AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
437Cevap
Kadınlar şairlere aşık olur mütahitlerle evlenirlerr hayatın oyunuu😊
Efendi erkekler maalesef brokoli gibidir
Sağlıklı ama tadı tuzu yok
Kadınlar ise hayatın tadını tuzunu almak ister
İyi niyetler suistimal edilir. Dogru degil ama gerçek budur
Cunku efendi görünüşlerinin altinda kibir haset vs degisik huylar cikiyor serserilerin ise ici dışı bir
"İyi adamlar yalnızlıktan ölüyor. İyi kadınlar ise kötü adamların balkonundan gökyüzüne bakarken.” Fyodor Dostoyevski
Alfa erkek statüsünü defalarca kendine telkinleyen geliştiren vede uygulayan beyefendi bir erkek hiç bir zaman kaybetmez sadece kaybedilir
Efendi erkekler dürüsttür, güvenilirdir, kalp kırmaktan sakınırlar. Böyle erkekler manzarayı kapatan ağaç gibidir. Kimse onları istemez.
Valla efendilik masumluk olmuyo hatta oyleleri var ki kisiliklerini kiyafetle ortuyolar bunlar daha tahlikeli
Kızlar bekler ki erkek gelsin hoşlandığını belli etsin söylesin yalvarsın. Bende yalvaranlarla biraz görğşeyim ona göre karar vereyim vb vs ee her erkekde kabullenemez böyle şeyleri
Çünkü efendi değiller aslında efendi gibi görünmek için yırtınan gereksiz tipler.
Bir de üstüne kezban türk kızı eklenince oh mis
İşte benimde anlam veremefiğşm şey bu kızlar gider yanlış abuk subuk etkeklerden çıkar kazığı her türlü kötülüyü yaşarlar bize gelince gözleri açılır şeytan kesilirler onlarda bize kazık atarlar
Efendi erkek kaybetmez kurnazlık yapan sadece günü kurtarır hayat bir günden ibaret değil tevazu sahibi olmak her zaman büyük bir erdemdir
Valla efendilikten mi dürüstlükten mi ya da çekingenlikten mi bilmiyorum ama kucağıma gelen fırsatları değerlendirseydim yattığım kızın haddi hesabı yoktu. Ama galiba çekingenlikten benimkisi atılgan değilim
efendi bir erkeğin kaybettiğini hic gormedim :)
efendilikden kasıt agzı var dili yok ise o efendilik olmuyor zaten :)
Çünkü sevenleri az olur
Kimseye yaranamazlar dogruyu söyledikleri için
Fakat o az sevenler var ya harbiden yeterlidir hayatın her alaninda
Hep kolayı oynarlar kısa ve net. Zira kadınlar zoru daha çok sevdikleri için efendi erkekler çok basit ve değersiz gözükür.
Kızlar her ne kadar kaba saba erkeklerden nefret etsede genelde onlardan hoşlanırlar. Çünkü onlar cesaretlidir ozguvenlidir fırlamadır. Onlar Puş neyse sakinim...
Bak eğer efendi görünen erkek biraz cesareti yoksa kaybetme olasılığı yüksek fazla değil biraz cesaret..
Ş*erefsiz olmadıkları için 😐
Dünyanın adaletsiz kanunu işte! Efendi kızlar neden kaybediyorsa oda o yüzdendir..
Fazla kendini ele veren
Düz ve iyi niyetli olmak kaybettirir
çünkü kadınların kendilerine en çok acıyı çektirebilecek erkekleri seçmek gibi hataları var her kadında istisnasız zuhur eden
Herşeyi tolere edip , herşeye susup kabullenirlerse kaybederler .
Hiçbir efendi ve dürüst insan hiçbir zamanda kaybetmez
Efendi erkekler kaybetmez, onların değerini bilmeyen kadınlar 10 sene sonra dizlerini döverler ☺️
Efendi çıktı da sanki karşıma ben reddettim onu erkek dediğin kılıbık olacak...
Efendi erkekler bizi bulduda bizmi kaybettirdik. Ya sahiden öyle bir erkek var mı?
Bana hic efendi erkek rastlamadi rastlasaydı kaybetmezdim
Efendi Erkek Efendi Kız’ı Hakeder. Efendi Erkek Hiçbir zaman Kaybetmez.
Efendi erkekler, hanımefendi kadınlara ilgi göstermediği için kaybeder
Seven degil s*ken tercih ediliyo o yüzden kusura bakmayın ama bu bir gerçek
Efendi erkek dürüsttür ki bu da kaybettirir... Çeşitli oyunlar kurmaz insan ilişkilerinde ne yapılması gerekirse onu yapar
Bu tip erkeklerin üstüne kadınlar çok gider. Laflarını dinletirler
Çünkü kadınlar kendilerine zarar vereni sever topuklu ayakkabı giymelerinden belli değil mi
Çünkü sakindirler beklemesini bilirler iyi oldukları icin bir kanun var 4s seven sklir sken sevilir kanununu uygulamadiklari icin...
oynaklara asık oluyor efendı erkekler oyuzden kaybedıyor , kendı gıbı akıllı olanlarla takılsınlar kazanırlar
Yanlış kadına aşık olmuşlardır. Ya da korkakca davranmışlardır. Başka sebep aklıma gelmiyor.
Acı çekmeyi seviyolar kadınlar o yüzden hep bir serseri it kopuk aşkı
Şu bana rest çeksede aşık olsam diyolar
Efendi erkek kaybetmez, efendi erkek doğru insanı seçmemiştir. Efendinin kaybettiği nerde görülmüş? Hangi kadın zampara bir adamla evli?
Çok kadın evli.
Boşanma davaları bu yüzden arttı zaten ya
Nerede psikopat manyak varsa onları seviyorlar genetik bişi mi acaba bu anlamadım ki 🤔
Kim demiş?
Bence öyle birini kaybeden kişi asıl kaybedendir 😌
Bence sonunda kazanırlar. Değerlerini bilmeyenge bir kızla olurlarsa o zaman işte kaybederler
Kaybetmek nedir? Değerli olanı efendi erkekler kaybetmez..
Kızlar doğuştan mazoşist oldukları için.. Zarar görmeye bayılıyorlar.
Bazi kizlar serseri seviyor deger veren degilde köpek. gibi surunduren ariyor
Ben eşime çocuğuma sadıkken ilgilenirken imrenerek bakıyor olacak, o malın tekiyle uğraşa dursun 😇 Yaşasın Efendilik 👍
Doğruyu söylemekten mi, yoksa iyilikten mi ya da neden
Bilen veya bulan varsa banada söylerse sevinirim
Kızlarimiz daha cok agzi laf yapan erkeklere kandiklari ıcın beyefendi erkekleri goremiyolar
Neden kaybetsinlerki bence efendiliklerinden ödün verdikleri zaman kaybederler bence onların kaybettiğini düşünmeniz yanlış çünkü onları kaybedenler düşünmeli ellerindeki değeri göremedikleri için
Özgüvenlerini tam Olarak ortaya cikartamiyorlar çünkü
Efendi olduklari icin.. karsisindakine baglidirlar... sevdikleri icin karsisindaki kisinin hatalarini gormezden gelirle. r. ve sonuc olarak kaybederler.. cunku sevilen taraf o sevginin kiymetini hic bir zamn bilmez
Biz kadınlar genel olarak yanlış adamlarla vakit kaybederiz.
Benim tercihim her daim efendiliğinden beyfendi kişiliğinden ödün vermeyen kişiler olmuştur.
Bayanlar sert erkek seviyor oyuzden duzguj konuşan sorun yaratmayan erkekelri cekici bulmuyorlar
Adi ustunde EFENDI. Seviyesinden asla dusmez. Yeri sabittir.
Kendileri gibi kalitesiz insanlar aradıkları için efendi erkekler kaybeder.
Kaybeden efendi olduğu için kaybetmez, onun arkasına saklanır bir kısmı.
Efendi kizlarda hep kaybeden taraf oluyor hayat isyw
Iyiler kaybedilir kizlar hep yanlış insanlara aşık olur
Gerçeklik duygusallık saflık durustluk namuslu oldukları için kaybederler
Çok basit efendi gibi davrandıkları ve doğru temiz oldukları için.