AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
437Cevap
İnsan gibi değer verdigimiz için karşımızdakini kendi kızımız anamiz gibi düşündüğümüz için , sarilmanin opusmekten daha kuvvetli bir sevgi bağı olduğunu sandığımız için daha sayayimmi
Efendi olan kaybettiğini zanneder ama kaybetmemiş aslında facia teğet geçmiştir haberi yoktur, serseri olan kazanır hemde her zaman ama sonuç hiç değişmez taki pes dedirtene kadar🤣her iki durum da normal😁arz talep😀
Kızlara iyilik yaramıyor cünkü
Acı cektiriceksin hayatıyla oynucaksın aldatıcaksın bir kizı işte o zaman çok aşık oluyolar unursamıcaksında o zaman sana cok ilgi duyuyorlar kisacası hic bir kıza hak ettigi degeri vermiceksin 😂😂😂
Kızlar içlerindeki tutkuyu ateşleyebilen, ona o hormonları algılatabilme erkeklere meylediyorlar. Kimi güven içinde olmak isteyip efendi erkek ister, kimi rutine tahammül edemez maceracı serseri erkek ister. Ama amaç hep aynı
Son gülen Efendi erkekler olur
Kizlar evlenme yasina kadar serserilerin peşinden koşup onlarla takilir , efendilerin yüzüne bile bakmazlar. Efendiler bu süre zarfında okur , iş güç sahibi olur , iyi yerlere gelir. Kizlar evlenme yasina gelince bir bakarlar serseri erkek bir baltaya sap olamamistir ayriyetten parasi yok diye aileside istemez o serseriyi sonra hep beraber ailece annesi gün gün dolasir efendi erkek arar kizida paranin kokusunu bulmaya calisir durur...
Efendi derken, sahip köle ilişkisindeki efendi mi yoksa saygın dürüst olan efendi mi?
Saygın dürüst.
Çevremde Öylesini Kaybettiğini hiç görmedim. Güvenilirlik saygınlık ve dürüstlük sahibi bireyler her zaman öncelikli oluyor ve kazanıyorlar
Efendidir ama karşıya uygun değildir efendi diye yani beyni olmasın mı kültürü olmasın mı herşey efendilikle bitmiyo efendi olmak ya da görünmek en kolayı çıkın şu fakir edebiyatından artık kafa uyuşması denen bişey var😂
Yanlış seçim yaptıkları için. Kendileri gibi efendi kızlar bulsalar kaybedeceklerini pek sanmam. Ama genel olarak daha uçarı kişilerle oluyorlar bu kişilerde ilişkilerinde durgunluktan ziyade daha çok heyecan aradıkları için böyle oluyor bence
Düzgün insanları hiç kimse sevmez
Birak sevgili olmayı, düzgün tiplerle kimse arkadaş olmaz
Sosyal ortamlarda dislanirlar
Yalnizliga mahkum insanlardır
Bu hep böyledir
efendi erkeğin her hareketini kadın çok rahat kestirir, sağı solu bellidir. fakat kıro, maganda, keko, apaçi, hanzo, kanka erkekler dengesizdir, bir yaptığı bir yaptığını tutmaz. bu yüzden kadınlara daha ilgi çekici gelir.
Ben hayattan şunu anladım. Bunu 2 sevgilimde de deneyimledim. Ben hiç bir zaman dürüstlükten taviz vermedim. Ne olursa olsun. Ve sevdim de. Ama bu zamanda dürüst olunca, gerçekleri söyleyince bırakılan taraf sen oluyorsun. Ben 2 sevgilimde de onların istediği gibi yalanlarla kandırsaydım inanın ikisini de kaybetmezdim. Gerçi ben değil onlar kaybetti. Bir kız için dürüstlükten taviz verecek değilim. Benim de karakterim bu. Kabul eden bu şekilde eder.
Bana öyle biri denk gelecek ve kaybedecek asla kaybetmez efendi insana kurban olunur
Bunu siz mi söylüyorsunuz hiç samimi değil
@Jokersiz-45 ben söylüyorum bir sakıncasımı var görende 20 yıldır tanıyorsunuz sanır
Hahahahahaha Aqqwwddfgrrtrtrew :D
@Jokersiz-45 mors olursunuz işte anca yargılayın başka bişey yok ohh ne güzel öyle bir dünya yok
Ya Tamam bir yok Sakin :D
@Jokersiz-45 en sevdiğin şey zaten yargılamak başka bişey bilmezsiniz siz nerden biliyosunuz benim içimi boş yorum yapmayın bundan sonra iyi geceler
Tamam cano sen öyle değilsen diyorsan öylesindir kasmaya gerek yok
Çünkü kızlar kendilerini seven, koruyan, da erkeklerle arkadas; kendini üzen, ağlatan, peşinden koşturan erkeklerle sevgili olurlar ve efendi erkekler hep anlayan dinleyen tarafta olur ve hep bu yüzden kaybeden taraf olur
Efendi erkek kaldımı kaybetsin en büyük efendilik hırsınını yenendir
Sıkıcı oldukları için insan doğası nankör ve bencildir. Stabilite ve huzur arayışı orta yaşlardan sonra oturmaya başlar o yaşa kadarda kıymeti anlaşılmaz bu sebeple
Kendimden örnek verim herkesi karistirmiyim fazla yakışıklı olmadığım için diyim herşey tamam evlenilecek insansın ama yakışıklı olmadım için fosssssss😂
Sorunlu erkek kadına cazip geliyor onu düzeltebileceğini sanıyor, bu ona çekici geliyor. Serseri erkekler de aynı şekilde. Ayrıca efendi erkeklerin sıkıcı olduğunu düşünüyorlar ki büyük bir önyargı.
Genel olarak soyluyorum sımdıkı kızlar efendı ınsanlara bakmıyor parası var mı arabası var gece hayatı var mı ona bakıyor ınsanlar cok degıstı cok eskıden sevgı vardı sımdı o da kalmadı
Efendi erkek, Sağlıklı bir yemek gibidir tadı tuzu olmaz ama sağlıdır.
Serseri erkek, Fasfood gibidir sağlığa zararlı ama lezzetli bunu yiyen kişi vay be daha önce böyle lezzetli bir şey yemedim der. Ama biliyordur ki sağlığa zararlı
Arızamız olmaz bizim. Yediğimiz içtiğimiz bizde kalır kimseler bilmez..
Karşıda ki rahatsız olmasın diye gözümüz bile değmez.
Kimse kabuğunda ki yaralarıda görmez haliyle kaybeder..
Aslında ilk anda kaybeder efendi erkekler ama sonunda kapılarına gelinen ayaklarına kapanılanlar onlar olur.. Çünkü çok mal erdemin ne olduğunu ilk anda anlamaz sonradan kafasına dank eder..
aslında kaybeden kızlardır. efendi olmayan erkeklerin peşinden giderek onurlarını karakterlerini kaybeder. sonuc ne bide tane yarabandı efendi bulursa bulur. ve cogu kız efendi erkekleri poısırık tırsak sanıyor büyük bir yanılgı
Efendi erkekler kaybetmez canım hemcinslerim Aynı kendisi gibi aptal erkeklerle olurlar
Macera ve adrenalinden uzak oldukları için. Monoton ilişki sevmiyorum 😒
Efendilik kaybedenler kulu güne vip biletbilet almak tır kadınlara karşı hep sert olun onlar ne kadar çok itici deseler de sert erkekleri severler yürekleri baktığı zaman
erkek hop hop etsin ister heran ne yapacağınızı anlamasınlar biraz gizemli olun ve herşeyin başında da benim taktığım isimle kadir inanır bakışını atabilir olun tasalı kız gözlerini kaçırama kadar
Efendi erkek ön planda olmaz zaten her zaman geri planda durur ve keşfedilmeyi bekler, bu yüzden de yalnızdır sürekli.
Efendi olupta kaybetsin, bir gün mutlaka gerçekten kazanır, dünya düzeni böyle artık o yüzden.✔
kardeşim yılışık bir şey olmadıkları için dışarıdan cesaretsiz ve özgüvensiz olarak görülüyorlar. Bence bu yüzden
efendi erkek mi o da nedir? 🙊 ama ber zaman 2,3 adım öndedir benim için bu önemli bir husus zannımca. 😊
Efendi kizlarda kaybeden taraf olur... efendiligin degerli olmadigi toplumlarda aslinda herkes kaybeder
efendi erkek kaybetmez kendini efendi zannedip, ama ecendi olmayan erkek kaybeder bir erkek tarafı bence düsünsün cidden efendilik mi yapıyorım karsı tarafa? diye. cünkü çok fırlama var her yerde
Aslında bu genelleme bir soruya giriyor tabiki de bütün efendi erkekler kaybeden taraf değil ama geniş bir açıdan bakılınca %65i kaybeden taraf. Bu aslında insandan insana değişir kızların bazı kısmı ona ilgili olumlu pozitif yaklaşan erkekler bu süre sonra sıkıcı gelebiliyor baskınlık hissedemiyor olabilir genel olarak benim düşüncem bu illa ki bir efendiliği olucak olmucak değil de erkekler ipi elinden bırakmamalı baskın erkek olmalı
Genel bir algi ama kovalamayan gunumuz toplumunda kaybetmis olarak gorulur... cunku kadinlar erkekleri kovalamaz.. kadin sectigini zannetsede aslinda kovalandigi erkege zamanla asik olur..
Efendi erkwkler 25 yas ve ustu kadinlarda evlenme caginda eger saglam isi varsa her turlu kazanir. En iyisini alir. Bide genellikle efendiler yanlis kadinlara tutulur.
Yaşamın doğası bu, efendiyim diye bir adalet beklemesin kimse, zira doğa kanunları böyle değildir. Erkek dediğin kadınları kullanıp atmalı, kendi biyolojik ihtiyaçlarını onların üzerinde giderip başka bir kadına yönelmeli, güçlü olmalı, özgüvenli olmalı, kanka olmalı. İnanın bu özellikte olan erkekler hep kazanır, kızlarda pek severler böyle insanları. Ne demişler;deveye diken, insana s*ken yaranır efendim
çünkü keşfedilmesi lazım ve keşfedilmesi zordur bunu keşfedecek bayan arkadaşlar biraz sabırlı olması lazım ve karşılığını alıcaktır (kültürel olarak uyumluysa)
4S kanunu. Sen çok seversin, gevşeklik yaomaz, saçma hareketlerden uzak durursun. Ama onun hayatını mahvedecek birini severler. En çok efendilikten kaybediyoruz
Asiri efendi bana gercekci gelmiyor malesef bu konuda ben skntliyim galiba insanlarin duygularini göstermesi falan pek bana gercekci gelmiyor bu huyumu duzeltirim ins
çünkü efendi erkekler kös kös oturup keşfedilmeyi bekler, arkadaşım erkekler ise hep ortalardadır kızları ağlarına düşürürler. kız efendi erkeği istese bile onu arayıp bulamayacağına kanaat getirdiği için yine arkadaşım erkeğin oyunlarına kanar.
abi sistem "arkadaşım erkeklere" çeviriyor ya şaka gibi
efendi olmayanlar kandırmak ve elde etmek için daha ısrarcı ve daha çok çaba harcayan tiplerdir.. efendi adam kız peşinde koşmaz ayda yılda bir denk gelirsede açılır ama çılgın erkek tipi gelmediği içinde tercih edilmez :)
Efendi erkekler neden kaybetsin? şahsen benim için artısı oluyor efendi erkeği beğeniyorum yanlış kişilere rastlamıştır o kaybeden efendi erkek
Alakasi yok bnce efendiler her zaman bnce bir adım öndeler
Kızlarda bir maço, serseri erkek sevdası almış başını gidiyor çünkü
Bir kıza kırk kişi teklif açsın bir kişi reddetsin gider ona tutulur
Benim tastiklemediğim saçma bulduğum bir şey ama malesef ki artık bir çok kız mazoşist olmuş serseri tipli kendilerine acı çektiren terseleyen erkeklerden hoşlanıyorlar böyle hatunların çoğuda sözde"masum" gerçekte ise süzme salak
Hayır efendi erkeğin bir kaybı olmaz. Kaybedenler hep böyle kişilerin karşısındakiler olur.
çok basit. kızlar efendi erkek aramıyorlar... zorba , sahtekar , kro, en kibarı maçolar kazandığı için.. kadınlar aldatılmak istemiyor ama onunla aldatsın istiyor.
Efendi erkekler kaybeder? Kime göre? Benim için hep kazanması gereken tarafta efendi olanlar, yerine göre hareket etmesini bilen erkekler var.
Efendi oldukları icin😂😂şaka bu tabi işin aslı kızlar zor sever yani her dediğini yapmasın kibar olsun ama her zmn değil lafını dinletebilsin otorite şart vs çok şey
Çünkü kadın sadece paralı erkek ister. Adamlık, aşk, duygusallık amacına ters düşürür, zayıf düşürür.
Cunku onlar efendidir. Her seyi sineye cekerler. Ve kizlar daha cok vurdum duymaz erkeklerden
Hoslanir.
efendi erkekler pek dikkat çekmezler. ama o erkeğe sahip kadın her açıdan çok şanslı olur farkını sahip olduğunda anlar
Newton yasası ; kaldırma kuvveti. Her kadının kaldıracağı ve taşıyacağı birşey değil. Güçlü ve akıllı kadınlar, efendi erkekleri tercih eder.
Yoo ben hic bir zaman efendi saygili erkege sert davranmam bulursam opup basima korum hatta nikahima alirim
Çünkü paralı p! nçler daha çok seviliyor. Aldatılmak, şiddet görmek hoşlarına gidiyor bazılarının... Rahat batıyor kısaca. 😁😁
Ahh ah bir bilsem neysr elbet cikacak temiz kalbimi anliyan birisi ucuz uruspuya her gun vermektense kalbimin sahibini 1 ömür beklerim
mallıklarından dolayı. kazanmak için efendi maskesi takarlar.
Kazananlar ise her zaman dobra olanlardır. Samimiyetsiz ikiyüzlü efendi maskesi takanlar kaybetmeye mahkumdur
adamın mizacı öyleyse peki boş bir yorum yaptın
@antolojisever Mizaç falan boş hikaye. Saf insan yoktur, mal insan vardır malı oynayan çakal insan vardır ve dobra insan vardır.
ne boş hikayesi var sana göre yok kabul et etme ölümüne saçmalıyorsun
Hayatın her gerçeği işte sorsak dürüst bir erkek olsun denilir ama karşısına çıkan dürüst erkeğin yüzüne bile bakmaz neymiş elektrik alamadım elektrik aldığı erkek tipi de onu üzen yalancı fırıldak erkek tipidir
Efendi erkekler genelde doğru kişi ister ama kaybetse bu oyunun kazananı efendi erkekler olur o kardeşim tipler kendini zeki sanar ama efendi herşeyi planlanmıştır onu güzel tuzağa atar onları küçük görmeyin onlar gerçek kahraman lider ruhludurlar
Yav şak KS değiştir miş
Hep demeyelim kıymetini bilirim ben beyefendi adamın..
Kızı kandırıcak yalanlar söylemez dürüsttür.
Gösterişi ve arsızlığı yoktur ince düşünür çekingendir.
Vs vs