormaldir. Büyüdüğünü ve bir yetişkin olduğunu hissettirir. Sürece odaklan ve çok takma. Yoksa ters tepebilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
1 yılNe oldu ki anlamadım
02 Yorumla- 1 yıl
Bilmiyorum bende
- 1 yıl
Sorunu anlamadım
1 yılOnu sevmiyor musun veya kafandaki sorular nedir
03 Yorumla- 1 yıl
Onu çok seviyorum ama ne oldu bana bilmiyorum ben bile kendimi anlayamıyorum
- 1 yıl
Bilmiyorum değişik ama belki düzelirsin bir kaç güne
- 1 yıl
İnşallah teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)1 yılHayırlı işle şeytan uğrüşırmış kadınlarla uğraşıyor 😀
02 Yorumla- 1 yıl
Lütfen ciddi olun zor durumdayim şu an
Cevap sahibi1 yılDoğrusu o gelin ata binmiş yinede ya nasip demiş der atalarımız. Kadınlar evlenince gözleri hala daha iyisi arayışında
Şeymi pişman mısın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
1 yılNazar değmiş. Felak nas oku bolca.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılsen o tuhaflığı bir de çocuk olunca gör
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yaşamadığım için bilemem
00 Yorumlaİyi izle pişmanlığın olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 620 cevap paylaştı. Tam anlamdım pişmanlık gibi bi his mi
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat