Eşim beni en yakın arkadaşımla aldatıyor ne yapacağim?

Şimdi size anlattıklarım film hikayesi gibi gelebilir ancak ben bunları yaşıyorum. Geçen sene göğüs kanseri tedavisine başladım. Ben yediğim içtiğim ayrı gitmeyen annelerimizin değimiyle ahiret liğin dediğim arkadaşım bana çok destek olmuştu Allah var kendi kardeşimden çok seviyordum neyse bu bize sık sık gitti geldi. İki de çocuğum var hastalıktan dolayı işimden istifa ettim sonrasında çok şükür şimdi iyiyim ama eşimin telefonundan oğlum oyun indirdiğinde çok aşırı tepki verdi resmen çocuğa vuracaktı ben çok şüphelendim uyurken telefonunu aldım keşke almaz olsaydım o kardeşim dediğim kadınla kötü fotoğraflar konuşmalar. Gerçekten yıkıldım ama ayrılmsk istesem ailem vefat etti kardeşimin kendi düzeni var benim işim yok bir çok hastalığım var bu satıları yazarken bile midem bulanıyor, gözyaşlarım akıyor nasıl görmemiş gibi yapacağım bilmiyorum nasıl susacağım ya da nasıl yeni hayat kuraciğım iki çocukla hasta olarak?
Güncellemeler
+1 yıl
Akşam eşimle kavga ettik kafamı dolabın kenarına çarptım. Sonrasında kardeşimi aradım uzun yolun ardından sabah geldi kavga ve kıyamrtten sonra boşanmaya razı oldu sadece çocukların bakımının yarısını karşışsrmıs avukat akrabamızda yardımcı olacak neyse ailemden kalma eski bir eve taşınacağız ha birde her şey benim suçummuş kadınlık yapamayıp hasta olmusum
Eşim beni en yakın arkadaşımla aldatıyor ne yapacağim?