Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Kaybeden gerçekten erkekler mi yoksa kadınlar mı? Kesinlikle efendi erkeği sevmeyen kadın kaybeder. Erkek kaybetmez.
Bazı adamlar, korkaktır, incitmekten, dokunmaktan, sevmekten ve sonrasında acı çekmekten korkar. Bazen acaba söylersem, kaybeder miyim korkusu ile başka birisi ile beraber oluşunu seyrederler.
Bazı adamlar, elini kaldırsa anca sevdiği kızın saç tellerine değer elleri. Hayatı boyunca bir kez bile doğru düzgün sevilmemiş olması nedeniyle; en çok onlar sever.
Bazı adamlar o kadar çok sever ki.. Uğruna onlarca sigara, onlarca şarkı ve onlarca kilometre gidilebilir.
Bazı adamlar büyük cüzdanları ile değil, büyük yürekleri ile konuşur. Cebinde eve dönüş parası yoktur; “karnın aç mı, bak doğru söyle” diyebilir.
Bazı adamlar aptaldır; olmayacağını bile bile , başkasıyla olduğunu bile bile genede sevmeye devam edebilir.
Bazı adamlar cesurdur. Normalde kafasını eğerek geçeceği bir ortamdan yanında sırf sen varsın diye, göğsünü gere gere yürüyebilir.
Bazı adamlar kekemedir, bir çok defa denemesine rağmen seni sevdiğini söyleyemeyebilir.
Bazı adamlar çok kıskançtır, biraz da komik; seni en komik anında bile kıskanabilir.
Bazı adamlar biraz babana benzer.
Biraz da annene.
Eve geç kalma, o elbiseyi giyme, o konuştuğun kimdi.
Bazı adamlar bitanem, hayatından öylece geçip gider, tutamazsın.
Gel diyemezsin, dön diyemezsin, özledim diyemezsin.
Öylece bakarsın arkasından.
Gidişleri de adamca olur141 Yorumla- +1 yıl
Öyle adamlar gibi öyle kadınlarda aynıdır maalesef
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle efendi kim belirlemek gerek. Bir iliskiyi yütütemeyen özgüveni eksik erkeklerde kendine efendi diyor.
Daha çok kızların adrenalin ve heyecan arayışından kaynaklı. Yoksa herkes ilişkisinde olgunluk ister.
Efendi ya da çapkin yerine o dönemki kendi hayatlarına uygun insanları hayatlarına almali kızlar ve erkekler.310 Yorumla
+1 yılCok iyi olan
kurallari harfiyle yerine getiren
disiplinli
efendi.. kulağa sıkıcı geliyor
Hayat biraz çılgınlık ve başkaldırış istiyor
Kisacası sıkıcı oluyorlar o yüzden kaybediyorlar70 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Efendi erkek seçimini efendi kızdan yana kullanırsa kaybeden taraf olmaz. İki kuyruk sallayanın peşinde dört ayak olup sonra "vay efendim ben niye kaybettim?" Demesin kimse... 😂
262 Yorumla- +1 yıl
Tabi canım kızlar çok doğru karar veriyorlar
Sütten çıkma ak kaşık canım dimi
Cancazın
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
213
Cevap
435Cevap
Kazananlar da vardır belki kuzum😊
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılEfendiydim kaybettim
Pjç oldum kazandım :D dd40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Kızlar efendi değil serseri erkek sevdiği için
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman kazanilmaz arada kaybetmekde gerek gadası
20 Yorumla
+1 yılkaybetmeyi sorgulamak lazim. efendi bir erkek cilginlik arayan bir kadin tarafindan terk edildiginde/aldatildiginda kaybetmismidir? yoksa uzun vadede kazanmis midir? o an icin kaybetmis gibi gorulebilir. uzulebilir, kirilabilir. ama isin dogasina baktiginda serseri arayan ve bulan bir kiz ancak ve ancak serserilikle karsilasir. serserinin uzun vadeli planlari yoktur onun icin cunku. hayata bakis acisi ve durusu yoktur, sorumluluk almak istemez. bu durumda ilk basta kadinin heyecanla kostugu adam belli bir zamandan sonra onun icin serefsiz, adi, seytan olan bir adama donusur. hatta bunlada yetinmez tum erkeklere yamar bu sifatlari. bunlari hep goruruz zaten hayat icerisinde. efendi erkek ise bir durusu belli kurallari oldugundan hayata karsi bir yerde dogru kadini bulacaktir gecte olsa. her ne kadar eglencesiz adamda olsa guveni verecektir karsiya. serseri arayan kadin ise ileride bu iliskilere hep imrenip kiskanacaktir. millet iyileri kapior bize curukler kaliyor diyecektir. anlayacaginiz kazanan aslinda efendi erkektir. serseri ancak bir liman olabilir. bir baba degil.
20 YorumlaEfendi bir bey olaraktan kaybettiğimi düşündüğüm anlat olmadı. Neden? Efendi insanlar kaybetmez. Hayır diyemeyen insanlar kaybeder, iyi niyetini kullandırttıran insanlar kaybeder. Bu yaşıma kadar çizgimi bozmadım, kurallar ve prensiplerim oldu. Kişiden kişiye değişen bir insan olmadım. Mütevazi ve iyi bir insan oldum. Tabi yeri geldiği zaman sert bir duruşum oldu. Durak noktamı insanlar belirlemedi ben belirledim. Meraklı bir insan oldum ama hiç kimsenin özel hayatına dahil olmak için can atmadım.
Bu hayat; benden çok şey aldı, bana çok şey verdi. Ben pozitif olanları yaşattım negatif olanları birer anı olarak bıraktım. Sonuç mu? Bunca donanımın bir bedeli ve bir karşılığı oldu. Karşılığı; günü kurtarmamın derdinde olan insanları o an kaybettim sanırken şu an iyiki diyorum, çevremde ki herkes benim neyi nasıl sevdiğimi/sevmediğimi biliyor hiçbir insan bana ısrar etmez, yalan söylemediğimi ve güven benim için her şeyin başında geldiğini bilir, güvenmediği bir insan ile beni tanıştırmaz ve lafımı sorgulamaz. Henüz küçük bir yaşta lafının ağırlığı olan bir insan oluverdiniz çıktım. Kocaman bir kalabalığın içindeyim, her meslekten, her güruhdan, her mecradan, her tipten insan var ve saygı duyulan bir insan olmanın meyvesini yiyorum. “Tek başıma değil, çevredekiler ile paylaşarak...”10 Yorumlaefendi erkek de kaybedebilir, tam tersinde olan da. burada dikkat edilmesi gereken sadece erkek değil, aynı zamanda karşısındaki kadındır. insanların karşı cinsten beklentileri farklı olur, kimisinin sonuna kadar efendilik, kimisinin sonuna kadar serserilik, kimisinin de ikisinden de farklı oranlarda beklentileri olur. bu isteklerle kişiler denk gelirse genelde bir sorun olmaz, kaybeden taraf olmaz. bu ters orantı arttıkça sorunlar da artar ve kopma noktasında kaybetme durumu gerçekleşir. kimisi efendilik düzeyinde rol yapar kimisi böyle yetişmiştir. rol yapanların genelde ilişkileri sorunlu olur çünkü onlar sadece birini bulmak için efendi olur. bu şekilde yetişen erkeklerin de doğru kişiyi bulması durumu önemlidir ki toplumda insanlar istekleriyle birbirlerini bulur ancak her zaman standart sapmalar olur. bu standart sapmalarla da kaybeden efendi erkekler ortaya çıkar. ancak kaybetmemek için kendini efendilikten serseriliğe çevirmeye çalışan erkekler de rol yapma durumuna girer ve pek başarılı olamaz. çok fazla değişken olduğundan analitik bir değerlendirme yapması uzun sürer ancak genel fikir böyledir. efendi erkek değil, yanlış ilişki yaşayan kaybeder
10 Yorumla
+1 yılBilen varsa banada söylesin kendimi kurtarim bari 😂
141 Yorumla- +1 yıl
Beğeniler için teşekkürler 😁🙏
+1 yılDoğru düzgün kaliteli peynirler dururken illa taze kaşar peşinde koştuklarından olabilir
141 Yorumla- +1 yıl
Gönül aldanabiliyor işte efendilikle de olmuyor
+1 yılKim demiş? Çok reklam ve pazarlama yapmadıkları için ortalıkta sesleri çıkmıyor o yüzden kaybettiklerini düşünüyoruz. Etrafıma baktığımda hep kazandıklarını görüyorum. Kendine sahip çıkan, karşına saygı duyan elbette kazanacaktır. Onu hakketmeyen bir kadını başka bir erkeğe kaptırdı diye kaybetti sayılmıyor.
40 YorumlaÇünkü eğlenceyi ve macerayı sevmedikleri için. Ayrıca çok iyi niyetli ve dürüst oldukları için.
190 Yorumla
+1 yılHerkes elde edilmesi zor ve kaybetmekten korktuğu kişileri seviyor çünkü. Efendi erkek ahlâklıdır, edeplidir, duygusaldır, düşüncelidir, empati kurar ve karşısına çıkanı hemen reddetmez, tanımaya çalışabilir. Efendi erkek merhametlidir, bağışlayıcıdır. Her insanın hata yapabileceğini bilir, affetmek büyüklüktür. SaIaklık başka şeydir. Aldatanı da affetmek olmaz tabii. 😂 İyi insan, iyi insanla birlikte olur kısaca. Bunun başka bir açıklaması yok. İyi kızlar, kötü çocuklardan hoşlanmaz yani. O kızın da ruhunda p*çlik vardır. Kötülük istemeyen biri, bu kötülüğü kendine yapmamalı.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar özellikle Türk kızları dürüst efendi erkek sevmez. Aslında kızlar ne kadar karaktere bakıyoruz vs dese bile buna inanan keriz misali paraya ve serseri tipli erkeklere gittiklerini biliyoruz. İlerisini bile görmeyecekleri kişilerle birlikte olup, sadece o an elde etme duygusuyla kötü olana gidip, evlenmeye gelince hanimiş o reddettiğim efendi dürüst erkekler diye yakınmaya başlarlar. Bir de bu erkek paralı ise peşini bırakmaz her şeyi yapar. Ama efendi olan iyi niyetli olduğu için ve karşı cins onu ne kadar üzse bile ona karşı duyguları olduğu için onu kabul eder yine de. Bu döngü böyle dönüp gider ve gidiyor. Buradan şu sonuç çıkıyor. Bir kız a derse anla ki o b dir ve b yi yapar.
30 Yorumla
+1 yılYine aynı şeyi yazıcam;
Çünkü artık kadınların çoğu da erkekler gibi düşünmeye başladılar.
Kadınlar cinseliliğe aslında çok önem veriyor, ve efendi erkek onlara istediği cinsel hayatı sunamıyor, daha doğrusu utandığı için cinsel konularda çekingen oldukları için kadınların hoşuna gitmiyor bu durum, bakın evli kadınların çoğuna kocam yatakta iyi değil diyerek ayrılmak istiyorlar..
Erkekler ne kadar hanımefendi kız sevip, seks yapmaya meyilli kızları seviyorlarsa, kadınlar da tam olarak öyle seks yapabileceği erkek arıyor.
seks yapmaya atağı olmayan potansiyeli düşük erkeği çoğu kadın istemez bunu kabullenelim.20 YorumlaÇünkü insan elindekini değil elinde olmayanı ister.. Ne yazık ki.
350 Yorumla
+1 yıltavşan gibi zararsız birinin nezaketi ile kodumu oturtacak güce sahip olup da nazik davranan insanın nezaketini hayal edin bir.
tavşan naziktir çünkü başka seçeneği yok. buna eziklik denir.
fakat o yarma abinin nezaketi ise erdemdir. bu yüzden çekicidir.
yani efendi erkek, efendi erkek olmak “zorunda” olduğu için hiç çekici değildir, heyecanlı asla değildir. Kurallara herkes uyar, önemli olan kurallara uymadan yaşayabilmektir. Kurallara uymadan yaşayabilen birisi güçlü birisi imajı verir. Hem duygusal anlamda hem fiziksel anlamda. Bu yüzden çekicidir.
Ben erkek halimle bile yanımda pasif birini istemem, atılgan olsun, girişken olsun. Yeri gelsin bana düşüncesini kabul ettirsin ama asla dediğimi ikiletmeyecek birisi olmasın, zayıf hiç olmasın.
Ben bile yanımda böyle bir tip istemiyorken bırakın kadınlar da istemesin, çekici bulmasın.
İyi günler.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılEfendi erkek kaybetmez.
Sizin kaybeder diye tanımladığınız efendi erkek her koşulda efendi olan, yerine göre konuşmayan, yerine göre davranış sergilemeyendir.
Sen gidip, hanzo birisine efendilik gösterirsen kafana şaplağı yapıştırır.
Sen gidip, cahil birisine efendilik gösterirsen o gelir efendiliğine kişisel çıkarına alet eder.
E kadın, böyle bir erkeği doğal olarak güçsüz, korkak, özgüvensiz, iradesiz ve kendini savunamayan birisi olarak görür, güvenmez. Güven olmayınca da birliktelik yıkılır.
Efendilik, kişisine ve yerine göre olması gerekendir.
cut.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Dogrusu ben bu tanima uyuyorum. Biz aslinda kaybetmiyoruz. Bir iliskiye baslarken zaten 1-0 geride basliyoruz. Bu belki 2 3 de olabilir. Cunku daha once "efendi olmayan erkek" arkadaslarimiz golu atmislardir. Hatta bol gollu zamanlar gecirmislerdir.
Iste bu noktadan sonra kizlar tarafindan bir kurtarici olarak "bench" yedek kulubusunden sahaya cikiyoruz. Maci cevirmemizi isteyen taraftarlar (evlen hayat kur diyen kesim) oyundan cikmak istemeyen eski erkek arkadas (efendi olmayan erkek) uzerimizdeki baskiyi arttiriyor. Bu durumda kizimiz ise anladiginiz gibi mac oluyor.
Iyiler sonradan dahil olduklari her yerde kaybetmeye mahkumdur. Zannimca ya kaybedenler kulubune admin olacagiz, ya mudavim olacagiz.
En zoru ise ya kazanmak icin ugrasacagiz, ya da bu maci kaybettigimizi kabul ederek.10 YorumlaEfendi erkek genelde sessiz olur haliyle sıkıcıda olur evimde oturayım açayım filmimi izliyim kafasindadir serseri ise aksiyonu bol konuskan erkektir her zaman yapacak birsey bulurlar evde tikilip kalmazlar bu da kizlarin gozunde onlari eglenceli yapar.. Ha bir de kizlar canim cicim askim laflarindan cok haz etmezler biraz maco sert erkek severler.. Efendi erkeklere tavsiyem kizlari dunyanizin merkezine oturtmayin gerektiginde hayir demeyi bilin onlari cok mutlu etmeye calismayin aksi takdirde sadece dostlari olursunuz sevgilileri degil.
10 YorumlaValla hic bir kadın kusura bakmasn ama kndisine deger veren gercektn seven saf ve temiz duygularla seven erkekleri istemiyrlar nerde yanls erkek, nerde karekteri bozuk erkek varsa onlara bakiyrsnz birde size deger vermedigi halde sacma sapan erkekler icin göz yaşi dökuyrsnz...
70 YorumlaKadınların dünyası çok farklı.
Erkekler , bir kadınla asla dost olmayın. isteseniz bile olmaz zaten.
asla dert dinlemeyin. sizi arkadaş olarak görmesine izin vermeyin.
konuşmalarınıza arada bir cinsellik katmanız size bu konuda yardımcı olucaktır. çünkü kadınlar iyi erkeklere dert anlatıp arkadaş görünüp kötü erkeklerin altına yatarlar.. daima aranızda garip bir mesafe olsun. uzun uzun yazarımda uygulayacağınızı sanmıyorum.50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYoo kaybetmiyorlar :D Gerçek mutluluğu onlar buluyorlar. Diğerlerinin bulduğu ise geçiçi kadın bedeninde tattıkları geçici şehvet duygusundan başka bir şey değil :) Vakti gelince ondan da bıkıyorlar. Zaman geçiyor, Erkek yaşlanıyor kadın yaşlanıyor bu seferde kalıcı liman bulma arayışı başlıyor :D En ayi bulabilirse iki tarafan biri buluyor bulamazsa da tek tabanca yaşlanıp ölüp gidiyorlar :) Halbuki efendi erkek öyle mi; ailesini kuruyor, çocukları oluyor, evinde huzuru oluyor, ohh missss :) :)
30 Yorumla Sadece efendi olmayan kızlar tarafından kaybedilen olurlar 😀
160 Yorumlairadesiz man kafalar için "harbi seviyo beniii... ayy bak nasılda kıskanıyor, nasılda bu kadar çok taciz etmeye kalkışıyor?" veya "sevmese dövmezdi, seviyor ciddi demek" düşünceler biriktirip bu kafayı yaşayanlar yüzünden. Adam halbuki dokunmak için yanıyordur ama kişisel sınırı geçip rahatsız etmemek için veya gözleriyle seven bir romantik olduğundan ileri gitmiyordur. Bu man kafalarda "ayyy ne soğuk adam, dondurucu mübarek. Sevmio bu beni be..." düşüncelerle sonunda ayrılırlar.
40 Yorumla
+1 yılİşte her yerde olduğu gibi iyilerin değeri ve kiymeti bilinmediği icin. Deveye diken hesabi.😄😄
130 Yorumla
+1 yılBunun kaybetmekle alakası yok. Bu arada genelleme yapmak hoş olmayabilir ama kadınlar biraz kaçamak seviyor olabilirler bu yüzden olabilir diye tahmin ediyorum ayrıca kadın dediğimiz varlık fazla üstüne gidilmemesi gereken gerektiği yerde zikip bırakılması gerekilen varlıklardır.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. Valla eskiden yanii Şu an 36 yim, bir 10 sene önce falan serseri tipleri sever beğenirdim. Bilirdim bir halt olmaz ama sadece hoşuma giderdi. Şimdi olgun adam gibi adam istiyorum. Sevdiğim 46 yaşında olgun akli basinda komplekssiz tripsiz bana yetiyor artıyor mutlu ediyor. En önemlisi benim mutluluğumu onemsiyor 😊 önemli olan buymuş yanii
20 YorumlaEfendi erkek kaybetmez. Asla kaybetmez hatta gonulleri bile feteder.
Akilsiz ve pisirik erkekler kaybeder sadece.
KAybederlerken de bunu efendilik kisvesi altinda ortbas ederler.
Efendi erkeklere laf yok.
Kemal Sunal Efendi bir erkektir. Sener Sen efendi bir erkektir. MEvlana efendidir. PEygamber SAV efendidir. Efendilik akil ile butunlesince mucize olur20 Yorumla
+1 yılkadınlar yakışıklı ister.. efendilerde genelde çirkin oluyorlar. çirkin efendi biri ancak maddiyata önem veren kadınla olabilir yoksa güzel kadın bakmaz ona. nasıl erkek göze hitap isterse kadında istiyor. çirkin efendi parasız erkekler kendi denginde bulabilir gerçi çirkin kadınlar bile yakışıklı ister. estetik olun :D
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç bir zaman kaybetmez...
Seçicidir her çiçeğe konup bal yapmaz...
Pusuda bekleyen aslan gibi her ceylana atılmaz...
Pusuda bekler gözleri hedefte yüreği sevda ceylanında aşkın kokusunu çok ötelerden alır...
Avının kokusunu alan aslan gibi...
Gönül tahtında her gönül barınamaz...
Aşk yürek ister cesaret ister...
Her gönülde aşk yaşanmaz...
Aşk yüce dağların yüce gönüllerin sevdasıdır...
Aşkın kırlarında uçar özgür kelebekler gibi sevdasının avcısı yüce ulvi gönülün peşinde...
Aslan gibi pusuda bekler, bekler, bekler aşk çayırından nice ceylanlar geçer aşık aslan yine bekler...
Aşkın kokusunu ötelerden alır avını bulunca gönül tahtımın sultanı bu ceylan diye söylenir...
Avına yaklaşır pençeleriyle aşk ceylanını avlar...
Yüreğinin derinliklerine süzülür kalbinin surlarını aşar aşkının sancağını sevdasının bayrağını kalbinin tam orta yerine diker...
Ceylanın yüreğinin semalarında sonsuza kadar aşkının bayrağı dalgalanır...
Aşk her gönülde yaşanmaz...20 YorumlaBelkide kaybettiği düşünülen efendi erkeğin kazancıdır. Belkide gerçektende efendi erkek değildir. Bir kaç ihtimal daha var. Belkide en sonunda kazanacağı içindir. Veyahutta o kaybettiğini düşündüğü şey efendiliğinin son anlarıdır. Bu böyle uzar gider 😀
10 YorumlaKızlar efendilerden arkadaş edinir. Diğerlerinden sevgili. Sevgili geçicidir. Arkadaşlık ömür boyu sürebilen bir birlikteliktir. O halde efendi erkekler aslında kazananları. sevgili hali bitince selam bile veremezler birbirlerine taraflar. Kazanan kim? 😂
10 Yorumla
+1 yılEfendi erkekler asla kaybetmez. Benim gibi kadınlar her zaman kıymetini bilir onların. Ama efendiler bizim kıymetimizi bilir mi tartışılması gereken o. Bir de efendilikten ne anladığınıza bağlı. Herkesin parantez içinde yazdığı özellik farklıdır
63 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe konuştu ve nokta atışını yaptı 😎
- +1 yıl
Teşekkürler 🙂
- +1 yıl
Rica ederim kıymetlimiss 👸🏼😉
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHep iyi niyetimden kaybediyorum yaa ezikliğiyle hep efendiliğimizden kaybediyoruz ezikliği ölümüne yarışır. Efendi birisiyim (en azından öyle olduğumu düşünüyorum 😄) fakat kazanıp kaybetmenin efendilikle ilgisi yoktur; zeka, güç ve şans üçlüsüyle ilgisi vardır.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü kızlar ne kadar saygılı, terbiyeli, romantik vs erkeklerden hoşlandıklarını söylese de yalan. Nerde serseri varsa kızların ilgisini o çekiyor. Sanırım kızlar acı çekmekten ve efendi erkeklere acı çektirmekten hoşlanıyorlar.. Ayrıca iyiler her zaman kaybeder.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılArgo bir tabir var ama kullanmayacağım.
Bazen ben de bu sorunun yanıtını kendi kendime soruyorum ve iç sesim hep aynı şeyi söylüyor;" nerede bir yırtık ve serseri... varsa kızlar ona hayran!"
Noktalı yerleri dileyen dilediği gibi doldurabilir.40 Yorumla
+1 yılO efendi dedikleriniz kız gibidir onlar kaybediyor ya da yerine göre efendi olamıyorlar minnoşlukta bir yere kadar biz kızlar nonoş istemiyoruz. Bu söylediğime bütün kızlar bile karşı çıksa bilinç altlarında hep biraz sert erkekler var (dozunda) bana güvenin 🙏
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bir söz vardır. Belki biliyor olabilirsin. Kadınlar iyi erkeklerle dost ve sırdaş olurlar, lakin kötü erkeklerle sevgili veya aşık olurlar...
20 YorumlaSeverek bakan kalbi ile bakıyo zarar vermemek icin kendini bitiriyo. Intihar bombacısı gibi odağında o saniyeleri dakilari o. Ama noluyo oyle bian geliyo ki o kisiyi kalbinin kılcal damarlarina kadar hissederken o senin damarlarini kesiyo tek tek en son gozlerine bakarken o arkasini donup gidiyo sen ölüyorsun oldugun yerde...
20 Yorumla
+1 yılKaybetmezler. Ancak kızlar öyle erkeklerden çekinir o kadar efendi terbiyeli olurlar ki kız, çocuğun kendisini sevdiğini söylemez çünkü erkek belli edemez. Bu yüzden kız da çekinir söyleyemez reddedilmekten korkar yani efendi erkekler acayip hoşuma gidiyor çünkü çok az kaldılar nesilleri tükeniyor...
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. efendi sıfatında herkesin buluşabildiği tek bir nokta yok bence. bazıları sırf pasiflik olarak görebilir ki neye göre tartışılabilir bazıları temiz dürüst erkeği niteleyebilir tdk ise görgülü nazik kibar der. şimdi misal görgülü nazik kibar bir beyefendinin ben kaybedeceğini düşünmüyorum. kaybedilmişse kaybeden kadın tarafı olur.
20 Yorumla
+1 yılNormal şartlar altında kadın erkekten çok daha akıllı bir varlıktır. Ancak bir erkek bir kadına seni seviyorum dediği anda kadın bütün sensörlerini, antenlerini, kameralarını kapatır kör ve sağır olur. İçinde puştluk olan erkek bunu yaparak kadınlara sahip olur efendi erkek böyle bir şerefsizlik yapamadığı için kaybetmeye mahkumdur.
(Meslek elektronik olunca bazı tarifler de mesleğe göre oluyor 😁)10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 964 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar kayıp etsekte nezaket saygı efendilik terbiye kurallarına uyum sağlayan iyi yetişmiş bir erkek bence her zaman kazanmıştır.
Herkese hayırlı sabahlar 🍀11 Yorumla- +1 yıl
Size de hayırlı sabahlar. :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeyefendi erkekler dikkatimizi çekmiyor değil, bütün kadınlar adına değil bu dediğim tabi ama benim açımdan bakacak olursak biraz daha benle uğraşan, sataşan, gıcıklık yapabildiğim - onun da bana gıcıklık yapabildiği-erkekler daha bir dikkatimi çekiyor. Elimde değil. Herhalde diğer türlü sıkılıyorum. Eğlenmek ve yanında özgür olmak birincil koşullarımdan diyebilirim
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEfendi erkeklerin belli hayat kriterleri vardır bunların dışına çıkmazlar. Kapları geniş değildir dünyaya ayak uydurmaya çalışmazlar bildikleri dürüst dünyalarında sağa sola savrulmadan yürümeye çalışırlar. Farklı görünmeye masum olmaya veya birilerinin istediği doğrultuda sorumsuzca yaşamaya yanaşmazlar. Çılgınca işelere girişmez mantıklı davranır gösterişten hoşlanmazlar. Şekilcilikten önce ruha mantığı dürüstlüğe önem verir ve tabiki kaybederler.
20 Yorumla
+1 yılçünkü dönem efendi erkeklere saygı verilmeyen dönem...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 918 cevap paylaştı.
+1 yılSanırım Allah iyilere hak ettiğini vermeden önce bir güzel sınıyor çünkü efendi kızlar ve efendi erkekler bir türlü denk gelemiyor önce nerde bir kötü kalpli biri varsa ona değer veriyor sonrada kalbi paramparça oluyor
40 Yorumla Efendi ve fazla iyi insanlar her zaman acı çekmeye mahkumdur ve üzülür kadın erkek farketmez bu dünyada ya iyi olmayı seçeceksin ya da kötü olmayı ve bunu yaparkende insanlardan karşılığını beklemeyeceksin ya da iyi olduğun için nankörlük edene öfke duymayacaksın ve üzülmeyeceksin ancak bu şekilde huzura kavuşursun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı.
+1 yılEfendi erkekler aslında kazanandır bence. Kaybettiğini düşündüğü şeyler aslında o efendi erkeğin hak etmediği ve hayatını kötü etkileyebilecek şeylerdir.
50 Yorumla Aile kavramını bilirler şimdikilerde yalanlar macera daldan dala hesabı yok tarz giyim yok bilmem neyi bunlar ozendiriliyor adam daha yataktan kalkamıyor kadını tavliyor ama efendi erkek kadın dilini pek bilemez masumdur onlar
30 Yorumla
+1 yılcevabını bulursan bana da yaz ben hep iyi niyetliyim arkadaşım kızları dövüyo vuruyo dalga geçiyo 2 tane kızı aynı anda idare ediyo ben 19 yaşına giricem daha kimseyle çıkmadım onlar 2 sini aynı anda idare ediyo
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBütün erkekler kendilerini beyefendi görmez mi? Kişisel olarak böyle tam anlamıyla İstanbul beyefendisi kıvamında erkeklere çok çok az rastladım. Anka kuşu gibi çok nadirler mübarek 😂 Davranışlarıyla, haraketleriyle, yaşam tarzıyla, idealleriyle efendi olmalı bir insan. Yoksa bir or... pu bile kendine göre efendi bir insandır. Haksız mıyım?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Efendi değil mıymıntıdır onlar. Nerede mıymıntı bir herif gidiyor kendine efendiyim ondan ilişkilerim yürümüyor diyor.
41 Yorumla- +1 yıl
"Miyminti" bunu herkesin kullandiğini bilmiyordum 😂😂
+1 yılEfendi erkeği geç efendi insanlar sıkısı geliyor ondan olsa gerek. Tabi efendiliğin boyutu var. Herkesin eğlendiği bir ortam da kendisi oturuyorsa ve kız arkadaşına da otur diyorsa bu efendilik olmuyor misalen.
20 YorumlaEfendi olmak saf olmaktır. Rahmetli dayı demişti bir insan ne kadar merhametliyse o kadar kazık yer diye.
Utanır da efendi insan. Özellikle karşı taraftan. Hal boyle olunca tabi yalnızlık baş gösteriyor20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Heyecan ve adrenalin arıyor kadınlar.
Efendi erkeklerde (şahsım dahil) bunu görmüyorlar.
Ama son tahlilde kalpleri kırılıyor ve teselliyi efendi erkekte buluyorlar.
Sonra yine sıkılıp diğerini tercih ediyorlar.
Böyle sürüp gidiyor..20 YorumlaGerçekçi doğru oldukları için.
150 Yorumla
+1 yılKızlar erken yaşlarında rus oligarklar kadar zengin, fransızlar kadar romantik ve italyanlar kadar yakışıklı ararlar. Sonra tabi işler umdukları gibi olmayınca efendi adam arayışı başlar.
20 YorumlaEfendi erkekler değildir kaybeden, kadınlardır.
Kendilerine sadık kalacak ve mutlu edecek bir erkek varken hayatının içine edecek erkekleri tercih ediyorlar çünkü.30 Yorumla
+1 yılBir söz var: "İnsan ulaşamadığı her şeyin kölesi, ulaştığı her şeyin nankörüdür." diye, işte o yüzden. Ve bu durum dediğim gibi insana özgü, kadını erkeği yok.
30 Yorumla- Devamını Gör (588)
Devamını Gör(633)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem