Ne kötüyüm ne de iyiyim. Ne anlatmak istiyorum ne de susmak... Hem çok doluyum hem de çok boş hissediyorum. Boşlukta gibiyim. Tuhaf hissediyorum işte. Ağlamak istiyorum da ağlayamıyorum gibi ama ağlamakta istemiyorum sanki. Neden böyleyim?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yapılacak şeyler için geç kalmışsın bi yandan da hayat akıyo falan
Cümleni okuyunca yüreğim sıkıştı umarım geç kalmamışımdır 😞
Bi ülkede her şey olabilir
Olabilir haklısın😁
İyi böyle gül az işte 😂
Gülmekte sorunum yok gülebiliyorum hala 😂
Gelecek kaygısı normal yani anlıyorum
Aşırı birikmişlik olduğunda oluyor psikoloğum geçmişinle yüzleş demişti. Yaşadıklarını düşünüp zaten olan olmuş geçmişi değiştiremezsin ama geleceğe karamsar olma gibisinden kendine rahatlatıcı telkinlerde bulun
Sende mi benim ruh halimdeydin?
mutluyken bile birden en kötüsünü düşünüyordum bir nevi kaygı aslında bu ama çözümü yine biziz ve şu an havalarda insanı boğuyor kış bitemedi bir türlü
Sorma bahar gelsin havalar ısınsın artık. Bir insan geçmişiyle nasıl yüzleşir?
Bunun birçok yolu var aslında senin içinin birden kötü olması da sana geçmişi hatırlatan bir dejavu olman olabilir
Galiba daha çok gelecek kaygısı benimkisi
O şu an herkesin yaşadığı bir problem ve bunun içinde mesela herkesten kendini ayrı tutacak gelisimlere yönelebilirsin. Örnek olarak yabancı dil için kursa gidebilirsin maddi durumun yok ise mektup arkadaşı bulabilirsin. Eğer kendini donanımlı hisseder isen kaygı olmaz
29 yaşındayım ve artık ufaktan saçlarım beyazlamaya başladı ve hayatımı kuramadım hala.
Çalışıyor musun bir işte ya da günlük hayatında yaptığın etkinlikler neler
Kitap okumayı çok seviyorum ama ne zamandır kitap okumaz oldum. Uzaklaştım. Zaman öldürüyorum. Bugün iş görüşmesine gittim.
Umarım iş görüşmen güzel sonuçlanır. Kitap okumaya devam et mesela film izle bir diziye başla sürükleyen
Hint dizileri izliyorum ki bu da benim için zaman öldürmekle aynı şey aslıdna 🙈 kitaplarıma dönmek istiyorum ben 😁
Şeker portakalını okumadıysan tavsiye ederim çok güzel
Okudum, çok ağlamış günlerce zezeyi aklımdan çıkaramamıştım 😁🙈
Bende baya ağladım beni etkileyen kitaplardan biri oldu onun gibi başka kitaplar arıyorum şu aralar 🤦🏻♀️
Goriot Baba'da çok ağlattı beni. En çok etkilendiğim kitaplardan biridir. Klasikleri seversen tavsiye ederim ama üslubu ağırdır biraz, dikkat gerektiren, beyni yoran bir kitap. 😇
Klasik okuyorum ben çoğunlukta en kısa zamanda alacağım o kitabı teşekkür ederim tavsiyen için 😄
Rica ederim 😇 klasikleri çok severim ben
Bende çok seviyorum daha güzel öğretici nitelikte bence
Kesinlikle o dönemlere de ışık tutuyor oluşu ayrı bir tat veriyor.
Gerçekten öyle
😇😇
Sabah uyanınca geçer.
Geçmiyor günlerdir
Psikiyatriye gidebilirsiniz
Neler yaşadın bunu gözden geçir.
Halimden gayet memnundum aslında ne oldu bilmiyorum 😞
seni etkileyen unsurlar vardır elbet bir düsün bakalım derinlemesine
Çocukluğuma kadar inmeli miyim 😁
Psikolog daha iyi bilir :D Seni son zamanlarda etkileyen ya da yakın geçmişte etkileyen unsurlarından bahsetmiştim.
Aslında benimkisi gelecek kaygısı sanırım 😁
Mesela nasıl bir kaygı? Hedeflerin var mı
Bir amacım hatta hayalim var ama peşinden gitmem doğru mu bilmiyorum. Önceliğim ne olmalı bilmiyorum. Dün gece dua ederken şunları söylemiştim: "Rabb'im bir anne çocuğuna yürümeyi öğretir ve o öğrenmeden elini bırakmaz. Ben bu hayatta yürümeyi bilmiyorum. Bana yürümeyi öğret ve ben öğrenmeden elimi bırakma Allah'ım. Elimi bırakma ki düşmeyeyim Rabb'im". Şimdi bunu neden söylediğime gelirsek, sanırım sorunumun özü bu. Hayatı tanımıyorum, kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediyorum. İlerleyemiyorum sanki.
Özet olarak 'güvenli limandan ayrılamamak' mı diyorsun? Yani hayatın boyunca hep risklerden kaçtın. Kendini geliştiremedin. Eksikliklerinin sorunlarının üzerine gidemedin. Özgüvenin yerle bir oldu. Hayatta sana gelen şanslardan fırsatlardan yararlanamadın dogru mu?
Güvenli limanımdan ayrılamadığım kısmen doğru. Öz güvenim çocukluğumda babam tarafından katledildi. Ben kendim çabalarımla elimden geldiğince bir öz güven kazanabildim bir yere kadar. Ama hala eksikliği olduğu doğru. Aslında babama rağmen çok yolda katettim hayatımda. Başladığım noktayla geldiğim nokta arasında çok fark var. Ama durdum. Uzun zamandır ilerleyemiyorum. Hayatta kaçırdığım şanslarım fırsatlarım oldu mu emin değilim. Korkularım var geleceğe dair. Kendi içimde çok yol kat etmiş olabilirim ama hayat konusunda kendimi çok bilgisiz hissediyorum. Hayata ve insanlara yabancıyım sanki.
Çocukluk travmaları meşhurdur. Seni 'sen' yapan değerler yanı sıra aile çevre faktöründen dolayı şekillenen dünyan var. Bu dünya sana göre değilse kendi dünyanı kuracak kadar güçlü ve cesur olmalısın. Bazen insanlar kendi kabugundan kurtulmak ister. Sen kendi kendine yetebiliyorsun. Artık bazı şeylerin farkına da varmıssın. Değişim istiyorsun, gelişim olmadan değişim olmaz. Hayatında ters giden şeyleri ya raydan cıkar ya da düzeltmeye başla.
Arkadaslık ve özel ilişkilerin nasıl?