Eşim en yakın arkadaşımla beni aldattığını itiraf etti yine de ne yapmalıyım?

Merhabalar iş yerinde en iyi arkadaşım dediğim kişi benim hayatımı kıskanıyormus da benim haberim yokmuş , bir gün eşim dışarda arkadaslarinla içerken eşimi aramış esimde benim arkadaşım diye teli açmış sonra arkadas dediğim kişi eşime çok kötüyüm sana anlatmak istediğim şeyler var nerdeysen yanına geleyim demiş esimde kendisine asilacagini aklının ucundan bile geçirmediği için tamam demiş ve buluşmalar eşime derdini anlatmaya başlamış esimde o sırada arabada içmeye devam ediyormuş sonrasinda bunu evine bırakmaya gittiginde o şahıs eşime çok sarhossun. gel bir kahve yapayım sonra gidersin demiş bizimkide tamam deyip evine girip kahvesini içmiş fakat o sırada eşimi öpmeye kalkmış esimde kendisini iktirmis sonra yine eşimi öpmeye kalkmış ve eşimde sarhoşluğun verdiği etkiyle kendisiyle birlikte olmuş ve evden çıkarken de o kişiye sakın. Bir daha beni arama demiş ama esim bana bu durumu hemen anlatmadi çünkü o kisiyle ayni iş yerinde calisiyorduk ve eşim beni hergun işten almaya geliyordu iş yerime de bir kaç defa çiçek gönderdi bana buda gördüğü halde hiç bozuntuya vermiyordu ama yinede surati ara ara asiliyordu ve hergun mutsuz bir kadındı hiç yüzü kolay kolay gulmezdi ve bende salak gibi kendisine hep destek vermeye çalışırdım sonra eşim beni o işten çıkardı şimdi aynı iş yerinde değiliz ve o kişide işten ayrılmış benimle de arkadaşlığını kendisi bitirdi. Esim bana bir gün sana bişey anlaticam ama çok sarhostum birde senin arkadaşın diye aklıma hiçbaska bişey gelmedi diyerek konuya girdi ve bu durumu anlattı bende o an napicami. Bilemedim delirdim ve eşimle kavga ettim bir kaç gün yüzüne bakmadim sonra konuştum neden böyle bişey yaptın nasıl yapabildin diye kendiside asla bir daha böyle bir şey yapmam şeytana uydum. affet beni nerden bileyim kadının bana asilacagini dedi sizce şimdi hicbsiey olmamis gibi herşeyi unutmammi gerekiyor güven gidiyor işte boyle, ayrıca bu arkadaş dediğim kişiyle konuşmak istiyorum sizce ne kadar doğru olur
Eşim en yakın arkadaşımla beni aldattığını itiraf etti yine de ne yapmalıyım?