Sevgilimle kavga ediyoruz ne yapmalıyım?

Sevgilimle kavga ediyoruz o bana karşı söylediğim sözle kırıldı ve herşeyi içine atan babasıyla problemleri olan bir kız kendisi ve ben o kırgınken bile sevdiğim için çabalamak istedim ve bir daha yapmayacağımı belirttim kendisi ergende olabilir çünkü duyguları hakim bir şey soruyorsun orta parmak vb emoji atıyor yerine göre , ikimizinde sosyal medyaları bizde ve birbimize güveniyoruz o hikaye paylaştı 3 tane erkek arkadaşı bunun hikayesine cevap verdi bende sordum kim bunlar diye üstelediğimde ne bu sorgu falan demeye başladı aynı durumu empati yap dediğimde yüz vermiyorum dedi bende erkekleri daha iyi biliyorum kadınları sende öyle dedim dün kavga istediğini söyledi ben iş işlemiştim yorgundum ve yarına söz vereceğimi söylemiştim ve yarın olduğunda bu erkeklerden kavga istediğimi söylediğimde benim kavga hevesim kaçtı dedi bu kız ne yapmaya çalışıyor birileri cevap verebilir mi yaşı 18 e yeni girecek ve ergenliğine vuruyorum süreli, çabalıyorum süreli ama kırgınlıktan önce böyle değildi kırgınlıktan sonra annesiyle falan da konuştum biraz iyi oldu sanki onu çok seviyorum ne yapmalıyım buluşmaya çağırsam bilmiyorum diyor sürekli buluşmak istiyorum yüzyüze halledebiliriz diye düşünüyorum, ben sevgilimi düşündüğümde bir söz dedi babanmısın diye bende değilim demiştim ve arkadaşımla telefonda konuşurken o kimle konuştuğumu merak bile etmedi hem kıskanmıyor gibi ne yapıyor anlamadım gerçekten bu arada kız baba sevgisi görmemiş kardeşine gösteriyorlar arasında 7 yaş var