Sevgilimle kavga ediyoruz o bana karşı söylediğim sözle kırıldı ve herşeyi içine atan babasıyla problemleri olan bir kız kendisi ve ben o kırgınken bile sevdiğim için çabalamak istedim ve bir daha yapmayacağımı belirttim kendisi ergende olabilir çünkü duyguları hakim bir şey soruyorsun orta parmak vb emoji atıyor yerine göre , ikimizinde sosyal medyaları bizde ve birbimize güveniyoruz o hikaye paylaştı 3 tane erkek arkadaşı bunun hikayesine cevap verdi bende sordum kim bunlar diye üstelediğimde ne bu sorgu falan demeye başladı aynı durumu empati yap dediğimde yüz vermiyorum dedi bende erkekleri daha iyi biliyorum kadınları sende öyle dedim dün kavga istediğini söyledi ben iş işlemiştim yorgundum ve yarına söz vereceğimi söylemiştim ve yarın olduğunda bu erkeklerden kavga istediğimi söylediğimde benim kavga hevesim kaçtı dedi bu kız ne yapmaya çalışıyor birileri cevap verebilir mi yaşı 18 e yeni girecek ve ergenliğine vuruyorum süreli, çabalıyorum süreli ama kırgınlıktan önce böyle değildi kırgınlıktan sonra annesiyle falan da konuştum biraz iyi oldu sanki onu çok seviyorum ne yapmalıyım buluşmaya çağırsam bilmiyorum diyor sürekli buluşmak istiyorum yüzyüze halledebiliriz diye düşünüyorum, ben sevgilimi düşündüğümde bir söz dedi babanmısın diye bende değilim demiştim ve arkadaşımla telefonda konuşurken o kimle konuştuğumu merak bile etmedi hem kıskanmıyor gibi ne yapıyor anlamadım gerçekten bu arada kız baba sevgisi görmemiş kardeşine gösteriyorlar arasında 7 yaş var
Kafandaki olay örgüsünü aklına gelen kelimeleri düzenlemeden olduğu gibi yazıya döktüğün için ilk cümleden çok anlamsız bir yazı olduğunu anladım ve okumayı bıraktım. Görsellerden sadece 1 tanesindeki mesajlaşmanızı görmek bile aranızdaki ilişkinin giriş gelişme ve sonuç bölümleri hakkında fikir edinmeye yetiyor.
Sana tavsiyem biraz kitap okuman ve kadınlara sadece insan olarak bakman.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kadınlara insan olarak bakıyorum fakat sevdiğim kadın bunu neden yapıyor
Düzeltiyorum. Sevdiğin kadına da insan olarak bak. O sana bir şey lutfetmiyor bunu aklından çıkarma. Karşılıksız olan herşeyden uzaklaş kardeşim. Yazdıklarımı biraz daha olgunlaşınca anlarsın..
o cocugun ona olan ilgisi hosuna gidiyor surekli sorun cikariyor kaybetme korkusu da yok iliskiden sogumus surekli kavga etme cabasinda eger sevseydi sen rahatsiz olma der engellerdi ya da seb rahatsiz olmadan once engellerdi boyle birisini sevmeye drvam edersen sana cok yazik olur kardesim
Haklılık payın var hayatında sence birisi varmıdır yani beni kendinden soğutup başka birisiyle sevgili olabilirmi bana aşık olduğunu söylüyor ve sosyal medyamızda ikimizinde öne çıkanlarında beraber çekindiğimiz fotoğraflar var ilişkimiz 3 ay oldu ama ben ona aşık onun bana dediği o bana aşık
kanka bende bir kizim ve sevmedigim iliskimde onun yaptigini yaptim suphelendigin herhangi bir erkekle flortlesiyor olabilir veya seninle ayrilir ayrilmaz onunla iliskiye baslicsgi icin bi an once ayrilmak istiyor cunku o cocuk kiza daha cazip eglenceli geliyor iliskinizin 3. ayinda boyle soguduysa bu kizla omur gecmez baslarindayken bitirin daha da civki cikmasin
Yüzyüze oturup konuşmayı planlıyorum kırgın bile olsa bana yaptığı şey yanlış ben seviyorum ve çabalamak istediğimi söyledim ona rağmen kıymet bilmiyorsa ne diyebilirim ki haklılık payın var kanka oysa doğum günü için hediye bile almıştım en sevdiğim hediyeyi ama işte Snapchat kullanıyor o uygulamadan şüpheleniyorum