Bir arkadasım instagramdan bana sevgilisiyle araları bozukmuş mesaj attı yazdıgın günaydın mesajları ve şiirleri bana atarmısın dedi bende mesajlardaki gibi yazdım sevgilime söyledim iyi demişmiyim diye kavga cıkardı buda haklımı sizce sadece günaydın mesajı yaz dedim arkadasıma hediye al dedim romantık ol diye tavsıye verdim ben ama sonucu bu olamaz
Sevgilimle büyük bir kavga ettik nasıl alabilirim gönlünü yardım edin lütfen kavga konumuz cok kötü mesajlar detayda yardm?
Çok üzülerek okudum mesajları. Böyle kısır düşünce yapısına sahip bir kadını asla ama asla mutlu edemezsin. O, bir kavga için bariz bahaneler arıyor. Senin sevgin bariz bir şekilde en temiz noktada.
"Günaydınlarımız özeldi" ve "Beni arabayla eş değer mi tutuyorsun" cümlesini de hayretler içinde okudum. Ben şahsen senin üzülmeni asla ama asla istemem. Bu kadın sana belki ömrünün en duygusal ve en mutlu yaşadığın anlarını bile zindana çevirebilir. Yorar seni duygusal olarak ve bariz yıpratır.
Sen yapabileceğin en güzel şeyleri yapmış ve yazmışsın ama dediğim gibi ne yaparsan yap bu tür düşünceye sahip olan biri asla ama asla sevgine ve kişiliğine değer V E R M E Y E C EK..
İllaha barışalım diyorsan da telefondan çok fazla rahatsız etmeden buluşacağınız gün küçük bir sürpriz yapmaya çalışabilirsin. Haricen çok daha sıkıntıya gider durum.
Benim kız arkadaşım olmuş olsa ve bana bu şekilde tepkiler verse önce gülerdim. Peki nasıl istiyorsan, nasıl düşünmek istiyorsan öyle düşün, hoşçakal yazardım direkt noktayı koyardım orada...
Benim "sözlerimde bana güvenmeyen" bir sevgilim, bu düşüncelerle ayrılmaya bahane arayacak sevgilim olamaz. Ben böyle davranırdım.
Bu düşünce yapısına sahip biri seni YARI YOLDA BIRAKIR kardeşim. Tamam, çok seviyorsun bariz belli ama duygularını bir taşa, oduna bağlama sakın. Yani bu kadın emin ol umursamıyor bile seni. "Heee tamam" diyerek vakit geçiriyor seninle.
Ben de ilişkiniz iyi olsun çok isterim ama karşındaki insanın kumaşı belli. Duygularını heba edersin :/
Hiç bir kadın senin içinde yetiştirdiğin ve büyütmeye çalıştığın sevgiden önemli değildir kardeşim. Ayrılık acıdır, üzücüdür, zordur ama yenilmeyecek bir şey değildir.
Senin sevgini zerre hak etmeyen biri için kendini parçalama bence kardeşim. Diyecek başka sözüm yok... Bu kafa yapısına sahip bir kadın ömrün boyunca ızdırap olur sana.
Afedersin de bu kıza yol ver gitsin lütfen cidden böyle hemcinslerim olduğu için kendimden utanıyorum. İşleri güçleri açık bulup oradan kavga çıkarıp trip atıp ilgi ekliği tamamlamak bana çok saçma gereksiz geliyor. Eğer iki insan birlikte oluyorsa birinirlerini sevdikleri ve beraber olunca hayat güzelleşiyor diye birliktedirlerdir. Böyleleri gibi hayatını cehennem etmeye çalışmazlar. Tekrar afedersin sonuçta senin sevgilin ama şu konuşmalara baktığımda bile seni sevdiğini düşünmüyorum haberin olsun..
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dün halletmiştik bu meseleyi bu sabah yine kavga cıkardı
İpleri eline vermissin istediği gibi oynatıyor seni. Yazmasana sana boyle davranan bir insana neden deger vermekte ısrar ediyosun kusura bakma ama enayi yerine koyuyor seni cepte görüyor ah bizi dinlesen geri cek kendini birak ayrilsin korkma kaybetmekten
Neyse hic degilse görüldü atmamis kaale almis ama insanlarin ustune cok dusme sadece bu kiz icin demiyorum. Seni kaybetmekten korkmayan insanlari kaybet. Bu konu icin daha fazla yorum yapamiyorum sen nasil istiyorsan
Yine bir kacan kovalanır taktiği 😂 fazlasıyla özür dilemişsin şimdi bir anda geri çekil tamam Nasıl istersen öyle olsun iyi akşamlar vs. Şeklinde mesaj at kendi kendine " noluyoruz ya " dicek ve bu sefer o senin üstüne düşmeye baslicak
bence sevgilin acayip derecede abartmış kardeşim yani ne alaka bana sevgilim öyle şeyler yapsa ve bunları başkasına anlatsa ben mutlu olurum ayrıca şiir ler bir yetenek değilmi yani özene özene ve özendiğin bir insana karşı çaba ne biliyim yani
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ayrıldık biz zaten eylülün 5inde temmuz ayındada ayrılmıstık agustosda barıstık eylülde tekrar ayrıldı maffetti bu kız beni onun yuzunden baskalarını sevemıyorum artık şimdi bu paylaşımdaki mesajları senin yorum yapmanla bilidirim geldi okudum da gercekden cok cektirmiş bana şaçma sapan şeylere kavga cıkarmıs ama icimde sevgi var sanırım ona karsı hala sureklı arza cıkarırdı bıtırdi bu kız beni
şöyle insanlar görünce darlanıyorum ne var abartılcak sende kafasız mısın abicim bu kadar özür diliyosun uzun uzun mesajlar resmen yalvar diye devam ediyor ben özrümü diledim de geç kenara
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Valla simdi mesajları okudumda aradan yıllar geçti. Gerçekden çok yapmacık bi ilişkiymiş kendime acıdım neler çekmişim ben öyle geçti gitti iyiji
Enayilik yapma abi burada senin bir suçun yok haklı olan sensin bu yüzden sana kuzamaz sen böyle yalvardıkça egosu artar özür dileyip yalvarma
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Biz ayrıldık onla 2019 yılında şöyle bakıyorum da çok sevmiştim ama bana hayatı zindan etmişti bende çok yılışık davranmışım şimdi açıldı gözlerim iyice cocuktum gerçi ozamanlardada. Olgunluk yoktu
En iyisi abi sana bazı tavsiyeler vereyim yani bunu hem Müge Anlı Hemdr Esra Erol söylüyor
Tanıştıpında e devleten sabıka kaydı ebli bekar mı göstermiyorsa arlana bakmadan kaç, yalan söylüyorsa arlana bakmadan kaç, senden borç isyorsa arkana bakmadan kaç gururunu koru abi Allah sana hayırlısını çıkartır
Abicim ayrıl. Manipüle edilmişsin bi de sen özür diliyosun. Bu kız zaten seni terk etmek için yer arıyomuş
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ayrılalı 5yıl oldu zaten bak sayende okudumda mesajları ne vıcık vıcık biriymişim sürekli özür dilemeler felan aradan 5sene geçti simdi gülerek okuyorum benimki sadece takıntıymış sevgi aşk felan degil iyi ki ayrılmışım bu kızdan
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimle büyük bir kavga ettik nasıl alabilirim gönlünü yardım edin lütfen kavga konumuz cok kötü mesajlar detayda yardm?
En İyi Cevaplar