Sevgilimle büyük kavgamız?

Sevgilim ve annesi kardeşleri Mersin’e geldik tatile onları biryere bıraktık biz ili gün gayet iyiydi. Bugün yemek yedik gezdik eğlendik yarın amcası gile gidicez diye elbise almaya gittik yanımdakiler açıktı kapalı elbise almaya gittik. Normalde hep birlikte gidiyorduk ben kardeşi ve ablasıyla mağazaya girdim oda yandaki erkek mağazasına. Ben beğendim elbise sonra sevgilimin yanına mağazaya gittim mağazaya girdim 3 katlı yukarı kata bir çıktım sevgilim ve bir kadın kabinde. Sevgilim üstünü giymiş kadında dibinde. Gittim çok sinirlendim aşagıda onca erkek var benimki almış saçlar platin bir kadını sohbet muhabbet cinnet geçirdim.
sevgilime dedim hadi gel gelmedi denedi kıyafetleri. Ben aşağı indim kardeşinin yanına anlattım dedi tamam üzme kendini vs sonrada çektim gittim Hiç bilmediğim şehirde yürüdüm geldiler arabayla yanımda bindim. Ablası dedi çok abartıyorsun eee nolmuş yani. Sevgilimde pişkin pişkin görürsün sen rezilsin va diyor. Kadın annen yaşında diyor numarada ben 23 sevgilim 37 kadında bence genç gibiydi. Biz kadınla orada tartışırken bana senin boyunda çocuğum var dedi ama yalan. Saçlar şarkı balyahlı süslü gayet gençti. Ablası kardeşi arabada gidene kader hep dediler ayıp ettin rezillik bu dediler. Kardeşlerini bıraktı biz otogara gittik otobüs bulamadık yol boyu kavga ettik dedi annen yaşında kadından kıskandın. Dediğim gibi asla annem yaşımda değildi onun yaşında genç bakımlıydı otogarda otobüs bulamadık çıktık kuzeni gile geldik ablası kardeşi burada yolda rahatsızlandı şimdi oturmuş um başına ama ona baktıkça unutamıyorum arkamı döndüğüm an yukarda kadınla sohbet asla asla untaöoyproö Benim arkamı her döndüğümde böyle yapacaksa diye düşünüyorum sizce abartıyor muyum

Sevgilimle büyük kavgamız?