AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Birini kıramamak için evlenmek ne ya yazık o kıza
ama o aralar annem bana kızlar getiriyordu bende hiçbirini beğenmemiştim bunuda beğenmesem annem bana kızacaktı üzülcekti benim biriyle sevgili olup evlenmemi istemedi neymiş öyle boşanırsınız diye
Yazıyı Tam okuyodum içimden aynen böyle söyledim yazık etmiş kendine
Kızada
Ya kırmamak için evlenmek nedir annem bana kızacaktı nedir 27 yaşında insansın ya evliliğin ne kadar ciddi bir şey olduğunu kavrayamıyor musun bile isteye bunu kendine yapmışsın da o habersiz kıza acıyorum
ama ne yapayım annem bana durmadan kız getiriyordu benim aşk evliliği yapmamı istemiyordu annem ondan kabul ettim
Annen kızsada üzülsede sen kendi mutluluğunu düşüneceksin kardeşş annenin dediğini yapmışsın çokmu mutlusun annen yaşamiyacak bir ömür o kızla sen yaşayacaksın ne biçim annem kızmasın diye evlendim ne demek sacmalığa bak o kızada yazık adı dulada çıkacak kardeş kötü olmuş vallaha çok üzüldüm evliliği coçuk oyuncaği etmişler tövbestağfurullah ya
Durmadan kız getiriyordu diyor bide ee evlendin neden boşanacaksın? Annen istemişti ne oldu şimdi olan o kıza oldu
ne yapayım annemi tutamazdın o zaman bana kız bulcam diye uğraşıyordu en kısa sürede evleneyim diye
Ee buldu evlendin niye boşanıyorsun istediğini yaptın
dün eşime üzüldüm ağladı boşancam diye ama bana uygun kız değildi
Pardonda kiminle evlenip evlenmeyecegine annen bile karışamaz senin hayatın reşit olmuşsun yaşın ilerlemiş dogru karar alamayacak yaşta değilsim özgürsün ne anneci çıktın sende annen evlenseydi kızla kızı tek begenen annen ve annen seni düşünüyomu benim oğlum bu kızı beğenmemiş mutlu olamaz bilmemne sen neden anneni dusunuyosun evlenecek olan sensin tobe tobe neyse kardeş o kıza acidim Allah yardimcisi olsun
istediğini yaptım ama kızı sevmiyom bana göre değil kız
Niye evlendin mal mısın
annem zoruyla istemedim zorla evlendirdi
Istemesen inan olmazdi.
Kızın geleceğiyle oynadın.
2 taraftada boynunun borcu olacak o
istemedim ama o zaman annem beynimi kızlarla doldurdu her hafta bir kız getiriyordu yeter dedim birini kabul ettim
anne zoruyla evlenmek ne ya 5 yaşında mısın sen
annem beğendi güzel kız dedi ben karşı çıkıncada nesi var kızın diye zorladı
boşan en kısa zamanda
boşancam sonrada vapur müzisyeni bir kıza aşığım onunla evlencem geçen hafta vapurda tanıştık youtubede kanalı var güzel bir kız bana uyum sağlar boşancam zaten
Aldatmadan bu işi yardım derim
olmaz artık vapur müzisyeni bir kızla evlencem boşancam ondan
Bu kadar ana kuzusu olmasaydınız. Şu an evli olduğunuz bayanı da bu durumlara düşürmemiş olurdunuz. Gerçekten yazık
ne yapayım evlatlıktan reddederim dedi annem eğer sevmediğim onaylamadığım biriyle evlenirsen
E simdi aynı anne reddetmeyecek mi, sen keşke o kizin da arkasında durup anneni karşına alabilseydin. Annelerin böyle bir şeyle tehdit etmesi çok anlamsız sonra böyle hatalar oluyor işte
yok kızı anneme gösterdim youtubede kanalı var hatta o ses türkiyeye çıkmış kız beğendi annem yani ünlüyle evlencem ünlüde demiym sadece müzisyen
Kim söyle bende bakayım 😂
Ben şu an anneni bahane bularak ayrıldığın kıza sevindim. Pek gözünde önemi yokmuş. Tabi şöhret olunca annen ne desin evlen oğlum der
hilal nalbant
vapurdaki kadın youtubede adı var
Karını boşanmaya değmez ve bu
beğenmedinmi gül gibi kız
Ahaha pek benzetemedim güle
yani güzel kız anlamında dedim
Hiç değil
neden aşık oldum ona
Bence hiç değicek bir güzelliği yok. Orasını size sormak lazım
bence güzelliği var hiç olmazsa eşimden daha güzel yaşıda büyük ama olsun 3 yaş pek bir şey değil 30 yaşında
Yaşlı duruyor zaten bence sabret ya
Sabredemiyorum sevmiyorum eşimi sevmiyorum ölünceye kadar sevmedigim kişiyle durmam onun yerine sevdiğim kişiyle evlenirim
Bu kadar bencil olmayın , belki evlenmek istediğini kadın seni yarı yolda birakicakmis aldaticak. Bu kadar gözünüz kör olmasın ya
Yok yapmaz zaten eşimle annem sayesinde evlendim yarı yolda bırakırsa bile bıraksın ondanda boşanırım ama yapcağını sanmam
Keşke biraz saygı duysaydin eşine.
ama sevmiyorum eşimi bana göre değil niye evlendin diye sorarsan annemin zoruyla evlendim eğer reddetseydim yine kızlar bulurdu bana annem
Sevmiyor olabilirsin ama saygı duymak zorundasın. Ayrıca sen nasıl bir erkeksin ki evlilik gibi önemli bir meselede bile annenin sözü geçiyor? Bir sorgula kendini.
annem bana böyle dedi eğer benim istemediğim bir kızla evlenirsen hakkımı helal etmem sana ve evlatlıktan reddederim dedi bunu öbür dünyası var orda annem hakkımı helal etmesse ne olcak ondan sevmediğim kızla evlendim
Bizend evlenmeseydin çocuk oyuncağımı bı.
annemin zoruyla evlendim annem kız terbiyeli temiz kız bir daha bulamazsın dedi
Banane ananın aklıyla yaşa o zaman.
evet o zaman hata yaptım ama reddetseydim kızı annem hala kız getircekti bana
Ananı reddetseydin o zaman.
ama reddedincede o kız olmasa beynimi kızlarla doldurdu haftada bir kız getirdi
Ya yürü git be. Sende dünden razıymışssın istemem yan cebime koy sie
inanmassanız inanmayın ya
Sacmaliyorsun. O halde niye evlendin
annem eğer benim sevmediğim biriyle evlensen evlatlıktan redderim dedi bana bende ondan evlendim dır dır etti annem
yav sana söylencek çok küfür var da neyseee
burası küfür yeri değil annem zorla evlendirdi bend eeşimi sevmiyorum ya bir gidin be
Yapacak birsey yok mutlu olmaya çalış..
zaten birine aşık oldum ondan boşancam kız bana uygun değil
Sevmeye çalış zor bir durum
çalışamıyorum çünkü vapur müzisyeni bir kıza aşık oldum onla evlencem sevmeye çalışamam boşancam
O zman yapcak bsiy yok
evet yok
karşılıklı bir konuşma yap
2 ay önce itiraf ettim sevmediğimi ama sonrada eğer benden boşanırsan bir daha dönemezsin son pişmanlık fayda etmez dedi bana sonra boşanmadım bir dahada konuşmadım
Keşke başta onu kendinden sogutsaydın
aklıma gelse onuda yapardım ama olmadı
Kötü davranmasaydın ama evde iki yabancıymış gibi davranabilirdin küçük tartışmalr çıkarsaydın ilişkiye girmeseydin yavaş yavaş senden sogurdu
son 2 aydır öyle yapıyom örnek veriym eşimle ayır odalarda kalıyoz ben eve gelince eşimi öpmüyorum sadece tokalaşıyorum konuşmuyorum eşimle ama benden soğumuyor beni seviyor ama ben sevmiyorum onu
Belki inadına boşanmıyordur eşin de onu sevmediginin farkında ben olsam sevilmedigim yerde durmam maddi durumun faln mı iyi belki ondan boşanmıyordur
yok beni gerçekten seviyor hatta dün boşayacağım seni dedim ağladı üzüldü
Seni seven birini sev o zaman senin için hayırlı olan budur belki
evet müzisyen birine aşık oldum onla evlencem annem artık hakkımı hella bile etmese evlencem onla bir daha annemin bulduğu kızlarla evlenmem
Bence pişman olucaksın seni sevenin yanında dur sevdigin seni her zamn sevmiyebilir
yok oda seviyor vapurda tanıştık onla çok güzel sesi var 2 yıldır vapurdaymış müzik yapıyor yani zaten eşimlede olmaz boşancaz ve sevdiğim kızla evlencem
sağol abla
Lise ye gidiyorum be
Ne ablası
yaş 28 yazıyor o zaman 18 falan yaz yaşa göre hitap ediyorum
pardon 38 yaş yazıyor yaşını doğru yaz ona göre diyim
Mecbur degilsin sevmedigin biriyle olmaya
ama dün eşim ağladı ona üzüldüm ne yapıcam başkasını seviyorum
Alışacaktır, baska türlüsü iskence olur ona da sana da
evet 2 aydır konuşmuyorum eşimle işten gelincede eşimi öpmüyorum elini sıkıp geçiyorum o kadar sevmiyorum annem zoruyla evlendim oda alışacak dediğiniz gibi
Yazık olmuş kızcağızaa
evet dün ağladı bende üzüldüm ama kız bana uygun değildi
Yaw daha önceden bunu ona söylemeliydin en başından beri içinde birşey yokmuş niye kızı harcadın
Anneme dedim ama annem alışırsınız dedi
Anneler hep öyledir iyisini güzelini düşünmek isterler ama kızla güzelce bir konuş onu ele muhtaç etmeyeceksen güzelce yollarınızı ayırın kızın daha fazla acı çekmesine lüzum yok
ayrılcaz zaten sonrada sevdiğim kız var onunla evlencem
Müzisyenle görüş
görüştüm tamam dedi yani eşimden boşanınca onla evlencem
Sonra ondanda ayrıl başkasıyla evlen
Ondan ayrılmam çünkü o kız güzel
Ayrılın
ayrılcam zaten
Ayrıl
ayrılcam ve sevdiğim bir bapr müzisyeni var tanıştık onla evlencem
Boşan
dün dedim boşanalım diye kız hüngür hüngür ağladı
Ayrıl o zaman
merhabalar ben annesiyim ben onu evlendirmiştim ama pişman oldum bu Arada oğlum hesabını iptal etti ayrılcak zaten
bu arada 48 yaşındayım