Sevgilimle kavgalıyız ne yapmalıyım?

sevgilimle çeşitli sebeplerden (3. kişi, kız-erkek meselesi değil değil kesinlikle) tartıştık. Birbirimizid çok seviyoruz sevgilim çok kıskançtır tek başıma dışarı çıkmamı da pek istemez arada oluyor onsuz çıktığım ama genellikle onlayım çok sahiplenir beni. olaya geçersek tartışmalıydık bugünde dışarda işlerim vardı her ne kadar kavgalı olsakta beni yalnız bırakmadı geldi. yolda hiç konuşmadık yakın bile yürümedik pek 20 dk konuşmadık. onunda işleri vardı bir yere uğraması gerekiyodu sen işlerini hallet çarşıya git dedim ona. o da dediğim gibi dışarda tek başıma durmamı kesinlikle istemez nadir şeyler hariç ama o yanımdayken sen işlerini hallet dememe hep sinirlenir. öyle diyince çok sinirlendi yolun ortasında sesli sesli konuşmaya başladı benle sonra gitti. dayanamadı yanıma geldi eğer 4 m ileriye tek başına git o zaman hiçbir şekilde konuşmayız gidemezsin dedi bana. iyi o zaman yürü gidiyoruz falan dedim 3-4 defa bekledimde gel diye. onu çarşıya git işlerini hallet demeden önce düşüncektin dedi. çok sinirlendim gittim bende yolda beni aradı baya kavga ettik ara verelim dedi suratına kapattım bir şey demeden. sonra tekrar aradı ara vermeye karar vermişsin zaten ara verelim o zaman dedim. bir daha konuşmayalım gibi şeyler dedi hiç şu inadından vazgeçmiyosun diye bir sürü bir şeyler dedi ve bana küfür etti (amk). küfür etmesini hiçbir şekilde istemiyodum yanımda da etmezdi hiç zaten. çok uyarırdım dikkat ederdi. telefonu kapattıktan sonra mesaj yazdım "tamda senden beklediğim hareketler beni hiç şaşırtmıyosun bundan sonra yüzümüde göremiceksin arama beni" diye beni üst üste aramaya başladı hepsinde de meşgule attım hala aramaya devam etti açtığımda da tersledim arama beni diye suratına kapattım. eve geldiğimde de mesaj atmış iğneliyici şekilde "az daha gez sorun yok" diye. sen nasıl bir daha görüşmeyelim dediğin küfür ettiğin kıza karışabiliyosun yazma bana dedim mesajımı gördü cevap vermedi mesaj atmalımıyım? whatsapp fotoğrafımızıda durumumuzuda kaldırmamış?
Sevgilimle kavgalıyız ne yapmalıyım?