Çoğu kültür sıfır konuşma şekil sıfır boş muhabbetler boş sözler
anlaşamıyorum ben mi normal değilim sizde de var mı?
Çoğu kültür sıfır konuşma şekil sıfır boş muhabbetler boş sözler
anlaşamıyorum ben mi normal değilim sizde de var mı?
Bende de oluyor, o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Herkesle derinlik yakalamak zorunda değiliz, bazen frekanslar gerçekten uyuşmuyor. Bu seni anormal yapmaz, sadece seçici ve algısı açık biri olduğunun göstergesi.
Kız hele şükür beni anlayan biriyle karşılaştım. Ya frekansı unuttum ben şok yani o kadar kişi tanıdım hepsi birbirinden daha boş olur bu kadar olmaz 🙅🏻♀️ Çok şey de istemiyorum aslında ama devirle alakalı olan bir şey diye düşünüyorum çünkü çoğu ssosyal medyada boş boş takılıp kendini geliştirmeyi unutuyor
Tanımadığın insanlarla hemen kaynaşamamak çok normal 😕 Herkesle derin bağ kuramıyorsun diye sorun sende olmak zorunda değil. Sen muhtemelen daha gerçek, anlamlı sohbetler arıyorsun.
Bazı insanlar için “hava nasıl, işler nasıl” sohbeti yeterli oluyor ama senin ruhun onu kesmiyor gibi duruyor 😊 Ben de çoğu ortamda böyle hissediyorum.
Kendini zorlayıp herkese uymaya çalışma. Kendinle benzer frekansta olan insanlar çıktığında sohbet zaten kendiliğinden akar 💫🧡
Cevap
7Cevap
Ne beklediğin önemli. Beklentininkarşılamıyorsa sende bir problem yok ki frekans uyusmamıştır
Bencede
Y’a normal bir şey istiyorum aslında biraz mantık biraz güzel muhabbet şimdi li insanlarda yok gibi gibi
Yani tabiki isteğin anormal değil. Onlar istiyor ki konu başka yere gelsin.
Ne demiş şair? Yanlızlıgımı dert ediyorlar ama bilmiyorlar ki cahilleri kaldıramadıgımı...
Bazı insanlara isinamazsin
Bunlar erkekse şaşırmam
Sıfır bir iki üç
Dört 4️⃣
Gel gör
İdare et sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?