Selamm💅
Kadınlar neden işinde gücünde temiz erkek varken serseri erkekleri daha çok tercih ederler?

Selamm💅
Kadınlar neden işinde gücünde temiz erkek varken serseri erkekleri daha çok tercih ederler?

Soyumuz tükeniyor, çünkü "alfa" (sanki hayvan sürüsüyüz) v. s. v. s. bir sürü saçmalık, eğitimsizlik, cahillik içinde yozlaştık. Kadınların çoğu artık kendine bile dürüst değil. Erkekler de farklı değil. Kabaran hindiler gibi, sadece gösteriş ve uçkurlarının peşindeler. İstemeyerek yaşadığım bir olayı anlatayım, uzak doğu sanatları ve özel tim eğitimi almış biriyim. Saçma sapan bir sebep yüzünden ve durduk yere şiddete uğradım. Kaçış imkansız hale gelince de 5-6 kişiyi hastanelik etmek zorunda kaldım. O kadar yozlaşmışız ki, yaşadığımız bu ilkeyi vatan bilmeyi ve bugünlerimizi uğrunda canını verenlere borçlu olduğumuzu unutmuş, aldırmaz hale gelmişiz. Soysuz, onursuz ve ahlaksızca bir sidik yarışı almış başını gidiyor. Basmakalıp ve gerçekle alakası olmayan şeyleri hayat kuralı yapmışız. Evrenin gerçek kurallarından, bilginin ve doğru olmanın öneminden çok uzaklardayız. Bizi kimler ve neler bu hale getirdi, bize taktırdıkları o at gözlükleri yüzünden göremiyoruz. Gerçeklerle değil, "zannettiklerimizle" yaşıyoruz artık. Herkes hayatında bir yerlerde kazanır, bir yerlerde kaybeder. Bütün bunların vatana ve millete olumsuz etkilerine aldırmıyor, göz adı ediyoruz. Ve buraya yazıyorum, "bunun faturasını çok ağır ve çok acı bir şekilde ödeyeceğiz"...
Klavyene sağlık.
@fewobligation Teşekkür ederim
Efendi, dürüst, düzgün erkek hep kaybeder. Doğanın kanunu bu
Kaybeden hiçbir zaman nezaket olmaz. En fazla kaybedilir. Ama asıl ilgi duyulmuyor, sevilmiyorum diyenler, öz güvensiz kendine hiçbir şey katamamış insanlar. Kızlardan da var, erkeklerden de. En az bir konuda diğerlerinden daha fazla bildiğin bir şey yoksa öz güven kazanabileceğin bir şey de yoktur. Fiziğinin, yüzünün, maddiyatının iyi olması da fayda etmez. Erkeklerin atladığı nokta da bu, para her şey değil. Kızlar paraya bakıyor, tek derdi bu diyenlerin hedefi o kafa yapısında kızlarsa çalıp çırpıp öyle alsınlar o zaman. Sonuçta nasılına da bakmıyorlar.
Efendi erkek var mı? Sorarsak hepsi efendi.
Selamm! 💕 İnan bana, efendi erkekler kesinlikle kaybetmiyor, bu biraz yanlış bir algı. Kadınlar aslında dikkat çekici veya gizemli şeylere yönelme eğiliminde olabiliyor, ama derinlerde hep huzur ve güven arayışı var.
Serseri tipler ilk başta heyecanlı görünebilir, ama bu roller coaster uçurum gibi! İşinde gücünde dediğin adamlarsa hayat yol arkadaşı olur net. Hem yılbaşına giriyoruz, efendi bir erkekle sıcacık bir ortamda kış geceleri geçirmek paha biçilemez, değil mi? ❤️✨ Sen ne düşünüyorsun? 😊
ilk cümleden saçma bir argüman tebrikler en çok aldatılan o kaybetmiyor dedigin kısım bilgin olsun
@setanalsever Kızma amcası, daha çok cahil :D
@fewobligation Türk kadınları işte efendi kadın var mı ki sorsan efendi alayı oroz bu dölleri
Allah aşkına bir bakar mısınız bu sorudaki rezilliklere hadsizliklere ben bir şey demiyorum artık
Tipsiz olmak çok zor bu devirde kimse aksini iddia etmesin sakın ha sakın? ↗
Cevap
68Cevap
Efendi erkek mi kalmış ya, ‘efendiyim’ diye yutturmaya çalışıyorlar kendilerini :D
@13579umut kalbime bir şey olmadı olm bana ne
Kadınlar efendi erkek sevmez çünkü.
Yalan, efendi erkeğe can kurban💕💕🤩
Çünkü kadınlar serseri ve kötü erkekleri severler.
Ahahaahhhh bu soruyu erkekler değil, kadınlar cevaplasın. Kadın cinsinin kıymetli bireyleri eril enerjisinin yüksek olduğunu zannederek, "çok errrrkekkkk" diyerek bad boy, arızalı tiplere ıslanmayı bırakırlarsa bu soruya cevap verebilirler. 30 yaşına kadar nerede arızalı, p.. iç erkek var, içine düşerler, 30 yaşından sonra "aaaa benim anne olmam lazım, derhal düzgün, efendi, huyu suyu güzel adam bulmam lazım" hallerine girerler, ama maalesef o düzgün adamı bulunca da onu it, serseri, bad boy tiplerle aldatırlar. Önce "eril erkek" tanımınızı bir gözden geçirin. Sahiplenici, kıskanç, arızalı, sorunlu, annelerinin düzgün yetiştiremediği erkeklerin peşinden koşmayı bırakın. Beyefendi erkeklerin kaybetmesinin nedeni sizin bu "arızalı erkekleri düzeltme, onlara iyi gelme" sevdanız.
Efendi olan erkeklerin kaybettiği söylenemez, aslında yanlış kişilerle şanslarını denemişlerdir. Efendilik, doğru yerde ve doğru insanla kıymetlidir. Sorun, bazen efendiliğin pasiflik ya da çekingenlik olarak algılanmasından kaynaklanıyor. Oysa ki, efendilik güçlü bir karakterle birleştiğinde gerçek bir çekim gücü yaratır. Bu yüzden, efendi erkek kaybetmez; sadece kazandığı insanlar daha değerlidir.
Kadınlar 30 unankadsr öyle it kopuk peşinde sonra zaten bu zaman içinde hayatın sillesini yiyiyorlar, sonra düzgün adamları bulunca sülük gibi yapisoyorlar takı evlenen kadar sonra o düzgün adama hayati zindan edip, bosaniyorlar. yine serseri tiplere kaymaya çalışıyorlar.
18 li yaşlarınızda Hayatınızda heyecanı arıyor ve duygu karmaşası yaşamak istediğimizden o tip erkekleri seçiyorsunuz amma yaş 30 a gelince yumurtalar omlet olup yaşlanıp güzelliğiniz gidince kimse de bakmayınca efendi erkek arayıp (o da maddi manevi hayat güvencesi için) peşine düşüp evlilik yoluna gidiyorsunuz ama çoktan kaybetmiş oluyorsunuz birçok erkek artık uyandı ve sizler kaybetme yolundasınız içgüdülerinize değil aklınızla hareket edin :)
Aslında efendi değil ağzı laf yapmayan erkek kaybeder. Bende mesela efendi bi erkeğim ama istediğim an birileriyle flört edebiliyor ve sevgili bulabiliyorum. Hiçbir şey olmasa bile kızlar benimle sohbet etmeyi seviyor. Niye çünkü ağzım iyi laf yapar. Sorun efendilik değil yani
Kime göre neye göre efendi? Efendi erkekler var mı elbette var. Neyi kaybediyorlar? Sağda solda gece hayatında sürten kadınları mı? Kaybettikleri bu sanırım. Kuc*ktan kuc*ğa dolaşan kadınları mı? Bencede kaybetmeliler. Çünkü herkes hakettiği hayatı yaşar.
Dürüstler saflar iyi niyetli erkeklere kaybeder çünkü başkasını kırmazlar ama bu sefer de kendileri kırılıyor hayır diyemedikleri için içine atıyorlar bu sefer kendileri kırılıyor aman karşıyı kırmayayım karşı tarafı üzmeyeyim içine yutuyorlar bu sefer de içi şişiyor
Bu aslında erkeklere yakıştırılan evlenilecek kız ve eğlenilecek kız benzetmesi ile aynı şey. Kadınlar da genellikle evlenmeden önce serseri tipli erkeklerle takılıp, evlenme söz konusu olunca efendi ve maddi gücü olan erkekleri istiyorlar. Tabi bu talepler her zaman hayal ettikleri gibi olmuyor çünkü insanlar değişmiş gibi görünebiliyorlar :) Nasip artık bundan sonrası. Ki bana kalırsa bu tercihler hatalı :)
Öncelikle bu bir mit. Kadınlar efendi erkeği ya da serseri erkeği tercih etmezler. Değerli erkeği tercih ederler. Efendi erkek kadında çekim uyandıramayan erkektir. Serseri erkek çekim uyandıran ama uzun süreli birliktelik stratejilerine sahip olmayan erkektir. Değerli bir erkek ise hem serserinin uyandırdığı çekimi uyandıran hem de efendinin sağladığı güveni sağlayan erkektir. Ahan da dayıya sorun. Bir sürü kadın var burada.
Kadınlar duygusal varlıklar ve bu yönleri ağır sekılde kaybetmelerıne sebep oluyor. Yanlış seçimler =acıyla beslenme ve bu sürece alışkanlık kazanma sonuç koca bir hüsran, bunalımlar belkıde intihar.. İlk önce kolay inanmaktan vazgeçmeliler
Serseri erkekleri tercih etmiyorlar ki. Serseri erkekler en başta efendi taklidi yaparak tavlıyorlar sonra asıl kişilikleri ortaya çıkıyor. Yani aslında kadınlar hep efendi erkeklere bakıyorlar.
Dediklerin boş yani
Öyle bir şey yok
@Yoruldum-sadece Senin düşüncen öyle.
@antil serseriler en başta serseri gibi davranmıyorlar. Yemeğe gidersin mesela ilk buluşmada daha çok kendine dikkat edersin kusurlarını örtmeye çalışırsın. Cimri biri bile olsan ödersin mesela. Sonradan cimri olduğun ortaya çıkınca " kızlar cimri erkeklere bakıyor " dememiz mantıklı mı sence? Önce efendi gibi takılıp kızı elde ettikten sonra asıl halleri ortaya çıkıyor. Sonra da ayrılıyorlar zaten. Seviyorlarsa niye ayrılsınlar?
Efendi erkeklerin hep keybettigini kim söylüyor?
Serseri olupta uzun vadede mutlu olan hiç görmedim ben 👍 efendi erkekler uzun vadede kazanır. Bu dünyaya sadece erkek kadın ilişkileri için gelmedik.
Kimse kusura bakmasın da efendiyim diye kucaktan kucağa atlamış kadını almak zorunda değilim. Benim de kendime saygım var.
@fewobligation Alma o zaman 👍
Niyetim de oydu
@fewobligation Eeee yani?
Kucaktan kucağa atlayan kadını ne efendi ne serseri ne it nede kopuk midesi olan kimse kabul etmez. Kucaktan kucağa atlayan kişileri kadın/erkek midesiz kişiler kabul eder.
İt, kopuk, serseri takımının el üstünde tutulduğu bir çağa denk geldiğimiz için.
Benim sevdiğim serseri ruhlu çok efendi biriydi.. Sonra birini daha sevdim bu kesin aklı başında dedim o tam serseri çıktı.. Ne efendiye güvenirim ne serseriye.. Ama serseri en azından belli
Birincisi, bu sırunun bi muhatabı sensin işte, neden?
Sadece EFENDİ yi tırnağa alarak cevaplayalım., artık, ego, hareker, eydan okuma ve devinim çağında, efendilikçok peim etmiyor
Çünkü safız malız artık adı her neyse oyuz işte haddinden fazla sevgi emek ilgi saygı bunlar kaybetmekten korktuğumuzu onsuz yaşayamıyacağımızı belli eden şeyler ki karşı tarafta bunu kullanmasını iyi bildiği için seviyormuş oyununa bir süre daha devam eder sonra stkr olup gider ne demiş mevlana onsuz yaşayamam deme seni onsuzda yaşatırım
Doğru düşünüp, doğru yaşadıkları için, aklıyla değil mantıksal hareket ettikleri için hep kaybeder, çünkü efendi olan erkeklerin aklı... Değil. Vicdan merhanetinde
Eziklik artık bu.. Höt höt olacak. Elini masaya vuracak. Kadında tabak fırlatacak. Kavga hır gür dövüş. Sonrada aşkım seni seviyorum. Biz buyuz artık.
En çözümsüz derdimiz bu zaten.
Bakın mesela Yüzüklerin Efendisi'ne; ne biçim gişe yaptı. Olay yüzükte mi? Yok. Efendilikte. Ama işte anlatamıyoruz.
Beyni öyle yönlendiriyor, celladına aşık olma sendromu yaşıyor çoğu kadın.
Kadınlar yaşamı boyunca olumsuz yaşamı sever bir kaç istisna hariç kadınlar akıllı efendi erkeği sevmez tâbiyatına yaşam biçimine ters düştüğü için bu yüzden kadınlar hep keko diye tabir ettiğimiz aklı kıt erkeklere sempati duyar
Eğer kadınlar olumlu yaşamı sevseydi 50 kere aldatan erkeği 50 kere affeden olmazdı eğer olumlu yaşamı sevselerdi yarın katili olacak erkeği bildiği halde hayatına alıyor olmaz dı
Bu KS'de bı mantıklı konuşan sensin evet bu soruyu bende merak ediyorum
Efendi oldukları için kaybetmiyorlar aslında. Yeterince ilgi çekici özellikleri olmadığı için yani pasif oldukları için kaybediyorlar.
Bize hep serseriler çıkıyor adam gibi adam kalmamış gerçi kalanda bize kalmamış bu yasa kadar 😂😂
Çünkü kullanıldıkları için gerçi bu devirde gerçekten efendi bir erkek bulmak zor ama imkansız değil en azından
Bir çok sebebi var bazıları
Yatakta iyidir
Ağzı iyi laf yapar
Ümit verir manipüle eder
Çoğu ailedeki toksik babalara benzer alışık olduğumuz güvenli alanımız olduğu için
Onunla git gelli ilişki heyecan verir
Verdinmi serseriye kiz
Daha Alfa daha erkeksi geldiği için sonra da kadın cinayetleri neden artıyor... Kendi tercihlerinin sonucunu yaşıyorlar çünkü.
Kadınlar kendilerini süründüren erkek seviyor çünkü
Çünkü : Adam ailesine bakmak zorunda saçma sapan işlerle zamanı olmaz. 10 saat sosyal medyada gezmez. Dans etmez. Ekmeginib peşinde, evine ekmek götürmek için çalışmak zorundadır.
Efendi erkek seviyorum işinde gücünde biri serserisi sevmem eskidendi
Pardon ben o kısmı dikkatli dinlememişim efendi olmayan erkekler ne kazanıyor du?
Efendi olanlar kaybetmez, yalaka, pasif, omurgasız olanlar kaybeder sadece.
Kadın doğası, serseri erkek daha güçlü görünüyor, bu da çekim oluşturur kadında.
Kızlar hiç efendi erkek yok onlar harikalar diye duyar kasar şimdi
serseri erkek seven kadının başı beladan kurtulmaz. ona göre düşünün.
Kim demiş kaybediyor diye:) iyi erkekleri kapıyor iyi kadınlar :)
Kadınların kötüye meyili var bu her zaman böyledir sebebi bu kötü olan çekiyor
çünkü dünya dürüstlerin iyilerin dünyası değil.
Ben kendimi efendi biri olarak görmüyorum..
Kadinlarin siradan hayati benimsemesi icin, hayatin sillesini yemeleri lazim. O ana kadar beklerler.
Serseri olacağıma efendi olup kaybetmeyi tercih ederim
Çünkü kadınlar monotonluğu sevmiyor efendilik yanında monotonluk getirir
Hard severler de ondan. Napcaklar sümsükün tekini. Ful heyecan hep ardinal 😅
Efendi olan efendi bir kıza denk gelmediği içindir.
Kimseyi tercih etmem; insanlardan nefret ediyorum.
Siz erkek ler neden temiz kalpli iyi niyetli kızları neden kaşar ruhlu kızlara tercih ediyorsunuz peki
Erkeklere sevgili 😍 olup kendilerini cinsel 👱👐👩 partner olarak kullandırmak için 😊🙃
Yoo ben tercih edildim reda hemde 2 3 kadın oldu tercih eden evliyken bile isteyen oldu işinde gücünde biriyim
Kanka evliyken başka kadınlara pas verdiysen sende efendi olmuyorsun ki 😕😀
@Gizemli_-Adam kanka bisey oldu demedim sadece tercih edildim dedim anladii hani reda tercih edilmez demiş ya ondan diyorum
Hiç kaybetmedim çünkü hiç denemedim denediğim zamanda kendim gibi biri ile şansımı denerim kaybeden kişiler sanırsam yanlış kişileri seçmiş diye düşünüyorum
Çünkü hayatın ss ss kuralı vardır, ver bu kurala en çok kadınlar riayet ediyor maalesef
Sıkıcılarmış 😂
Emin ol kaybetseler bile onlara göre biri vardır belki daha iyisini bulacaklar ve kazanacaklar serseri tipleri seven varsa bela arıyodur
Kaybettiklerini kim söyledi? İkili ilişkiler kazanmak ya da kaybetmek mantığıyla ilerleyen bir şey değil.
Kaybetmeyenler de var. Kaybetmişse yanlış olanı seçiyor olduğundan
Doğru kişiyle henüz karşılaşmadığı için kaybetmiştir.
Bunu bende çok sorguluyorum ama bulamıyorum dönemden sanırım 🙂✋🏻
Elde edemediğimiz için hırs yapıyoruz aslında genelde bunu olgunlaşmamış insanlar yapıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?