Eşim beni aldattığını itiraf etti ne yapmalıyım?

23 yaşındayım 2 yıl önce eşimle birbirimizi çok sevdik. Severek evlendik şuanda 2 buçuk yıl olmak üzere. evlendikten 6 ay sonra eşim benden uzaklaşmaya eve geç gelmeye başladı. İlk başlarda bana neler neler yapardı sonradan değişmeye başladı hatta bazen 1 ay boyunca ilişkiye bile girmiyorduk. Her neyse sonra bir gün ben bunun cebinde bir fiş buldum evliliğimizin 1 buçuk yılı nerdeyse dolmak üzere. Eczaneden emzik almış Allah Allah dedim bu ne şimdi. Emzik ne alaka bizim bebeğimiz yok kime emzik alacak bu adam dedim. Neyse sonra akşam yemek sofrasında açtım konuyu cebinde fiş buldum emzik almışsın dedim sen benim cepleri mimi karıştırıyorsun diye sinirlendi kalktı gitti. O gün bu gün o olay kapandı aradan nerdeyse 1 yıl geçecek. Dün gece beni karşısına aldı Leyla benim 1 yaşında bir oğlum var dedi. Senle evlendikten sonra öğrendim ama sana söyleyemedim dedi ben şok geçirdim hala da şokun etkisindeyim. beni affet diye yalvardı halende yalvarıyor napıcağımı gerçekten hiç bilmiyorum. Benim bunlardan nasıl haberim olmaz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bazıları benim bunu uydurduğumu zannediyor kusura bakmayında ben bunu neden ne için uydurayım bana paramı verecekler? Bunu paylaşmam lazımdı bir şekilde birilerine duyurmam lazımdı.
Eşim beni aldattığını itiraf etti ne yapmalıyım?