Eşim, beni aldattığını açıkça itiraf etti, sizce ne yapmalıyım?

Merhaba ben 26 yaşımdayım nişanlım 28 yaşında yaklaşık 3 yıldır sevgili 7 aydırda nişanlıyız. Nişanlım hayatımda tanıdığım en ''alfa'' olarak tabir edebileceğim adamdır nerede ne yapması gerektiğini bilen yakışıklı başarılı sosyal olarak güçlü biri. Dün gece geldi ve bana bir şey söylemek istediğini söyledi. iş için gittiği bir görüşmede ordaki kadın aşırı flörtöz davranmış ve bazı imzaları alması gerektiği için uyarmamış, normal bir iş rutini fakat kadın dahada ileri gidip adım atmış ve öpüşmüşler kadın aynı zamanda dokunuyormuş falan fakat birkaç dakika sonra iş ileriye gitmeden vazgeçmiş ve kadını uyarmış bana bunu anlatma sebebini yalan söyleseydim ilişkinin masumiyetinin bozulmasına sebep olurdu çok pişmanım dedi ve ben kalkıp evden gitmek yerine 'bir şey hissettin mi' diye sordum o da tamamen içgüdüsel dürtüler olduğunu söyedi sen benim kadınımsın o ise benim için sadece vücut kendini kıyaslayamazsın bile dedi ve affetmemi istedi şu an soğuk davranıyorum ve nedense bu yaptığından dolayı kendimi ona daha aşık hissediyorum ama böyle düşündüğüm içinde kendimi kötü hissediyorum ilgisini üzerime çekmek için daha napabilirim veya ne yapmalıyım yardım edin

Eşim, beni aldattığını açıkça itiraf etti, sizce ne yapmalıyım?