Üç sene boyunca sevgiliydik araya 15 aylık bir ayrılık girdi. Benden ayrılmak istedi kavgalarımızdan bıktığını söyleyerek. Ayrılık boyunca ikimizin de hayatına kimse girmedi. Ben bu süreçte çok acı çektim doktorlara kadar gittim. Neyse o pişman oldu ve barıştık. Annemler de yavaş yabaş kabulleniyor seni dedim dün. O da kabullenirler tabi ne yapmışım sanki dedi. Ne mi yaptın dedim yaptıkların basit mi dedin sürekli yüzüme mi vurcaksın diye kapattık. Sonra olanlar bunlar
Hala bana yazmadı. Sinir oluyorum. Yazıp ağzıma geleni sayasım var. Ben mi abartıyorım sizce? Yazmalı mıyım ona?
Sevgilimle kavgamız çok kötüyüm nolur bana yardım edin?
Madem affettin gecmisi unutup yoluna bakıcaksın kendini de çocuğu da yok yere üzmeye gerek yok
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya konuyu ben mi açtım ama. Diyorum ki ailem seni kabulleniyor. Etcekler tabi napmışım sanki abartmaya gerek yok diyo. Bunu küçümsemesi normal mi ya zorla kendine laf söylettiriyor
Tam olarak ne yaptı bilemiyorum ama sen affetmissin ve onu kabul etmissin. Bak boyle ters gidiyorsa bilki o da gecmisten pisman. Ayrica mesajdan gordugum kadariyla sana deger veriyor belliki sen de öyle. Yani eğer durum buysa kirmayın birbirinizi 3 gunluk dünya
"Daha güzel günlere odaklanarak birlikte yaşayacağımız hayatın onun üstünü örtebileceği düşüncesiydi. Sanırım bu mümkün değil." diyince ben vazgeçti sandım. Ama haklı, sürekli aynı konuları açarak bitirirsin bu ilişkiyi. Ki muhtemelen fazla yürümez.
En son mesajın gereksiz bence adam o kdr iyi şey yazmış
0
1 Yorumla
Soran
İyi de haksız mıyım o 15 ay ölüp ölüp dirildim ben. Basit göremez. Ha gördü akşam umursamadı cevap bile vermeden gitti yattı. Sabah olunca mesaj atıyor uğraşamadım demek yerine akşam gergindik diyo kim inanır buna. Özir bile dileyemiyor daha
İkinizde hatalisiniz ve sen hatani kabul etmedigin icin boyle dusunuyosun engel yedigin anda kendini sorguya cekeceksin nerede ne yaptm diye yasadigim icin biliyorum sevdigim adamin çok üstüne gittim ve şimdi engeli kaldirsin diye bekliyorum inan yerimde olmak istemezsin
En İyi Cevaplar