AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
437Cevap
Kızlar efendilerden tiksinir. Mesela ben. 😊👍 Varsın onlar sevmesin ama ben böyle mutluyum. 😊👍
Ben şahsen beni üzen, ağlatan, uğraştıran erkekleri daha çekici buluyorum. Elimde değilll...
ondan sonra şu tipler tarafından sokak ortasında dövülerek hakaret edilerek terk ediliyorsunuz. Sonra şiddete hayır bile bile macera diye elini ateşe sokuyorsunuz
Efendiliğinden...
Halbuki itin, uğursuzun önde gideni olsaydı ilgi görürdü.
Bu ülkede böyle.
Efendililigimizden delikanliligimizdan bir laf var kadin icin de erkek icinde farketmez seven...
bu hayatta kim daha iyi oynarsa o kazanır da ondan.
en iyi yorum
Ben serseri sevmem efendi severim saten 😂 buda benim farkım 😎
Çok konuşup, yalakalık yapmadıkları için, şahsen ben çok konuşmam ve yalakalık yapmam.
Teşekkürler
Sonunda kadın serseri ile evlenmez. Evlenen de ya boynuzlanır ya da boşanır
Efendi erkek, çapkın olamaz ve utangaç olurlar. Bu yüzden, kaybederler
Bu sorunun cevaabını hep merak etmişimdir böyle biri olarak ama cevap sizde kızlar
ahahhaaa😂😂😂şöyle bir baktimda erkeklerin yorumlarına hepsi üzerine alınmış😂
Efendi oldukları için. İnsanlar biraz can yakan, biraz kötü olanlardan haz alıyorlar.
Kaçan kovalanır. Efendi beyler kimseyi süründürmezler otomatikmen kovalayan onlar oluyor 🙃
Neye göre , kime göre kaybetmek onu tartışmak lazım
Kızlar efendi erkek degil bir taraflari uzun olan erkek istiyor baska bisey degil
Serseri severler, sürekli küfür edeni severler, sürekli parasi olani severler. Tabi her kadin için demedim bunu :)
Adı üstünde
Efendi oldukları için
Çakal olan kazanır bu devirde
Çünkü efendi erkekler aptaldır. Çünkü yanlış kişileri severler.
efendilik kaybedebilir ama beyefendilik asla kaybetmez arkadaşlar
Kimi efendi görünümlü sayko, fark edince kaçıyoruz.
Vallahi sorma ya. Niye kaybediyorum sahi.. her konuda mı bir efendi beyefendi erkek kaybeder 🤔
genel anlamda mı yoksa belli bir konu da mı soruyorsun ama şu var iyiler eninde sonunda kazanır
Bence öyle bir şey yok hep kaybeden taraf onlar değil
Efendi erkeğin kaybı olmaz kaybeden varsa oda yanındaki kıymet bilmeyen insanlardır.
Ya efendi hanım yok, ya efendi seven hanım yok, ya da efendi erkek kimdir bilen hanım yok😞
Nerde zibidi , serseri varsa onlar tercih edilir, efendi erkeği pısırık olarak nitelendiriyorlar
Kadınlar değerini bilen erkeklerin değerini bilmezler, açık ve net.
Yorumları okumak için geldim. Enteresan yorumlar var. 😁
Ne Demişler Seveni S*kerler, S*ikeni Severler Uslu Durduğumuz İçin Kaybediyoruz
Seven si... lir Si... ken Sevilir lafının kanıtlanmış hali.
Ben henüz efendi erkek görmedim. Şu an biri var ama efendilik derecesi nasil onuda bilmiyorum.
Bilemiyorum... Onları kaybetmesini sağlayan saçma kafalara/fikirlere sormak lazım.
aynen ya 😭 nedennnn nedennn kaybeden taraf hep ben oluyorum..
Seven hep kaybeder zaten insanlar elindekilerin değerini asla bilmezler
çünkü insanların sütten ağzı yandı
onlar da yoğurdu üfleyerek yiyor
bu da kurunun yanında yaşı yakıyor
Gercekten efendi olmadiklari icin sadece efendi gozuktuklerinden
Kaybediyor gibi görünüp kazanan taraf üzülmeyin beyler😃
Ağızları iyi laf yapmaz. İkili ilişkilerde iyi değillerdir. Muhabbet ederken gergin ve tedirgin olduklarından maalesef kaybeden taraf olurlar.
Efendi olmasanda kaybediyorsun efendilikle alakası yok bence
Kaybeden taraf gibi gözükürler belki ama asıl kaybedenler efendi erkekleri bırakıp gidenler.
Kaybettiğümizi sandıklarınız aslında kıymeti olmayanlardır, hiç öyle deveyi dikmek muhabbetine girmeye gerek yok.
Hayatı yaşamasını bilmiyorlarda ondan. fazla odunlukta zarar fazla efendilikte ortası karar:)
Cünkü , efendiliklerini her sekilde kaybetmezler , karekterlerinden vazgecip ödün vermezler.. :/
Saygı duydukları, insan gibi davrandıkları, samimi oldukları, omuzlarının üstünden gördükleri için
Efendilik para etmiyor bu devirde genelde ağzı laf yapan şerefffsizler daha çok seviliyor kızlarımız bu yönde seçim yapıyor
Efendiler efendidir ne yapacağı bilinir neye ne tepki vereceği stabildir bir kadını ne kadar şaşırtabilirki
Kadın şaşırmak ister karmaşa sever
Efendi erkekte bu yoktur stabildir
Monoton bir hayat ve standart bir yaşam varsa kimse hoşlanmaz o erkekten de kızdan da ama eğlenceli, sempatik, yaratıcı, ve hareketli bir yaşamı olan bir erkeği kızı kim sevmez ki?
Tek bildiğim efendi oldugu için ama kadınlar efendi olsun adam olsun der ama bir türlü efendi erkegi istemezler nerde fırıldak erkek var onu tercih ederler
Kadinlarin seytani durtulerinden kaynaklanir, kotuleri cikarlari dogrultusunda eş, iyileri de sonra dost edinirler. Gerci iyiyi de kotuyu de pek ayirt edebildikleri soylenemez ya neyseeee
Yakışıklı ve efendisini bulayim ömür boyu bırakmam ne diyorsun
Millet heyacan seviyor işte nasıl daha cok rezil olurum diyorlar
Efendi erkekler kaybetmez. Sadece daha atak olan erkekler kolay kazanır.
Efendi kızlar degillerde ondan tamamen kızlar dan kaynaklanıyor.
Bence efendi erkekler kazanmalı neden kaybediyorlarmış ki
Efendi erkekmi olur kız gibi. Erkek dediğin fırlama olur. :)
bu sorunun cevabını yıllardır arıyorum... bir türlü bulamadım
Efendi erkekler kaybeder çünkü herkes değerli mücevherden anlamaz. Sarraflara sormak lazım 😏👍🏻
bunun cevabını biliyorsan bana da söyle.
seveni üzüyor, üzeni seviyorlar bu devirde
kural bu !
Efendi olmalarının karşı cinste pek geçerliliği olmadığı için kaybeden taraf olmaları çok doğal.
Insan dan insana farkeder. Benim. icin efendilik onplanda