Eşim beni en yakın arkadaşımla aldattı?

Eşimle 7 senelik bir ilişkimiz var 1.5 senedir beraber yaşıyoruz ve 3 ay önce evlendik. Kuzeninin eşi benim en yakın arkadaşım tabi onlar benden önce tanışıyordu zamanla çok iyi anlaştık en yakın arkadaşım oldu neyse çok yakınlardı ilk zamanlar rahatsız oluyodum ama sonra kızın herkese karşı böyle olduğunu anladım kendi eşi de yani kocamın kuzenide bu yakınlıktan rahatsız olmayınca da ben demekki abla kardeş gibiler dedim bu arada eşim 25 yaşında kız da 32 her neyse son zamanlar işte ben ortama girince konu kapatmaları değiştirmeler kendilerine çeki düzen vermeler falan şüphelendim bigün bizim evde bir şeyler içiyoruz arkadaşım eşim ve ben lavaboya gittim geri döndüğümde yakındılar ve birden uzaklaştılar bende rol yapıp midem çok kötü tekrar gitmem lazım dedim ve biraz bekleyip sessizce tuvaletten çıktım içime doğdu bir kere bunlar salondan mutfağa geçmişler benim tuvaletten çıkışımı duymak için neyse ben bunları öpüşürken yakaladım kızıda bir güzel dövdüm evi terk ettim çok büyük bi boşluktayım siz olsanız napardınız intikam da almak istiyorum. Evit eşime bir daha güvene mıy cem çok kızgınım ama hala seviyorum sevgi dediğimiz şey pat diye bitmiyo maalesef kızında hayatını maf etmek istiyorum eşine de anlattım bana inanmadı kız ona halüsinasyon gördüğümü söylemiş şaka gibi sizce ne yapmalıyım

Eşim beni en yakın arkadaşımla aldattı?